نه اون رفیقمون درست میگه بیشتر از 600 شده !!!نقل قول:
بخوان خیلی گرون بدن 600 تومنه ( تازه با گارانتیشم این قیمته ها : دی )
نه اون رفیقمون درست میگه بیشتر از 600 شده !!!نقل قول:
بخوان خیلی گرون بدن 600 تومنه ( تازه با گارانتیشم این قیمته ها : دی )
والا امروز صبح یکی از دوستان رفته بود قیمت گرفته بود !نقل قول:
نه اون رفیقمون درست میگه بیشتر از 600 شده !!!
---------------
ویرایش :
کاش در مورد قیمت توی این تاپیک صحبت نمیکردیم
دوستان کمکم کنید لطفا
چند روز پیش گوشی زمانی که یه تماس داشتم یعنی شروع به زنگ خوردن کرد هنگ کرد و نشد که اون تماس رو جواب بدم و مدام اسم تماس گیرنده رو نشون میداد و نمیشد که قبولش کنم با نگاه داشتن پاور ریستش کردم ولی بعدش روی لوگوی سامسونگ گالکسی اس..... میموند. رام 2.3.3 که قبلا هم روش بوده رو دوباره نصب کردم ولی الان روی لوگوی اس می مونه تازه اولش که میخواد لوگو رو تشکیل بده به کندی انجام میشه. فول وایپ هم کردم. راستی همون روز گوشیم زمانی که تو کیفش بود از دستم افتاد رو موازییک البته قبلا هم افتاده بود . به نظرتون مشکل چیه؟ ممکن از ضربه خوردنش باشه؟
خواهش راهنماییم کنید.
بچه ها من یه لانچر ریختم روی گوشی و لاک اسکرینشو فعال کردم ولی اصلا ازش خوشم نمیاد .
حالا چه طور میتونم به همون لاک اسکرین اصلی خوده گوشی برگردم ؟
خب اگه به حالت دانلودینگ و ریکاوری میره که فک میکنم نباید از ضربه خوردنش باشهنقل قول:
دوستان کمکم کنید لطفا
چند روز پیش گوشی زمانی که یه تماس داشتم یعنی شروع به زنگ خوردن کرد هنگ کرد و نشد که اون تماس رو جواب بدم و مدام اسم تماس گیرنده رو نشون میداد و نمیشد که قبولش کنم با نگاه داشتن پاور ریستش کردم ولی بعدش روی لوگوی سامسونگ گالکسی اس..... میموند. رام 2.3.3 که قبلا هم روش بوده رو دوباره نصب کردم ولی الان روی لوگوی اس می مونه تازه اولش که میخواد لوگو رو تشکیل بده به کندی انجام میشه. فول وایپ هم کردم. راستی همون روز گوشیم زمانی که تو کیفش بود از دستم افتاد رو موازییک البته قبلا هم افتاده بود . به نظرتون مشکل چیه؟ ممکن از ضربه خوردنش باشه؟
خواهش راهنماییم کنید.
ولی من چندجا رو که خوندم نوشته بودن که با همون فلش زدم رام جدید باید مشکل حل بشه
تو قسمت setting بخش theme میتونید تغییرات تم رو انجام بدید برای این کار یه بخشی به اسم lockscreen وجود داره که میتونی لاک اسکرین قبلیت رو توش انتخاب کنی.نقل قول:
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
داداش منم یه همچین اتفاقی واسم افتاده بود.حتی با ریستور کردن ریکاوری هم مشکلش حل نشد ولی تونستم با فول وایپ و نصب دوباره ی رام مشکلش رو حل کنم. شما هم باید یه بار دیگه این کار و تکرار کنی.نقل قول:
یه برنامه هست که میذارمش به نام Home Switcher - البته گفته شده روی رام 2.2 اجرا نمیشه ( حالا رام شما چیه ؟ )نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?76whecd44736gw7
پیروز باشی :40:
دوستان همون رام 2.3.3 رو با پیت 512 نصب کردم ولی درست نشد.
الان هم رام رسمی 2.3.6 رو دارم دانلود میکنم.
حالا به نظرتون کدوم رو نصب کنم؟
یه سوال دیگه برای رام 2.3.6 باید cf root و فارسی ساز رو هم نصب کنم؟ دیگه چی نیازه؟ Deodex چی؟ اینم باید نصب کنم؟
رام باید deodex باشهنقل قول:
اگر deodex نباشه فارسی ساز نمیتونی نصب کنی
یا خوت باید Deodex کنی و یا اینکه نسخه deodex رو دانلود کنی
cfroot هم که برای روت کردن گوشی لازمه ! به جای cfroot میتونی کرنل های دیگه هم البته نصب کنی ، مثل semaphore ویا darky core
حالا شما با یه کرنل روت کن مثلا همون cf root ولی اگه خواستی بعدن یه کاستوم رسم کنی ( وقتی گوشیت درست شد که باید بشه :دی ) مثلا سیانوژن رو ، بهتره از کرنل darky استفاده کنی
دوستان من امروز گوشیم رو بردم علاالدین همون فروشگاهی که از خریده بودم گفتن باید با باکس فلشش کنیم هزینشم 20000 تومان میشه منم قبول کردم بعد از 2 ساعت منتظر شدن گفتن سی پی یو گوشیم مشکل داره ببرم نمایندگیش تو مطهری درستش کنن.
متاسفانه گوشیم مرد.
سلام
در صفحه اول یک سایت ابکی دیدم که نوشته رم 4 برای گالاکسی اس اومده
من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم ، درسته این حرف ؟ قبلا که میگفتند نمیاد
نه خیر به صورت رسمی نیومده ولی به صورت غیر رسمی ( ه ک و اینها ) پورت کردن واسه گلکسینقل قول:
سلام
در صفحه اول یک سایت ابکی دیدم که نوشته رم 4 برای گالاکسی اس اومده
من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم ، درسته این حرف ؟ قبلا که میگفتند نمیاد
میگن خوب کار میکنه ولی من خودم نریختم هنوز ( تازه رام جدید ریختم :دی )
راستي ميشه يه گوشيو هرچند بار كه خواستي آپديت كني؟؟؟
آره مشکلی ندارهنقل قول:
شما کاری تونستی بکنی واسه پاک شدن اطلاعاتت؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
سلام خدمت تمام دوستان
مشکلی با گوشی Galaxy S i9000 دارم که شاید برای بغییه دوستان پیش اومده باشه و شاید سوال تکراری
باشه ، اما بنده تو نت خیلی گشتم ، این مشکلی که من دارم رو ندیدم کسی داشته باشه . بلکه یک مشکل دیگه
داشتن . مشکل بنده اینه اگه راهنمایی کنن دوستان ممنون میشم :
این گوشی از همون ابتدا کیبورد فارسی داشت و اس ام اس های فارسی رو هم میتونه بخونه .
اما مشکل اینه که : وقتی اس ام اس فارسی رو به کسی میفرستم ، برای اون شخص ، متن
اس ام اس به صورت "؟؟؟؟؟" در میاد و هیچ حرفی رو نمیخونه .
البته مشکل از همین گوشی سامسونگه ، چرا که اون گوشی هایی که براشون اس ام اس
میدم ، قابلیت دریافت و ارسال اس ام اس فارسی رو دارن و فقط متون فارسی ای که از طرف من ارسال
میشن رو نمیتونن بخونن.
حالا مشکل سر چیه ؟ چه کنیم ؟
اگه دنگ و فنگ و روت و اینا داشته باشه من وارد نیستم باید برم بیرون بدم درستش کنن .
پس خلاصه :
1 - کی بورد فارسی دارم
2 - اس ام اس فارسی هم میخونه
3 - فقط اس ام اس فارسی رو خراب میفرسته ، حروف به صورت "؟" در میان
مسیر زیر رو دنبال کن
messaging>option>settings>input mode>automatic
منظور از option همون دکمه لمسی سمت چپ هست:46:
آقا چه سریع ! واقعا ممنونم از شما ، مشکل بزرگی رو حل کردین
خیلی خیلی ممنون !
فقط یه مشکل الان ایجاد شده ، اس ام اس های طولانی رو که قدیم میفرستاد
دیگه الان نمیفرسته .
اس ام اس های طولانی رو خودش اتومات تبدیل می کنه به MMS...یه جایی شاید تنظیمشو داشته باشه...تو رام های کاستم این موضوع حل شده...برنامه هم شاید باشه براش...نمی دونم دقیق.نقل قول:
حیلی ممنون از پاسختون
نتونستم پیداش کنم
نه متاسفانه!!!!نقل قول:
سلام
دوستان من رام 2.3.6 دارم و ازش راضیم
باتریمم تقریبا 2.5 روز خوب نگه میداره چه بسا بیشتر : دی
میگم نظرتون چیه که به رام 4 آپدیت کنم ؟!
کلا از محیط 4 خوشم میاد
اما وضعیتش چطوره ؟
یعنی سرعت یا گیر کردن گوشی یا باتری !؟
کلا الآن رام 4 که برای گالاکسی هست قضیش چیه ؟
ممنون ;)
الان رام های اندروید 4 هم پایدار هستند و هم روون ، من الان 1 ماه هست فقط از این نسخه استفاده میکنمنقل قول:
فقط یک ضعف داره اون هم باتری هست ، مخصوصا در وب گردی باتری زیاد مصرف میکنه
باتری حدود 1 روز جواب میده
نسخه های زیادی هست من teamhacksungs رو پیشنهاد میکنم
ببین از نظر باتری اگه 4 رو فلش کنی مصرفت بالاتر میره نسبت به رام اصلی...نقل قول:
رام های 4 که الان اومده از نظر روون بودن مشکلی ندارن...خیلی خوبه من خودم مال گروه teamhacksung رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت.
ولی چون میوای زیباتر هست باز برگشتم ....وگرنه رام 4 که داشتم مشکلی نداشت...فارسی رو هم ساپورت می کنه بدون مشکل.
ممنون از دوستان گلم
خوب من با باتری خیلی مشکل خواهم داشت اگه یه روزه تموم شه !
پس ترجیح میدم فعلا روی 2.3.6 بمونم
چون باتریش خیلی بهتره
ممنون ;)
من گوشیم رو تو علاالدین با باکس فلشش کردن درست نشد گفتن مشکل سی پی یو داره. ببرش نمایندگی بردم نمایندگی گفتن بوردش باید عوض بشه 80% قیمت گوشیت هزینه اش گارانتی هم نداره یعنی اصلا گارانتی بین المللی هم نداره.
کسی میدونه چطور میشه فهمید که تو علاالدین گوشیم رو باز کردن یا نه؟؟؟ یعنی امکانش هست بوردش رو عوض کرده باشن؟!
شما یا سعی کن پیامت بیشتر از 3تا نشهنقل قول:
یا باید گوشی رو روت کنی با روت اکسپلور بری داخلش(توصیح کاملشو یادم نیست بگردی پیدا می کنی)
یه فایل داره تو اون فایله یه سری تغییرات ایجاد کنی
البته قبلش بکاپ فراموشت نشه چون تو 90درصد مواقع لازمت میشه!
ببخشید اگه خیلی !دقیق نبود !
رام 2.3.6 هم از نظر باطری واقعا عالیه
کلا گوشیو را برای تعمییر نباید دست مغازه دار داد همشون ک.... هستند
برا خودم هم اتفاق افتاده .گوشی قبلیم مشکل باطری داشت دادم دستشون واسه تعمییر
روز بعد رفتم گفت مشکل از فلتشه و نمیشه(ک...بیییییییییییییب پیچاشو هم برداشته بودن و گوشی اصلا درست چفت هم نشوده بود) چند روز بعد دوربینش هم سیاه شد
منم اونموقع وقت نداشتم و درگیر امتحانها بودم خلاصه باهاش سر کردم
یه یک ماهی گذشت بردمش نمایندگی روز بعد زنگ زد گفت گوشی رو قبلا کجا واسه تعمییر داده بودی داخلش کلا سر هم بندی شده باید بردشو عوص کنم(منم .. شدم دادم بردشو با قیمت 100 عوص کنه در حالی که خود گوشی 100 نمی ارزید نمی دونم چرا)
پیشو بگیر بنظرم (احتمال زیاد کار بچه های علادین هست)از نمایندگی هم بپرس
موفق باشید
من برای اس ام اس های طولانی از go sms pro استفاده میکنم در کنار برنامه اصلی گوشی.نقل قول:
کلا مغازه دارها اخلاق شون اینجوریه دیگه!!1
بچه ها من گوشیم گوریلا گلسش ترک خورد...البته زیاد مشخص نیست ولی من خیلی وسواس دارم..
زنگ زدم یکی دو جا...میگه این تاچ و گلس و ال سی دیش با هم عوض میشه...کلش هم 300 تومن در میاد! اصلا همچین چیزی هست؟ یعنی جدا جدا نیست؟
به نظر شما بدم درستش کنن یا اینو همینجوری بفروشم؟
بفروشم چی بگیرم؟!! موندم بخدا :41:
سلام - ممنون از شمانقل قول:
شما یا سعی کن پیامت بیشتر از 3تا نشه
یا باید گوشی رو روت کنی با روت اکسپلور بری داخلش(توصیح کاملشو یادم نیست بگردی پیدا می کنی)
یه فایل داره تو اون فایله یه سری تغییرات ایجاد کنی
البته قبلش بکاپ فراموشت نشه چون تو 90درصد مواقع لازمت میشه!
ببخشید اگه خیلی !دقیق نبود !
من تازه کارم و روت و اینا رو بلد نیستم ، جایی هست که خیلی واضح توضیح داده باشه که
اصلا روت یعنی چی و چه شکلی هست و ... ؟
-------------
یک سوال دیگه داشتم :
چه جوری میشه وقتی تایمر گوشی رو تنظیم میکنیم برای آلارم ، گوشی رو خاموش کنیم و خود
گوشی موقعی که به ساعت مورد نظر رسید ، روشن بشه و زنگ بزنه ؟
مثلا شب که میخوام بخوابم ، ساعت رو روی 6 صبح بذارم ، گوشی رو هم خاموش کنم ، بعد خودش
ساعت 6 روشن بشه و زنگ بزنه .
این امکان در گوشی نیست ظاهرا ، چون وقتی خاموش باشه ، روشن نمیشه برای زنگ زدن ، حتما باید
گوشی رو روشن بذاریم .
کجا میشه این تنظیم رو کرد ؟
ممنون
نقل قول:
روت به شما اجازه ی دسترسی به فایل های اصلی داخلی رو می ده
در واقع مثل ویندوز که 2 نوع کاربر لیمیت( یا استاندارد) و کاربر admin داره (root=admin)
از طریق روت بخوای مشکل 3 تا رو حل کنی یکم سخته
بهتره از همون برنامه ای که دوستان معرفی کردن استفاده کنید یا سعی کنید بیشتر از 3 تا نشه یا یه کاستوم خوب دوستان می تونن بهت معرفی کنن
اینا رو هم یه نگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب رام
روت که ساده است
وقتی رام دلخواه رو نصب کردی(3 فایل) یا همین رامی که الان داری (می گرددی تو گوشی ورژنشو پیدا می کنی) حالا می گرددی دنبال فایل cf-root همین ورژن که داری
فایلی که براش پیدا می کنی ممکنه از طریق ادین نصب شه که (که مثل نصب رام تک فایلی هست(دیگه پیت و ری پارتیشن نمی خواد)) یا یه فایل زیپ هست که از تو خود گوشی نصب میشه(زیپو می ریزی تو گوشی .دکمه های صدا زیاد هوم و روشن رو می گیری و از طریق صدا کم زیاد میای رو نصب زیپ و دکمه ی هوم رو فشار می دی یو نصب میشه دیگه)
بعدش دیگه گوشی روت شده (حتی حالا می تونی یه دودکس رام هم ورژن خودت هم بریزی رو گوشی و زبان فارسی هم روش نصب کنی)
من خودم 2-3 هفته پیش با کمک دوستان رام 2.3.6 ریختم و فارسیش کردم و خیلی ازش راصی هستم(مصرف باطریش خیلی خوب شده دم همتون گرم)
در مورد زنگ زدن هم فک کنم حتی وقتی که شارژ هم نداره روشن میشه و زنگ میزنه!
آره منم شنیده بودم 250 تومنه الان احتمالا گرون شده 300 شدهنقل قول:
میشه یه عکس بگیری ببینیم چه جوریاس ؟
سلام . از توضیحاتی که دادین ممنونم ، حالا ببینم این روت رو چی کار کنم ، یه کم طول میکشهنقل قول:
روت به شما اجازه ی دسترسی به فایل های اصلی داخلی رو می ده
در واقع مثل ویندوز که 2 نوع کاربر لیمیت( یا استاندارد) و کاربر admin داره (root=admin)
از طریق روت بخوای مشکل 3 تا رو حل کنی یکم سخته
بهتره از همون برنامه ای که دوستان معرفی کردن استفاده کنید یا سعی کنید بیشتر از 3 تا نشه یا یه کاستوم خوب دوستان می تونن بهت معرفی کنن
اینا رو هم یه نگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب رام
روت که ساده است
وقتی رام دلخواه رو نصب کردی(3 فایل) یا همین رامی که الان داری (می گرددی تو گوشی ورژنشو پیدا می کنی) حالا می گرددی دنبال فایل cf-root همین ورژن که داری
فایلی که براش پیدا می کنی ممکنه از طریق ادین نصب شه که (که مثل نصب رام تک فایلی هست(دیگه پیت و ری پارتیشن نمی خواد)) یا یه فایل زیپ هست که از تو خود گوشی نصب میشه(زیپو می ریزی تو گوشی .دکمه های صدا زیاد هوم و روشن رو می گیری و از طریق صدا کم زیاد میای رو نصب زیپ و دکمه ی هوم رو فشار می دی یو نصب میشه دیگه)
بعدش دیگه گوشی روت شده (حتی حالا می تونی یه دودکس رام هم ورژن خودت هم بریزی رو گوشی و زبان فارسی هم روش نصب کنی)
من خودم 2-3 هفته پیش با کمک دوستان رام 2.3.6 ریختم و فارسیش کردم و خیلی ازش راصی هستم(مصرف باطریش خیلی خوب شده دم همتون گرم)
در مورد زنگ زدن هم فک کنم حتی وقتی که شارژ هم نداره روشن میشه و زنگ میزنه!
تا بخوام وارد شم . اما لینک های بسیار خوبی دادی ، تشکر
در رابطه با ساعت :
من میرم تو منو ، توی Clock و ساعت رو هم تنظیم میکنم اما روشن نمیشه
شما یه کاری کردی احتمالا که باعث شده روشن بشه . واسه من نمیشه و همین الانم
که دارم تایپ میکنم تست کردم .
چی کار کنم ؟
آقا الان جديدترين رامي كه براي آندرويد اومده چيه ؟؟
ميشه لينك دانلود و آموزش نصبشم بزاريد؟؟
بچه ها نرم افزاری هست که بشه همه اس ام اس های توی گوشیم را با همون فرمتی که سیو هست توی گوشی به کامپیوتر منتقل کنم ؟
سلام دوستان
گوشی من هر چند ثانیه یبار با اینکه lock هست خود ب خود صفحه اسکرینش روشن میشه دلیلش چیه؟ مربوط به نرم افزار خاصیه؟
با MyBackup Pro میشه بکاپ گرفت و فایل هاشو به کامپیوتر منتقل کرد... اما روی کامپیوتر نمیتونی ببینیشون...نقل قول:
نقل قول:
البته دادن لینک خارج از انجمن اشکال داره
ولی خوب اینجا نبود!
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
روت اجازه دسترسی به فایل های اصلی داخل گوشی رو میدهنقل قول:
حالا ببینم این روت رو چی کار کنم
شاید واسه چنتا برنامه لازم بشه
یا اگه بخواین دودکس نصب کنید
با سلام
من نمیتونم با هیچ مرورگری تو گوشیم به اینترنت وصل شم !
اینترنتم مشکل نداره چون همیشه نرم افزار آب و هوا رو اپدیت میکنم.
با اپرا مینی هم هر سایتی رو که وارد میکنم تا حدود یک چهارم سایت , لود میشه و بعدش گیر میکنه !
از اساتید محترم ممنون میشم کمکم کنن .
سپــــــاسگذارم.
من دیشب چون اس دیر میرفت رفتم تو اس ام اس سنتر گوشی و شمارشو عوض کنم اما یه شماره عجیب دیدم با اینکه اس ام اس با تاخیر میرفت اما 0098911 ندیدم واسه همین رفتم عوض کردم و 009891100500 گذاشتم اما Update نمیکنه مشکل چیه؟ پیغام میده update error و الان دیگه هیچ اس ام اسی نمیره!