دوستان اگر قرار داد رو با شرکت فسخ کنیم هزینه مودم رو کامل پرداخت میکنند؟
Printable View
دوستان اگر قرار داد رو با شرکت فسخ کنیم هزینه مودم رو کامل پرداخت میکنند؟
مرسی آقا لطف کردینقل قول:
فقط موقع آپ دیت میگه این فریمور یا ورژنش برای دستگاه شما مناسب نیست و آپ دیت کنسل میشه !!!! چرا؟!!!:41:
من الان تست کردم مشکلی نداشت. اما یبار دیگه هم آپلود کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس:
در طرح های جدید ساعت رایگان مبین نت کی هستش؟
آیا جمعه ها رایگانه؟
جمعه ها رایگان نیست.نقل قول:
2شب تا 8 رایگان
ببخشید چرا اینطوری شده ماله من !؟ یه نیگا بندازید !؟
[PHP]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/85536931052813227100.png [/PHP]
دوستان شبانه مبین نت محدودیت داره؟ دیشب یه دفه no internet access شدم !! کل ترافیک روزانه و شبانه این هفته هم شده بود 5.7 گیگ( 5 گیگ شبانه حدودا 640 مگ هم روزانه )
تا صبح هم وصل نشد هنوز زنگ نزدم شرکت گفتم شاید سراسریه.
واسه منم قطع شد. واقعاً اعصابم خراب شد، الانم سرعتم خیلی افت کرده
برای منم از 2.30 تا 9.30 قطع بود
من زنگ زدم گفتن سراسریه
9:30 وصل شد
به خیر گذشت:31: دیشب سرعت خیلی توپ بود من بالای 100 میگرفتم امیدوارم مبین نت مشکل پهنای باند نداشته باشه همچنان بدانلودیم:31: یه وقت این شبانه رو محدود نکنن :19:
سرعت برای من الان خیلی پایینه ! بقیه هم این مشکل دارن
خودشون را مسخره نکردن کلا که قطع میکنند و بعدش هم سرعت را میارن پایین باید زنگ بزنیم 20:30 فایده نداره این شرکت ارتباطات به خیالش نیست
این چند روزه واسه من عالیه !
با یه کانال فیکس رو 68 سرعت میده پینگم هم عالیه
جای شکرداره. یکی دو گیگ از ترافیکت را خرج نیازمندان بکن.نقل قول:
الان سرویس در حد دیال آپ شده.
سلام . دیشب دانلود شبانه کلا قطع بود این مبین نت کلا وضعیت ثابتی نداره .
ای بابا
پس دیشب قطع سراسری بود!!
امشبم که سرعت خیلی پایینه
بقول دوستمون دیگه باید زنگ زد 20:30
شاید بترسن
لعنت به مبین نت دیروز ساعت 9 انتخاب واحد داشتم که قطع بود:grrr:
چجوریاست من حتی نه میتونم یاهو مسنجر را باز کنم و نه یاهو میل فیلترن؟
من دارم OUTDOOR میگیرم اگه اینم مشکل داشته باشه .. دیگه بیخیال میشم .. دوستانی که وارد هستند نصبش چطوریه ؟
اول از همه باید یه میله واسه بستنش داشته باشی. میشه به مثلاً لوله آب یا گاز یا آنتن بست. بعدش باید ببینی به کدوم سمت سیگنال و کیفیت بهتری داری یعنی بفهمی آنتن نزدیک یا خوب کدوم وره. سخت نیست اما اگه قبلاً از این جور کارها نکردی پیشنهاد میدم به شرکت بگی بیاد نصب کنه. من وقتی وایمکس خریدم از اول outdoor گرفتم، توی یه دله بتن ریختم بعد یه میله گزاشتم توش خودشون نصب کردن و و بعداً خودم دقیق ترش کردم. اما اگه میخوای کارت راحت و تمیز تر باشه. به یه لوله که از قبل هست ببندی بهترهنقل قول:
منم نمیتونم یاهو مسنجر و باز کنم , ایمیل هم باز نمیشه
این هفته توی این 6 ماه که مبین نت داشتم در بدترین وضعیت بود
واقعا افتضاحه شده نمی دونم دارن چه غلطی می کنن که این جوری شده
این هفته توی این 6 ماه که مبین نت داشتم در بدترین وضعیت بود
واقعا افتضاحه شده نمی دونم دارن چه غلطی می کنن که این جوری شده
نقل قول:سراسری هست و از طرف مخابرات و هدیه یوم الله های پیش رو!نقل قول:
علت : بعضی Cert های SSL رو جلوش رو گرفتن (HTTPS رو کلا نبستن ها !)
قبلا هم گاهی اوقات با Cert های SGC CA مشکل داشتیم (نمونش SSL های گوگل هست که برخی روزها باز نمی شدند)
حالا گسترشش دادند و خیلی دیگه از Certificate دهنده رو قطع کردند.
راه حل :
ایمیل -> POP3
مسنجر -> Nimbuzz , Ebuddy و ...
راه حل کلی -> شخم(شبکه خصوصی مجازی) (پر*و*کسی به دلیل تفاوت شیوه لود SSL ها نسبت به شخم نمی تونه توی این شرایط مشکلتون رو حل کنه)
شخم که کلا توی مبین نت تعطیله! پ هم که همونطور که گفتی با ssl مشکل داره! چیز دیگه ای نیسته که بشه توی سرور راه بندازیم که این یوم الله رو پشت سر بگذاریم؟نقل قول:
توی پ با port mapping نمیشه یه طوری این ssl رو دور زد؟
دوستان کسی مودم این دور خواست بگه .. روش یک مگ قدیمی ست هست که جمعه ها تا 8 شب فیری هست و ماهی 36400 هزینه
مودم اوت گرفتم این دیگه به کارم نمیاد
شخم چه باشد؟ چگونه میتوان اینترنت را شخم زد؟
تا دو سه روز پیش میشد gmail https را به زور باز کرد اما الان نمیشه. کلاً هیچ سایت https پیدا نکردم که بشه باز کرد. به غیر از سایت هایی که داخلی هستند. ایمیل هم با انواع پروتکل ها چک کردم که هیچکدام کار نمیکند.
- شبکه خصوصی مجازی که کلاً کار نمیکند. سا$^ ک س به شدت کم سرعت است و فقط h#tt% ps p *^ro^xy تا حدودی کار میکند.
مال من که اصلا کند نیست همان 135 کیلو همیشگی را دانلود می کنه چیزتر شکن سرعتش خوبه حتی شبانه فرقی نمی کنه فقط مشکلم با این بانک ملت که همش خرابه راه دیگه ای برای شارژ نیست؟
سلام دوستان
میخوام مبین نت از این 1 ساله ها که مودم رایگان میده بگیرم....
دو نوع مودم دارن یکی 2 تا لن میخوره و بزرگ تره و دیگری 1 لن و یه خورده از اولی گوچیک تره.....حالا موندم توش فرق دارن تو آنتن دهی یا نه چون منم یه جای با انتن نسبتا ضعیفم....
لطفا راهنمایی کنید و مشخصات مودم ها رو واسم تو ضیح بدین ...
با تشکر فراوان
یک نکته دیگر این است که حتی اگر از ht@ %tps p%ro *xy هم استفاده کنم سایت های https و ایمیل ها قابل مشاده نیست.
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
اگر در بانک ملت حساب دارید و اینترنت بانکش فعال است میتوانید پول را به حسابشان واریز کنید.نقل قول:
1845569428
متاسفانه یک شماره کارت هم ندادند که بشود راحت تر پول واریز کرد.
دوستان اگه کسی سرویس با مودم جیبی گرفته لطف کنه بگه سرعتش رو رو چند بستن و معمولا سرعتش حدودا چند هست ؟
نقل قول:نقل قول:من تا حدود یک ماه پیش که مبین داشتم شخم کار می کرد حالا نمیدونم کار میکنه یا نه ولی آیا همه مدل هاش رو چک کردید؟ (PPTP-SSTP-L2TP with Ipsec-L2TP without Ipsec)نقل قول:
اما فکر کنم از همین HTTP پ ها هم استفاده کنید هم بشه وارد ایمیل شد ولی برای مسنجر فقط همون راه شخم یا ebuddy و اینا به کار میاد
دوستان هم گفتن فقط کافیه موقع لاگین شخم وصل باشه بعدش قطعشم کنید مشکلی دیگه نیست.
شما اگر سرور هم دارید Remote می تونید کار های سبک رو سرور بکنید
سای ف ون ۳ امتحان کنید.
سی پ ر کسی امتحان کنید.
چند مورد دیگه هم هست چون اگه همه گیر بشه اونم می بندن یا کند میکنن شرمنده نمی تونم بگم الان :41:
من که ایمیل هام با POP3 میاد رو گوشی همونجا کارام رو می کنم مسنجرم هم با Ebuddy هست فقط مشکلم گوگل سرچ هست که اونم ناچارا با شخم میرم.
شخم هم اینجا توضیح نمی شه داد خواستید PM بزنید!
+
این رو هم تست کنید برای پارس که خیلی وقته کار نمی کنه!نقل قول:
من که با همون چیز هایی که میدونم کار میکنم و مشکلی هم ندارم سرعتم هم پایین نمیاد بنابراین به این راه ها نیاز ندارم ولی خواستم بگم از آدمایی که تک خوری میکنن و به بقیه چیزی نمیدن و نمیگن به شدت بدم میادنقل قول:
در تک خوری موفق باشید
ای بابا نه یاهو نه جیمیل ... هیچی کار نمیده ، بعضی از افراد رو دیدم که که مشکل کمتری دارن .. انگار روی مبین نت مشکل شدیدتره چون همینجوریش مبین نت با https مشکل داشت ..
فقط یه چیزی رو بگم اگه می خواید به یاهو مسنجر وصل بشید برید به سایت ebuddy (با سا:س یا وی پی یا هر چیز دیگه ای ) و از اونجا می تونید تو یاهو sign in کنید ...
یعنی اینترنت در ایران برای کار های معمولی هفت خان رستمه ها.... وای به حال کارهای بیشتر از ایمیل چک کردن:13:نقل قول: