کدوم بیمارستان بودی ؟ :31:نقل قول:
بگو ما هم مریض شیم چند شب بریم اونجا :31:
Printable View
کدوم بیمارستان بودی ؟ :31:نقل قول:
بگو ما هم مریض شیم چند شب بریم اونجا :31:
از سرویس 128 کلا نباید بیشتر از این انتظار داشت سرعتش در حد دایال آپه....اما شما برای اینکه کیفیت سرویست بره بالا اولا بگو چنتا چراغ مودمت روشنه؟نقل قول:
مودم رو ببرکنار پنجره و و جهتش رو بچرخون تو صفحه اصلی مودمت برو و تو قسمت status و بخش wimax مقدار CINR Reuse1 رو نگاه کن هرچه به عدد 17 نزدیکتر بشه کیفیتت میره بالاتر اونقدر مودم رو جابجا کن و یا بچرخونش تا این عدد از 10 بره بالاتر میبینی که کیفیتت بهتر میشه
سرعتت اگه سرویس 512 داری بد نیست ولی خوب یه کم پایینه راه هایی که به دوستمون گفتم هم شما تست کن تا شاید کیفیت سرویست بهتر بشهنقل قول:
سرعتت رو موقع دانلود از یه لینک مستقیم تست کن باید حدود 64 باشه
مودم bm632 کنار پنجره هست از 3چراغ 3 چراغش روشنه عدد چک کردم 14 بود 512 نامحدود بگیرم همین بی ام 632 خوبه یا تغییربدم؟نقل قول:
اووه شانس ببین حیف متاهلی من جات بودم مخشون میزدم :)نقل قول:
تست سرعت مشهد، سرويس 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه همین مودم خوبهنقل قول:
این قضیه CINR و RSSI چیه میدونم هرچی عددش کمتر باشه بهتره ولی من مودم USB دارم و خیلی وقتها شده آنتنم 100 درصد هست ولی این اعداد بالاست و بعضی وقتها آنتنم حدود 60 درصد ولی این اعداد پایین هست.
در هردو حالت هم سرعتم فرقی نداره.شاید هم تو سرعتهای بالاتر تاثیرگذار باشه
نقل قول:دیگه دیگه .... بماند کدوم بیمارستان!! :31: ..... ولی بچه ها ... خدایی قدر سلامتیتون رو بدونید که من از کار و زندگی افتادم ..... بعدشم داداش مختار تو از کجا فهمیدی من متاهلم؟! :18: ..... بعدشم اگر مجرد بودم فقط یکیشون به درد مخ زنی می خورد ... بقیشون تعطیل بودن عزییییززززمممم!!! ... شما خودشو اذیت نکن!نقل قول:
من از طریق اینترنتی وایمکس ثبت نام کردم و بعد از تماس از ایرانسل و گذشت سه روز از پرداخت پول هنوز نیومدن مودم رو نصب کنند.در ضمن توی حساب ecare در قسمت وضعیت نوشته : منتظر تایید نصب مودم.آیا همه چیز درسته؟
ممنون میشم اگه بگین شماره وایمکس چنه
تا اونجا که من تجربه کردم هر چند باری که برای فامیل ثبت نام انجام دادم همیشه برای نصب جمعه ها هماهنگ میکنند.
آخرین بار هم 2 روز پیش پول ریختیم برای 512 نامحدود و امشب زنگ زد که مودم رو برم ازش بگیرم.
سلام. یه زنگ به 707 بزن زودتر بیان. بی خیال باشی یهو می بینی تا یک هفته هم نیومدن.نقل قول:
سلام. پنجشنبه شب 24/9/90 اشتراک 512. شهر تهران محله تهران نو.
دوستان تست یادتون نره. مخصوصا کسانی که در شهرستان ها هستند. با سپاس
سلام
دوستان، من درخواست تغییر پرونده دادم چند روز پیش، امروز این میل برام اومد:
کاربر گرامي،
درخواست تغيير نوع کاربر براي شناسه وايمکس 094******** با موفقيت تاييد شد.مبلغ قابل پرداخت 208000 ريال مي باشد
در صورتي که مبلغ ذکر شده منفي باشد به معناي بستانکار بودن شما است و اين مبلغ به حساب وايمکس شما بازگردانده مي شود. در غير اين صورت درخواست شما در انتظار پرداخت است، مبلغ مشخص شده را به يکي از روش هاي زيربه حساب وايمکس ايرانسل پرداخت نماييد:
1. پرداخت بانکي
پرداخت بايد طبق اطلاعات بانكي زير صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب 96/444440 و يا بانک تجارت به شماره حساب 210447
2. کارت شارژ
3. پرداخت اينترنتي
اين پيام توسط سيستم ايجاد شده است. لطفا به آن پاسخ ندهيد.
وايمکس ايرانسل
یعنی چی؟ برای تغییر پرونده باید 20 تومن پیاده بشم؟ یا این همون شارژ 512 دوره بعد هست؟
در ضمن الان که به حسابم میرم هنوز نوع پرونده رو زده خانگی..! کی اعمال میشه پس؟
خواهشا یکی به من بگه من اگه دو مگ ایرانسل برای خونه بخوام متن نامه ای که می گیریم باید چی یاشه ؟
می تونم برای مغازمون دو مگ بگیریم بعد بیارم خونه
شما از هر جایی که شرکت و دانشگاه و ... باشه فقط یه معرفی نامه ساده بگیر حله.
برای هر جایی دوست داری بگیر و هر جایی هم خواستی ببر اصلا مشکلی نداره.
اون هایی که دانشجو هستند فقط یک گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه خطاب به ایرانسل میگیرند.
نامه شرکت هم فقط در حد اینکه بگه آقای فلانی جهت استفاده از وایمکس ایرانسل به آن شرکت معرفی میگردد.با مهر و امضاء
دوست عزیز به این تست سرور داخلی زیاد دلتون رو خوش نکنید.نقل قول:
یک تست با سرورهای اروپایی بگیرید تا وضعیت افتضاح شبکه مشخص بشه.
موفق باشید
تست سرعت، مشهد، بلوار ملك آباد، 1 مگ، سرور سوييس
اره جون کار میده من شب میبرام خونه روز میارام سرکار دانلود میکنم :)نقل قول:
اینم تست امروز من
سلام دوستان ....الان برای من این رو نوشته روی حساب ecare
میزان اعتبار 1057184
برای دو مگ هست که باید 130 واریز کنم....با این شرایط که نوشته من دققیقا 25 هزار واریز کنم مشکلی برای ماه بعد ندارم یعنی؟
سلام دوستان كسي از بندرعباس هست اينجا؟
من مي خوام اينترنت مبين نت بگيرم آيا تو بندر مودمهاي داخليش درست خط ميده ؟
خسته شدم مرتب اشکال ip میگیره و وصل نمیشم
تهران حسن اباد زرگنده
128 کیلوبیت ایرانسل
سلام دوستان ....الان برای من این رو نوشته روی حساب ecare
میزان اعتبار 1057184
برای دو مگ هست که باید 130 واریز کنم....با این شرایط که نوشته من دققیقا 25 هزار واریز کنم مشکلی برای ماه بعد ندارم یعنی؟
دوستان یعنی کسی جواب من رو نمی دونه؟؟؟؟
25000 تومن واریز کنید میشه 130 تومن که سر ماه 0 میشه و مشکلی ندارهنقل قول:
سلام به همگی
من میخوام این ماه جدید که میاد به خاطر امتحانات دیگه حسابم رو شارژ نکنم و از بسته های افزایشی استفاده کنم آیا امکانش هست؟ از کدام بسته باید استفاده کرد؟ بسته ی افزایشی یا مصرف آزاد؟
یک سوال دیگه اگر من الان بخوام از 512 به 1 مگ منتقل کنم حساب رو تو این ماه جدید میشه به صورت آزاد 1 مگ استفاده کرد یا نه؟
با تشکر:11:
اینم از تست من 128 : امروز
اینم از سرعت افتضاح من
مثلا سرویس یک مگ رو گرفتم
واقعا که افتضاحه
منم سرویس 1 مگ دارم ولی برای شما خیلی سرعتت افتضاحه
دوستان من میــخوام یه 256 برای یکی از دوستان بگیــرم!
به نظرتون الان قیمتهاش به صرفه هست؟
مودمش رو چند میــده؟
دوست عزیز شما هم سرعتت رو از طریق یک سرور خارجی اندازه بگیر مثلا کویت یا استانبول یا اروپانقل قول:
تست سرعت از طریق سرور داخلی نمیتونه صحیح باشه چون اکثر اطلاعات اینترنت و دانلودها از اروپا و امریکا انجام میشه. مثلا من که از رپیدشر دانلود میکنم اکثرا به اروپا متصلم
اگه شما شما هم یه تست از سرور خارجی بگیر و نتیجه رو بزار
در ضمن شما کجا هستید؟
شما وضعيتت از من بدتره !!!!! كدام شهر و منطقه هستيد؟نقل قول:
آیا نرم افزاری هست که خودش شبکه رو بهصورت اتوماتیک سر 1 ساعت یک بار (ریست) قطع و وصل کنه؟؟
با سلام.من قصد گرفتن وایمکس ایرانسل را دارم.این طرح جدید ترافیک ماهیانه 1 گیگ با سرعت 128 با قیمت 5050 تومان.من هم اکنون اینترنت دایل آپ دارم و بیشترین دلیلی که می خوام اینترنت پر سرعت بگیرم اینه که می خوام دانلود انجام بدم به خصوص دانلود آهنگ.مثلا در ماه 100مگابایت دانلود به اضافه روزانه بین 30تا45 دقیقه وب گردی و آپدیت ماهیانه آنتی ویروس.حالا به نظر شما آیا این سرویس 5050 تومانی جوابگوی خواسته های من هست؟
راهنمایی کنید ممنون می شم.
باسلام
تغییرمودم وایمکس ایرانسل به مبین نت
مدل 632 , 635
اطلاعیه در سایتدوستان تهرانی لطف کنن در صورت تمایل پیگیری کنند وصحت این پیام را بررسی کننکد:www.sibesabzit.com
تماس همبااین شرکت وهم با پشتیبانی مبین نت
لطفا نتیجه را در تاپیک اعلام نمایید با تشکر
نقل قول:
عزیز پاریس خوبه؟:31:
من کرج هستم
سلام
من می خوام یک مگ نا محدود بگیرم .
1. واقعا نامحدوده؟ سر چند گیگ گیر میدن؟ :دی
2. کدام مودم را بگیرم بهتره؟
اصفهان هستم.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
نامحدودش که واقعا نامحدوده گیر نمیدن ما تا 300 گیگ هم دانلود کردیم گیر ندادن بهمون توی لیست سیاه هم نرفتیم
من هم 1 مگ نامحدود دارم دوستم هم 2 مگ داره هیچ کدوم هم تا الان محدود نشدیم یا گیر ندادن بهمون:31:
من مودم BM632W دارم خیلی خوب هستش رو راضی هستم مودم زیاد فرقی نمیکنه :46:
می خوام به اسم شرکت بگیرم فقط یک نامه از شرکت بزنم با سربرگ و مهر و امضا ببرم انجا؟ متنش را چی بنویسم؟نقل قول:
اقای ... برای دریافت سرویس وایمکس برای این مرکز معرفی می شود! همین؟
چقدر طول می کشه تا مودم را بهم بدن؟ (خودم می تونم نصبش کنم البته اگر با مبین نت تفاوت نداشته باشه! )