کسی نبود واسه راهنمایی؟ :46:
Printable View
کسی نبود واسه راهنمایی؟ :46:
سلام دوستان
در حال حاضر بهترين سينماي خانگي چيه؟ البته من با سرچ كمي كه داشتم و خوندن اين تاپيك ها پايونر و فيليپس رو انتخاب كردم ولي از مارك هاي ديگه و اينكه بهتر باشن شناختي ندارم. از كاربران اين جا مي خوام كمكم كنن تا يك سينماي خانگي توپ بخرم.
راستي سينماي خانگي 7.1 كاناله هم هست؟ من مي خوام تلويزيون led 9706 فيليپس بگيرم و مي خوام يك سينماي خانگي خيلي خوب و پيشرفته كه بلوري هم داشته باشه بگيرم. آيا از همون مارك فيليپس پيشنهاد مي كنين يا چيز ديگه؟ سينما رو هم مي خوام از بانه بگيرم
بستگی به بودجه تون داره زیر یه تومان چیز بدرد بخوری فکر نکنم باشهنقل قول:
فیلیپس و پایونیر هر دوشون جزء برندهای خوبن . کلا" سینمای خوب میخوای بگیری ژاپنی بگیر . اگه مشکل بودجه نداری و تا 900 تومن اینا میتونی هزینه کنی پایونیر بخر چون خیلییی خوبه ولی اگه با 600 - 500 میخوای سینما بخری یه مدل شارپ هست که اونهم خوبه . اگه بگی هزینت چقدره بیشتر میشه راهنماییت کرد .نقل قول:
سلام به شما عزیزان
من یه مشکل با پخش فیلم هایی با فرمت صوتی ac3 در گیرنده دیجیتال دارم .
کسی میدونه کدام گیرنده دیجیتال فرمت صوتی ac3 رو ساپورت میکنه ؟ضمنا کیفیت این فیلمها بالاست و در گیرنده های ایکس ویژن 343 ودنای و مارشال ومیکرو فایر تست کردم ,تصویر میدن ولی صدا ندارن.
دوستان بنده به تازگی tv lw95000 رو گرفتم
یه سینمای الجی میخوام بگریم اخرین حدش هم 600-700 ممنون میشم کمک بکنید
شما حالا بهترين مدل هارو معرفي كنين من زياد واسه بودجه مشكل ندارم. قيمت هاي سينماي خانگي در بانه چجوريه؟ سينما هم مثل تلويزيون قيمتش ارزون تره؟
سلام دوستان من بین سامسونگ سینمای خانگی سه بعدی HT-C6950W و فیلیپس HTS5590 کدام یکی بهترند و در این رنج قیمت گزینه بهتری هم موجوده؟فیلیپس از این مدل بالاتر هم داره؟
با تشکر
به نطر من برای خرید سینما اصلا" سراغ سامسونگ نرو که برای هر play کردنش آدم رو دیوونه میکنه :24:نقل قول:
فیلیپس سینماهای خوبی داره . مشخصات این مدلش رو هم دیدم گزینه خوبی هست .
یه مدل سینمای خانگی پایونیر میشناسم که از هر نظر حرف نداره . مدل pioneer BCS777 و قیمتش حدود 900 تومنه.نقل قول:
اگه بودجت هم کمتره مدل CN9900DVW شارپ حدود 500 تومنه و اونهم با توجه به قیمتش گزینه خوبیه .
کلا" همه چیز توی بانه ارزونتره گرچه الان با توجه به قیمت دلار این تفاوت قیمت کمتر شده ولی اگه واقعا" میخوای تا این حد هزینه کنی و میبینی تفاوت قیمتش زیاد نیست ، گارانتی دار بگیر تا خیالت از خدماتشون هم راحت باشه .
با سلام خدمت دوستان عزیز
من خیلی از صفحات این فروم رو خوندم و این سوالی که دارم میپرسم حتماً خیلی تکراریه
میخوام بدونم دوستان با تجربه چی پیشنهاد میدن برای سینمای خانگی
بودجم 1 میلیونه یه تلوزیون 3d سونی 40ex720 با یه پلی استیشن 3 هم قراره بگیرم(البته بودجه اینا جداگانست)
سینمای خانگی برای یه واحد آپارتمانی 70×80 متری میخوام
از سیستم های بزرگم بنا به دلایلی نیتونم استفاده کنم (مثل s428)
مد نظر خودم اول این بود که یک اسپیکر لاجیتک z906 بخرم که پلی استیشن 3 بشه پخش کننده و ترکیب پلی استیشن و این اسپیکر لاجیتک بشه سینمای خانگی من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این اسپیکر 900 تومنه اول میخواستم نظرات رو راجب این موضوع بدونم...
البته یکی از دوستان (چند صفحه قبل) مثل اینکه از ترکیب مدل قدیمی تر این اسپیکر (z5500) با یه پخش دی وی دی راضی بودند.
حالا قسمت دوم
بعد از گشت و گذار بسیار چند تا مدل چشم مارو به خودش گرفته
1- denon dht1312
2- onkyo hts9400 thx
3 pioneer bcs-717 ya 787
4- sony [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- sony bdv-iz1000w
یه امکانی که دوست دارم سیستم انتخابیم داشته باشه اینه که اول کیفیت صدای خوبی داشته باشه یعنی خیلی شفاف باشه(مثلا وقتی یه شیشه تو فیلم میشکنه انگار داره میریزه رو خودت)
و دوم اینکه فیلم و آهنگ با هر فرمتی رو به راحتی بشه از لپ تاپ رو اون شیر کرد تا از اونا پخش بشه
قابلیت تنظیم صدا رو داشته باشه که احتمالاً سونی این امکان رو نداره (بازم نمیدونم شاید داشته باشه و من بلد نیستم)(تنظیمات اکولایزر )
تو چند صفحه قبل خوندم که اگه بخوای فایل های mkv رو روی سینمای خانگی سونی شیر کنی ، سینمای خانگی سونی قابلیت پخش رو نداره
امیدوارم یکی منو برای انتخابم راهنمایی که تا از این سر در گمی در بیام تا بتونم یه چیز خوب انتخاب کنم
دوستان قیمت جدید اینا رو هم اگه دارن ممنون میشم بگن.
یه سوال دیگه اینکه denon و onkyo به اندازه سونی و پایونیر با کیفیت هستن یا نه ؟ ی برعکس؟ (کدوما از لحاظ کیفیت برتری دارن؟)
حاضرم پول بیشتر از ارزش کالا (مثلا برای سونی) بدم ولی کیفیت داشته باشم.
بعد جدای از همه این مسایل برای داشتن یه صدای لذت بخش و گرم و نرم با یه کوب ملایم چی چیزی یا چه ترکیبی تا قیمت 1.5 میلیون پیشنهاد میدین.
نمیدونم تونستم منظور خودم رو برسونم یا نه...
حالا مساله سوم که برام پیش اومده راجع به این عکسه (denon)
تو خیلی از صفحات گفته شده که باید همراه سینمای خانگی امپلی یا ساب بخریم
آیا گزینه های 1 و 2 مگه آمپلی و ساب نیستن (شرمنده ... بلد نیستم)
گزینه 1 آیا کار پلیر رو انجام میده؟
اون 5تا که بلندگو هستن
اونم که کنترله
اونم که سوراخ داره سابه
اون گزینه 1 نقشش این وسط چیه؟
ممنون میشم توضیح بدین
به نظر من اگر RS-777 پایونیر بدون پلیر dvd و با یک پلیر بلوری بگیری با اینکه شاید بزرگ باشه ولی مناسبه. هم برای موزیک و هم فیلم.
راجع به شیر کردن فرمتهای مختلف باید بگم که هم تلویزیون شما و هم بلوری پلیری که بخرید قابلیت dlna دارند که میتونید فیلمها رو از روی کامپیوتر پخش کنید. البته این سیستم تنظیمات اکولایزر نداره ولی مزیت زیاد داره.
راجع به عکس دنون که گذاشتید گزینه یک A/V Receiver و گزینه دو سابه. A/V Receiver آمپلی هم هست و علاوه بر اون کار مرکز ورود دستگاه های مختلف (مثل پلی استیشن، بلوری پلیر و ...) و خروجیهای مختلف صوتی و تصویری با پورتها و تبدیلهای متنوع انجام می ده ولی خودش پلیر نیست. در هر صورت توی این عکس شما پلیر وجود نداره و نیاز به خرید یک پلیر جداگانه می باشد.
تشکر دوست عزیزنقل قول:
:11:
چه جوری بگم یه جور میخوام مثل سیستم های کامپوننت که تو ماشین سوار میکنیم... باندا کار خودش رو انجام بده و ساب هم کاره خودش رو
این RS-777 که شما فرمودین انگار اون باند بزرگاش انگار تو یه باکس (باکس پورتد ) هستش که خوش هم یه قدرتی تولید میکنه اینجوری حس میکنم بوم بوم حتی تو حالت عادی صحبت کردن هم وجود داشته باشه.
احتمالا برعکس denon یا onkyo
بیشتر دنبال صدای واضح هستم
سیستم های سینمای خانگی یه جورایی احساس میکنم مثل باند های پایونییر میمونه که بدون ساب هم خیلی خوب میکوبونه ولی اون لذت رو به آدم نمی رسونه یه بچه هیولاست، برعکس مثلا من یه سیستم کامپوننت کنوود رو ماشینم بستم با یه ساب خدایش کیفیت و لذت صدا در حدیه که اصلا دلم نمیخواد از ماشین پیاده بشم.
میخوام تو حالت عادی صحبت کردن هییچ بوم بومی از باندا پخش نشه یا حداقل خیلی کم.
بازم نمیدونم اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنید.
چون من صدای RS-777 رو نشنیدم شاید دارم بد قضاوت میکنم
اینجا چرا فیل***تر شد؟
با فیل شکون اومدم:41:
من البته چون این سیستم رو دارم در یک خونه صد متری که سالن حدود 25 متره، بهتون پیشنهاد دادم. من از وضوح صداش بسیار راضیم. درباره بوم بوم توی حالت عادی صحبت شما میتونی تنظیم کنی که هیچ فرکانس پایینی از اسپیکرهات بیرون نیاد و همش به ساب منتقل بشه و در کنار اون ولوم (یا channel level) سابو کم کنی. ضمن اینکه اگه ساب خاموش هم باشه باز تنظیمات خاص خودش برای شنیدن فرکانسهای پایین رو از اسپیکرها داره. البته چیدمان خیلی تاثیر داره. ضمن اینکه وقتی ساب روشن و تنظیم باشه لذتی که منتقل میکنه فوق العادست.
بهرحال پخش بقول شما بوم بوم کاملا دست شماست که در چه موقعی باشه و در چه موقعی نباشه.
ضمنا اینجا فیل **تر نیست و من راحت میام.
تشکر از راهنماییتوننقل قول:
جالبه فکر کنم مبین نت حسابی قاطی کرده چون الان گوگل هم برای من فیل*** شده:21::19::42:
واقعا که من دارم یه هفته این سوال رو میپرسم دریغ از یه نظر چه برسه به راهنمایی
نقل قول:
دوستان بنده به تازگی tv lw95000 رو گرفتم
یه سینمای الجی میخوام بگریم اخرین حدش هم 600-700 ممنون میشم کمک بکنید
کلا از خرید سینمای خانگی سونی یا هر چیز دیگه منصرف شدمنقل قول:
و قصد خرید پلی استیشن با home theater speakers رو دارم
ولی باز بین این دوتا گیر کردم
Denon DHT 1312XP و Logitech Z906
قیمتاشون تقریباً یکیه
اگه میشه راهنمایی کنید
Elcomax , Lumexy 1008 , 1009
من هم با X vision 333 همین مشکل را دارم.نقل قول:
البته میتوان صدا را استخراج کرد و بعد تغییرش داد و دوباره با فیلم mux کرد.
من امتحان نکردم ولی راه حلش اینه.
دوست جان اين سوال نيست! تصميم!نقل قول:
خوب برو يه سينما ال جي تو همين قيمت بخر:20:
[/QUOTE]
از اینکه بهم جواب دادین ممنونم.با توجه به جوابی که دادین یه سوال دیگه برام پیش اومده:نقل قول:
برای اینکه آمپ راحت در ولوم پایین ومتوسط ووفر بلندگو راه بندازه باید به آمپدانس اسپیکر و قدرت آمپ در همان آمپدانس دقت کرد؟ یا نه منظور چیز دیگریست،برای مثال اسپیکر جامو S 606 یه اسپیکر 6 اهمی هست با این مشخصات :
Power (W, long/short term) : 130 / 210
Sensitivity (dB, 2.8V/1m) : 89
Frequency Range (Hz) : 42 - 20,000
Impedance (Ohm) : 6
که طبق برداشت من، برای راه اندازی ان به قدرتی معادل 130 وات نیاز داریم وحداکثر تا 210 وات جوابگوست و رنج فرکانس صوتی که توانایی پخش داره از 42 هرتز تا 20000 هرتز هست و بعنوان مثال Denon 3312 دارای این مشخصاته : در امپدانس 6 اهم 165 وات قدرت داره و در 8 اهم 125 وات
6Ohms, 1 kHz, THD 0,7% : 165 W
8 Ohm, 20Hz-20kHz, 0.05% : 125 w
Bandwidth : 10 Hz - 100 kHz
پس امپ 3312 در امپدانس 6 اهم تا 165 وات قدرت داره که با توجه به اینکه اسپیکر جامو به 130 وات نیاز داره تا شروع به کار کنه پس امپ 3312 میتونه اسپیکر جامو را در ولوم متوسط به راحتی راه بندازه .ایا برداشتم درسته ؟ یا نه ؟
با توجه به رنج 130 تا 200 واتی جامو 606 ، امپ ما باید چه توانی داشته باشه تا راحت در ولوم پایین و متوسط راه اندازیش کنه؟
در ضمن با توجه به این رنج 130 تا 200 واتی جامو ، ایا امپ های زیر 200 وات نمیتونن از تمام توان جامو کار بکشند؟ یا اصلا این دو موضوع به هم ربطی نداره؟
اخرین قیمت های امپ سینمای خانگی در دبی(قیمت ها به درهم میباشد)
Yamaha 3067 : 7200
Yamaha 2067 : 6500
Yamaha 2010 : 5900
Denon 4311 : 9000
Denon 3312 : 4300
Denon 2312 : 3300
Onkyo 809 : 3499
Onkyo 609 : 1999
Pioneer 1021 : 2999
Pioneer Lx75 : 6600
که با توجه به قیمت های فعلی ایران ،انکیو در دبی ارزونتره ولی پایونیر گرونتر در میاد،دنون ویاماها تقریبا قیمت های یکسانی در ایران و دبی دارند.
سلام دوستان سوالی داشتم
خروجی آنالوگ 7.1 که در بعضی از بلوری پلیرها تعبیه شده کاربردش کجاست آیا به آمپ و کابل خاصی نیاز هست؟
و کیفیتش نسبت به صدایی که از hdmi گرفته میشه چطور هست؟
باتشکر
سلام دوستان
بین سینمای خانگی BDV-E880 و denon dht 1312 با یه پلیر و کنوود KAV7090 یا 7053 کدوم پیشنهاد میشه؟
سونی
دنون
کنوود
قیمتشونم اگه میدونین ممنون میشم بگین
سلام, صدای 6 کانال تنها ac3 را پخش نمیکند و یا توانایی پخش AAC و DTS را هم ندارد؟نقل قول:
سلام
اگه ممکنه در مورد انتخاب بین این دو مدل بنده رو راهنمایی کنید:
لومکسی 1008
ایکس ویژن 343
راستی هر دوی اینا فول اچ دی هستن دیگه؟
با سپاس
:11:
دوست عزیز خب من یه چی گفتم شما نباید بگین خوبه.... بده ... اخه خاک تو سر خرت این چه انتخابی :dنقل قول:
دوست جان اين سوال نيست! تصميم!
خوب برو يه سينما ال جي تو همين قيمت بخر
بین الجی 870 و 871و پارمیسش کدومشون بهتره؟
میتونم پیشنهاد شما رو برای یه مدل خوب تو قیمت 500-700 بدونم دوست عزیز؟
میشه یه سیستم بدون پلیر معرفی بکنید تا بتونم جداگونه یه مدیا پلیر یا بلوری تهیه بکنم و بهش وصل بکنم؟
ایا گیرنده های سه بعدی مثل sama at200 یا همون elcomax mv200 فرمت صوتی ac3رو ساپورت میکنن؟ و چند قیمتن؟
لطفا بگید از کجا گیر بیارم؟
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
لومکسی 1008بهتره و اصلا قابل قیاس با X vision نیست چون میدونم 343 X vision صدای دالبی رو ساپورت نمیکنه و فیلمهای با کیفیت صوتی بالا رو بدون صدا پخش میکنه و هر دوشون کیفیت 1080p رو دارن یعنی full hd هستننقل قول:
با سلام
من یک دنای دارم ولی فونت زیرنویس آن خیلی ریز است آیا راهی برای تغییر سایز فونت هست؟
من یه ایکس ویژن 343 گرفتم فونت منوهاش افتضاح اصلا خونده نمیشه باید حدس بزنی چی نوشته.نقل قول:
تلتکسشم همینطور فونتش بده نور صفحه تلتکسم زیاد میکنه نمیدونم ایراد از گیرندس یا تی وی کلا تو فونت افتضاحه.
برای زیرنویسم رنگ زرد نداره که نوشته خوب دیده شه
نقل قول:
لينكي كه در مورد مشخصات كامل پايونر BCS777 توضيح فارسي داشته باشه سراغ ندارين؟
پايونر تو بانه راحت پيدا ميشه يا زمينه اش كمه؟ نمايندگي در مشهد داره؟
رو دنون شک نکن . چند سر و گردن از اون لاجیتک بالاتره . اون لاجیتک یک دهم امکانات آمپ اون دنون رو هم نداره . به جز آمپ ، اسپیکر ها و سابشم خیلی از لاجیتک سر تره. از PS3 هم میتونی به جای Player استفاده کنی . PS3 قابلیت های خیلی بالایی داره. آمپ دنون انقدر ورودی داره که بعدا هر دستگاه دیگه ای که خریدی میتونی بهش وصل کنی.نقل قول:
تشکر از راهنماییتون:11:نقل قول:
Xvision 343 توی سایت مادیران (قسمت مشخصات فنی) زده 1080i یعنی HD هست ولی Full HD نیستنقل قول:
1080 رزولیشن فول اچ دی هست. اینطور که مشخصه 720 هم i و p را ساپورت میکنه ولی 1080 تنها i رو ساپورت میکنهنقل قول:
البته برای کسی که بخواد به عنوان یک مدیا پلایر هم از این دستگاه استفاده کنه یک نقطه ضعف به حساب میاد چون اکثر فیلمها نوع p یا progressive هستند
دوست عزیز برای اینکه صدا و سیما بتونه 1080i رو پخش کنه نیازمند یکسری تجهیزات خیلی زیاده در حد تجهیزات نظامی که فعلا" این تجهیزات توی صدا و سیما نیست و صدا و سیما در حال حاضر حتی 1080i رو هم پخش نمیکنه چه برسه به 1080P ! با این وجود نهایتا" داشتن دستگاههای HD Ready و 1080i کافیه چون کیفیت تصاویر ارسالی صدا و سیما در حد sd هست . ضمن اینکه اگه به عنوان مدیا پلیر هم بهش نگاه کنی مگه واقعا" چند تا فیلم full hd و 1080P میشه پیدا کرد و دید ؟!!!نقل قول:
دوستان می خوام یک گیرنده دیجیتال بخرم که کنترل قوی داشته باشه یعنی در فاصله 7 تا 8 متری راحت جواب دهد . فرمت هایی که توسط usb پخش می کند زیاد برام مهم نیست .
مدل های زیر را در نظر دارم . اگه ممکنه راهنمایی کنید
x.vision 201
farassoo 215 s
shuttle combo 3500
سلامنقل قول:
گزینه اول صحیح می باشد! :46:
دلیل ؟؟ حتما همین جا و البته گوگل را بنمائید! به نتیجه مطلوب می رسید.. :5:
خوش باشید/ :8:
بله تصاویر صدا و سیما با کیفیت SD پخش میشه و شبکه ورزش ظاهرا قرار اولین شبکه HD باشه (اونم در آینده..!)نقل قول:
درست یا اشتباه, اکثرا از این دستگاه ها در کنار پخش تصاویر ----T انتظار یک مدیا پلایر مناسب هم دارند .
الان تهیه کردن فیلم فول اچ دی از نت (دانلود یا خرید) آنقدر مشکل نیست
سلام
گیرنده دیجیتال کامپیوتر مارشال رو بگیرم خوبه اخه هرجا پرسیدم گفتن 3100 مادیران ندارن؟؟؟