سلام.. بی شک 560 بهتره.. با توجه به قیمت البته که اگه براتون مهم نباشه!:46:نقل قول:
بین این 3 مدل کدومو پیشنهاد میدید دوستان:
acer5745g
lenovo y560 corei7
asus JV
سلام.. بی شک 560 بهتره.. با توجه به قیمت البته که اگه براتون مهم نباشه!:46:نقل قول:
بین این 3 مدل کدومو پیشنهاد میدید دوستان:
acer5745g
lenovo y560 corei7
asus JV
مثلا همین 560 y
قیمتش 1200 حدودا کانفیگش از edge تو همون رنج بهتره حالا اون idea pad هست در صورتی که همه میگن thinkpad بهتره من واقعا واسم سواله
کسی میتونه جواب بده
think pad دیگه بهترین گرافیکش تو رنج 1200 همون 256 ati 5150
سلام
خسته نباشين
بچه ها لپتاپ تاسقف قيمت 1200 چي پيشنهاد ميدين با اين شرط كه رزولوشن صفحه نمايشش از 900*1600 بهتر باشه و 15 اينچ هم باشه.
دوستان من یه انتقاد بکنم .
این روش درستی نیست که سقف قیمت مد نظر تون رو بگید وبخواهید کسی بهتون معرفی کنه کار هایی که میخواهید با یه لپ تاپ بکنید رو مطرح کنید و حتما الزامی نبینید که کل پولتون رو خرج کنید.
نه دوست گلم 5150 تغریبا یه مدل onboard محسوب میشه و خیلی از مدل های گرافیک لپ تاپ از این مدل بهتره هستش. مثل 425m یا 5730 یا 5650 یا.....نقل قول:
نقل قول:
سلام.
این رزولیشن رو فقط سونی داره....
در سری EB مدل فول اچ دی وجود داره
مثلا :
SONY EB 17FX
CORE I3-2.13-330M
4
500
ATI 5470 512
15.5" FULLHD
BLUE-R
WIN 7
2.7Kg
SONY EB 26FG/B
CORE I3-2.26-350M
4
500
ATI 5650 1G
15.5" FULL HD
DVD-RW
WIN 7
2.7Kg
بله فقط سونی داره ولی این رزولوشن واقعا به کارت گرافیک فشار میاره این رو هم در نظر بگیرید.
نقل قول:
کارت گرافیک 5650 ATI و NVIDIA 425 که سونی استفاده میکنه برای این رزولیشن کاملا مناسب هستند و اکثر بازی ها به راحتی اجرا می شوند
حق با شما هست ولی فکر نکنم این مجمع میکرو پروسسور هایی که همین طوری کار heat sink شون سخت هست برای کار های عادی چه برسه به بازی فول اچ دی (i7 740QMیا420mیا5730/5650) تو این فضای کم لپ تاپ بشه تو زمان طولانی بهره برد مشخصا با راندمان خوبی کار نمیکنه.من باشم نمیخرم.
دقیقا منم همین رو میگم پس با این وجود چرا باز میگن think pad بهتره؟نقل قول:
سازگار مدل های خوب think pad رو وارد نمیکنه اگه دنباله لپ تاپ با مشخصات بالا هستید فقط تو سری ideapad بگردید. مخصوصا Y مخصوصا مدل های مختلف Y560
سلام دوستان عزیز
من رشته کاریم معماری هست و با برنامه هایی مثل
Revit ; Max,Maya ,Photoshop
بیشتر کار میکنم در نهایت دیدم لپ تاپ هایی که قیمت و کانفیگ نسبت به هم جور درمیاد مارک اچ پی هستش
سوالی داشتم از شما؟
آیا لپ تاپ اچ پی رو تجربه کار باهش دارین؟
مثلا مدلهای 3052 یا 3190 یا 3174
آیا این مدلها رو پیشنهاد می دهید ؟
مزایا و معایب این مدل ها ؟
ممنون این شد یه جواب درست حسابینقل قول:
سلام دوستان. من چند تا سوال داشتم اگه ممکنه لطف کنید و راهنماییم کنید.
لپ تاپ ایسوس مدل n61jq رنگ سفید داره؟ با قیمت 1200؟
hp dv6 3150: core i5 460 , 6g , 640 , ati5650 با دوسال گارانتی همراه رایانه 1230. چطوره؟ کلا این لپ تاپ چطوره؟
این گارانتی (همراه رایانه) معتبره؟
ازین سه لپ تاپ کدومو پیشنهاد میدید؟ ideapad y560 , asus n61 , hp dv6 3160 با بودجه 1200
نقل قول:
1) در مورد N61 باید به سایت ایسوس مراجعه کنید ، رنگ ها رو داره ، اما سفید فکر نکنم داشته باشه
2) 3150 مدل خیلی خیلی خوبیه و پیشنهاد میشه!
---------- Post added at 02:24 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
نقل قول:
مدل های خیلی خوبی هستند ، مزیت که همون کانفیگ و قیمتشون هست...
عیب خاصی ندارند ، شاید بشه گفت رزولیشن صفحه نمایش بیشتر بود ، بهتره بود !
با سلام ببخشید من بین لپ تاپ Pavilion dv7-4190us و lenovo y560 موندم چون مثلا
y560 پردازنده core i7 740 qm و نیز گرافیک 5730 رمش 4 هست ولی میشه رم رو افزایش داد
pavilion dv7_4190us hp دارای پردازنده core i7 720 qm و گرافیک 5650 ولی فقط رم 6
لطفا بهم بگید واقعا موندم کدومش بهتره
بعلت باس کم رم های لپ تاپ هزینه برای رم بالای 4 گیگ کار عاقلانه ایی نیست با باس 1333 6 گیگ رم و 4 گیگ یک نتیجه رو میده.نقل قول:
سلام
يه سوال اورژانسي
من بيشتر كارم با اتوكد و GIS و فتوشاپه
HP touchsmart tm2 1050
HP pavilion dm3 1105
HP envy 14-1195
بنظرتون كدوم يكي برام مناسبتره!؟
خيلي واجبه اگه سريع راهنماييم كنين بينهايت ممنون ميشم:11:
با سلام
بودجتون را نگفتید و همچنین انتظاراتتون رو. envy 14 خوبه ولی فکر کنم قیمتش بالاست . حالا چرا گیر دادی به hp؟ روی dell 5010 و asus b53j هم فکر کن.
سلام دوستان...
بالاخره ما بعد از تحقیق زیاد در مورد اینکه کدوم لپ تاپ برام بهتره، مدل رو انتخاب کردیم رفتیم الکامپ بخریم که دیدیم اصلا چیزی غیر از ساندویچ نمی فروشن! هیچی نمی فروختن.. حالا فکرشو بکنین توی اون ترافیک خیابان ها و مترو و اتوبوس ها ما که از قم اومده بودیم چقدر ضدحال خوردیم
مدلی که من می خواستم N82JV بود که هر کاری کردم نتونستم گیرش بیارم..
رفتم توی نمایندگی یه شرکت و گفتم N82JV می خوام که گفت یه مدل بهتر برام سراغ داره که مدل Lenovo IdeaPad Y560
رو بهم پیشنهاد داد که واقعا هم از نظر زیبایی و هم از نظر قدرت مالتی مدیا بودنش تک هستش با قیمت 1250,000 تومان ازش خریدم و الان هم دارم با لپ تاپ براتون پست می زنم..
مشخصات:
CPU:Intel Core 2 i5 2.4 (Turbo Boost Technology)
RAM: 4 GB DDR3 1333
VGA: Switchable VGA:
1- ATI Mobility Radeon 5730 1 GB
2- Intel HD 1.68 GB(Shared Memory)
Hard Disk : 640 GB
Monitor: 15.6
System Type: x64 Based PC
Weight: 2.6
Battery: 6 Cell:
Idle: 3 Hour
Surfing: 2 h 45 m
Load: 1 h
DVD RW
Ports: 4 USB Port,HDMI,VGA,Microphon,
Other: Bluetooth,Webcam 2 Mega Pixel,Dolby Speakers
نکته: کانفیگ های مختلفی برای این لپ تاپ وچود داره...
من به کسایی که می خوان بازی ها و نرم افزارهای حجیم رو براحتی و با سرعت زیاد اجرا کنند پیشنهادم خرید Lenovo IdeaPad Y560 هستش..
دیروز Black OPS رو روی لپ تاپ نصب کردم و براحتی بازی کردم..
در مورد دمای سیستم: موقع بازی کردن با کول پد روی 73-68 میره و موقع کار معمولی با ویندوز روی 55-51 هستش...
دمای سیستم معمولی هستش؟
از جناب Biostar هم بابت راهنمایی هاشون و همینطور همه برو بچه های گل انجمن هم تشکر می کنم که من رو راهنمایی کردند
مبارک باشه.......................نقل قول:
البته N82 متفاوت است با Y560 ....ر 14 رو با 15 اینچ اصلا نمیشه مفایسه کرد و تفاوت وزنی و حجمی هم زیاده !
اما اگر زیاد نوت بوک را جابه جا نمی کنید ، بسیار مناسب هست.
دمای سیستم هم برای بازی ها معمولی هست.
البته سعی کنید که دمای کارت گرافیک بیشتر از 57 نشه ، سی پی یو هم تا 65 بیشتر نشه.
البته روزی 1 ساعت بازی مشکلی نیست
نقل قول:
خوب کاملا واضحه که Envy !!!!!!!!!!
کلا این سری نوت بوک با بقیه سری های HP از نظر کیفی فرق داره
هرچند فکر نکنم در ایران پیدا بشه
مرسينقل قول:
بودجه مهم نيست كادوئه!!:31:
انتظار زيادي ندارم!فقط در حد طراحي هاي دوبعدي تو اتوكد و كار با GIS فتوشاپ هم زياد واجب نيست بازيهاي پر حجم هم نميخوام همين در حد معمولي word excel powerpoint spss autocad gis acrobatreader نرم افزارايي كه لازم دارم همينان
فك كنم يه جا خوندم كه HP تو ساخت لپ تاپ رتبه اول رو داره واسه همون گير دادم بهش!
سلام
ببخشید من نتونستم صفحات پیشین رو بخونم شاید سوالم تکراری باشه ولی از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن: من یه لپ تاپ میخوام بخرم که قیمتش تو مایه های 1.300 تا 1.400 باشه . مارک هم برام مهم نیست فقط میخوام بالاترین لپ تاپی باشه که با این پول میتونم بگیرم مثلا رم 6 باشه هارد هم حداقل 500 باشه و... . در ضمن با لپ تاپ میخوام بیشتر کارای عمومی انجام بدم و مختص مثلا بازی یا کارای فتوشاپی و ... نمیخوام باشه یعنی میخوام ترکیبی از همه اینها باشه. یکی از دوستان dell 1558 رو پیشنهاد داده میخوام دوستان کمک کنن و بگین با این انتظارات و پولی که دارم بالاترین مدلی که میتونم بگیرم چیه ؟
ممنون
از ايران نميگيرمنقل قول:
قراره كادو باشه ولي اين مدل قيمتش كمي زياد نيست؟!
بالاخره در ديزي بازه حياي گربه كجا رفته!!
سلام
لطفا یه dell xps زیر 1،200،000 خوشگل و قوی باشه معرفی کنید
سی دی اورجینال 7 داره؟
با تشکر
دوست عزيز pcsoft لطف كنيد نمرات ويندوز را به سيستم خود در آدرس ذيل بياوريد ...
با نام خدا وسلام
دوستان کسی میدونه الان قیمت sony vaio f11ggx چنده.؟
نقل قول:
سلام
دل xps که دیگه نداریم ! ماله 5 سال پیش بود
بعدش سری studio xps اومد و خوب بیشتر از قیمت مورد نظر شما بود ! همون ها هم دیگه خیلی خیلی سخت گیر میاد و خریدش هم توصیه نمیشه
دوستان مگه نباید با نوت بوک مثلا لنوو سی دی ویندوزشم بدن؟
سلام دوستان
نظرتون در مورد لپتاپ HP Pavilion dv7-4190us چیه ؟
سوال دیگه بنده اینه که چرا این لپتاپ تو لیست هیچ یک از فروشندگان داخل ایران (مخصوصاً نماینده های بزرگتر hp) نیست ؟
لینک فروش در آمازون :کسی از قیمت این لپ تاپ در داخل خبر داره ؟کد:http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv7-4190us-17-3-Inch-Laptop/dp/B00400ORPU
سلام........................این مدل چطوره؟؟
HP DV6_3040 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
راستی گارانتی معتبر HP کی میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
.
.
.
از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب BIOSTER ممنون میشم جواب مارو بدی.نقل قول:
شما u35jc رو معرفی کردی و منم اینو نوشتم.
لطفا متخصصین این تاپیک جواب ما رو هم بدننقل قول:
ممنون
با بودجه شما بهترین مدلی که میشه گرفتنقل قول:
hp pavilion dv6-3052 nr
lenovo ideapad y560
iهستن.سراغ دل هم نرو چون کارت گرافیکش در مقابل گرافیک این 2 تا سیستم هیچ حرفی واسه گفتن نداره
نقل قول:
سلام
به نظرم این لپتاپ خوبیه ، ولی گرافیکش کم نیست ... ؟؟!!
گارانتی myhp و iranhp برای این برند معتبرننقل قول:
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
'این کارت گرافیک یکی از بهترین چیپ های نصب شده رو لپ تاپ های این رنچ قیمته.شک نکن.فقط ati 5730 تو این رنچ کمی سرعت بیشتری نسبت به این دارهنقل قول:
چرا خریدش توصیه نمیشه؟:13:نقل قول:
نقل قول:اصلا مشخصات بکنار 1558 در حالت عادی خیلی داغ میکنه و کم مشکل نداره با چند تا از این مدل استدیو کار کردم پس تصادفی نمیتونه باشه به نظر مدل موفقی نبود هر چند فروش بالایی داره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و استادان گرامي ......
من قصد خريد يه لپ تاپ داشتم حداكثر بودجه من 1550000تومان هست و ميخوام حتما cpu لپ تاپ Core i7 باشه فركانسش هم بيشتر از 2 باشه بيشتر اين لپ تاپ رو واسه بازي ميخوام گرافيكش هم برام مهمه
بهترين مدل رو تو اين رنج قيمتي برام معرفي كنين
اگه ميشه Sony .Dell.Asus پيشنهاد بدين
پيشاپيش ممنون
جناب biostar من حدود 4 ماه پیش این پست رو دادم و شما به بهترین نحو جواب من را دادید....با تشکر....حالا تازه قصد خرید دارم ممنون میشم یه بار دیگه چند مدل رو به من پیشنهاد کنین که به روز باشه...در ضمن دیروز در پاساژ رضا یه 1640 نو پیدا کردم که کانفیگش بالاتر از مال من بود.نقل قول:
سی پی یو 2.8 6MB , Core2 duo ,1066 FSB
رم 4
گرفیکش هم GF 9400 GS 1536
قیمت 1250