*** = قصد کشت ؟ :31::39::39::39::39::39:نقل قول:
Printable View
*** = قصد کشت ؟ :31::39::39::39::39::39:نقل قول:
منم امروز بازی رو گرفتم البته نسخه 360 رو
اینم نظر من
از لحاظ گرافیک خیلی پیشرفت کرده و از فیفا نکست هم جلوتر هستش
ولی از لحاظ گیم پلی بازهم فیفا جلوتر هستش چون ازادی عمل خاصی رو بهت میده
ولی واقعا تعجب کردم چون واقعا بهتر شده و یه گام بزرگ به جلو برداشته
ولی با وجود این همه پیشرفت بازهم فیفا برنده هستش به نظر من
دوستان اطراف شهرک غرب بگم من دو سه تا مغازه دیدم همه اورده بودن ولی برای boysteam هستش .
حسین جان پس اگر برنامه ای اومد که بشه درجه سوپر استار رو به طور دائمی ( نه یک بار انجام بدی بعد که در اومدی از بازی دوباره رفتی بازم همون کار ها رو انجام بدی!!! ) آنلاک کرد مارو بی خبر نزار ممنون.
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــوننقل قول:
مر300000000000000000000000000
درست شد:11:
مگه دریبل جدید هم اضافه شده؟:18:نقل قول:
من که غیر از او 2 تا ویدیو گه آموزش دریبل بود چیز جدیدی توی بازی ندیدمنقل قول:
موقع نصب ، سریال نامبر میخوات ازم
میشه سریالش رو لطف کنید و بدید بهم ؟!
Serial : 5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45نقل قول:
تا حالا به این توجه کردید خیلی راحت میشه تقریبا از وسط زمین با جرارد یا ابراهیمویچ یا بازیکنی که شوتش قویه گل زد ؟! دفاع هم اصلا نمیاد جلوی توپ راحت اجازه شوت زدن میده . تو دمو هم این مشکل بود :/
سلام اینترنشنال کاپ که تیمهای ملی باشگاهی قاطی برمیداشتیم حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/یا من پیدا نمیکنم
ای بابا از جوونیتون استفاده بهینه کنین ما که پیر شدیم دیگه نه وقتش و داریم نه حوصلش رو .... اما خداییش از pes نمیشه گذشت ! :31:
شیراز که ده کوره نیست چرا هیچ جا گیر نمیاد:47
ترو خدا یکی بیاد منو از برق بکشه از صبخ میگم خوب دیگه بسه برو درس بخون کنکور داریا (یه دس دیگه باشه...!!!؟) این داره منو میگشه .
اصلا این طور نیستنقل قول:
شاید از 100 تا یکی شانسی بره ... شاید
در ضمن اگه می خوای مزه واقعی این بازی رو بچشی رو top بازی کن
سلام به همگی من امروز حدودا یک ساعت پیش سفارش دادم بازی رو بیارن که با قیمت پست باهم میشه 1900
به نظر شما تاکی دستم میرسه ؟
کسانی که دوست دارند این بازی رو تهیه کنند میتونن اینجا سفارش بدن البته قبلش بگم این تبلیغ نیستش و اینو برای
اونایی گفتم که دوست دارند این بازی رو تهیه کنند
این بازی به صورت دو دی وی دی رایتی هست 1100 که با هزینه ی پست میشه 1900
این بازی به صورت دو دی وی دی با بسته بندی میشه 2100 که با هزینه ی پست میشه 2800کد:http://www.p24.ir/customers/start.php?co_id=1205&p_id=10&prd_id=2130&pin=510388333edd7fafc759
کد:http://www.p24.ir/customers/start.php?co_id=1205&p_id=10&prd_id=2138&pin=510388333edd7fafc759
سلام اینترنشنال کاپ که تیمهای ملی باشگاهی قاطی برمیداشتیم حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/یا من پیدا نمیکنم
اگر میشه اسم پوشه هایی که چمن ، توپ ، دستکش، کفش و.... قراره میگره رو بگید
سلام به همگی من یه خواهشی از دوستان داشتم میتونید عکس از تمام بازیکنان یونتوس بزارید لطفا
کسی جواب مارو نمیده
اینم یکی دیگه 2000 تومان
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KAMRAN%7E1.000/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]http://www.p24.ir/customers/start.php?co_id=1205&p_id=10&prd_id=2129&pin=51038 8333edd7fafc759
دیگه تو بازی نیستند. :20:نقل قول:
برد پرسپولیس هم به پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم.
امتیازات بازی در سایت gameranking
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PS3
Pro Evolution Soccer 2010
79.50%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X360
Pro Evolution Soccer 2010
74.50%
کسی نیست برا ما بزاره این عکسا رو
چهار راه خیرات ، پاساژ صدف رفتی ؟نقل قول:
دارم بازی رو نصب می کنمنقل قول:
بعد نصب بازی برات می زارم
نمیتون مدانلود کنم از یه جا دیگه میتونی بدی؟نقل قول:
_____
ویرایش:
خودم پیدا کردم:
کد:http://www.4shared.com/file/142569401/2c01853/Kitserver_901_by_juce___Robbie_-_beta.html?s=1
سلام کلا فرق اساسی بین 360 و پلی 3 با پی سی چیهنقل قول:
آیا کسی از فروشگاه سایت خریداری کرده ببینیم سالمه یا نه
دوستان هیچ راهی برای edit تیمها رو xbox360 نیست منظور لوگو و لباسه؟
بعدم اینکه غیر از لیگ قهرمانان که در بازی هست یک لوکو برای لیگ اروپا وجود داره اما تو جامها نیست جریان چیه؟
لطفاً زود خبر بدین اگه نمیشه خودم پیراهن و لوگو رو درست کنم
ما که تو تبریز هنوز نتوستیم بازیرو پیدا کنیم اگه یکی از بچه های تبریز گرفته به ما هم بگه از کجا؟
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/296012378/Kitserver_9.01_by_juce___Robbie_-_beta.rar
رفتم میگه دموشو دارمنقل قول:
کاملا درستهنقل قول:
من هم در مستر لیگ باهاش بازی داشتم 2-0 باختم
اقا توی trainig بعد در focus ponit alocation اون که نوشته athletic abillity چیه ؟
ببخشید اگه امکان داره اون پچ 13 مگی که لازمه برای کیت سرور رو بزارید.هر چی گشتم پیدا نکردم.
در ضمن عجب آهنگای قشنگی داره میشه اینارو mp3 کرد؟
چرا میشه ایکس باکس 360 رو هم ادیت کرد و اسمها و لباسها رو درست کرد . اما شما یک وسیله نیاز داری که رابط بین کامپیوتر و کنسول شماست من توی تاپیک عکسشو گذاشتم نمیدونم توی بازار هست یا نه اما اگه پیدا کردی بگو من آموزششو توضیح بدم .نقل قول:
آخه اینا امسال لایسنس شده هستن .نقل قول:
میگم این بخش ترنسفور بازیکنان توی مستر لیگ چقدر واقعی شده قیمت بازیکنان با قیمتهایی معامله میشن که توی دنیای واقعی همین حدود قیمت ترنسفور میشن .
یک تیم از من ریسه رو با قیمت 11.5 میلیون دلار همراه با 2 میلیون دلار دستمزد سالانه خواست منم جواب مثبت بهش دادم خدا بده برکت .
از ماه نوامبر به مدیر برنامه های نقل و انتقالات تیم سپردم فابرگاسو ژانویه که زمان نقل و انتقالاته بیاره رم فعلا داره چکش کاری میکنه تا با قیمت مناسب بگیریمش .
کونامی چرا چیزای خوبو حذف میکنه یه چیزیش میشه ها
1- اینترنشنال لیگ که میشد لیگ قاطی هر باشگاهی از هر جائی توش باشرو حذف کرده
2- تو ادیت پلیر قسمت سرچش سرچ بر حسب ابیلیتی حذف کرده
فعلا اینارو دیدم بازم بگردم ببینم چی خوب بوده بیکار بوده حذف کرده
در مورد 1 باید بگم من رفتم تو گالری اینترنشنال لیگ رو باید آزاد کرد .نقل قول:
دو نوع هم داره
mvp & debut
تو سعادت آباد بازيو از كجا ميتونم بگيرم؟