وقتی با درایور اصلی نصب میشه یعنی اصل هست بعدش gtx550ti چند مدل داشتیم دلیل نمیشه که تقلبی باشه.شاتل تک برند چینی است مثل مازراتی و تو کارگاه سرهم میشه و سایت درست و حسابی ندارد.ولی کارتاش همه مدل مرجع هستند
وقتی با درایور اصلی نصب میشه یعنی اصل هست بعدش gtx550ti چند مدل داشتیم دلیل نمیشه که تقلبی باشه.شاتل تک برند چینی است مثل مازراتی و تو کارگاه سرهم میشه و سایت درست و حسابی ندارد.ولی کارتاش همه مدل مرجع هستند
ولی موقعی که نرم افزار درایور کارت گرافیک نصب نباشه یا از روی سیستم پاک بشه سیتم عامل ویندوز xp و سون این کارت رو شناسایی نمیکنند؟! در واقع فقط تصویر دارم و بازی به هیچ عنوان نمیشه کرد!من داخل یک سایتی خوندم که هر کارت گرافیکی که بدون نصب درایور شناسایی نشه اون تقلبی هست به نظر شما برای کارتهای جدید این مسئله صدق میکنه یا نه؟!
لطفا جواب سوالم رو با دلیل بیان بفرمایید متشکرم
خیر گرافیک های جدید رو هیچکدومو xp نمیشناسه باید حتما درایورشو نصب کنید مال من هم sapphire hd6870 هست نمیشناسه اصلا هیچ کدوم نمیشناسه بازی حتما باید forceware باشه برای استفاده از shaders و directx حتما باید درایور نصب بشود این حرفو هر کی زده چرت محض گفته استنقل قول:
به نظر شما این کارت گرافیک که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصاتش هست و در اونجا نوشته که مال شرکت شاتل تک انگلستان هست به نظر شما ایا اصل شرکت سازنده مال اونجا هست یا نه؟و چین اون رو مونتاژ میکنه؟! و از کجا فهمیدید که این کارت کارت مرجع هست!؟
نه مال چین هست از روی مشخصات gpuz چون 128 bit هست بارم ddr5 و کولینگ روی کارت فن توصیه شده nvidia هست واز روی shader clock که oc نشده است
پس چرا داخل سایت مت کامپیوتر زده اصل شرکت یک شرکت انگلیسیه؟!به نظر شما این کارت چند سال برای من کار میکنه؟
دوستان کسی قیمت ای گرافیک و دارهنقل قول:
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
این نوع کارت دیگه پیدا نمیشه .... 550 و 580 الان تو بازار پیدا میشن....نقل قول:
560 هم با توجه به قیمت ماه پیش تقریبا" 1و 360 تومن خواهد بود...(نوش)
لطفا جواب سوالم بدهید با تشکر
دوست عزیز این کارت گرافیک gtx560 ازنوع ddr3هست توسایت امازون 90دلارقیمتش بود 384بیتی هست من تعجب کردم چوندایرکسش 11بودمی خواستم قیمت بازاروبدونمنقل قول:
ولی gtx560ازنوعddr5قیمتش 295دلاربود اره قیمت بازارش 1و360تومنه ولی ddr3چنده اگه گیربیاد
با سلام
میخواستم بدونم تا 500.000 مانیتور 22 اینچ چیزی گیرم میاد که خوب باشه و وضوح تصویر خوب ؟
و یک سوال : مانیتورهای ال جی گارانتی مادیران با همون مدل مشابه بدون گارانتی تفاوتشون در چی هست ؟
ممنون
تایپیک جدابزنیدنقل قول:
لطفا به سوالم جواب بدهید با تشکر از راهنمایی خوب شما
نقل قول:
دوست من امید جان اینجا جای بحث نیست، دوستانی که تمایل زیادی برا بحث درباره ی نظراتشون دارن لطفا" تو پروفایل فقط.....:n16:
و این که این کارت فقط به صورت DDR 3 وارد ایران شده....من تا حالا تو برند گیگا و ایسوس DDR2 ندیدم .....:n06:
با تشکر:n16:
چرا کسی جوابم رو نمیده؟؟؟؟؟!!!!!!!
چون شما به خودت زحمت نمیدی که عنوان تاپیک رو بخونی:نقل قول:
بنظر شما، سوال شما ربطی به اینجا داره؟نقل قول:
درخواست و اعلام قیمت کارت های گرافیک و مانیتور، فقط در این تاپیک
سلام اقا امیر یک سوالی داشتم این دوستمون به اسم playstation میگه کارت گرافیک شاتل من مدل مرجع است ولی شما فرمایش کردی که این کارت تقلبی هست نظرتون در این رابطه چیه؟
پس من باید سوال خودم رو از چه تاپیکی مطرح کنم لطفا راهنمایی کنید؟؟
همانطور که یکی از دوستان هم قبلا گفتن، چیپ این جور کارت ها از انویدیا هست! ولی مشکل اینه که در کاخونه معتبری مونتاژ نمیشن! بهتر بگم در کارگاه های بی نام و نشان مونتاژ میشن و برای فروش بیشتر اسم برند های معروف رو استفاده میکنن.نقل قول:
یعنی مشکل از چیپ نیست، مشکل از مونتاژ و طراحی و کیفیت PCB هست!
برای ادامه بحث در مورد کارت شما اینجا تاپیک بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اورکلاک هم اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز برای امتحان با نرم افزار GPUTool_CTP1 کارت گرافیک شاتلم رو اور کلاک کردم دیدم با گزینه find max کارت گرافیکم با دمای حدود 80 درجه همچنان بوست میشه و فرکانس اور کلاکش همه داره میره بالا بدون هیچ مشکلی!!! بعدش به حالت عادی برگردوندم پس کارت گرافیک من نیز مانند برندهای دیگر قابلیت اور کلاکینگ بالایی رو از خودش نشون میده!!!مگه برندهای مثل زوتاک هیت پاور کالر وغیره برندهای معروفی هستند؟!همه اونها فقط کارت گرافیک تولید میکنند در صورتی شرکت شاتل تک تحت لیسانس انگلستان مودم وایرلس و کارت تی وی و غیره تولید و عرضه میکنند پس شرکت بی نام نشانی نیست!!!تازه چیپ مموریش هم ساخت شرکت hynix هست!!
دوستان قیمت کارت Inno 3D GTX 770 Ichill HerculeZ x3 Ultraچنده ?? سایتی یا جایی رو سراغ دارید که این مدلو موجوی داشته باشند?
دوستان کسی کارت گرافیک حدود صدو بیست تومن دست دوم و پرقدرت برای بازی سراغ نداره.ddr2باشه به سیستمم بخوره.دمتون گرم.:n18:
ID:mahmoodalaii
اقا آیدین سلام شما درباره کارت گرافیک شاتل تک اطلاعاتی داری یا نه؟!!
میخواهید بخرید.کدوم مدلشو.چه قیمتی.مارکش تعریفی نداره.برو سرغ برندهای بهتر
عزيز من شما بايد قبل اينكه كارت رو بخريد اين سوالات رو مطرح ميكرديد !!!نقل قول:
الان ديگه فرقي نميكنه كه اين كارت خوبه يا بد ديگه كاري نميشه كرد !!!
بعدشم شما به زور ميخواي شركت شاتل رو معتبر جلوه بدي چرا ؟! مقايسه زوتاك با شاتل مثل مقايسه سامسونگ با جي ال ايكس ميمونه ! ١٠٠ درصد گوشي سامسونگ با مشخصات مشابه گوشي جي ال ايكس عملكردش خيلي بهتر هستش !
شما هم زياد ديگه پي گير قضيه نشو بهتره بري چند تا گيم بريزي ببيني كارتتون قدرتش چقدره !!! يا از برنامه هاي benchmark استفاده كنيد !!!
مدل geforce 550ti رو میگم هر بازی از جمله crysis 2 و maxpayne3 و assisan 4 رو به راحتی اجرا میکنه!!
پس الان مشكل كجاست ؟! شما اگه از كارتتون راضي هستيد ديگه چرا اين همه پرسوجو ميكني ؟! فعلا كه كارت جوابگو كاراتون هست حالا هروقت به مشكلي چيزي برخورديد بياييد سوال خودتون رو مطرح كنيد !نقل قول:
نه سوالم اینه این کارت گرافیک ساخت کجاست؟
و سایت شرکت سازندش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا جون حالشو ببر اگه خوبه.زیاد خودتو درگیر اسم و مارک نکن.کارتو که راه انداخته خدا بده برکت و چرخاش فرفره وار واست بچرخه
اگه فروشیه بگو مشخصاتشو با قیمت پیشنهادیتو.من سیستم جمع میکنم الانم برای کسی لنگ گرافیکم داداش رضا ردش کنیم بره
اینم ای دی من
mahmoodalaii
منظورم اینه که در اینده کیفیت خوبی داره یا نه؟شاید بعد از 3 تا 4 سال دیگه خراب بشه!!موضوع سر اینه؟!
تپش قلبت منو کشته اقا رضا .فدای سرت.خودم برات بهترشو میگیرم دادا
خلاصه من در بدر دنبال یه گرافیک دست دوم هستم.اگه کسی باشه میخرم.چون برای دفتر نمایندگی میخواد براش مهم نیس.میفروشیش؟
دوستان قيمت كارت هاي زير رو ميخواستم :
MSI GTX 770 Gaming TF IV OC 2GB GDDR5
MSI GTX 760 Gaming TF IV OC 2GB GDDR5
اقا وحید جواب سوالم رو ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من اطلاعي از شركت شاتل تك ندارم متاسفانه !نقل قول: