ميبينم كه دعوا تموم شد.....
به سلامتي.......
موفق باشيد...........
به سلامتي.......
موفق باشيد...........
حسین صادقی دبیر ادبیات و زبان فارسی(البته تخصص اصلیش ادبیات ، زبان فارسی همیشه غلط میگه)ولی تو ادبیات بهترین دبیریه که من دیدم ، درس دادنش ماه..........:40::40::40::40:نقل قول:
واااای !!!
چقد گرمه !!!!
به خدا از جنوب بدتر شده !!!!
غلط کردم رفتم بیرون !!!
ای خداااا آخه من چیکار کنم؟ :دی
همون يارو كه بحثو شروع كرد ديگه :41::41::41::41:reyhaneh_1370نقل قول:
به جای خوندن این حجویات بهتره یه خورده از اون مغزتون بهتر استفاده کنید و خردمندانه تر به زندگی نگاه کنید (Pearl Of Wisdom)نقل قول:
خوندن این جور کتابا به جز امید دادن کاذب هیچ فایده ای نداره و اون روزی که میفهمی چقدر عمرت تلف کردی خیلی حسرت می خوری.........
واسه داشگاه آزاد بخوني بهترين تفريحه:31::31::31:نقل قول:
سجاد من یه رفیق دارم ازش میپرسم یه آدرسی بهت میدم میری اونجا یه خورده پول میدی بعدا یارو خودش همه کارارو حل میکنه ( نه آیین نامه میخوادی نه شهری )ولی تو هم باید یه کاری بکنی یه جوری سوالات دیف واسم جور کن نگو نمیتونم که مطمئنم میتونی شایدم خودت سوالاتو طرح کردی ما خبر نداریم ؟!نقل قول:
اگه قبول بشم يه شريني اساسي بهتون ميدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی به من بگه برای دانشگاه آزاد چیا را بخونیم بهتره؟؟؟؟نقل قول:
بچه ها يه سوال
اين قسمت پايين صفحه است:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 16 (9 کاربران و 7 مهمان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا rainy eye داره!!!!!!!!!!!!!!!!! چجوريه؟؟؟
نقل قول:
آئین نامرو تقلب کن
شهرم راهنما و آئینه یادت نله
قبولی
رو سربالایی نیم کلاجو خیلی دقت کن!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ...................
دعوا نبود که...اینجا همه با هم رفیقن...نقل قول:
حالا بیا یه بحث درمورد کنکور بنداز وسط !!!!!!!! : دی
من از چند نفر شنیدم که تو این یه هفته اگه تستهای آزاد سالهای قبل فیزیک بزنید درصد فیزیکتون خیلی میره بالانقل قول:
نه بابا !!!!!!نقل قول:
من خیر سرم سال دومی بودم. :31:
بازم بخونم؟
2 سال عمرم تلف شد بسه دیگه. :دی
:19::19::19:
چون rainy eye با همه دعوا داره فکر کنم با خودشم دعوا داره:27:نقل قول:
آقا آیین نامه رو تقلب نکنیدا !!!!
سوالاتون با بغل دستی فرق داره. مثل کنکوره. :دی
ولی اونجا دیگه باید A B C D رو وارد کنی. :دی :دی :دی
من فقط 1 ساعت خوندم 29 تا درست زدم.
کاری نداره که . :دی
جل الجلال ...به خاطر عنایت مدیرا نسبت به منه!!!!!!!!!: دی : دینقل قول:
2 تا rainy eye داره!!!!!!!!!!!!!!!!! چجوريه؟؟؟
بچه واسه آزاد چكار ميكنيد... زرد و سنجش آخر ميزنيد يا جزوه و كتاب هم ميخونيد؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط [SIZE=6
اینم لینک 87یا بدون محدودیت
نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?comzjmwfmwt
من فهمیدم یکیشون عضو جدیده
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=413848
سلام!
برای دانشگاه ازاد چجوری کارت باید بگیرم؟!
اینترنتی میشه؟!
من ازمایشی اسم نوشتم!
.
.
♥♥♥
یه سوال این چجوری این یوز ساخته ؟ هیچ فرقی با rainy eye نمیکنه؟؟؟؟
سراسری نخوندیم چه برسه ازاد :31:نقل قول:
نه عزيزم حسن نيت دارن ايشون.... راجع به دوستتون درست صحبت كنيد:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
بيخيال اوني كه دعوا داشت اومد كرمش رو ريخت و رفت
اين يكي از عجايب هفتگانه است!!!!!!!!:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
بابا این علامت:27: یعنی چی؟؟؟؟ یعنی دارم شوخی میکنم ببینید دوباره میتونید مارو به جون هم بندازید:21:نقل قول:
تو اين كتاب هيچ حرف غير منطقي نزده. اگر انتظار داري كه اين كتاب رو بخوني و هيچ تلاشي نكني و به هر هدفي دوست داري برسي زهي خيال باطل . هميشه واسه رسيدن به هدف بايد زحمت كشيد و اين كتاب فقط هدف رو تعريف ميكنه و راه رسيدن به هدف رو نشون ميده .نقل قول:
نابرده رنج گنج ميسر نمي شود ....
مرسی از پاسخ ! :31:نقل قول:
نقل قول:
اين يكي از عجايب هفتگانه است!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی این؟!!!! من میرم به مدیریت محترم اعتراض میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!
نایک نیمم عمومی شده...ای خدا...
اگه آشنا باشه که پوستشو کندم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...نه اينترنتي نميشهنقل قول:
بايد روزنامه دانشگاه آزاد رو بگيري نميدونم آفرينش بود يا فرهيختگان يكي از اينا
بر اساس اسم و شماره شناسنامه معلوم كرده
ببخشيد جواب ندادم آخه جو اينجا بد جوري ريخته بهم .
موفق باشي
فکر کنم کار خودته چون امروز همش داری آواتار عوض میکنی حتما ای یوزر هم خودت ساختی چون حتی تو فاصله هم هیچ فرقی نمیکنه(هردوتا rainy eye ها یه فاصله دارن) ، مشکوکینقل قول:
به جای اینکه بهم امید واری بدی که میتونم مچشو بگیرم ببین چی میگی؟!نقل قول:
فکر کنم کار خودته چون امروز همش داری آواتار عوض میکنی حتما ای یوزر هم خودت ساختی چون حتی تو فاصله هم هیچ فرقی نمیکنه(هردوتا rainy eye ها یه فاصله دارن) ، مشکوکی
حالا اتفاقي نيفتاده...... عصباني نشو...... ما همه با دوستيم.... اين كارا درست نيست:21::21:نقل قول:
مرسي من دانلود كردم...... امضات هم خيلي قشنگه موقعي كه واسه كنكور ميخوندم كلي بهم انرژي داد....نقل قول:
موفق باشي
پيشنهاد رشوه ميدي به طراح سوالات؟ خجالت نميکشي؟! الان ميکنمت تو وزارت کشور مايه عبرت بشي! :31:نقل قول:
والا تا پارسال هم من همين فکر رو ميکردم، ولي الان فکر ميکنم اين حرفا نه 100%؛ ولي خيلياش درسته... (اسنادش هم تو وزارت بهداشت موجوده :2:)نقل قول:
من سال سوم که آزاد دادم، سوالاي سالهاي قبل رو نشستم حفظ کردم رفتم چنان حالي کردم که!!!نقل قول:
دوست کجا بود؟! نکنه تویی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
حالا اتفاقي نيفتاده...... عصباني نشو...... ما همه با دوستيم.... اين كارا درست نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید نا امیدتون کردم ولی واقعا جای تامل داره چجوری این یوزر ساخته؟:18: دوستان هکر میشه توضیح بدن؟نقل قول:
اصلا اولین بار کی فهمید دوتا rainy eye هست؟ از کجا فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ یعنی حواسش به اون پایینم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایست کاملنقل قول:
دستی
نیم کلاج
حرکت
من اینو دیروزم فرستادم، هیچکی جواب نداد :37:
سلام
یکی به من بگه چند میشه رتبم
منطقه 1
معدل دیپلم 16.19
ادبیات 40
عربی 32
دینی منفی یک درصد !!!!
زبان 80
ریاضی 25
فیزیک 40
شیمی 25
لطفا زودتر جواب بدین، خیلی عجله دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولش کن این یوزرو ... خودم حالشو میگیرم یه جوری!!!!!!!!!!!!
خواهشاً بحثو از کنکور منحرف نکنیم بیش از این!!!!!!!!!!!!!!
سجاد جون بهتره امضاتو عوض کنی چون اینجوری خیلی راحت میشی دیگه همش تکرار نمیکنی امضاتو بذار :
"اسنادش هم تو وزارت بهداشت موجوده" چطوره؟