نقل قول:آخه چه ارتباطی به isp جدید داره؟ :biggrin:نقل قول:
در dslam مخابرات پورت شما اونطور بسته شده. شما شرکت رو عوض کنی پورت به یه dslam جدید وصل میشه و data rate توسط شرکت جدید لحاظ میشه. مشکل از بی سوادی مسئول dsl مخابراته
Printable View
نقل قول:آخه چه ارتباطی به isp جدید داره؟ :biggrin:نقل قول:
در dslam مخابرات پورت شما اونطور بسته شده. شما شرکت رو عوض کنی پورت به یه dslam جدید وصل میشه و data rate توسط شرکت جدید لحاظ میشه. مشکل از بی سوادی مسئول dsl مخابراته
نقل قول:
من برم مخابرات مهاباد بگم dslam همونجا تیر بارونم می کنن :n08:. تلاشمو می کنم ولی احتمالا تا پایان دوره منجر به تغییر آی اس پی بشه.
بهرحال ممنون
خب ربطشو خودتون گفتید دیگهنقل قول:
دیتا ریت جدید رو ای اس پی جدید تعیین میکنه
ایشون میخان ای اس پی رو عوض کنن
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2
دوستان یکی از اشنایان ما خطشون فیبر نوریه و ظاهرا فقط مجبوره از مخابرات بگیره ولی حدود دو ماهه درخواست داده ولی بهش میگن پورت خالی ندارن و وایمکس هم تو خونشون انتن نداره. به نظر شما ایشون باید چیکار کنه؟
فك كنم آخرالزمان كه ميگن همينه :n02:نقل قول:
حتما نداره چون اين مخابراتي كه من ميشناسم بخاطر فروش adsl حاضره هركاري بكنه
اين آشناي شما هم يا بره سمت وايرلس كه گرونه و كلي هم محدوديت داره يا اينكه با ايرانسل و رايتل امورات رو بگذرونه
مگه کجا هستن که مبین نت جواب نمیده؟! چون معمولا با مودم خارجی اکثر مناطق ارومیه میشه آنتن گرفت. یا هم باید هزینه کنه و دکل وایرلس رو خونشون نصب بشه و وایرلس بگیرهنقل قول:
دوستان من چیکار کنم میخوام سرعت بالا بگیرمنقل قول:
خطی که نت نداره نمیشه گفتم وضعیتش چطوره! چون اون اطلاعاتی که مودم نشون میده بر حسب الگوریتم هایی هست که مودم از وضعیت فرکانس خط بدست میاره. یعنی در کل تا لینک adsl نباشه مودمم چیزی نمیتونه نشون بدهنقل قول:
مودمت چیه مقادیرو اینطور نشون میده؟ به هر حال ظاهرا دانلود شما 18 مگ و آپلود هم 1 مگ بسته شده و snr خط رو 6 هست. 6 به نوعی وضعیت زرده. یعنی احتمال داره که لینک قطع و وصل شه ( بپره) شما که میگی وضع خط خوبه که مشکلی نیست. پورت شما بالا بسته شده و فقط کافیه از سیستم اکانتینگ هم محدودیت رو کم کنن که سرعتت بالاتر بره
اگه خططتون بكشه ، شاتل سرويس 8 مگ داره .نقل قول:
راست میگی دوست عزیز اصلا به اونجا نگاه نکرده بودن الان خط من بالا بستن اینجوری هست.من با خودم گفتم الان سرعت من پایین هست این وضعیت هست وای به حال سرعت بالا ببندن
پس من نت 2 میگیرم میگم ریت رو بیارن رو 8 مگ:n16:
بطور خلاصه میگم
متنفرم از اینترنت ایران و مخصوصا از مخابرات با این سرویس هاش و قطعی های ممتد و پشت سرهم و اون کارمندان عصر خیارشور شاه!!!
استفاده اینترنت حرامه حرام
ذلت بزرگتر از این دیگه نمیشه
واقعا که
روایت است که : اگر لقمان و ایوب پیامبر با اینترنت ایران کار میکردند
ایوب پیامبر صبرشو از دست میداد و لقمان ادبشو….:n15:
باتوجه به ميزان افت سيگنال خط اگه 2مگ نامحدود گرفتي بگو بيارن رو 2200 و اگر محدود گرفتي بگو بيارن رو 2600نقل قول:
حضوري برو دفتر خيابون امام، اونجا بهشون درمورد snr و ديتا ريت بگي احتمال خيلي زياد كارتو راه ميندازن
يعني هر بدبختي كه ما مي كشيم از دست يه مشت كارمند كاملا بيسواد هست كه فرق دانلود و آپلود رو نمي دونننقل قول:
وهر بار كه زنگ ميزنيم اول بايد حاليشون كنيم دست چپ و راستشون كدومه بعد مشكلمون رو بگيم
بقول دوستمون:
نقل قول:
دیروز عصر زنگ زدم 2020 بر خلاف سایر روزها یه اقا جواب داد بهش میگم مشکل پینگ و سرعت دارم اکثر سایت ها دیر برام باز میشن و کلی توضیحات دیگه یارو برگشته در مورد پروکــسی و وی پـی ان باهام حرف میزنه ! :n15: بهش میگم بدون اینا وصل شدم باز شروع میکنه به گفتن قضیه سیم کشی و این چیزا :n09: میگم مرد حسابی منو بچه حساب کردی من ختم این کارهام :n02: تا خواستم بگم منو وصل کن به بزرگترت تلفن رو قطع کرد :n08: خدایی اینا رو از کجا پیدا کردن ؟ یه سری چیز میز بهشون گفتن عین طوطی دارن اونا رو تحویل کاربر میدن
گیر عجب آدمایی افتادیم
والا خونشون سمت مافی هست خیابان دستغیب. تو نقشه مبین نت خونشون تحت پوشش هست ولی مودم موایمکس رو امتحان کردن انتن نداشت کلا داخل خونه و فقط طبقه بالا انتن میگیرفت که اونم قطع و وصل میشد.نقل قول:
امکان تغییر سیم از فیبر نوری به مسی وجود داره؟
خونه ما هم همونجاست :n02:نقل قول:
همسایه دیوار به دیوارمون مبین نت گرفته مودم رو هم گذاشته دم پنجره راحت میگیره
حدودا 3 - 4 سال پیش فیبر نوری رو به سیم مسی با هزار بدبختی تغییر دادم اونم با آشنا / اسفند سال پیش بدون اطلاع خط منو بردن رو فیبر نوری با همون آشنا دیگه نتونستم به سیم مسی برگردونم :n02:
خیلی سخت شده چون از همین فیبر نوری مخابرات کاربر جمع میکنه !
خب پس! یه مودم خارجی بگیره میتونه از مبین نت استفاده کنهنقل قول:
برا تغییر خط قبلا که میشد ولی الان سخت قبول میکنن. البته یه راه هم هست اینکه یه خط جدید درخواست بده ولی ذکر کنه که برای گرفتن adsl از شرکت های خصوصی این خطو میخواد. اگه امکانات بود که میدن وگرنه دیگه راهی نداره
دوستان نامحدود مخابراتی لطفا بگید سرعتتون از این لینک چقدر هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر.
واقعا بازار خنده داری داره این اینترنت ایران! عملا دولت میاد شاخ و شونه میکشه برا شرکتای خصوصی ! (صاحب مخابراتم که همون سپاه باشه).نقل قول:
شما یادمه مکس نت داشتی اون مال زمان مسی بودن خط بود نه ؟
این قضیه سیم مسی برمیگرده به آنا که قبل از مکس نت بود حدودا 4.5 سال پیش سال 88 بودنقل قول:
هر موقع آنا یادم میاد تمام بدنم به لرزه می افته :n02: خیلی درپیت بودن با 128 نامحدود در بهترین وضعیت حدود 10 kb/sec سرعت میداد چقدر سر این مسئله باهاشون جنگ و دعوا راه انداختم :n08: یادش بخیر اون زمان انرژیم زیاد بود :n09: آخر سر هم به زور تخلیه کردم رفتم مکس نت
منم 6 سال قبل جزو اولین مشتریا (یا بهتره بگم قربانیای) ADSL مهاباد بودم ! 35 تومان اون زمان (100 تومان الان) رو میدادم برا 128 نامحدود که 13 کیلوبایت دانلود میداد. الان که میگم حالم از خودمم بهم میخوره :n21:نقل قول:
سلام دوستان.لطفا بگین تو ارومیه کدوم یکی از اینا بهتره؟شاتل مکس نت یا پارس آنلاین؟بیشتر واسه شبانه میخوام..
سلامنقل قول:
اگه زياد دانلود شبانه داشته باشي شاتل فكر ميكنم سرعتتون رو محدود ميكنه
پارس آنلاين به نظر من بهتره!
با دانلود منيجر حدود 250 -265نقل قول:
اكانت 2 مگ نامحدود
دانلود شبانه پارس آنلاین از همه بهتره بعدشم مکس نت. البته کیفیت مکس نت در روز بهتره از پارسنقل قول:
دوستانی که از مخابرات سرویس دارن، اگه به صورت pppoe وصل میشید یه لطفی کنید و dns ها رو تو مودم عوض کنید و مثلا بذارین 4.2.2.2 و 4.2.2.4 و دوباره کانکت بشین
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین و یه تست بگیرید ببینید dns های ایرانی هستن یا خارجی. فکر کنم مخابرات باز خراب کاری کرده!
دي ان اس هايي كه من ست كردم 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هست و تو سايتي كه داديد هم خارجي هستن!نقل قول:
عجب وضعی :n21:
یه چیزی شنیدم : میگن این اختلالات به خاطر کمبود پهنای باند مخابراته حتی دقت کنید یه هفته مونده به آخر ماه شروع شده به نظرتون تا چه حد میتونه حقیقت داشته باشه ؟
چون مثل اینکه تغییراتی دادن و 2-3 روزه که آی پی سایتهایی که فیلترن دیگه برگردونده (resolve) نمیشه و آی پی 10.10... دیده میشه!نقل قول:
براي بعضي سايتها هم not found ميزنه:n02:نقل قول:
امروزصبح مابين اول شمالي و آهندوست يه ون سفيدرنگ كه روش نوشته بود مخابرات آ.غ - شركت نظارت بر فيبرنورينقل قول:
مدام در حال رفت و آمد بود و تو چند نقطه يه سري تجهيزات از ون پياده كردن و كلي امروز تو اون مسير مشغول بودن
اشتباه نكنم خطها از آهندوست به اينور ( سمت شهرك ) دارن ميرن رو فيبر
امروز براي اولين بار طي 1ماه اخير چندساعت اينترتم كامل قطع بود، راستش چون كار داشتم توجه نكردم و زنگ هم نزدم بپرسم چرا قطع شده
دوست عزیز زیاد سخت نگیر ببین اینترنت من چجوریه:نقل قول:
تو اگه راست ميگي لينك خود speedtestرو بده نه اينكه جاي ديگه تست فيك آپلودكني و ... :n07:نقل قول:
بابا سنن گاداین آلایدیم ایستدیم سیزلره امید ورم یخسا منیم ده ای دی اس الیم خرابدهنقل قول:
الاه کریم ده شاید بیزده اولاری گورشدوخ!:n02::n02::n02::n02:
آیپی ها به کل عوض شدن ، آیپی خوب برای سرعت بالا رو تک کانکشن سراغ داشتید ما رو بی نصیب نزارید .
فيك تست و اميد ؟؟؟ :n02:نقل قول:
سن زحمت چك بوجور اميد وئرمه هئش كسَ
من كه رو همون قبلي ها دارم آي پي مي گيرم ولي سرعت تك كانكشن فقط تا ساعت 2 بعدازظهر خوبه بعدش 1/4 ميشه :n21:نقل قول:
لطف كن رنج آي پي هاي جديد رو واسم بنويس
دوستان یه مودم ساده TP-Link 8817 دارم با گارانتی که سه ماه استفاده شده. احیانا از بچه های هم استانی اگه کسی خواست دارم مفت میدمش :n02:
C:\Users\NA3R>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=202ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=201ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=204ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=208ms TTL=42
C:\Users\NA3R>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=191ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=223ms TTL=53
C:\Users\NA3R>ping google.com
Pinging google.com [173.194.32.198] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.32.198: bytes=32 time=279ms TTL=48
Reply from 173.194.32.198: bytes=32 time=289ms TTL=48
Reply from 173.194.32.198: bytes=32 time=303ms TTL=48
Reply from 173.194.32.198: bytes=32 time=273ms TTL=48
C:\Users\NA3R>ping yesup.com
Pinging yesup.com [199.21.148.10] with 32 bytes of data:
Reply from 199.21.148.10: bytes=32 time=340ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 199.21.148.10: bytes=32 time=335ms TTL=50
Reply from 199.21.148.10: bytes=32 time=342ms TTL=50
سلام به همه دوستان
این روزها شرکت زیرساخت به ظاهر محابرات رو به خاطر کم فروشی تنبیه کرده ولی در عمل میبینیم که چوبش رو ما میخوریم . نتیجه عدم ارائه پهنا به شرکت میشه این : سرویس 256 هفت کیلوبایت دانلود میده :n27:
دوستان همین الان دلایل کندی سرعت اینترنت رو پیدا کردم . :n09: مواردی که عنوان شده همه از طرف کاربران قابل رفع هست :n02:
محتوای مخفی: دلایل کندی سرعت اینترنت
100%نقل قول:
چندتا اكيپ تشكيل بديم نفري يه فرغون برداريم بريم از روسيه يا تركيه پهناي باند واسه مصرف خودمون وارد كنيم والا آخه تا كي اينهمه زحمت بديم به ... !!!
يه اكيپ هم مسئول تامين فيبرنوري يا حداقل كابل مسي باشه، بعد هرچي تونستيم بياريم مي ريزيم رو هم و عادلانه تقسيم مي كنيم
آخه ما چرا بايد انقد به حضرات زحمت بديم؟؟؟ واقعا كمرشون خم شد بس كه كار كردن و رنج كشيدن