من با مخابرات منطقه مون تلفنی حرف زدم گفتن سرویس دهی مخابرات شروع شده ولی بهره برداریش رو شرکت همارا سیستم به عهده گرفته و متاسفانه فعلا مخابرات به صورت مستقیم اینترنت ارائه نمیده ..نقل قول:
Printable View
من با مخابرات منطقه مون تلفنی حرف زدم گفتن سرویس دهی مخابرات شروع شده ولی بهره برداریش رو شرکت همارا سیستم به عهده گرفته و متاسفانه فعلا مخابرات به صورت مستقیم اینترنت ارائه نمیده ..نقل قول:
صبا پشتیبانی خیلی ضعیفی دارهنقل قول:
چندین بار خودم زنگ زدم کسی برنداشت
دوستان همارایی و ماکسنتی یه تست سرعت بزارند
همارا الان کلاسیکش شبا 2 به بعد بالای 100 میده ؟
ماکسنت چطور؟
فقط دوستان اگه میشه سریع به سوالم پاسخ دهید
چونممکنه امروز یکی بخرم
نقل قول:
ماله منم ماکس شبا میانگین فیکس 90 هست یه چیزی حدود 1.8 گیگ هر شب میشه دانلود کرد ولی از همارا خبر ندارم
پس با این حساب همارا سریعترهنقل قول:
چون شنیدم 110 میده
راستی الان رفتم به قیمتها سر زدم
128 نامحدود 3 ماهه که من دارم 46 بود شده 39 تومن
و 128 3 ماهه 5 گیگ گه 29500 بود الان 6 گیگ شده
اینا تخفیفات نوروزی هستند
ولی به احتمال قوی بعد از این اینطوری بمونه
من حساب میکنم یه 128 3 ماهه 6 گیگ بخرم کفایت میکنه با این 128 ناحدود که دارم جواب میده
...............
شبانه کلاسیک همارا از 50 بالاتر نمیره! بین 45 و 50 هست معمولا ! روزانه هم 110-120
با شروع بهره برداری از adsl مخابرات هم 1 گیگ به حجمش اضافه شده نامحدود هم شده 39 تومن
منم توربوی همارا دارم سرعت 70 تا 80 شبا!!!!
ولی شنیدم مکس 100 تارو شبا میده آره؟راجع به مکس نت اطلاعات بدین!!!
اگه اینطوری باشه که ماکس نت بهترهنقل قول:
چون به هر حال شبا سرعت دانلودش بیشتره
در مورد اون قیمتها هم که خودم گفتم
به نظر من اگه نمیخوای از صبا و همارا بگیری 100 در صد از مکث نت بگیرنقل قول:
من قبلا مکث نت رو هم امتحان کردم شبانه سرعتم اکثرا روی 110 بود(128 داشتم)
و پشتیبانیش هم بد نبود
ولی من هرقت زنگ زدم صبا منو کامل راهنمایی کردن و دیگه حاضر نیستم صبا نت رو رها کنم(به خاطر سرعت فوق العاده)
درضمن تو شبانه که سرعت من کم نمیشه سرعت شما میشد؟
بزار بازتر بگمنقل قول:
من الان از همارا 128 نامحدود 3 ماهه دارم
ولی چون سرعتش خیلی کمه اذیتم میکنه
دانلود میده 15 تا 18 اینا
از وقتی خریدم هیچی دانلود نکردم
قبلا هم چند بار از همارا محدود گرفتم که حداکثر سرعت دانلود 88 بود (اما زود تموم میشد بحثش جدا)
که تقریبا رو 50 اینا میتونستم حساب کنم
الان ظاهرا بچه ها میگند روزانه 110 میده شبا بمراتب کمتر
من میخوام این 128را داشته باشم برای کارهای عادی
و یک 128 محدود هم بخرم برای دانلودهاو کارهای سنگینتر
که ظاهرا ماکسنت سرعتش از همارا بیشتره
من فکرکنم بیشتر از 2 سال از ماکس نت استفاده کردم واسه همین باهاش اشنا هستم
صبا هم والا نمیدونم همه دوستان میگند همارا و ماکسنت بهترین هست تو تبریز
خوب منهم برای اولین بار از شاتل گرفتم و فکر میکردم شاتل بهترینه بعد وقتی رفتم سراغ مکث نت گفتم بابا مکث نت حرفی نداره چون با 128 به من شبانه و روزانه 110 کیلوبایت/ ثانیه میدادنقل قول:
بعد از چند ماه استفاده از اون همسایمون از صبانت 128 گرفت و هی گفت که بابا این فوق العادهاست که 240 میده
منم خواستم ببینم صبا چجوریه از صبانت گرفتم و خیلی هم ازش راضیم
در ضمن اون 256 از صبانت داره و دانلودی با سرعت 300
حالا بازم خودت میدونی:13:
ولی پسر دایی من از همارا 128 نامحدود داره من که تا حالا ندیدم بیشتر از 20 دانلود کنه
:41:
خوب منهم برای اولین بار از شاتل گرفتم و فکر میکردم شاتل بهترینه بعد وقتی رفتم سراغ مکث نت گفتم بابا مکث نت حرفی نداره چون با 128 به من شبانه و روزانه 110 کیلوبایت/ ثانیه میدادنقل قول:
بعد از چند ماه استفاده از اون همسایمون از صبانت 128 گرفت و هی گفت که بابا این فوق العادهاست که 240 میده
ولی پسر دایی من از همارا 128 نامحدود داره من که تا حالا ندیدم بیشتر از 20 دانلود کنه
:18:
واااااااااااااای چرا اینجوری شده
اقایون شرمنده مرورگرم هنگیده بود فکر کردم نفرستاد پستو
منم با مرورگرهای دیگه تست کردم هیچ کدوم نفرستادن ،بعد دیدم مشکل از خود سایت بود که به همه سایتها میرفت الا این فروم
خلاصه همه مرورگرها فرستادن ولی سایت نشون نداده
شرمنده از همه شما دوستان:41:
مکث نت = مکس نت:27:نقل قول:
نه شاتل تعریفی ندارهنقل قول:
شاتل مثل نوکیا میمونه
قطعیها و افت سرعتش زیاده (دوستم کافی نت داره میگه راضی نیست)
البته بقیه هم قطعی دارند
ولی شاتل میتونه سومین رتبه باشه تو تبریز
در مجموع شاتل نامرده
من رفتم ثبت نام کردم گفتم اگه تو محل ما کار نکنه پولو میدین گفتن نه پول نمیدند
در حالی که ماکس نت و همارا در این صورت پولو پس میدند
واسهه مین منم کنسل کردم و ازش نگرفتم
درسته 128 نامحدود همارا بیشتر از 20 نمیده
منم گفتم که رو 15 میشه حساب کرد
راستی در مورد صبا
چون به عنوان اینترنت دومم میخرم بدک نیست صبا نت بخرم
سرعت دانلودش خیلی متغیره ؟
مثلا یه لحظه 240 ؟ بعد یه لححظه 30 ؟
اینطوریه ؟ کلا چطوریه ؟
میشه رو دانلود 100 حساب کرد ؟
بقیه دوستان اگه صبا دارند نظر خودشونو بگند
راستی ادرس صبا نت اینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید انلاین گرفتیم
پی سی ورد حدود بیشتر از 1 سال هست که مشکل اساسی دارهنقل قول:
دیشب هم با من به سختی لود میشد
البته به نظر من از شاتل نامرد تر وجود نداره چون 10 روز از قرار داد منو بالا کشید منم دیگه سرویس نگرفتمنقل قول:
ولی در مورد صبانت من که تا حالا افتی سرعت ندیدم و تقریبا تمام اوقات سرعت دانلود من بین 225-240
ولی تو شبانه سرعت دانلود از بعضی از سرورها برای من کم میشد و میومد روی 80-90
که اون رو هم میشه با یه وی پی ان حل کرد:13::46::10:
وایی ......
من الان رفتم قیمتهای صبا را دیدم
512 را 3 ماه میده با ترافیک 2 گیگ 45 تومن
اخه این 2 گیگ را میشه 3 ماه کار کرد ؟
شما چطوری کار میکنین با صبا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29500
اما 128 را
صبا 3 ماهه 128 را با 3 گیگ ترافیک میده 39 تومن
اصلا اسم صبا را هم نیارین بهتره
خیلی گرونه
نه بابا اون تعرفه ها رو ولشنقل قول:
من از صبا 128 سه ماهه رو با 5 گیگ خریدم 28 تومن
تازه هزینه راه اندازی در بقیه شرکتها 10 تومنه که شاتل 15 میگرفتنقل قول:
الان نمیدونم قبلا اینطوری بود
اینو چجوری خریدی ؟نقل قول:
لینک بده
راستی دانلود رایگان شبانه داره ؟ کدوم ساعات ؟
راستی من الان میبینم قیمت شرکتها چقدر بهم نزدیک شده
مثلا 128 نامحدود همارا 46 بود که الان ماکس نت هم کرده 46
البته همارا الان کرده 39
بعد قیمت 128 محدود با ترافیک مثلا 5 گیگ را همارا میداد 29500 که الان ماکس هم 29500 زده
و شما هم میگین تو صبا یه چنین چیزی گرفتین
اینم تعرفه هاکد:http://sabanet.ir/services/adsl/
خب زودتر میگفتینقل قول:
من سایت دادم چیزی نگفتی
پس اصلیش اینه
صبا نت چون دانلود شبانه هم دیر شروع میشه 3 تا 7 و هم کمتره بیخیالش شدم
یعنی در مجموع 2 ساعت کمتر و 1 ساعت دیرتر
بچه ها چیز دیگه ای نیست بهتر باشه ؟
هنوزم 7 تا شرکت هست تو تبریز
این رسانت چطوریه ؟
دفتر مركزی : تبریز . خیابان امام خمینی . چهارراه بهشتی (منصور سابق ) - ساختمان آرش طبقه پنجم - واحد 502نقل قول:
تلفن پشتیبانی : 04113369007
با نهایت افتخار اعلام میدارد اینجانب در پی افشاگری های متعدد در فروم همارا سیستم علیه دیکتاتوری مدیریت فروم از امروز به مدت 1 روز بن میباشم :31: ..
تا براندازی رژیم طاغوتی فروم که کاری جز ویرایش پست های کاربران و بی احترامی و نقض حق تصمیم گیری کاربران ، ندارند ،این نهضت ادامه دارد
حدودا 2 ساعت پیش دلیل بن شدن در صفحه ی ورود ی رو اینطور اعلام کردن "عدم رعایت ادب و نزاکت در فروم"
ولی الان اینطور نوشته "عدم رعایت و نزاکت در فروم" جناب آقای مدیر فلانی ملقب به "تخریب چی" یه چی نوشته بعد دیده مثل اینکه بی ادبی نکردم دلیل بن شدن رو ویرایش کرده ولی یادش رفته که اگه خانم فلانی ملقب به "میس نوبل" اگه این عنوان رو ببینن حتما و حتما اون "و" اضافی رو حذف میکنن امکان نداره غلط املایی رو تحمل کنن ایشون :27:
البته آقای تخریب چی چند روز بود به کسی لطف نکرده بودند و امروز این لطف در حد کمال نصیب من شد ولی اینقد هول شده و با عجله تصمیم گرفته که بعدا پشیمون شده و نوشته شو اصلاح کرده .. هی میگم وقتی میخواین کاری کنین با میس نوبل مشورت کنین تا همچین مشکلاتی پیش نیاد ولی امواج غبغب ایشون بعضی وقتا با گوش میانیشون تداخل میکنه و متاسفانه بله دیگه ...:15:
آقای "تخریب چی" چند روز پیش در اعتراض کاربری که اشتراکش تموم شده بود و در اعتراض به جواب پشتیبانی که بهش گفته بودن خطتون یک هفته طول میکشه تا جمع بشه(تصمیم به مهاجرت گرفته بودند) ترتیب جمع آوری خط کاربر رو 3 سوته داده بودند و در جواب ایشون فرموده بودند "ترتیب جمع آوری خط شما داده شد تا بیشتر از این زجر نکشید" .. بعد از این پیام لقب پر ابهت "تخریب چی" که لرزه بر اندام کاربران می اندازد به ایشون اعطا شد. باشد تا نسیمی در غبغبشان وزیدن کند. :46:
و اما در مورد "میس نوبل" ، ایشون که کارشناس فنی شبکه هستند ید طولایی در ادبیات دارن و البته سرعت و دقت بینظیری در انجام دادن وظایف محوله به ایشان. به این صورت که ایشون همه ی کارایی که بهشون محول شده رو به نحو احسنت انجام میدن و در اوقات فراغت که کم هم نیست به ویرایش پست های کاربران میپردازند مثلا کاربری نوشته "ظاهرن" ایشون زحمت میکشن و ابزار پر قدرت مدیریتی که همارا در اختیار ایشون قرار داده رو با نهایت ظرافت به کار میگیرن و اون کلمه رو به این صورت تصحیح میکنند "ظاهراً". حتی به بعضی کلمه ها که کمی مبهم هستند ایشون فتحه و کسره اضافه میکنند تا مبادا طور دیگه ای خوانده بشه ..
ایشون علاه ی شدیدی به پاس داشتن زبان فارسی و همچنین جایزه ی نوبل ادبیات دارن و نهایت تلاششون رو هم در این زمینه انجام میدن .. ناگفته نمونه که ایشون کاندیدای اصلی دریافت جایزه ی نوبل سال 2012 در شاخه ی ادبیات هستند. باشد که نوشته های روی جایزه ی نوبل غلط املایی نداشته باشد.
-------------
اون نوشته های دور از ادب و نزاکت رو هم ایشالا فردا از اکانتم که فعلا نمیتونم وارد بشم کپی میکنم تا شما هم بی ادبی یاد بگیرید (دوست ناباب اینه دیگه:31:)
دوست عزيز حمايتت ميكنم :40:
اين اتفاق خيلي عاديه اينجا.منظورم در كل انجمنهاست. من در تاپيك IE از يه نفر يه سوال پرسيدم فرداش ديدم اخطار گرفتم.رفتم صندوق پيام هامو نگاه كنم ديدم يه پيغام دارم كه توش نوشته لطفا سوال خود را در تاپيك مربوطه مطرح نماييد و از اين چيز ميزا البته انگ توهين را هم چسبونده بودن!
حالا يه نفر ديگه پست زده بود كه اگه سوالي داشتيم كجا مطرح كنيم اونم اخطار گرفته بود و در مورد اون نوشته بودن حتي جواب دهنده به سوالات ديگران نيز نباشيد. خداييش بعضيا واقعي آدماي مزخرفي هستن كه اين طور با كاربرا رفتار ميكنن.
قذرت دستشونه ميتونن هر كاري كه دوست دارن بكنن.
سلام خدمت همه ي دوستان
نظر دوستان رو در مورد گرفتن نمايندگي اينترنت از تبريز براي ساير شهرهاي استان بدونم
آيا شرايط و نحوه گرفتن رو اگر مطلع هستيد من رو راهنمايي كنيد
در ضمن كدوم يك از اونا بهتر و مناسبتر هستند؟
الان بچه ها نمايندگي ماكس نت رو گرفتن و ازش راضي هستند
سلام
من امروز رفتم و از رسانت خریدم
128 محدود 5 گیگ را میده 21 تومن
البته من ارزونترین را گرفتم که تئورا کندترین هست
3 گیگ ترافیک هم خریدم 10 تومن گرفت براشکد:http://rasanet.ir/index-2.html
یعنی 128 محدود 3 ماهه با ترافیک 8 گیگ را میده 31 تومن
5 گیگ ترافیک را اول دوره میده 15 تومن که بهتره
از لحاظ تئوری بهترین هست عملیش را خدا میدونه
قراره شنبه یا یکشنبه وصل کنند
رسانت تون مبارکه ! :31: انشالا ازش راضی باشی..
من که سرعت مکس نت برام خیلی کم شده, امروز هم آخر اکانتمه] اما چون حوصله ی بررسی و خرید از یه شرکت دیگه رو ندارم پس مجبوری بازم مکس شارژ می کنم!:13: میخام اینبار به جای 128محدود سه ماهه max class بخرم شاید وضع بهتر شد!!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیسکانکتی همارا زیاد شده به نظرتون از مخابرات سرویس بگیرم بهتره؟
کلاسیک ماکس با این که Line Rate - Downstream (Kbps):1024 هست اگه ماله شما رو 2048 باشه 140 رو حتما بتون میده ساعت خلوت تا 160 هم بالا میره.
دوستان كدوم اكانت ماكس نت دانلودش از 100kكمتر نميشه؟ بيشتر نشد مساله اي نيست اما كمتر نشه.
ممنوننقل قول:
انشاالله که اینطور باشه
راضی همنباشم تمدید نمیکنم موقع اتمام ترافیک
شما میتونی تا شنبه یا یکشنبه صبر کنی تا مال من راه بیفته بعد ببینم سرویسهاش چطوریه
تائید میشهنقل قول:
همارا جدیدا خیلی دیسکانکت داره
مخصوصا پریشب حدود ساعت 00 به بعد
جدیدا هم نمیتونم درست حسابی بازی انلاین بزنم که قبلا بهتر بود وضعش
ویرایش
همین الان چند بار دیسکانکت شد
اینم سر کاریه گمونمنقل قول:
اکانت های 128 محدود مکث نت تا 120 میتونی دانلود کنی:13:نقل قول:
این دیسکانکتی پدرمو در آورده چی کار کنم از کدوم شرکت سرویس بگیرم....الان برای من هماراسیستمه کلاسیک.
سلام
از دوستان همارایی امروز (جمعه) کسی تونسته بدون فیل*** با یکی از مسنجرهای googletalk, yahoo messenger, oovoo لاگین بشه؟ این همارا 2،3 روزه که دیگه شورشو دراورده! همش یا دیسکانکت می شه یا اینکه نمیشه از مسنجر استفاده کرد، حالا هم که دارم اینا رو می نویسم بعداز یک ساعت سروکله زدن با یه سری آدم... هست، که اگه یه جو شعور داشته باشن لااقل وقتی که شماره تلفن رو وارد می کنن و سابقه رو می بینن باید بفهمن ایرادی که می گیرن باید در چه موردی باشه! و نگن کامپیوترت مشکل داره!
دوستان اگه کسی با سرویس اینا مشکلی داره بیاد اینجا اعلام کنه تا ببینیم چطور می شه...
مخلصیم:)
شما فردا شنبه یه زنگ بزن ببین چی میگندنقل قول:
من سرویس 128 نامحدوددارمنقل قول:
دیسکانکت که چند روزه خیلی زیاد شده
ولی با یاهو مشکلی نداشتم و هر لحظه لاگین میکنم