سلام دوستان ماشین من سمنده وقتی گاز میدی صدای شرشرآب میاد وقتیم در رادیاتورو صبح اول وقت بازمیکنی انگار در نوشابه رو باز میکنی دوستان میدونید مشکللش چیه
Printable View
سلام دوستان ماشین من سمنده وقتی گاز میدی صدای شرشرآب میاد وقتیم در رادیاتورو صبح اول وقت بازمیکنی انگار در نوشابه رو باز میکنی دوستان میدونید مشکللش چیه
سلام دوستان کسی ندونست مشکل این سمندef7ماچیه که این کارو میکنه البته نمایندگیگفته احتمالن واشر سوزونده؟خواهشن راهنماییم کنید؟
ماشین منم صدای شرشر اب میده ووقتیم در رادیاتورو باز میکنی انگار درنوشابه رو باز میکنی بردم نمایندگی گفتن واشر سوزونده نظر دوستان چیه راهنمایی کنین لطفن مرسی؟
سلامنقل قول:
آب رادیاتوری که میریزه توی منبع انبساط صدای شرشر داره پس طبیعی هست
اگر ماشین آب کم میکنه اما نشتی نداره و هبچ جا هم نم پس نمیده (نشتی بسیار بسیار کم که فقط از اثرش میشه پیداش کرد) پس آبِ کمی میره توی موتور
معمولاً این عیب باعث دود سفید موقع استارت میشه (اگر ضد یخ باشه توی رادیاتور )
چون پس از توقف چند ساعته اندکی ضدیخ (کولانت) میچکه توی یک یا چند سیلندر و با استارت زدن میسوزه و دود سفیدِ موقتی تولید میکنه .
فشار آب رادیاتور و صدا دادن درب منبع موقع باز کردنش طبیعیه اما کم شدن آب طبیعی تیست
پس یا درب منبع بخار رد میکنه و آب تدریجا کم میشه یا یک جا چکه یا نم پس میده یا واشر مشکل داره
ریل شیشه بالابر وسط هست و با گیره پلاستیکی احتمال شکسته شدن یکطرفش زیادهنقل قول:
بعضی وقت ها هوا گرفتن سیستم باعث این صدا می شه ها اون رو هم چک کنیدنقل قول:
سلام دوستان
پرايد 86 141 دوگانه سوز مدل زيمنس دارم در 3 ماه اخير موارد زير رو به ترتيب تعويض كردم:
دينام - تسمه دينام - ECU دوگانه سوز ايراني با 6 ماه ضمانت( نگين صنعت آسيا NSA) - كاسه نمد ته ميلنگ - صفحه كلاچ - روغن موتور ايرانول - واير كره اي - شمع بوش دوپين آلمان - تسمه كولر آلماني - ضبط و باند پايونير
ecu گاز ماشين از ابتدا بازي در مياورد يه بار 4 سال پيش عوض كرده بودم يه فابريك خودش رو انداختم كه تا امسال كار كرد ولي بازي زياد در مياورد. گاهي تو گاز نميرفت و بايد حتما ماشين گرم ميشد، چراغ هاي سبز آمپر گاز رو هم اشتباه نشون ميداد. 1ماه پيش ديدم ماشين تو بنزين 3 كار ميكنه (گاهي هم تو گاز) و اين مشكل اغلب زمان سرد بودن ماشين بود و اواخر در هر وقتي ممكن بود پيش بياد. ريپ ميزد و كل ماشين به لرزه مي افتاد. تعميركار ecu گفت ميتونم مشكل بنزين رو با نصب يه رله 25 تومن درست كنم ولي ممكنه تو گاز همينطور گاهي بد كار كنه. بهتره ecu رو عوض كني
ما هم ecu رو عوض كرديم و يه ecu به نام نگين صنعت انداختيم به قيمت 120 تومن. كلا مشكلات گاز و بنزين ماشين حل شد! مثل يك معجزه!! اين ecu جوري برنامه ريزي شده كه براي روشن كردن ، ماشين بايد در حالت بنزين باشه بعد از on كردن سوييچ بايد چراغ هاي الارم CNG ابتدا 4 بار نارنجي، سبز بشه و بعد از اومدن علامت CNG و خاموش شدن اون بايد استارت زد. (تقريبا 20-30 ثانيه تو هربار استارت زدن بايد تحمل كرد) وگرنه ممكنه ماشين به شدت بد روشن بشه و تو حالت بنزين و گاز سه كار كنه و از عجله كردنت پشيمون شي!
ماشين به خوبي و خوشي كار ميكرد و بعد از تعويض واير و شمع تقريبا عالي ، كم صدا و پرشتاب هم شده بود (دوهفته اخير) و از خام سوزي بنزين و عطسه هاي ماشين تو گاز هم ديگه خبري نبود.
تا اينكه ديروز و امروز صبح بازم داستان جديد شروع شده.
ماشين با طي شرايط بالا با يه استارت روشن ميشه ولي تو بنزين به شدت بد كار ميكنه . ( دورموتور بالاپايين ميشه،ماشين ميلرزه و تقريبا 3 كار ميكنه) با گاز دادن و گرم شدن كمي بهتر ميشه. ولي اصلا طبيعي نيست!
وقتي تو گاز ميندازم خوب ميشه . و وقتي بر مگيرده تو بنزين همچنان موتور ريپ ميزنه.
ميخوام ببينم نظر شما چيه ببخشيد خيلي پر حرفي كردم. خواستم همه ي شرايط رو گفته باشم.
ممنون
سلام
آقا من واشر سر سیلندر عوض کردم....طرف وقتی برای کارخونه رو دید گفت چرا چسب زده اینو! منم که نمیدونستم! خلاصه چسبا رو کند و واشر رو عوض کرد و چسب نزد! الان رفیقام میگن باید چسب میزده!!
چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
واشر استاندارد چسب لازم نداره
قبلا هم یکی از دوستان عکس نوعی چسب OHU رو گذاشته بودند و گفتند که زدند به واشر
ولی بنده مشخصاتش رو توی نت خوندم که حرارت بالا رو تحمل نمیکنه
و عکس یک چسب مخصوص رو گذاشتم که تا 480 درجه رو تحمل میکنه و ترکیبات مس داره و گمان نکنم توی ایران باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي به سوال بنده جوابي نميده؟
سلامنقل قول:
بنده در مورد دوگانه سوز اطلاعات به درد بخوری ندارم چون باهاش سر و کار نداشتم
صبر کنین تا دوستان دیگه جواب بدند
درضمن به نظرم بهتره مطلب رو خلاصه کنین
یعنی فقط بگین نوع و مدل ماشین چیه و مشکلش دقیقاً چیه الان ؟
ممنون
پرايد مدل 86 دوگانه سوزه ecu گازش مشكل داشت و باعث ميشد تو بنزين سه كار كنه. دوماهه كه ecu عوض شده و به تازگي شمع و واير. خيلي خوب داشت كار ميكرد. ولي چند روزه موقع روشن كردن بازم تو بنزين ريپ ميزنه ولي تو گاز خوب كار ميكنه.
سلام عزیزان
آقا من یه سوناتا 2004 سدان دارم: "دنده اتومـات"- کلکسیونی از مشکل داره.
1- موقعی که پامو رو پدال ترمز میزارم "در حالت دنده" ماشین لگد میزنه یا شایدم ریپ میزنه، ولی وقتی خلاص میکنم یا حرکت میکنم دیگه این حالت لگد زدنو نداره.
2- موقعی که تو سرعت 70 مایـل به بالا حرکت میکنم و کمی فرمونو میچرخونم به سمت مسافر ، صدایی مثل ساعیدگی خفیف فلز میده " شبیه لولای زنگ زده".
3-فرمون مدام به سمت چپ میکشه، همیشه محبورم فرمونو کمی به سمت راست بگیرم تا ماشین مستقیم حرکت کنه.
4- فرمون کلا میلرزه تو سرعت بالا.
تو اینجا هرینه تعمیر ماشین بیشتر از قیمت خود ماشین هستش، میخوام تا اونجایی که بشه خودم بعضی کاراشو انجام بدم. ممنون
باسلام دوستان من پرايد86 زيمنس دارم فرمان هيدروليك
دور آروم فن موتور كار نميكنه وچراغ چك هم روشن نميشه ضمنا مقاومت فن روهم عوض كردم كسي ميتونه كمكم كنه ؟باتشكر:n35:
سلام دوستان من پرايد 86 زيمنس فرمان هيدروليك دارم
دور كند فن روشن نميشه مقاومت فن روهم عوض كردم ترموستاتم 76/5 سالمه كسي ميدونه چشه؟باتشكر
سلامنقل قول:
شاید موتور در حدی گرم نمیشه که لازم بشه فن راه بیافته
خصوصا الان که زمستونه
در بیشتر ماشینها اگر فیش سنسور آب رو بکشین , فن با دور آرام روشن میشه .
تست کنین ببینین نتیجه چی هست
اینکه فقط روی بنزین اینجوری شده اگه سنسور rpm دور موتور مشکل دار نشده باشه ممکنه از برق رسانی وایر ها باشه در هر حال ب ا دیگ تست نکردید آیا؟نقل قول:
ایا دستی دوگاننه شده؟
اگر دور تند کار می کنه و با کولر هم امتحن کردید و مطمئن شدید کار نمی کنه رله رو چک کنید شاید دستور دور کند رو نمی تونه اچرا کنهنقل قول:
نقل قول:
اینکه لگد می زنه با توجه به 5 دنده معمولی اتومات بودن می تونه مشکل الکترونیکی و یا مکانیکی باشه شما کی روغن دنده رو عوض کردید؟ و چه روغنی ریختید ؟ آیا موقع حرکت هیچگونه حس کم قدرتی یا نیم کلاچی نداره و یا لرزش؟
صدایی که می گید اصلن خوب نیست و کشیده شدن هم به همون دیلیه اول سالم بودن لاستیک و بالانس بودنش رو مطمئن شید بعد از اون با احتیاط فراوان ابتدا چرخ رو چک کنید که اثری از خراش روی اون نباشه بعد فرمان رو اروم به ون سمت که می گید بچرخونید و چک کنید به جایی برخورد نداره
در مرحله بعد اگز لنت ها و سیستم ترمز به نظرتان طبیعی میاد مکنه مشکلی در گیرباکس یا پلوس یا حت توپی چرخخ باشه که می تونید جک بذارید و چرخ رو بچرخانید تا ببینید جایی سفتی داره یا نه
می تونه این مشکل باعث لگد زدنی که می گید شده باشه
از سلامت جلوبندی ( لاستیک سایی- شل بودن و صدا دادن سیستم و کمک فنر های جلو اطمینان حاصل کنید)
اگر مایلج ماشین بالست سعی کنید تا به خرج نیوفتاده عوض کنید
تعویض اورینگ بین لوله فرعی آب و واترپمپ (بین بای پس و ورودی واترپمپ)
سلام بر دوستان عزیز
میخواستم اگه کسی تا حالا این کار رو انجام داده راهنماییم کنه.
ماشین سایپا 131 اس ایکس مدل 90. 40000 تا کار کرده. هر هفته آب منبع انبساط خالی میشد و باید پر میکردم تا متوجه شدم آب از لوله زرد رنگی که دور موتور میچرخه نشتی داره. این لوله زرد رنگ همونیه که یه سرش به برگشت آب رادیاتور بخاری هست و سر دیگه ظاهرا به ورودی واترپمپ. آب از قسمت اتصال این لوله به لوله ورودی واترپمپ نشت داره.
حالا ظاهرا باید اورینگ بین این دو لوله رو عوض کنم. اما دسترسی به این لوله راحت نیست. میخوام ببینم دقیقا مرحله به مرحله باید چه قطعاتی رو باز کنم تا به این لوله برسم و اورینگ رو عوض کنم.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* این عکس از زیر ماشین گرفته شده.
دوستان مدتیست موقعی که ماشین خاموش هست مثلا یه هفته یا 3 روز یا دو روز تو حیاط خوابیده بعد میرم سراغش استارت میزنم دور موتور سیخ میره رو 2 یا 3 و گاز میخوره چند ماه پیش بردم زدم دیاگ نشون داد eror سنسور دریچه گاز برام کمی تنظیمش کرد یه 6 الی 7 ماهی خوب بود دوباره الان تو حیاط استارت میزنم همون اش و همون کاسه از یه اهل فن پرسیدم گفت سنسور دریچه گاز رو کلا تعویض کن ایا مربوط به اون هست؟اگر اره چه مارکهایی تو بازار خوبه من بخرم بندازم رو ماشینم پراید 87 دارم تمامی نمایندگیهای سایپا رو زیر پام گذاشتم موجود نداشتن و همینطور لوازم یدکیهای مجاز سایپا در کرمانشاه مارکهای متفرقه چه مارکی خوبه دوستان؟واینکه قیمتش درچه حدودی هست؟ راستی میگن زیمنس میخوره ماشینم:n03::n03::n03::n16:
نقل قول:
شاید از استوپره عزیز
استوپر رو تمیز کن یا عوض کن ببین فرقی میکنه
سلام تو نظرات خوندم گویا شما هم به درد بنده دچار هستید والا اعصابمو خورد کرده یه دو سه سالیه استبر هم اسپری زدم و تمیز کردن برام دریچه گاز رو هم تمیز کردن یه 2 ماه خوب بود بعدش دوباره مکافات داداش مربوط به اونها نیست احتمالا سنسور دریچه گاز هست باید تعویض کنم دوباره فردا صبح میخوام استارت بزنم والا جراتشو ندارم خداوکیلی:n03::n13::n14:نقل قول:
سلامنقل قول:
تست سنسور دریچه گاز با اهم متر خیلی آسونه
نتیجه هم صد درصد دقیق هست
فیشس رو بکشین و سیم اهم متر رو بزنین به دو میخش و آروم دریچه رو بچرخونین
باید عقربه میلبمتری بره بالا
اگر یک جا جهش داره پس سنسور مشکل داره
این سنسور مثل ولوم صدا هست یعنی فقط یک پتانسومتر هست یعنی مقاومت متغیر
از کنارش الکل صنعتی با طبی بریزین توی و تند تند بچرخونینش
احتمال اینکه درست بشه خیلی زیاده
هرگز قطعه ای رو بدون تست کردن تعویض نکنین
به قول معلم فیزیکمون :
خِرُم پُکید از بس گفتم (یعنی گلوم پاره شد)
:20:
حالا هی پول بریزین به جیب مال مردم خورهای هزار ملیاردی و حامیانشون
داداش اهم متر چی هست من نمیدونم والا بعدشم خودم بشینم تست کنم؟والا سر ازش درنمیارم میزنم همونم خراب میکنم نمیتونم والا نمیشه ببرم مکانیک تست کنه برام؟نقل قول:
سلام دوستان و سروران گرامی .ماشین من پارس مدل اسفند 85 هست .از اون ماشین هایی هست که اصلا کار نکرده.3 سال اول که باتریشم در اورده بودم چون اصلا نبودم. و این چند سالم در حد سر کار رفتن و برگشتن بوده به حدی که از هر کس میپرسم مدل چنده میگه 90 یا بالاتر.متاسفانه من از ماشین هیچ سر رشته ای ندارم و تمام امور مربوطه به ماشین رو بابام انجام میده.خلاصه اینکه ماشینم 2 هفته است که توی سرعت های پایین و بخصوص سر پیچ خیلی میلرزه یا در واقع بهتر بگم زیر پام احساس می کنم یک میله ضربه هایی به ماشین میزنه(توی سرعت های بالا با به ندرت و شاید اصلا این اتفاق نمی افته).من ساکن بندرعباسم و اینجا تعمیرکار خوبی سراغ ندارم. بیشتر از 10 تا تعمیرکار بردم و هرکدوم یک دلیل مجزا از هم گفتن و منم ترسیدم بدم دستشون و ماشینو خرابتر کنن.میخواستم خواهش کنم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید که این ضربه از چی میتونه باشه؟ممنون
سلامنقل قول:
نظر بنده:
همون موقع که میلرزه کلاچ بگیرین بیینین تاثیرش چیه ؟
اگر با کلاچ دیگه نمیلرزه پس از موتور یا کلاچ هست
اگر با کلاچ هم قطع نمیشه پس از چرخها یا پلوسها هست
شاید هم لاستیکها به خاطر توقف زیاد در یک نقطه از حالت گِرد خارج شده و لرزش بوجود میاره
بالانس چرخها رو هم روی جک چک کنین
دو چرخ جلو رو با رعایت ایمنی بزنین روی جک
روشن کنین و با دنده 5 آروم آروم سرعت رو ببرین بالا ببینین میلرزه ؟
به هیچ وجه نباید فرمان رو نچرخونین وگرنه پلوسها داغون میشه
اهم متر یه دستگاه هست که حد اقل 80 هزار تومن پولشه!نقل قول:
ببر یه جا یه دشت بهش بده بگو تست کنه برات!
من وایر شمع هام رو رفتم یه باطری ساز با اهم متر گفتم بیا چک کن! با اینکه تعجب کرده بود اومد چک کرد..آخرش هم گفت برو داداش کاری نکردم که....ولی من یه 2 تومن بهش دادم... با انصاف باشه طرف چیزی ازت نمیگیره برای یه تست ساده...نهایت یه دشت بهش میدی!
حرف دوستمون Ali_softcenter درستهنقل قول:
شما یا باید خودتون وقت صرف کنین و یاد بگیرین یا باید پول بدین به مکانیک تا براتون تست کنه البته اگه اهم متر داشته باشه و بدونه چطوری تست میشه
یک مشکل دیگه هم وجود داره :
بعضیهاشون پول میگیرند و کار مفیدی انجام نمیدند یا بدتر , میزنند یه چیز دیگه رو هم خراب میکنند یعنی به قول ننه آقا !!! میزنه کور مَکوریش میکنه میره
:20:
روش تست با اهم متر اینه . البته با ولتمترش چون باید ولناژ رو اندازه بگیرین که خیلی ساده هست و لذت بخش چون خودکفائی لذت داره یعنی محتاج دیگران نبودن
روش تست :
محتوای مخفی: !
سلامنقل قول:
اهم متر 20 یا 25 تومنی عقربه ای هم هست که کار رو راه میندازه
اون مکانیک تعجب کرده چون بنده خدا تو عمرش همچین چیزی نشنیده
باید یه پولی هم بهتون پرداخت میکرد چون چیز مهمی بهش یاد دادین
خیلی از مکانیکها فقط با شاگردی کار یاد گرفته اند و تجربه روی ماشبنهای مردم و حدس و گمان
وقتی یک نفر تب میکنه , دکتر میدونه که تب علامت خیلی از بیماریهاست و نمیشه فقط به صرف تب داشتن گفت حتما فلان بیماری رو داره
اما بعضی مکانیکها چون یکی دو بار دیده ماشین که دک یا ریپ میزنه تو حرکت وایرشمعش خرابه , دیگه به خیالش هر ماشینی اینطوریه پی وایرش خرابه
کاشکی حالا وایرها رو تست میکرد تا ببینه کدومش خرابه .
همه ی وایرها رو میکنه میندازه دور و چهار تا وایر نو میذاره جاش !!!!
اگر هم درست نشد شروع میکنه به تعویض قطعات دیگه (فیلتر سوخت , شمعها , دلکو , کویل و غیره )
مشتری بینوا هم اگه هیچ اطلاعاتی نداشته باشه , هر چی مکانیک بهش بگه میگه چشم , سمعاً و طاعه مردم 2 راه بیشتر ندارند :
یا خودشون رو با علم و دانش قوی کنند
یا هی بشند قربانی ناواردها و بی وجدانها
اهم متر یار وفاداری هست و ابزاری قدرتمند
بزودی در تاپیک صرفه جوئی موارد استفاده اس رو درج میکنم
سلام ممنونم تست میکنم اطلاع میدم تا بعدظهر مرسی بابت توضیحات کامل وبی نقص شما:n02::n16::n16::n16:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این مورد که پیش میاد درست نمی شه دیگه ؟ یعنی وقتی دور موتور بالاست بعد از گرم شدن موتور طبیعی نمیشه؟ با توجه به خوابیدن چند روزه ممکنه دریچه خشک یا سنسور کثیف شده باشه
از بنزین س وتر استفاده کردید ؟ شاید نتیجه بده قبل از خرید جنسی که معلوم نیست چی باشه
..........
بزرگوار ممنون از شما، من این ماشینو 5 ماه پیش گرفتم و نمیدونم که صاحب قبلیش کی روغن دنده تعویض کرده،موقع حرکت مشکلی نداره، شایدم داره و من حس نمیکنم، ولی قدرتش خوبه ، نیم کلاج هم مشکلی نداره.نقل قول:
چرخ ها بلانس نیستند، درست میفرمایید، لرزش فرمان هم بنظر خودم بخاطر همین دلیل هستش، چرخ جلو سمت مسافر صاف شده ولی نمیدونم چرا ماشین سمت چپ میکشه مدام.
راهنمایی عملی خوبی فرمودید- و در نهایت طبق فرموده های شما خودم فکر میکنم ایراد از گیرباکس باشه.
اتفاقاً خودم تو فکرش بودم بزارم برای فروش. ممنون از راهنمایی که فرمودید.
نبود؟ :)))نقل قول:
ما یه سمند 86 دوگانه کارخانه داریم
یه مشکلی هست که الآن یک ساله پابرجاس ، همه کار هم کردیم ولی حل نشد که نشد
1.بعضی موقع ها دور گاز خود به خود بالا میره یعنی ترمز میگیریم یا ایست کردیم گاز اضاف میخوره و میره تا 3000 ، یه کم که کلاچ و ول میکنی ماشین راه میره عادی میشه
2. ماشین بعضی موقع ها رو گاز و بنزین ریپ میزنه یعنی ماشین شتاب نداره (مخصوصا گاز که تا 80 90 کیلومتر که گاز میدی و گاز رو فشار بدی دیگه بالاتر نمیره )
3. رو بنزین یه کم که گاز میدیم یا زیاد ماشین کار میکنه چراغ چک روشن میشه و بعدش دیگه گاز روشن نمیشه و باید ماشین 20 30 ثانیه کلا خاموش باشه تا بشه از گازم استفاده کرد
این مشکلات هنوز حل نشده با اونکه همه قطعات تو 1 سال همه عوض شدن
سلام دوستان
صدای تسمه رو چطور میشه رفع کرد؟ وقتی روش اب میریزم برطرف میشه اما بعد چند ثانیه باز شروع میشه!
سلامنقل قول:
یا خیلی سفته
یا خیلی شله
یا یکی از پولیها تاب داره
یا دو تا پولی در یک امتداد نیستند و تسمه سابیده میشه به لبه ی پولی
یا جنس تسمه بنجله
صابونِ خشک بمالید به داخل تسمه و لبه هاش . درست میشه
سلام دوستان،دیروز همینطوری به سرم زد یه بکسوبات بکنم با ماشین:n02:خلاصه وقتی بکسوبات کردم یه جور انگار اولشم ماشین کوبوند،دلیلش چیه؟؟(ماشینم راناس)
سلام خوبی شما چرا داداش به محض اینکه از تو حیاط دنده عقب میگیرم برم تو کوچه دور موتور درست میشه نزدیک 3 دقیقه طول میکشه گاهی اوقات هم میبینی 2 هفته خوبه و یه هفته فقط یه روزش اونجوری میشه دیروزم رفتم روغن موتور ایرانول صبا ریختم 35 تومن با یه فیلتر اصلی KIA ساخت کره 7 تومن کلا 41 ازم گرفت دوستم هست والا فعلا خوب کار میکنه من دست بهش نزدم فعلا ببینم چه میشه بیشتر اوقات زمانی که هوا سرده اینطوری میشه با اینکه 2 تا پتو کشیدم رو موتور و 2 عدد چادر یکی داخل پشمی از این خاکستری ها و یکی ضد اب از این سفید راه راه ابی کشیدم رو ماشیننقل قول:
به هر حال ممنونم از شما و اقا محمد فعلا که ردیف کار میکنه
در ضمن قبلا هم یه سوالی پرسیدم راجب شیلنگ رایدیاتورم شوره زده و اب میداد همون شیلنگ V بود که تعویضش کردم یه صافی بنزین هم عوض کردم الان دیگه همه چیش ردیفه مرسی از همگی.:n01::n19::n33::n16:
سلامنقل قول:
دو سه بار دیگه امتحان کنین
اگر همیشه همینطوریه پس به احتمال زیاد کمکهای عقب مشکل داره
با دست محکم فشار بدین روی صندوق عقب و یهو ولش کنین
اگه چند بار بالا پائین میشه کمک خرابه
روی سرعت گیرها هم میشه امتحان کرد . اگر مثل"یویو" ماشین تکون میخوره کمک خرابه