مدل ویندوز روی پی سی من : XP SEVICE PACK 2نقل قول:
Printable View
مدل ویندوز روی پی سی من : XP SEVICE PACK 2نقل قول:
سلام همیلتون جان ممنون از راهنماییت.تا اونجایی که من فهمیدم انگار سریالها برای ورژن 2010 kis هستش نه؟
ولی انگار برای kis2009 باید حتما فایلهای key شکل بدی به برنامه .درسته؟
راستی من یه مشکلیم دارم با این kis 8.0.0.357 اونم این[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/kami/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]ه که برنامه پیغام potentially unwanted software detected رو میده ولی هرچی دستور neutralize all رو میزنم هیچ کاری انجام نمیشه .بنظرتون مشکل واسه کجاست ؟
[quote=hamilton;4384862]ويندوز تون چيه؟اين اسكن فقط در بار اول اجراي برنامه و كنترل از نظر وجود بدافزار و گروه بندي كردن برنامه ها صورت ميگيره.
مدل ویندوز روی پی سی من : XP SEVICE PACK 2
آقا من توی setting چی رو عوض کنم که اینقدر خود به خود اسکن نکنه؟ آخه مسخره اینجاست که تا وقتی
full scan رو نزنم هرچی که بخواد ویندوز رو داغون کنه میره برا خودش تو system volume information میشینه.
تا حالا هم نشده این اسکنهای اتوماتیک چیزی رو پیدا کنه. فقط سرعت رو میخوابونه.:2:
دوستان من یک مشکل عجیب با فایروال دارم. ان هم این است كه اکثرا من پیام زیر رو دریافت میکنم و هر کاری میکنم باز هم دوباره از من سال میکنه. میشه بگید بیاد چیکار کنم؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان..امروز که سیستم رو روشن کردم کسپر همچین هشداری داد...اپدیت هم هستش...نکنه حالا الوده به کیلاگر شده باشم..ممنون میشم کمک بفرمایید..
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ويندوز شما XP باشه قدري كند شدن سيستم مربوط به ضعف سخت افزاري شما.نقل قول:
براي تمام نسخه هاي محصولات دسكتاپ كمپاني كاسپر ميتوان هم از سريال و هم از Key براي فعال كردن آنها استفاده كرد.نقل قول:
در مورد پيغام potentially unwanted software detected زياد جاي نگراني نيست.اين پيغام به اين معنيست كه اون برنامه در حال حاضر آلودگي نداره ولي از نظر كاسپر مشكوك ميباشه.شما هم اگر به آن برنامه و كمپاني سازندش اطمينان داريد زياد جاي نگراني نيست.
دوست عزيز در آن سايت چيزي آپلود نكنيد چون آن سايت براي كاربران ايراني قيلتر شده و تصاوير قابل مشاهده نخواهند بود.نقل قول:
يكي از سرويسهاي ويندوز ميباشه كه ميتونيد براي سوال نكردن تيك آخر را بزنيد و گزينه Allow يا Block را بزنيد تا ديگه سوال نكنه.
شما هم عكسها را در آن سايت آپلود نكنيد چون براي كاربران ايراني قابل مشهده نخواهد بود.نقل قول:
اين پيغام به شما ميگه آن برنامه رفتاري شبيه بهKeylogger داره.بستگي داره آن برنامه چي باشه و اينكه قابل اعتماد هست يا خير.
ممنونم همیلتون جون...جسارتا حالا از کجا بفهمم کودوم برنامه رو میگه که رفتارش شیبه کیلاگره؟..مرسی
اين پيغام در زمان اجراي برنامه خاصي ظاهر ميشه.مثلا به شخصه ديدم كه موقع نصب برخي درايورها كاسپر اين پيغام را ميده كه با توجه به اطمينان برنامه اي كه نصب ميكنم اين هشدار را جدي نميگيرم.شما هم ببينيد اين هشدار مربوط به كدام برنامست؟اگر از نسخه 2010 استفاده ميكنيد در صفحه اصلي كاسپر در قسمت My Protection همون بخشي كه چيزي مشابه رادار مشاده ميشه ليست بدافزارهاي تشخيص داده شده را نشان ميده و شما ميتونيد جزئيات را مشاده كنيد كه مربوط به كدام برنامه بوده.نقل قول:
آقا ببخشید بازم سوال میکنم. آقا لااقل بگین روت کیت اسکن root kit scan رو چطور غیر فعال بکنم آخه اینم هر چند وقت یکبار اذیت میکنه و سرعت پی سی رو پایین میاره.:41:
امكان غيرفعال كردنش نيست.نقل قول:
hamiltonنقل قول:
من همانطور كه در شکل مشخص است همون تیک آخر رو میزنم ولی باز هم این پیغام میاد!
سلام دوستان کاسپر 2010 رو از کجا بیاد پروتکشنش رو خاموش کرد. مثل نورتون نیست . چون من چند ساله نورتون داشتم.
رو آیکونش راست کلیک و Pause Protection رو انتخاب کن.نقل قول:
یه سوال
من بیشتر کارم با اینترنته
از KAV استفاده کنم بهتره یا KIS ؟؟
شما كارهايي را كه ميگم به ترتيب انجام بديد تا از دست آن پيغام راحت بشيد:نقل قول:
1-اينترنت اسكپلورر IE را باز كنيد و از گزينه Tools شما گزينه Internet Options را انتخاب كنيد.
2-گزينه Content را شماهده خواهيد كرد.در منوي Content به قسمت Settings مقابل Feeds بريد.
3-تيك مقابل گزينه "Automatically check feeds for updates" را برداريد و همه پنجره ها را Ok كنيد.
دوستان کاسپر 2010 به همه چیز گیر میده. یعنی موقع نصب یه برنامه یه پنجره هی باز میکنه و باید ببندش
چیکار میشه کرد این پیغامها نمایش داده نشوند
نقل قول:
KIS
علتش هم بدلیل وجود فایروال در این محصول است.
نقل قول:
لطفا اطلاعات بیشتری در اختیارمون بزارید یا در صورت امکان عکس بزارید.
فايل بهترين تنظيمات برا نسخه ي 6 نيست ؟
دوست عزیزنقل قول:
تنظیمات باید با توجه به نیاز شما انجام شود.
سلام دوستان من از kis 2009 استفاده میکنم.....چند روز پیش خواستم آپدیتش کنم دکمه آپدیتو زدم و آپدیت شروع شد ولی بعد از 1 ساعت وقتی به 99 درصد رسید دیگه جلو نمیرفت یعنی تموم نمیشد تا اینکه بعد از 3 ساعت دیگه کارتم تموم شد و آپدیت ناقص موند و اعصاب منم بصورت بسیار عالی خط خطی شد.حالا شما فکر میکنید مشکل از چی باشه؟
سلام دوستان بازم منم.....همین الانم دارم kis 2009م رو آپدیت میکنم اینبار روی 60 درصد وایساده و تکونم نمیخوره فقط حجم فایل آپدیت بیشتر میشه الان 12 مگ شده قبلا هم که رو 99 درصد وایساده بود تا 30 مگ رسید ولی تموم نشد.کلافه شدم میگید چیکار کنم؟:2:
درصد شمار 2009 درست کار نمیکنه و درصد رو اشتباه نشون میده. تا وقتی ارور خاصی نداده باید بگذاری آپدیت ادامه پیدا کنه تا خودش تموم بشه.نقل قول:
آخه تا کی؟یعنی هیچ حد خاصی برای حجم آپدیت وجود نداره؟؟؟؟(خوب شاید تا یه هفته آپدیت تموم نشد اونوقت تکلیف ما چی میشه؟)
حجم آپديت نسخه 2009 به توجه به زمان آپديتش طولانيه.من خودم وقتي نسخه 2010 را تست ميكردم براي بار اول چيزي در حدود 10MB آپديت كرد.جالبه كه چند مگ آپديت باقي مانده روي 99% بود كه يقينا با حجم آپديت تناسبي نداشت.نقل قول:
توصيه من اينه كه با استفاد از برنامه Kaspersky Updater يكبار آپديتهاي نسخه 2009 را دانلود كنيد و بصورت آفلاين كاسپر را آپديت كنيد.بعد از آن بصورت آنلاين كاسپر را آپديت كنيد.
باید بزارید تا خودش تمومش کنه و بگه که کامل شد.نقل قول:
اون قسمت پنجره آپدیت هم حجم دانلود رو میده.
چیزی حدود 40-50 مگ اپدیت داره این ورژن.
سلام:
من دنبال آپديت هاي ورژن 7 تا تاريخ همين امروز ميگردم ولي هيجا پيدا نميكنم
كسي اپديت اين ورژن رو داره تا براي ما بزاره؟
با تشكر
می توانید از نرم افزار Kaspersky Updater استفاده کنید و آپدیت ها را تا تاریخ امروز دانلود کنید.نقل قول:
من به صورت موقت میخوام از نورتون رو پاک کنم KIS بریزم..
این Internet Security آنتی ویروس هم هست خودش یا باید آنتی ویروسش هم جدا نصب کنم ؟؟؟؟
KIS آنتی ویروس هم هست.نقل قول:
من با این کسپر میزنم سیستم رو فول اسکن کنه...
وقتی به فایلهای حجیم میرسه رم پر میشه و سیستم به شدت کند میشه (معلومه از virtual memory استفاده میکنه) و دیگه هیچ کاری نمیکنه.دو ساعت هم ولش کردم پیشرفت اسکنش خیلی کنده.
این چرا اینجوریه ؟هر چی رو میخواد اسکن کنه توی رم لود میکنه ؟؟؟
از چه نسخه اي استفاده ميكنيد؟و ار كدام محصول؟نقل قول:
ويندوز شما چيه؟
ميزان رم سيستم و CPU شما چيه؟
kis 8.0.0506نقل قول:
ویندوز ویستا
رم دو گیگ OCZ CL4
CPU Core2due e6550
سلام کاسپر اینترنت سکیوریتی 9.0.0.463 رو نصب کردم وآپدیتشم تا امروز 58 مگ هست که به صورت آفلاین آپدیت کردم
این ورژن آخری وقتی که کاسپراسکی باز باشه نمی تونم چیزی دانلود و آپلود کنم. یه تنظیماتی داشت من تو این نسخه بلد نیستم. می شه راهنمایی کنید؟ دقت کنید با آپلود هم مشکل دارم. با IDM دانلود می کنم. قبلا یه چیزی بود به اسم وب ترافیک اگه اشتباه نکنم که اونو دیسیبل می کردیم و مشکل حل می شد.
ورژن جدید رو نصب کنید ببنید مشکل تون با رم حل میشه.نقل قول:
9.0.0.736
نقل قول:
لطفا دقیقا ورژن که استفاده می کنید رو بگید.
این ورژن: 9.0.0.736نقل قول:
این فولدر جدید که بعد نصب کاسپر 2010 در My Computer به اسم Safe Run Shared Folder ایجاد شده، کارش چیه؟
یک گزینه جدید هم به نام Safe Run در منوی راست کلیک روی برنامهها اومده، این کارش چیه؟
نقل قول:
باید تو تنظیمات فایروال برنامه رو Allow کنید تا ترافیک را عبور دهد.