متشکرمنقل قول:
منم یکی از بهترین عکس هامو فرستادن قبول نکرد
درمورد عکس ها من از کمترین حساسیت استفاده کردم
متشکرمنقل قول:
منم یکی از بهترین عکس هامو فرستادن قبول نکرد
درمورد عکس ها من از کمترین حساسیت استفاده کردم
با سلامنقل قول:
ببخشید تو کدوم سایت عکسهاتون رو گزاشتید قبول نکرد؟؟؟
1 ایکس ... یعنی چی؟؟؟؟
انصافا رسیدگی به عکساش خیلی سخته ما مردیم چند تا دونه عکس رو قبول کنه :دی
1x.comنقل قول:
ببخشید تو کدوم سایت عکسهاتون رو گزاشتید قبول نکرد؟؟؟
1 ایکس ... یعنی چی؟؟؟؟
.........
دوستان سطح سایت 1x بسیار بالاست و روزانه چند هزار کاربر حرفه ای به عکس ها رای میدن به اضافه ی یک سری داور که داره
نمیخوام نا امیدتون کنم اما در کل ایران شاید 20 نفر عکساشون در 1x باشه ..
سیاست خیلی خاصی روی عکس ها داره و واقعا عکس باید یا خیلی حرفه ای باشه ، یا خیلی خلاق یا جدید و خلاصه اون عکسی که
که توی ایران براش به به چه چه میکنن اونجا تره هم براش خرد نمیکنن
دقیقا همینطورهنقل قول:
تقریبا از هر 20 عکس یک عکس رو قبول می کنن ، پروسه بررسیش هم بسیار طولانیه ولی خب بسیار عالی
این هم نمونه عکس هایی که با دوربین Nikon D3100 گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه مشغول مسابقه اند؟!!
نمیدونم چرا احساس میکنم آسمون مال این عکس نیست !نقل قول:
این دوتا عکسه که روی هم گذاشتیش ؟
ممنون محمد جاننقل قول:
اسمون مال خود عکسه
تصور شما به خاطر ضعف من توی HDR هستش!
هنوز به HDR تسلط ندارم!
با سلام
اینم 2 تا عکس با FUJI HS 20 EXR
اولی شمال تهران
و
دومی جنوب غرب تهران
با عرض شرمندگی، اون نورا چین؟:31:نقل قول:
ببخشین دیگه من حرفه ای نیستم .. ولی خیلی عکس گرفتن رو دوست دارم
بیشترم با موبایل میگیرم :43:
برای من مشکل اصلی در عکس گرفتن از گیاهان، فوکوس نامیزان است.
اون نور سبزی که دوربین به سوژه میفرسته، بجای درستی برخورد نمیکنه و سوژه فوکوس نمیشه.
از این گل وحشی خارداری که دوستمون انداختند، من هم چندتا عکس دارم. ولی تک و توک از فوکوسش راضی هستم.
اینا رو اونبر گذاشته بودم ولی الان فهمیدم تاپیک اصلی عکاسی اینجاست:31:
یعنی چی چین!؟نقل قول:
احتمالا باید یه منبع نور باشن مثل لامپ تو خیابونا!:31:
آخه نورشون موج دار افتاده، اگه لامپ بودن باید نورشون روی یه خط مستقیم ثبت میشدنقل قول:
هنوزم واسم سواله چین اونا:31:
شده شبیه سوسیس:27::27::27::31:نقل قول:
فوجی HS-20 EXR
بوته سر سخت و سرسبز بادام کوهی و نهالی که به جوانی نرسیده...
دوست عزیز چیز عجیب غریبی نیست این تکنیک در عکاسی بهش Pan ( پن) کردن دوربین با سرعت شاتر پایین میگندنقل قول:
شما دوربینت رو بذار روی شاتر 1 ثانیه یا 2 ثانیه بعد دوربین رو بگیر روبه یه منبع نور یا هرچی تکون بده ..
این نوع عکاسی در دسته ی آبستره یا انتزاعی قرار میگیرن :10:
با اجازه در ادامه حرف دوستمون بگم که پانینگ یا Paning یکی از سه حالتی هست که در اون تصویر با کشیدگی یا اعوجاج مواجه میشه. در این حالت دوربین و موضوع هر دو در حال حرکت هستن........ ینی شما با دوربین مسیر جسم متحرک رو روی محور عمودی بدن دنبال میکنین..... و همونطور که در حال تعقیب سوژه و چرخیدن هستید دکلانشور رو میزنید. اینطوری سوژه واضح و چیز هایی که ساکن بودن با کشیدگی ثبت میشن!نقل قول:
دوست عزیز چیز عجیب غریبی نیست این تکنیک در عکاسی بهش Pan ( پن) کردن دوربین با سرعت شاتر پایین میگند
شما دوربینت رو بذار روی شاتر 1 ثانیه یا 2 ثانیه بعد دوربین رو بگیر روبه یه منبع نور یا هرچی تکون بده ..
این نوع عکاسی در دسته ی آبستره یا انتزاعی قرار میگیرن
یه حالت دیگه هم داریم که سوژه ساکن هست و عکاس و دوربین در حال حرکت هستن. مثلا شما با قطار دارید میرید و از پنجره یه منظره ی زیبا میبینید..........اگه بخواید عکس بگیرید از موضوع باید به سه چیز توجه داشته باشید یکی اینکه سوژه چقد با شما فاصله داره. ینی سوژه از شما هر چه قدر دورتر باشه خب طبیعتا شما به سرعت کمتری نیاز دارین.یکی دیگه هم جهت حرکت شما نسبت به سوژه هست! مثلا سوژه که یه گاو هست (:دی) به از کنار به قطار نزدیک میشه! یا اینکه در تضاد با قطار حرک میکنه....یا شاید مایل باشه!
حالت دیگه هم اینه که دوربین ثابت هست و سوژه در حال حرکت: در این حالت هم تمام قوانین حالت قبلی باید رعایت بشه !
اینا هم اموخته هایی بود که من از کتاب عکاسی 1 داشتم :20:
نمیدونم قبلا قرار دادم یا نه
البته این ادیت جدید هست
Aless
خیلی قشنگ. جون میده برای دسکتاپ.
عكس قشنگي شده . حس خوبي داره . موفق باشي .نقل قول:
spak جان خیلی زیباست!
+
دوستان کسی میتونه تو یک تاپیک ادیت حرفه ای عکس رو اموزش بده؟
خواهش میکنم اگه کسی توانایی شو داره اینکارو بکنه
ممنون میشیم:11:
اگر تاپیکی باشه واسه پرسیدن سوال در مورد پراسس ( ادیت ) ... بنده تا جایی که بتونم کمک میکنم در خدمتمنقل قول:
لازم شد تاپیکش رو هم خودم میزنم
آما آموزش قدم به قدم کار زمانبری هست . البته دوستان ادیت بلد زیاد هستن :دی
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
Aless جان عکس زیبایی هست ... به نظر من سعی کن در عکس های HDR خطای اکثر ادیتور ها رو تکرار نکنی . در HDR نباید ابر ها و آسمان سیاه بشن ... البته شدتش در عکس شما کمهنقل قول:
البتی در بعضی عکس ها که قرار باشه جلوه فانتزی بگیرند کاربرد داره سیاه شدن آسمان و ابر ها
من تو تاپیکی که تو امضام هست چند وقته که دنبال این موضوع هستم ولی دوستان کمکی نمیکنن !!!نقل قول:
نوشته شده توسط SA3EDLORD
دوستان کسی میتونه تو یک تاپیک ادیت حرفه ای عکس رو اموزش بده؟
خواهش میکنم اگه کسی توانایی شو داره اینکارو بکنه
خوشحال میشیم اگه از تجربیاتتون تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیم . اگه عکسایی که تو تاپیک هست دوباره ویرایش کنید متوجه ایرادامون میشیم و باعث پیشرفته ، اگه هم که عکسی رو قبل و بعد از ویرایش بزارید که دیگه محشر میشه ( همراه با توضیح مختصر )نقل قول:
نوشته شده توسط mehr film
اگر تاپیکی باشه واسه پرسیدن سوال در مورد پراسس ( ادیت ) ... بنده تا جایی که بتونم کمک میکنم در خدمتم
آما آموزش قدم به قدم کار زمانبری هست . البته دوستان ادیت بلد زیاد هستن
جای همچین تاپیکی واقعا خالیه .
ممنون از شمانقل قول:
البته این عکس HDR نیست
در مورد اون قسمت بولد یه توضیحی میدید
دوستان عکس هاشون رو بفرستند ، فردا آخرین روزه
آها ... یعنی عکس رو داخل یکی از نرم افزار های Photomtix یا Dynamic HDR پردازش نکردی ؟؟؟نقل قول:
HDR منظورم نه اینکه 3 شات گرفته باشی ... تک شات منظورم بود ..
راجب تیکه بولد شده هم هم منظورم این بود که افرادی که عکس های HDR یا F-HDR * میگیرن این خطا رو مرتکب میشن که آسمون و ابر ها رو سیاه میکنن ...
که در حد سواد من و روش ها و توضیحاتی که از عکاسان معتبر دیدم در اکثر واقع اشتباه هست این کار .
* = عکس های F-hdr = Fake HDR یعنی از یک فریم تشکیل شده ولی به صورت مجازی و تقلبی از همون یک شات ، عکس HDR میسازیم با بالا بردن داینامیکش .
یه توضیح هم راجب عکس های HDR دادم در حد سوادم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید به دردت بخوره . البته خودت احتمالا همه رو بدونی
عکس خوبی شده . عمق میدان به جا و فوکوس دقیق روی لامپها . زاویه هم مناسبه . فقط به نظر میاد باید کادر رو طور دیگه ای می بستی . مثلا چراغ ماشین وسط کادر نمی بود . موفق باشی .نقل قول:
نه شما تو اون تاپیک یک ادیت انجام میدید و میاید تا بچه ها مشکلاتش رو بگیرن!نقل قول:
من تو تاپیکی که تو امضام هست چند وقته که دنبال این موضوع هستم ولی دوستان کمکی نمیکنن !!!
ولی اگه اموزش قدم به قدم باشه خیلی خوب میشه !
راسش همه که بلدن ادیت نور و رنگ با توجه به سلیقشون لنجام بدن.......اون دیگه با تمرین درست میشه!نقل قول:
گر تاپیکی باشه واسه پرسیدن سوال در مورد پراسس ( ادیت ) ... بنده تا جایی که بتونم کمک میکنم در خدمتم
آما آموزش قدم به قدم کار زمانبری هست . البته دوستان ادیت بلد زیاد هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اون ریزه کاری ها و روتوش ها......... اون ها به نظر من خیلی مهمه:20:
یا در یک تاپیک تکنیک های خیلی جالب ادیت عکس رو اموزش بدید.
ممنون میشم:11:
آره قدم به قدم باشه بهتره درسته ....نقل قول:
البته به نظرم ادیت بجز چند مرحله ایش که سلیقه ای میتونه باشه بقیه ش روی متد و مراحل خاصی هست .
چشم تا یه مدتی دیگه اگه دوستی پیدا نشد که این کارو بکنه احتمال زیاد خودم همچین تاپیکی بزنم برای آموزش تکنیک های ادیت با کمک شما دوستان
خوب منظور منم اینه که بیان عکس ها رو ادیت کنن . ولی وقتی میبینم بچه ها حال و حوصله ندارن میگم خودم ادیت کنم تا شاید با دیدن ایرادای کار دلشون به رحم بیاد و آموزش بدن که چطوری باید میشد . ( یعنی همون آموزش عملی )نقل قول:
نه شما تو اون تاپیک یک ادیت انجام میدید و میاید تا بچه ها مشکلاتش رو بگیرن!
ولی اگه اموزش قدم به قدم باشه خیلی خوب میشه !