این عکس رو الان از کجا اوردم گزاشتم؟نقل قول:
خدا رو شکر عکس تاریخ و ساعت هم داره
بهر حال لینک همونه و همه میتونن تست کنن
اگه ترتیب رو رعایت نکنی یا back کنی یا کد رو غلط بزنی اون پیام میاد
Printable View
این عکس رو الان از کجا اوردم گزاشتم؟نقل قول:
خدا رو شکر عکس تاریخ و ساعت هم داره
بهر حال لینک همونه و همه میتونن تست کنن
اگه ترتیب رو رعایت نکنی یا back کنی یا کد رو غلط بزنی اون پیام میاد
اگر هم 7 یا 8 ماهه گذاشتن از شاتل تقلید کردن چون فکر کنم ازون موقع تازه شروع به فعالیت تو رشت کرد
بهشون بگو به جای تقلید کردن یه ابتکار جدید بزارن چون همیشه ابتکارا به نام اولین شخص ثبت می شه و همه وقتی این ابتکارو می بینن یاد بوجود آورنده اون میوفتن . اینطوری دارین واسه شاتل تبلیغ می کنین ها
اون خودشو راحت کرده یه کارت طلائی می ده که طرف اگه سواد هم نداشته باشه با اون کارت بیاد تخفیف می گیره
Username نهنقل قول:
شماره کاربریت
یک عدد 5 رقمیه
همونی که برای لاگین شدن تو CRM میزنی
تو crm یک بخش هست تماس با پشتیبانی
اونجا بنویس
فکر نکنم از گزارشهای اونجا بی توجه رد شن.
من وارد نکردم از منوی سایت اندیشه انتخاب کردمنقل قول:
منوی حسابها / درخواست جدید ADSL
باور کن نگفتم که تو اشتباه می کنی گفتم مال من بالا نمیاد
حالا دوباره امتحان می کنم
از تو سایتشون مشکل داره زنگ بزن به دوستت بگو درستش
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
ای خدا تو چرا اینقدر زود رنجی ؟ :31:نقل قول:
راستی چند سالته دوست عزیز ؟ من افتخار آشنایی با چه جنتلمنی رو دارم
:10:
نقل قول:
ببخشید شما بعنوان یک کاربر مواظب پهنای باند سرویس دهنده ای ؟یا بعنوان یک کارمند؟
اگه به عنوان کاربری که اصلا خودتو ناراحت نکن چون اونا خودشون هستن اگر هم اون یکی هستی که اره حق داری مواظب باش
ولی اینجوری که شما نگرانی همون دومیه(اینو مطابق پست خودت میگم). حالا چرا پس دنبال سرویس رایگان میگردی؟
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
خب باشه من به عنوان یک کاربر از شاتل بابت اختراع تخفیف که قبلا هیچ کی نمیدونست چیه تشکر میکنم.نقل قول:
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
ممنون که گفتینقل قول:
برای استخدامم یک نمره مثبت حساب میشه :D
خواهش می کنم قابلی نداره
البته به این اختراع نمی گن می گن ابداع شیوه جدید بازاریابی و فروش
فکر کنم در آینده بدعت های جدیدی رو هم بزارن چون خیلی خوب دارن فروش می کنن از جوایزی که می گیرن مشخصه
چه اشکالی داده ما هم تو مملکتمون یه شرکت مثل Apple داشته باشیم که هر روز یه چیز جدید بده بیرون :31:
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
شاتل هم خوبه ها می گم برو اونجا فرم پر کن شاید استخدامت کردن
راستی چند سالته
چون دیگه بحث دو طرفه هست اگه سوالی داری تو پیام خصوصی مطرح کن چون اینا دیگه واقعا اسپمهنقل قول:
من فکر می کنم تو اطلاعاتت از پرسنل پشتیبانی شرکت خیلی بهتره من در عجبم چرا به جای اونایی که وقتی کاربر هر مشکلی داره می گن مودمتو خاموش روشن کن تورو با اینهمه اطلاعات استخدام نکردن
آقا من رفتم به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ثبت نام کردم بعد یه ایمیل برام اومد که توش کد شناسه و کلمه عبور هست حالا میخوام وارد بشم شماره مشتری و یا شناسه مجازی میخواد اینا دیگه چیه؟
شماره مشتری رو بزن و پسوردنقل قول:
شناسه مجازی خالی بمونه
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
شک نکن که استخدام میکنن چون بر عکس همونایی که فقط میگن مودم رو روشن خاموش کن یکمی هم سواد دارم :Dنقل قول:
مشکلم حل شدنقل قول:
دوست عزیز من مطالب چند صفحه گذشته رو خوندم متاسفانه کاملا مشخص شدکه شما کارمند شاتلی اما زودتر یه دیگران اتهام زدی و نسبت می دی که کسی به خودت گیر نده البته تو یه پستم اینقدر به فکر شرکت خودت بودی که کاملا خودتو لو دادی البته تاریخ عضویتتم مشخصه جالبه که بعضی از دوستای شما با همون id که تو شهرهای دیگه مطلب می نوشتن اومده بودن اینجا که لو رفتن شما هم بهتره بری با یه id دیگه بیای این id دیگه سوختستنقل قول:
یادش یه خیر اینجا سابق اوضاش خیلی بهتر بود :41::41:
alves عزیزنقل قول:
شما هرجور دوست داری قضاوت کن ولی دلم می خواد اینو بدونی که من یه زمانی کشته مرده اندیشه بودم و کلی بهشون کمک می کردم
من هنوز به سنی نرسیدم که بخوام کارمند جایی بشم ، البته خیلی دوست دارم جایی کار کنم
البته ID خودتم زیاد قدیمی نیستا نمی دونم منظورت چیه
یه جورایی alves2774 راست میگه البته منظورم این نیست که کارمند شاتلی ولی ناجور درباره اندیشه حرف میزنی
آقا ما خیلی مخلص اندیشه هستیم ، اصلا هم استانی ماست . شرکت با کلاسیه خوبم داره رقابت می کنهنقل قول:
من از ساعت 3 دیشب اینترنتم قطع بود. برای شما هم همین طور بود همش 180 مگ دانلود کردم.
مرکز 6 سرویس اندیشه 128
یه زمانی اینجا کاربرا میومدن درباره مشکلات و سرعت اینترنتشون میگفتن الان دیگه شده محل دعوای کارمندای اندیشه و شاتل :13:
فکر نکنم چون اگه یک مرکز قطع شه حداقل یه 2-1 هزار نفری قطع میشن . سروصداش در میاد و همه میفهمن ولی ظاهرا که دیگران همچین مشکلی نداشتننقل قول:
مودمت قطع و وصل شد یانه اکانتت قطع شد؟
الان سرعت کانتکت مودمت چنده؟ رو مودمت لاگین کن ببین
اونجا نوشته سرعت ارتباطت چقدره و چه مدت که وصله
پشتیبانی اندیشه و احتمالا همه سرویس دهنده ها گراف کامل کارکرد یک پورت رو دارن. یعنی کاملا میتونن سرعت 24 ساعت روزتو بهت نشون بدن برو پشتیبانی یا زنگ بزن یا تیکت پر کن تا بررسی کنن. بهترینش تیکت تو crm هست چون اونجا کاملا ثبت میشه و اگه بعدا اعتراضی به عملکرد پشتیبانی بکنی کسی نمیتونه جر بزنه.
الان مشکل ندارمنقل قول:
در هر صورت بعضی دوستان هم تو صفحه ی قبل از مراکز دیگه گفتند که بعضی شبا فقط 200 مگ دانلود کردند.
اون تیکت و crm رو نفهمیدم چی گفتی؟
میخام برم ببینم چقدر تو حسابم مونده این خطا میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ، محدود دارم - 5 گیگنقل قول:
نقل قول:
اره متوجه هستم ولی منظورم اینه که مثلا مخابرات 80000 تا مشترک گرفته تو تهران.
معلومه از اینا ممکنه چند تایی بهر دلیلی مشکل داشته باشن ولی این مشکلات عمومی نیست. میخوام بگم اگه یک نفر یه روزی تو یک مرکزی مشکل داره لزوما همه مشترکای اون مرکز مشکل ندارن.
باید بررسی شه چرا و از کجا این مشکل ایجاد شده
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
اون کاری که گفتم رو انجام دادی؟ سرعت کانکت مودمت الان چنده؟نقل قول:
همکار عزیز:21:یعنی اگه من بخوام یه نفرو معرفی کنم نباید طرف بره شرکت واسه ثبت نام؟فقط از سایت ثبت نام کنم واسش و کد معرف خودمو بزنم ؟یا نه اول باید تو سایت ثبت نام کرد بعد رفت شرکت واسه ادامه کارا؟نقل قول:
راستی اینم از دوستت بپرس چرا شب ساعت 1 سرعت از 100 میاد رو 60و تا ساعت 4 که ملت واسه سحری پا میشن ادامه داره و راس 4 میپره رو 100 و تا 6 ادمه داره؟؟ این کار 3-4 شبه شروع شده
بابا من این همه تعریف و تمجید کردم از اندیشه قرار شد(!)سرعتم ببرید بالا نه پایین(خط423 اندیشه)
خط 4 اندیشه سرعت روز 100 و شب 60-100 چشم شیطون کر! مثه اینکه اندیشه دوباره داره جون میگیره و فعلا شاتل به علت سرعت 80 حداکثر و قیمت بالای شارژ حجمی اصلا بصرفه نیست( ببین بازم تعریف کردم یه کاریش بکن:31:)
الان مگه شما هم بیکاری که تو بیکاری همکارمی؟ :Dنقل قول:
اره میتونی ثبت نام کنی بعد طرف بره فرمها رو امضا کنه. اونجا شماره مشترکیشو بگه که دیگه دوباره براش ثبت نام نکنن.
در مورد سرعت هم که دیگه پرسیدن نداره معلومه سیاستشونه. چون شب مشکل داشتن سرعت رو کم کردن که همه حداقل 60-100 کیلو بگیرن بعداز 1-2 ساعت میکنن بالای 100. اینکه سر ساعت تغییر میکنه حتما یک اتفاق فنی میوفته نمیشه اتفاقی باشه
ولی هر کاری کرده باشن تونستن یکم سامان بدن شرایط رو . من خودم شبا اینترنت کار میکنم و مشکلی خاصی که ادم رو اذیت کنه تو شبکه ندارم.
دیشب سرعت شبانه اندیشه 772 افتضاح بود.کلا 200mb دانلود کردم.از 1 تا 6
خط 3 اندیشه هم دیشب حدود همین ساعت قطع شده بود.نقل قول:
من دیشب دقیقا ساعت 4.15 خوابیدم قطع نشدم مرکز 2 هستم خوب چرا زنگ نزدین پشتیبانی حتما پی گیر می شدین ببین موضوع چیه؟نقل قول:
mailer عزیز
کدوم مرکز هستی ، شاید تو تو مرکزی هستی که مشکل نداره
.نقل قول:
لطفا جواب بدید دوستان:8:
تعریف نباشه و مارو محکوم به تبلیغ از یه شرکت نکنن من رفتم شاتل 128 گرفتم ، اصلا نمی خوام تعریف کنم ولی سرعتم همیشه خوبه سایتا رو راحت باز می کنم و دانلود هم روی 65 تا 80 هست . شبا هم اصلا افت سرعت ندارم
تاحالا هم DC نشدم
مرکز 772 گلسار
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
فکر نکنم سرعت یه سرویس تو مراکز مختلف برای یه شرکت تغییر کنه مگه اینکه تعداد کاربر بیشتری داشته باشه و از یه پهنای باند محدود استفاده کنه که کم بیاره وگرنه احتمالا تعریف یک سرویس توی سیستمشون یکی هستنقل قول:
من که 128 دارم دانلودم بین 65 تا 80 در نوسان هست هم روز هم شب
کدوم کار، چیزی ندیدم !نقل قول:
میشه دوباره بگی؟
ممنون
7نقل قول:
شبا یکم سرعت از روز کمتره و نوسان داره. نه اینکه بشه 10 بین 60-100 نوسان داره. برای همینه که یه قولایی برای افزایش کیفیت در اینده خیلی نزدیک دادن و گرنه میگفتن همه چی ارومه من چقدر خوشبختم ....
شما هم که با شاتل کار میکنی با اینکه کاربراش خیلی خیلی از اندیشه کمتره میگی سرعتت بین 65-80 نوسان داره. اینو عالی میدونی ولی کاربرای اندیشه به نوسان 60-100 میگن خراب الی افتضاح(دیگه بسته به محبتشون)
اما حرفت در مورد شلوغی مراکز مختلف درسته
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
بلدی رو مودمت لاگین کنی ببینی سرعت مودمت چنده؟نقل قول:
همون 192.168.1.1 رو میگی؟نقل قول:
برام یه چیزی خیلی عجیبهنقل قول:
با اینکه دانلودم از قبل کمتر شده ولی سرعت باز شدن Page از قبل که اندیشه داشتم خیلی بهتر شده نمی دونم این به چی بستگی داره ؟؟؟؟
من نگفتم عالی می گم تاحالا نوسان و DC نداشتم ولی جدی میگم قبلا سرعت خیلی نوسان داشته و بعضی وقتا صفر می شده
خدایی یادم نمی ره تو روز چند بار قطع می شد تا زنگ می زدیم پشتیبانی تا می گفتی اینترنت قطعه سریع می گفتن
اینترنت از طرف مخابرات قطع شده تقصیر ما نیست :31:
یه دفعه داغش به دلم موند بگن ببخشید یه مشکلی تو سیستمامون هست تا نیم ساعت دیگه درست می شه
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
در مورد شاتل هم یه چیزی پرسیدم ازشون بهم گفتن ارتباط ما برای اینترنت از یه بستر انجام می شه ، گفتم یعنی چی ؟ گفتن تمام نقاط ایران که شاتل نمایندگی داره از یک بستر اینترنت استفاده می کنن و همه کاربرارو از یکجا بهشون سرویس می دن و نتیجه گیری کردن نمیشه گفت تعداد کاربرامون کمه تازه خیلی بیشتر از همه سرویس دهنده هاست
واقعا فکر کنم اینطوری کار کردن خیلی سخت تر باشه چون مدیریت اینهمه آدم از یه جا وحشتناکه البته ممکنه خوبیهایی هم داشته باشه که من نمی دونم
شما downstreamet رو چنده؟نقل قول:
الان شاتل بیشتر downstream ها رو روی 604 بسته که سرعت دانلود حداکثر میشه 75.5 شما چطوری 80 تا سرعت داری؟
مال من downstream روی 604 هست و اکثر اوقات سرعت روی 68 کیلو بیت هست البته نوسان خیلی کمه
بچه ها کسی خبر نداره شاتل کی میخواد پهنای باند رو باز کنه؟ به من که دو بار گفتن هفته دیگه ولی هنوز خبری نیست
اره دیگه جیگر ما که 1سال نیم هست داریم از اندیشه سرویس میگیریم میدونیم کی قیمت ها را پایین میکشن.نقل قول:
نمی گم اندیشه سرعتش کمه ولی قبول کن مدیریتش روی کاربران خیلی ضعیفه وگرنه آدم بیکاره بیاد اینترنت خوب داشته باشه بگه اینترنت من مشکل داره من خودم تو این فروم خیلی از کاربرا رو دیدم که ابراز نارضایتی می کنن ، نمی گم که بده ولی حتما نوسان زیادی داشته که ناراضی هستن خودتم قبول داشتی که یه مشکلاتی وجود داشته
عزیزم فروم شاتل هم همینجا هست بخونش اگه نخوندینقل قول:
N صفحه اخر رو بخون میبینی که داری تعریف الکی میکنی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=2371
نقل قول:
احتمالاً کارمند اندیشه هستی. یا دارن زیادی بهت حال میدن .
این تایپک فقط شده صحنه رقابت کارمندان ispها.
معلوم نیست به اینا چه قدر حقوق میدن که اینا اینقدر میان اینجا کل کل میکنن.
بسته دیگه .
خدایش من با حقوقی که شما تو این ispها میگرفتین یه پست هم نمیزدم تا براشون تبلیغ کنم.