مهمون برنامه 90، آشتیانی مدیرعامل جدید استقلاله..
بریم ببینیم چی میخواد بگه..
مهمون برنامه 90، آشتیانی مدیرعامل جدید استقلاله..
بریم ببینیم چی میخواد بگه..
از سوي مسئولان راه آهن و در هفته هشتم
از پيشكسوتان استقلال و راهآهن تجليل ميشود
خبرگزاري فارس: از سوي باشگاه راهآهن از بازيكنان قديمي كه سابقه بازي در تيمهاي راهآهن و استقلال را داشته باشند تجليل ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيمهاي فوتبال راهاهن و استقلال تهران در هفته هشتم مسابقات ليگ برتر ايران در ورزشگاه آزادي با يكديگر ديدار خواهند كرد.
در اين مسابقه راه آهن ميزبان است و به همين علت مسئولان اين باشگاه قصد دارند از پيسكسوتاني كه سابقه بازي كردن در تيمهاي استقلال و راهآهن را دارند، تجليل كنند.
اكبر كارگر جم، نصرا... عبدالهي، علي جباري، علي گيوهاي، جهانگير كوثري، رضا حسنزاده و .... از جمله نفراتي هستند كه در جريان مسابقه دو تيم از آنها تجليل خواهد شد.
علاوه بر اين مديران باشگاه راهاهن ميخواهند از داود مهابادي سرمربي راه آهن و امير قلعه نويي سرمربي استقلال كه در راه آهن با همديگر همبازي بودند نيز تجليل كنند.
با توجه به اظهارات مسئولان باشگاه راهآهن، آنها اين مراسم را در مسابقه برابر تيمهاي پرسپوليس، صبا باتري، سايپا و پاس نيز برگزار خواهند كرد.
علی نظری جویباری" در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : این اینگونه اخبار به هیچ عنوان صحت ندارد .
وی افزود : تمرینات استقلال تهران دیروز پیگیری شد و امروز تمرین استقلال تعطیل بود .
سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران گفت : فردا پس از شركت در مراسم معارفه مدیر عامل جدید استقلال تهران همه اعضای تیم تمرین خود را پیگیری می كنند .
"علی نظری جویباری" گفت : هدف اصلی استقلال در چنده هفته آینده برد پرسپولیس است و در با مغلوب كردن راه آهن هم ناكامی ها را از یاد خواهیم برد .
وی اضافه شدن مرزبان مربی سابق پرسپولیس به استقلال را تكذیب كرد و گفت : هیچ مربی به كادر استقلال اضافه نشده است.
در گفت و گو با فارس
برهاني: مهاجم خارجي استقلال بايد از ما بهتر باشد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مهاجم خارجي زماني به كار ما مي آيد كه از داخلي ها بهتر باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرش برهاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره ديدار مقابل استقلال اهواز و به ثمر رساندن 2 گل در اين بازي اظهار داشت: با توجه به اين كه چهار ماه از تركيب ثابت تيم دور بودم انگيزههاي زيادي داشتم و به همين دليل توانستم از موقعيتهايي كه نصيبم شد نهايت استفاده را ببرم؛ اما باز هم اعتقاد دارم در هفته هاي آتي به شرايط مسابقه ميرسم.
وي در مورد تاثير حضور در كلاسهاي روانشناسي تصريح كرد: به هر حال با دكتر منتظري صحبت كردم و مشكلات را با او در ميان گذاشتم. به نظر من صحبت با او مفيد بود.
مهاجم استقلال در مورد بحث افسردگي قبل از بازي مقابل استقلال اهواز و اين ادعا كه بازي نكردن در زندگي شخصي اش تاثير گذار بوده است، گفت: هر فوتباليستي دوست دارد هميشه براي ديده و تحسين شدن بازي كند. وقتي بازي نميكردم در شرايط روحي خوبي قرار نداشتم و حتي اين مسئله به زندگي شخصيام هم لطمه وارد كرد، اين موضوع را با روانشناس تيم در ميان گذاشتم كه او راهنماييهاي خوبي انجام داد.
برهاني با رد شايعه تباني با استقلال اهواز تاكيد كرد: به نظر من اين حرفها به كل فوتبال ما ضرر ميزند. در واقع با مطرح كردن اين شايعه به فوتبال ما توهين كردند. در دنيا به غيرتمندي معروف هستيم، وجدان داريم و مطئن باشيد هيچ فوتباليست ايراني كم فروشي نميكند. مسئولان ورزش ما بايد طوري فرهنگسازي كنند كه اين شايعهها مطرح نشود.
برهاني در مورد دربي تهران گفت: اين هفته با راهآهن بازي داريم و اگر اجازه دهيد در خصوص دربي فعلا صحبت نكنم.
وي در خصوص جدايي مديرعامل و تاثير آن در نتيجه ديدار مقابل استقلال اهواز خاطرنشان كرد: از اين كه آقاي فتحا... زاده از استقلال رفت ناراحت شدم. زحمات زيادي به خصوص براي من كشيد و در حظور يك سال و نيمهام در اين تيم مرا مورد حمايت قرار داد. قصد داشتيم با پيروزي مقابل استقلال اهواز زحمات ايشان را جبران كنيم.
مهاجم استقلال ادامه داد: قرار بود ايشان مرا ترانسفر كنند. چند پيشنهاد از تيمهاي تركيهاي و بلژيكي داشتم؛ اما مديرعامل با من صحبت كرد و گفت ميتواند شرايط حضورم در ليگهاي معتبرتر را فراهم كند كه در آن مقطع اين اتفاق نيفتاد.
وي در خصوص تفاوت تيم سال گذشته استقلال با تيم امسال گفت: فصل قبل با تفكرات دو مربي ديگر بازي ميكرديم. هر مربي براي خودش روش خاصي دارد، نيم فصل اول خوب بازي ميكرديم؛ اما گل نميزديم اما در نيم فصل دوم بد ظاهر شديم و گلهاي ساده مي خورديم. به هرحال با همه اين مشكلات توانستيم يك جام قهرماني را از آن خود كنيم.
برهاني افزود: در اين فصل در بازي هاي اول خوب بوديم؛ اما در بقيه مسابقات با وجودي كه خوب بوديم گل نمي زديم. همين مسئله هم باعث شده بود خوب نتيجه نگيريم . اميدوارم با شش گلي كه مقابل استقلال اهواز به ثمر رسانديم در آينده حق خود را بگيريم.
برهاني در مورد گل چهارم تصريح كرد: بعد از بازي در رختكن مجيدي به من گفت گل را او زده و من هم حرفي نزدم؛ اما وقتي بعدا فيلم بازي را ديدم متوجه شدم فرهاد حتي داخل دروازه هم به توپ ضربه نزده است.
وي در خصوص احتمال جذب مهاجم خارجي و شايعه ناراحتي مهاجمان فعلي تاكيد كرد: اين طور نيست كه ناراحت شده باشيم؛ اما صحبت من اين است كه اگر قرار است بازيكني به جمع ما اضافه شود بهتر است از ما سرتر باشد. در حال حاضر شش مهاجم داريم كه هر كدام اگر در ديگر تيم هاي ليگ بازي كنند جز بهترين ها خواهند بود. اگر يك مهاجم خوب خارجي به جمع ما اضافه سود همه خوشحال مي شويم.
انتهاي پيام/
دوستان همه خوابند.
بچه ها طالب لو به بازی با راه آهن می رسه ؟
اگه نباشه که ول معتلیم !!!! . اصلا به نامداری نمیشه اطمینان کرد .
به این میگن بدشانسی محض . خداوکیلی شانس رو میبینی .
این بابا جباری هم که تا یه بازی خوب می کنه 4 تا بازی باید ناز کنه . شورشو در آورده . مسخره .
این جور که بوش میاد بازی با راه آهن خیلی تغییر داریم . کاش فقط ببریم . کامل نا امید شدم . اخه طالب لو که نیست . جان واریو هم که باز مصدومه . بازی جباری هم که معلوم نیست بگیره یانه . اومدن اکبر پورهم که ... . این یعنی یه تیم دیگه .
مهاجمان گلزن مشكل جديد قلعه نوعي!
تا قبل از بازي با استقلال اهواز يكي از مشكلات استقلال تهران و انتقادي كه پيرامون آن از امير قلعه نوعي مي شدمهاجمان گل نزن اين تيم بود.حالا پس از پيروزي پر گل برابر آبي پوشان اهوازي قضيه فرق كرده است. آرش برهاني و مجيدي در بازي قبلي هر كدام دو گل زده اند از طرفي محروميت سياوش اكبرپور هم بخشيده شد.با اين حساب امير قلعه نوعي بايد از ميان اكبرپور، برهاني، مجيدي و البته عليزاده و عباسفرد، سه نفر را روي نيمكت بفرستد.
دوستان من الانه که کارت نتم تمام بشه نمیتونم سنگر را امشب حفظ کنم!
برنامه 90 را داشتید؟ حال کردم با این واعظ اشتیانی نشون داد که یک سیاستمدار هست! فردوسی پور هرچه دام پهن کرد تا اشتیانی را در دام بیندازه و همان بلایی که سره مصطفوی در برنامه قبلی اورد را اینبار بر سر واعظ بیاره نتونست!
واعظ خیلی زیرکانه حرف زد و بهانه به دست فردوسی پور نداد!
من که خیلی به این واعظ امیدوار شدم!
روز تولد نزدیک هست و ما هیچ کاری نکردیم!
اینطوری خیلی هنر کنیم بتونیم 20نفر را به تاپیک بکشیم باید یک فکری بشه.
خودم فردا برای تمام کسانی که می دونم استقلال هستند پیام میدم شما هم همینکار را کنید.
تا حالا کسی به کسانی که در گروه استقلال عضو هستند پیامی داده؟ اگه داده بگه به چه کسانی تا من دیگه به انها پیام ندم...
نه فکر نکنم کسی داده باشه:5: اما فکر کنم کلمه قانون تجارتو از واعظ بگیرنددیگه نتونه حرف بزنه ها:31:
آره، کلی با آشتیانی حال کردم. مهندس فردوسی پور خیلی کم آورده بود. هر چی میگفت، آشتیانی یه چیزی جوابش میداد.نقل قول:
منم خیلی بهش امیدوار شدم..
از طرفی هم واسه فتح اله زاده خیلی ناراحت شدم. دل خیلی پری داشت..
تا اونجایی که من اصلاع دارم نه..نقل قول:
محمود هم میگفت که این کار رو انجام بدیم، ولی گفت که خودش فرصت نمیکنه..
پس تا حالا کسی پیغام نداده..
آره.. خیلی رو این کلمه مانور میداد..نقل قول:
فردوسی پور رو هم که مهندس کرد..
فتح اله زاده هم بهش گفت مهندس فردوسی پور..
حال کردم، مهندس فردوسی پور، هم مقابل آشتیانی و هم مقابل فتح اله زاده کم آورده بود..
صبح بخیر محمود..
به این افراد تو پیغام دادی ؟
باشه محمود.. منم به چند نفر پیغام میدم..
فقط کاش متن پیغامت رو واسه من هم پ.خ میدادی تا از اون متن استفاده کنم..
شنبه، 6 مهر
استقلال - راه آهن، ساعت 20:00، ورزشگاه آزادی
دل به استقلال سپردن کار هردل نیست، من به توجان می سپارم دل که قابل دار نیست
پرچمتو رو قله ها می كارم--------------------آسمونو تو دست تو می ذارم
اول و آخر كه بشی حرفی نیست-----------------قلب منی بازم تو رو دوست دارم
به منظور پاسداشت سالروز بنیان گذاری پرافتخارترین تیم آسیا استقلال (چهارم مهر ماه 1324)، از طرفداران این تیم بزرگ در انجمن دعوت به عمل می اید تا در روز چهارشنبه، 3 مهر 1387، رأس ساعت 23:00 در تاپیک استقلال حضور به عمل رسانند.
راس ساعت 23:00 از استقلالی های حاضر در تاپیک استقلال عکسی به یادگار گرفته خواهد شد.
این عکس به عنوان یادگاری در صفحه ی اول این تاپیک قرار داده خواهد شد...
جهت اطلاع بیشتر و نحوه ی گرفتن عکس، پست زیر را مطالعه فرمایید :
هدف از اینکار گرد آوردن اعضای استقلالی سایت P30world در یک روز و یک ساعت در بخش ورزشی است...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2975907&postcount=6365
اين مايه ي سرور و خوش اقباليست، كه فلك ز رنگ قرمز خاليست، تلألوء آسمان را مي بيني ؟! گويند که خدا هم استقلاليست
بهترين تعبيرمااززندگي آبی ماندن است حتي درزمان تلخي ها...
تاپیک استقلال :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152196
شنبه 87/7/6
استقلال تهران - راه آهن، ساعت 20:00 ، ورزشگاه آزادي تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
استقلال تهران 6 - 0 استقلال اهواز
پگاه 2 - 2 راه آهن
تا الآن 25 نفر بازی [استقلال تهران - راه آهن] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 6037 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 5851 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2971182&postcount=6037
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2970106&postcount=5851
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 4 روز دیگه فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
عماد خیلی خوب رومتنش کارکردی ایول داره کارت
کار همه ی استقلالی ها ایول داره :31:نقل قول:
جلال طالبی:
استقلال هفته به هفته بهتر می شود
کارشناس و مربی فوتبال اعلام کرد تغییراتی که در ترکیب استقلال ایجاد شد انگیزه تیمی را دوچندان کرد و با پیروزی پرگل هفته قبل از روحیه خوبی برای آینده برخوردار خواهد بود.
جلال طالبی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ارزیابی تیم ها در هفته ابتدایی لیگ به ویژه تیم های بزرگی همچون استقلال کار درستی نیست. هماهنگی کامل تیم ها به زمان زیادی نیاز دارد. استقلال از شش دیدار خود هشت امتیاز کسب کرده است که برای هواداران این تیم خوب نیست، ولی استقلال با شش گلی که مقابل استقلال اهواز به ثمر رساند دیدگاه ها را نسبت به خود تغییر داد و با روحیه به دست آمده از انگیزه بالایی بر دیدارهای آینده برخوردار خواهد بود.
وی در خصوص وضعیت کنونی لیگ تصریح کرد: دیدارها در سطح بالایی برگزار می شود، تمامی تیم ها و بازیکنان با انگیزه بالا در دیدارها حاضر می شوند که این امر جذابیت دیدارها را دو چندان می کند. در این فصل تیم هایی همچون ذوب آهن، مس و برق شیراز درخشش چشمگیری داشته اند و بازی های خوبی از خود به نمایش گذاشتند. امیدوارم این اتفاق در تمامی تیم های لیگ رخ دهد تا شاهد پیشرفت فوتبال کشور باشیم./ش
مهاجم اسبق تيم فوتبال استقلال تهران:
استقلال واقعي همين است
مهاجم اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مطمئناً شش گلي كه استقلال به حريف اهوازي زد نشان دهنده استقلال واقعي به حريفان آينده اين تيم بود.
عبدالعلي چنگيز، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:به عنوان يك استقلالي از پيروزي پر گل استقلال خوشحال شدم و بدون شك تيمي كه اين همه بازيكن مطرح و با سابقه را در فوتبال دارد باید هم اين گونه در مقابل حريفانش بازي كند چرا كه استقلال از بزرگترين تيم هاي فوتبال ما است.
وي گفت: فتح الله زاده، فرد زحمتكش و دلسوزي براي استقلال بود اما شايد قسمت اين بوده كه وي از استقلال برود و واعظ آشتياني به جاي او بيايد و اميدوارم كه آشتياني بتواند مشكلات مالي استقلال را رفع كند.
چنگيز تصريح كرد: با پتانسيلي كه استقلال از وجود بازيكن دارد بايد تا نيم فصل حداقل جز دو تيم صدر جدول قرار داشته باشد./
جواد زرینچه:
امیدوارم تغییرات مدیریتی استقلال مثبت باشد
فوتبالیست سابق تیم فوتبال استقلال تهران در اظهارنظری پیرامون تغییرات مدیریتی در تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم این تغییرات مثبت باشد و حاصل آن قهرمانی استقلال در لیگ هشتم شود.
جواد زرینچه فوتبالیست سابق کشورمان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: آقای فتح الله زاده در مدت زمانی که مدیریت استقلال را برعهده داشت خدمات مثبتی برای این تیم انجام داد که مهمترین آن شروع ساخت کمپ باشگاه استقلال است ولی شرایط این تیم به گونه ای پیش می رفت که لزوم تغییرات در این تیم انکارناشدنی بود و جدایی وی از استقلال هم به همین دلیل بود ولی به هر حال من به عنوان یکی از پیشکسوتان این تیم از وی تشکر می کنم.
وی افزود: به هر حال افراد جدیدی که به استقلال آمده اند هرچند در دنیای فوتبال افراد کمتر شناخته شده ای هستند اما با ورزش بیگانه نیستند و می توانند به مشکلات استقلال سر و سامان بدهند و این تیم را برای رسیدن به منزل مقصود کمک کنند./
فتح الله زاده در نتايج استقلال دخيل نبود
مربي تيم فوتبال استقلال اعلام کرد نتيجه بازي استقلال مقابل استقلال اهواز ارتباطي به كناره گيري فتح الله زاده نداشت.
محمود فكري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: نتيجه پر گل تيم ها مقابل استقلال اهواز ربطي به اخراج فتح الله زاده ندارد، وي در گذشته هم در نتايج استقلال دخيل نبود.
وي ادامه داد: فتح الله زاده در كار كادر فني دخالت نداشت و در حيطه كاري خود عملكرد خوبي در استقلال داشت. با اين پيروزي تيم كاملا از بحران خارج و مشكل مهاجمان تيم ما هم حل شد. ديگر نبايد آنها را گل نزن خطاب كرد.
مشكل مهاجمان استقلال حل شد
مهاجم تيم فوتبال استقلال اعلام کرد با گلزني مهاجمان تيم مقابل استقلال اهواز ديگر استرس نداريم.
عليرضا عباس فرد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با گلزني مهاجمان تيم در بازي با استقلال اهواز مشكل ما حل شد و ديگر در بازي هاي آينده با استرس وارد زمين نمي شويم.
وي ادامه داد: در هفته هاي گذشته تحت فشار بوديم و به دليل گل نزدن با استرس بازي مي كرديم اما با گلزني هاي اخير مشكلاتمان حل شد. تا زماني كه مقابل استقلال اهواز در زمين بودم دستورات تاكتيكي كادر فني را اجرا كردم كه كادر فني هم از عملكردم رضايت داشت.
عباس فرد خاطر نشان كرد: گلزني را دوست دارم و مي خواهم با گلزني اعتماد هواداران و كادر فني را به دست بياورم. برای ما مهم موفقيت تيم است و كادر فني هر كاري از من بخواهد انجام مي دهم
تقدير باشگاه راهآهن از قلعهنويي و مهابادي
شش پيشكسوت استقلال و راهآهن تجليل ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
باشگاه راهآهن از امير قلعهنويي، داوود مهابادي و شش پيشكسوت مشترك با باشگاه استقلال تهران تجليل ميكند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روابط عمومي باشگاه راه آهن در نظر دارد در جريان بازي دو تيم راه آهن شهر ري و استقلال تهران كه روز شنبه در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود، از شش پيشكسوت فوتبال كه سابقهي عضويت در دو باشگاه استقلال و راه آهن راداشتند تجليل كنند.
اين شش پيشكسوت نصراله عبدالهي، اكبر كارگرجم، جهانگير كوثري، علي گيوهاي، پرويز ابوطالب و رضا حسن زاده هستند.
همچنين امير قلعه نويي سرمربي تيم استقلال و داوود مهابادي سرمربي تيم راه آهن كه هر كدام سابقهي بازي در تيم مقابل را دارند نيز در اين بازي مورد تقدير قرار ميگيرند.
باشگاه راهآهن تصميم دارد در بازي برگشت نيز از شش پيشكسوت ديگر از جمله مرتضي يكه، بيژن طاهري، شكورزاده، و سه بازيكن مشترك ديگر استقلال و راه آهن تقدير كند.
به گزارش ايسنا، اين تصميم باشگاه راه آهن در ديدارهاي اين تيم مقابل ديگر تيمهاي پرسپوليس و پاس نيز اجرا خواهد شد.
فوتبال به بيراهه ميرود
منصور پورحيدري در گفتوگو با ايسنا:
"فتحاللهزاده" از رفتارهاي نامعقول دلسرد شد
افراد سياسي باعث دوري پيشكسوتان از فوتبال شدهاند
عضو پيشين هياتمديره باشگاه استقلال تهران گفت: تغيير و تحولات بسيار در سطح مديريت باشگاه در چند سال اخير و مشکلات ومسائل مالي از مهمترين مشکلات باشگاه استقلال در چند سال گذشته بوده است.
منصور پورحيدري درگفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افزود: اصلي ترين مشکلي که در چند سال اخير باعث افت استقلال شده مشکلات مالي و عدم ثبات مديريت است. در کشور ما مدير يک باشگاه از فرداي کار خود خبر ندارد زيرا امکان دارد به علت دو نتيجه ضعيف برکنار شود. استقلال به کساني احتياج دارد تا بتوانند با نفوذ و رابطه براي اين تيم پول سازي کنند و اين پول به باشگاه تزريق شود.
وي درمورد کنار گذاشته شدن از هيات مديره استقلال گفت: من توان و ارتباطي نداشتم تا بتوانم براي باشگاه پول فراهم کنم، اعضاي هيات مديره ميخواستند خودشان مسائل مالي را حل کنند و بحث بر سر اين بود که پول چه جور فراهم شود درنتيجه وقتي پول نباشد نه من بلکه بقيه دوستان نيز موفق نيستند و اين به مجموعه استقلال ضربه مي زند.
عضو پيشين هيات مديره استقلال در مورد برکناري "فتح الله زاده" از مديريت باشگاه گفت: يکي از اصلي ترين ارکان فوتبال صداقت است. افرادي مانند فتحاللهزاده که در اين سطح از ورزش سرمايه گذاري کرده، از رفتارهاي نامعقول دلسرد شده و حتي امکان اين است که چنين افرادي حاضر به حضور مجدد در ورزش نباشد. مديريت به لحاظ زماني بايد تامين باشد تا بتواند برنامه ريزي درازمدت لازم براي موفقيت مجموعه خود را انجام دهد ولي در اينجا با چند نتيجه ضعيف همه چيز بهم مي ريزد.
پورحيدري در مورد حضورش در استقلال گفت: مساله حضور من، قلعه نويي و حجازي وديگران نيست، اصل مساله حل مسائل مالي ومديريتي باشگاه است ولي به عنوان يک استقلالي هرگاه به وجود من نياز باشد در خدمت باشگاه هستم.
وي گفت: حدود 45 سال در فوتبال اين مملکت حضور دارم و بيشتر عمر خود را در راه خدمت به باشگاه استقلال و هواداران اين تيم گذرانده و خدا را شاکرم بهترين دوستان خود را در فوتبال و ورزش پيدا کردهام و اگر امروز نامي از پورحيدري است به خاطر مردم وهواداران استقلال که همواره مرا مورد لطف قرار دادهاند.
پورحيدري افزود: فوتبال زمان ما، با زمان فعلي قابل قياس نيست. مسائل مالي به اين شکل نبود، نظم در برنامه ريزي مسابقات خيلي بهتر از الان بود، بازيکنان از لحاظ توان بدني در سطح بالاتري قرار داشتند ولي در حال حاضر مسائل مالي به نوعي همه چيز را دگرگون ساخته است.
سرمربي اسبق تيم استقلال افزود: در گذشته اکثر بازيکنان فوتبال در زمين هاي خاکي و يا مسابقات آموزشگاه هاي کشور و مدارس رشد مي کردند و به تيم هاي بزرگ مي رسيدند، زيرا برنامه براي فوتبال محلات، مدارس و ... در سطح بسيار بالايي بود و به نخوي تمام استعدادها از همين مدارس و محلات و زمين خاکي ها کشف مي شدند.
عضو پيشين هيات مديره استقلال گفت: براي موفقيت تيم ها در ليگ دسته اول کشور بايد برنامه راهبردي و اصولي طراحي شود.
پورحيدري گفت: مشکل عمده در فوتبال ما نتيجه گرايي است، اين مشکل فقط به ليگ يک ختم نمي شود در همين ليگ برتر هم تيمها بدنبال نتيجه گيري مي روند و فوتبال روان و زيبا جايي در برنامه تيم ها ندارد.
وي گفت: امروزه فوتبال در دنيا علاقمندان و طرفداران بسياري دارد و اين دليلي است براي حضور افراد سياسي در فوتبال براي استفاده تبليغاتي. به نظر من حضور افراد سياسي يکي از دلايل عمده تغيير و تحولات در ورزش ماست. حضور آدمهاي سياسي در ورزش خوب است و هدف و نيت آنها بايد کمک به فوتبال و ورزش باشد نه استفاده ابزاري از نام ورزش و فوتبال.
پورحيدري تاکيد کرد: يکي از دلايل عمده بيرون نشستن اهالي فوتبال و پيشکسوتان، حضور بيش از اندازه افراد سياسي در فوتبال است و اين باعث شده است فوتبال به بي راهه رود.
مدير فني تيم فوتبال پاس همدان در مورد واگذاري باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس به بخش خصوصي گفت: اين دو باشگاه طرفداران زيادي دارند که حاضر به سرمايه گذاري در اين دو تيم هستند ولي دولت همچنان علاقمند به حمايت از اين دو تيم است و حمايت مالي که سازمان تربيت بدني به اين تيم مي کند نمي تواند مشکلات مالي اين دو تيم پرطرفدار را برطرف کند. به نظر من مسائل سياسي و حضور افراد سياسي از ديگر مسائلي است که هنوز اين دو تيم به بخش خصوصي واگذار نشده است.
پورحيدري در بخش ديگري از گفت وگوي خود درمورد تيم ملي به ايسنا گفت: خوشبختانه علي دايي رو به جوانگرايي آورده و اين مساله بايد اتفاق مي افتاد ، در حال حاضر در آسيا جزو تيم هاي خوب هستيم و از لحاظ نيروي انساني در سطح بالايي قرار داريم، اما متاسفانه در برنامه ريزي مشکل داريم.
وي افزود: در زمان حضور من در تيم ملي "صفايي فراهاني" رئيس وقت فدراسيون به دليل جايگاه سياسي اش از نفوذ خوبي برخوردار بود، تيم در آن زمان با برنامه ريزي با تيم هاي بزرگي از اروپا و آمريکا بازي کرد. تيم در آن زمان برنامه ريزي مشخصي داشت و خود من هم براي زندگي شش ماه بعد خود برنامه کاملي داشتم و اين يکي از دلايل موفقيت فدراسيون زمان مديريت صفاييفراهاني بود وتيم نيز از لحاظ شخصيت به رشد خوبي رسيده بود.
پورحيدري افزود: در حال حاضر کسي مقصر نيست زيرا به دليل برخي از مسائل سياسي نميتوانيم با تيمهاي بزرگ بازي کنيم و به ناچار بايد با تيمهاي فلسطين و ... بازي کنيم.
تا سه شنبه صبر کنید /
مخالفت علی آبادی بااسپانسرجدید استقلال و پرسپولیس/ ارائه پیشنهاد جدید
رئیس مجمع دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با پیشنهاد دو عضو هیئت مدیره این باشگاهها برای جذب اسپانسر جدید مخالفت کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی انصاری عضو جدید هیئت مدیره استقلال و حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس پس از توافقی دو جانبه به محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع دو باشگاه سرخابی تهرانی پیشنهاد دادند که " بازار مبل ایران " به عنوان اسپانسر جدید حامی مالی این دو باشگاه باشد.
این پیشنهاد روز یکشنبه از سوی حسین هدایتی به علی آبادی ارائه شد اما به گفته رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس علی آبادی با این پیشنهاد مخالفت و اعلام کرده است تا روز سه شنبه صبر کنند.
در این مورد گفته می شود علی آبادی پیشنهاد جدیدی در مورد اسپانسر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ارائه کرده است و به همین خاطر از مسئولان این دو باشگاه خواسته تا روز سه شنبه هفته جاری صبر کنند.
گفته می شود در صورتیکه طرح پیشنهادی علی آبادی نتواند مشکل اسپانسر استقلال و پرسپولیس را حل کند، این دو با " بازار مبل ایران" قرارداد خواهند بست تا در مسابقات لیگ برتر و جام حذفی با نام این اسپانسر به میدان بروند.
مسئولان باشگاه های استقلال و پرسپولیس قصد دارند برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا از شرکت های خارجی به عنوان اسپانسر استفاده کنند
اولیایی در گفتگو با مهر:
حق پخش تلویزیونی ضایع نشود / موفقیت استقلال مقطعی است
مدیرعامل باشگاه پاس همدان به مسئولان ورزش کشور هشدار داد که با توجه بیش از حد به مسائلی چون تغییر و تحول در باشگاههای پرسپولیس و استقلال حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال را ضایع نکنند.
کاظم اولیایی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: اینکه باشگاه استقلال را صددرصد دولتی کنند با حرکت به سمت جایگاه توسعه یافته ورزش مغایر است. دنیای امروز نمی پذیرد که دولتها برنامه ریزی کرده، مجری باشند و بر فرایند اجرا نظارت کنند. با این شرایط اگر فکر کنیم هرچه ورزش و باشگاهها دولتی باشند بهتر جواب می دهد، اشتباه است.
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در ادامه فوتبال دولتی را به نقد کشید و مشکل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را اتکا بیش از حد این دو باشگاه به دولت عنوان کرد.
وی از فعالیت باشگاه استقلال طی سالهای 69 تا 75 به نیکی یاد کرد و گفت: در آن مقطع زمانی استقلال ضمن کسب عناوین داخلی و بین المللی حرکتی روبه جلو داشت و پیکان حرکت مدیریت این باشگاه به سمت خودکفایی بود. در آن برهه باشگاه استقلال با تلاش آقایان آقامحمدی، میرولد و ایروانی تبدیل به یک بنگاه اقتصادی و NGO شده بود. با وجود تلاش بسیاری که صورت پذیرفت در ادامه مدیران باشگاه استقلال که فتح الله زاده وقریب هم جز آنها بودند با اقدامات خود مجددا باشگاه استقلال را وابسته به دولت کردند.
اولیایی خاطرنشان کرد: متاسفانه باشگاه استقلال امروز به جایی رسیده است که در هیئت مدیره این باشگاه حتی تاب تحمل یک عنصر ورزشی و نام آشنایی چون منصور پورحیدری را نیز ندارند. حرکت امروز باشگاه استقلال و اتکا بیش از حد این باشگاه به دولت درست نیست. اینکه باشگاههای ورزشی را به دولت وابسته کرده و آنها را وارد کانون قدرت کنیم، مسئولیت باشگاه را به معاون رئیس جمهور و یا افراد ذی نفوذ در دولت بسپاریم به هیچ عنوان پسندیده نیست. چرا که ضمن جلوگیری از خودکفایی باشگاهها و اتکا بیش از حد آنها به دولت برای دیگر تیمها نیز حساسیت ایجاد می شود.
مدیرعامل فعلی باشگاه پاس همدان افزود: امروز یکی از دغدغههای سازمان تربیت بدنی کمک به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس است که این بر خلاف سیاسگذاری سازمانی است که در ابتدای سال به ادارات کل تربیت بدنی سراسر کشور بخشنامه کرده بود که بودجه سالیانه خود را تا 20 درصد کاهش دهند. سازمان تربیت بدنی از ادارات زیر مجموعه خود می خواهد که بودجه خود را کاهش دهند اما از سویی دیگر بودجه و اعتبارات دو باشگاه زیر مجموعه این سازمان صددرصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه در ورزش دولت رقیب بخش خصوصی است، ادامه داد: اینکه باشگاههای استقلال و پرسپولیس تا به امروز که هفت هفته از مسابقات لیگ برتر می گذرد، اسپانسری جذب نکرده اند نشان می دهد مسئولان این دو باشگاه دلشان به کمکهای دولت و سازمان تربیت بدنی خوش است.
اولیایی در ادامه از اهمیت بحث واگذاری حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال به این رشته ورزشی یاد کرد و گفت: امروز کشمکش بین مدیران باشگاههای استقلال و پرسپولیس و تغییر و تحول در این دو باشگاه به موضوع روز و دغدغه مسئولان ورزش مبدل شده است تا جایی که بحث مهم دریافت پخش تلویزیونی برای کسب سهمیه حضور در مسابقات لیگ حرفهای فوتبال آسیا به فراموشی سپرده شده است. باید توجه داشت که اگرحق بزرگ فوتبال کشور ضایع شود، ضایعات فراوانی را برای ورزش و به ویژه فوتبال کشور به دنبال خواهد داشت.
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با بیان اینکه افق فعلی این باشگاه و پرسپولیس جهت بدی دارد و خلاف توسعه است، در خصوص برکناری علی فتح الله زاده گفت: آمدن آشتیانی به باشگاه استقلال موضوع جدیدی نیست. از چند ماه طبق تلاش هایی برای اعمال این تغییر در باشگاه استقلال صورت پذیرفته بود. اینکه آشتیانی وارد فوتبال شود از چند سال پیش مطرح بود تا ایشان با حضور در این عرصه از امکاناتی که پیش روی یک مدیر فوتبالی قرار می گیرد استفاده کند.
وی تصریح کرد: باشگاه استقلال اگر موفقیتی کسب کند بدون شک مقطعی خواهد بود. شاید در یک برهه با تزریق پول و کمک های جانبی تیم موفق شود اما هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد.
ماجدی به مهر خبر داد :
دیدار پیکان با استقلال و پرسپولیس در قزوین برگزار می شود
قائم مقام باشگاه پیکان از برگزاری دیدار این تیم برابر دو تیم تهرانی استقلال و پرسپولیس در شهر قزوین خبر داد.
میرشاد ماجدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر در مورد دو پیروزی اخیر تیم فوتبال پیکان گفت: بازیکنان تیم بسیار با انگیزه شده اند و مطمئنا با زکاوت فنی و شخصیت کسب پیروزی که در این مدت بدست آورده اند برای حفظ روند رو به رشد خود و برای پیروزی در مسابقات آینده به میدان می روند.
وی ادامه داد: ما به نتایج پیشین استقلال اهواز در لیگ کاری نداریم و برای پیروزی به اهواز می رویم تا با کسب سومین پیروزی متوالی خود در رقابت های لیگ برتر به صدرجدول نزدیک تر شویم.
قائم مقام باشگاه پیکان افزود: مدیرعامل باشگاه در تلاش است تا پس از پرداخت بدهی های گذشته بازیکنان، حق و حقوق ماه جاری نفرات تیم را هم به حساب آنها واریز کند تا با حل کامل مشکلات مالی، بازیکنان با آرامش بیشتر در مسابقات بعدی به میدان بروند.
وی در مورد هواداران پیکان در شهر قزوین خاطرنشان کرد: باید از آنها تشکر ویژه ای داشته باشم زیرا بازوی قدرتمند تیم هستند و با حمایت ها و تشویق های خود می توانند به موفقیت های آینده تیم کمک کنند. البته بخش اندکی از آنها به تیم های قرمز و آبی علاقه دارند ولی این نفرات هم باید در مسابقه پیکان برابر این دو تیم تنها به موفقیت تیم شهر خود که پیکان است، فکر کنند.
ماجدی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا شهر قزوین مشکلی برای برگزاری دیدارهای این تیم با پرسپولیس و استقلال را ندارد؟، گفت: ورزشگاه 12 هزار نفری قزوین کاملا آماده برگزاری دیدار پیکان با این دو تیم است و مطمئنا دیدار ما با سرخابی ها در قزوین برگزار خواهد شد.
مراسم معارفه مدیرعامل جدید باشگاه استقلال فردا برگزار می شود
مراسم معارفه امیررضا واعظی آشتیانی و تودیع علی فتح الله زاده روز سه شنبه در محل کاخ سعدآباد برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، قرار است فردا و پس از مراسم افطار باشگاه استقلال که در کاخ سعدآباد برگزار می شود، امیررضا واعظی آشتیانی رسما به عنوان مدیرعامل این باشگاه به بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم معرفی شود.
همچنین در این مراسم از زحمات علی فتح الله زاده مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال قدردانی خواهد شد.
این مراسم با حضور اعضای هیئت مدیره ، کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال استقلال برگزار خواهد شد.
با تحريم تمرينات توسط جباري؛ مديران جديد استقلال با بازيكنان تسويه حساب مي كنند
هافبك تيم استقلال به دليل پرداخت نشدن مطالباتش در تمرينات تيمش شركت نمي كند.
هافبك تيم استقلال به دليل پرداخت نشدن مطالباتش در تمرينات تيمش شركت نمي كند.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) ، مجتبي جباري بعد از بازي با استقلال اهوازبه دليل پاس نشدن چك خود در تمرينات تيمش حاضر نمي شود.
از آنجا كه دو بازي آينده استقلال اهميت زيادي براي كادر فني دارد لذا در تلاشند تا هر طور شده نسبت به پرداخت مطالبات
جباري و ديگر بازيكنان حداقل تا قبل از داربي 65 اقدام كنند. البته بازيكنان با توجه به همين مهم اين زمان را براي تحريم تمرينات در نظر گرفته اند.
مهاجم برزيلي در تمرين استقلال؛ فيلم بازي مورد تائيد قلعه نويي قرار گرفت
مهاجم برزيلي استقلال شب گذشته از طريق امارات وارد ايران شد.
مهاجم برزيلي استقلال شب گذشته از طريق امارات وارد ايران شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ايران (ايپنا)،باشگاه استقلال هفته گذشته اعلام كرد كه كادر فني اين تيم پس از تماشاي فيلم بازيهاي دو مهاجم برزيلي به لحاظ فني آنها را مورد تاييد قرار داده است .اين برزيلي كه گفته مي شود در هتل استقلال اقامت دارد امروز درتمرين آبي پوشان شركت وپس انجام تست پزشكي قرارداد يكساله اي را با اين باشگاه امضاخواهد كرد.
گفتني است ، طي چند روز گذشته بازيكنان خارجي زيادي در تمرينات استقلال شركت كرده اند كه البته هيچ كدام از آ»ها مورد تائيد امير قلعه نويي قرار نگرفتند.
امير قلعه نوعي در گفت و گو با ايپنا:
باخت باعث تحقير بازيكنان شده بود / تغيير و تحولات مديريتي عادي است
امير قلعه نوعي گفت: "استقلال تهران همان بازي را مقابل استقلال اهواز انجام داد كه در مقابل صبا و مس انجام داده بود و فقط بدشانسي دليل عدم موفقيت ما در اين دو بازي بود."
امير قلعه نوعي گفت: "استقلال تهران همان بازي را مقابل استقلال اهواز انجام داد كه در مقابل صبا و مس انجام داده بود و فقط بدشانسي دليل عدم موفقيت ما در اين دو بازي بود."
سرمربي استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) با اشاره به شرايط استقلال اظهار داشت: "به اعتقاد من استقلال هميشه زيبا بازي ميكند. استقلال مقابل استقلال اهواز همان طور بازي كرد كه مقابل صباباتري و مس بازي كرده بود."
وي ادامه داد: استقلال در هر بازي معمولا 8 موقعيت را به دست مي آورد اما با بي دقتي، تمامي آنها را از دست مي داد. روند رو به رشد استقلال خيلي بهتر شده و بازيكنان تمركز لازم را به دست آورده اند و مي توانند حالا ديگر در تمام بازيهاي شان راحت بازي كنند. باخت مقابل صبا باتري باعث تحقير بازيكنان شد و همين موضوع دليل بر آن شد تا بازيكنان در بازي مقابل استقلال اهواز بسيار متفاوت ظاهر شدند."
سرمربي استقلال خاطر نشان كرد: "درخصوص تغيير مدير عامل استقلال بايد گفت كه در هر جايي تغيير و تحولات صورت مي گيرد و اين يك امر عادي است. فتح الله زاده در استقلال زحمت خودش را كشيده بود و حالا دوستاني ديگر جاي او راگرفته اند تا به استقلال كمك كنند. اميدواريم مديران جديد استقلال نيز به تيم كمك كنند تا بهترين شرايط استقلال را شاهد باشيم."
خبري که هنوز تاييد نشده است
پول جباري را ندادند، قهر کرد
نمي دانيم اين خبر را شايعه بخوانيم يا واقعيت، اما آنچه که مشخص است در باشگاه استقلال اتفاقاتي در شرف شکل گيري مي باشد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مشکلات مالي باشگاه استقلال و بازيکناني که هفته هاست در انتظار پاس شدن چک هاي خود هستند،بعد از جدايي علي فتح الله زاده وارد فاز تازه اي شده است؛هر چند واعظ آشتياني در تلاش است پيش از دربي پايتخت مشکلات مالي مجموعه اش را مرتفع کند
در همين حال خبر مي رسد که مجتبي جباري ستاره تيم فوتبال استقلال در اعتراض به عدم پرداخت مطالباتش،به حالت قهر جمع آبي پوشان را ترک و اعلام کرده تا زماني که مطالباتش پرداخت نشود،حاضر به شرکت در تمرينات نخواهد شد
كاظم اوليايي در گفت و گو با پانا:
پورحيدري وصله ناجور هيئت مديره استقلال بود
مديرعامل سابق باشگاه استقلال تهران گفت: منصور پورحيدري وصله ناجور هيات مديره اين باشگاه بود.
در ادامه گفت و گوي خبرنگار ورزشي خبرگزاري پانا با سيد کاظم اوليايي ، مدير عامل فعلي پاس همدان مي آيد:
پاس همدان تا به حال خوب نتيجه نگرفته است. از وضعيت اين تيم نگران نيستيد؟
براي اينکه بتوانيم سالهاي آينده حرفي براي گفتن داشته باشيم، خيلي تيم را جوان کرديم البته با رويکرد بومي گرايي ولي نگران نيستيم.
از عملکرد و نتايج تيم راضي هستيد؟
بله چون پاس رفته رفته خوب و هماهنگ تر مي شود. هدف کوتاه مدت ما 3 ساله است و طبق آن هم قرار گرفتن در رتبه خوب در جدول رده بندي. الان هم جاي ما خوب است و در وسط جدوليم. نتايج ما در نيم فصل اول شايد کمي نوسان داشته باشد ولي پاس جوان در نيم فصل دوم جايگاه خوبي به دست مي آورد.
مصدوميت پياپي بازيکنان دست کادر فني را بسته است. نقش تمرينات چقدر در اين مصدوميت ها دخيل بوده؟
ماماني که با تصادفي که داشت مصدوم شد البته مصدوميت چترآبگون و وريا غفوري جاي بحث دارد. مي توان گفت که اين دو براثر فشار تمرينات به اين وضع دچار شده اند ولي غلام نژاد به علت ساعت ها سرپا ايستادن در فرودگاه عربستان و نخوابيدن و بي اطلاعي مربيان از اين وضع آسيب ديد. مصدوميت حميدي هم فکر مي کنم به علت فشار تمرينات بوده که البته با کميته فني صحبت کرديم تا کمي از اين فشار تمرينات کم کنند. تمرينات کادر فني ما حرفه اي و سنگين تر از بعضي تيم هاي ليگ برتر است.
در باخت مقابل مس هم همين مصدوميت ها دخيل بود؟
به هرحال اين بدشانسي است که گريبان گير ما شده و بايد با اين اوضاع بسازيم ولي آنچه مسلم است نبود کاپيتان تيم در اين اوضاع هم خيلي بد بود. خورج در بازي قبلي با پرخاشگري اخراج شد. بي انصافي کمک داور هم دخيل بود.
اختلاف بگوويچ و پورحيدري صحت دارد؟
نه به هيچ عنوان. بين بگوويچ و پورحيدري علاقه خاصي بوجود آمده است. با شخصيتي که اين دو دارند مشکلي بين آنها نمي بينم. هرکس اين شايعات را درست مي کند قصد سوء استفاده دارد.
تا کي از بگوويچ حمايت مي کنيد؟
من از بگوويچ راضي ام و تا به حال طبق برنامه باشگاه پيش رفته و موفق هم بوده است. خيلي از بازيکنان مثل علوي و اکبري که داشتند فراموش مي شدند را احياء کرد. مطمئن باشيد که بگوويچ مورد حمايت ماست و بايد در ظرف 3 سال برنامه، کارنامه خود را کامل کند.
کار کرد بازيکنان سال قبل پاس را در تيم هاي جديد آنها چطور مي بينيد؟
بازيکنان بزرگ ما توسط تيم هاي بزرگ جذب شدند و الان تيم ها بهترين استفاده را از آنها مي کنند البته پرسپوليس قدر علوي را نمي داند و وي را ضايع کرده است.
به نظر شما حضور همزمان پورحيدري در پاس همدان باعث نتايج ضعيف استقلال شده بود که از هيات مديره استقلال برکنار شد؟
براي همه روشن است که سياسيون اين تصميم را گرفتند. پورحيدري در اين تشکيلات وصله ناجور هيات مديره استقلال بود. حرف او را گوش نمي کردند و حضور وي در هيات مديره تشريفاتي بود. از حضور فيزيکي پورحيدري استفاده مي کردند نه نظرات و مشاوره او.
برکناري فتح الله زاده را چطور ارزيابي مي کنيد؟
سيري که استقلال در پيش گرفته سيري قهقرايي است. کجاي دنيا فوتبال توسط دولت اداره مي شود؟ دولت در کجاي امور اجرايي باشگاه موفق بوده که در ايران باشد؟ متاسفانه از باشگاه به عنوان ابزار استفاده مي کنند. وقتي علي آبادي براي باشگاه ها نامه مي زند که 20 درصد قراردادها نسبت به سال قبل کاهش يابد، مطمئن باشيد تيم هاي خودي 20 درصد افزايش قيمت قائل مي شوند. فکر مي کنم جهت حرکت ما خلاف توسعه و پيشرفت فوتبال است.
پيش بيني شما از حضور واعظ آشتياني در استقلال و آيا مي تواند عملکرد موفقي داشته باشد چيست؟
شايد هر تغيير و تحولي موفقيت هاي مقطعي به دست آورد ولي جهت ها و هدف باشگاه به کجا مي رسد؟ آنها که مي گويند فتح الله زاده نتوانست اسپانسر براي تيم پيدا کند، خودشان هم در جذب اسپانسر ناتوان بودند. استقلال 6 سال قبل بود که داشت رنگ مردمي مي گرفت اما بعد از رياست مهرعليزاده و علي آبادي، آنها وقتي ديدند که از اين دو باشگاه مي توانند استفاده ابزاري کنند، اين دو را دولتي کردند. دولتي بودن اين دو تيم به نفع اشخاص براي تبليغات افراد گمنام و بزرگ شدن آنها است ولي به نفع باشگاه نيست. روندي که در پيش گرفتيم به نفع فوتبال نيست و جهت خلاف آب شنا مي کنيم.
واعظی آشتیانی:
وقتی در هلال احمر اصفهان بازی می کردم عابدزاده دروازه بان دوم ما بود
مدیر عامل جدید باشگاه استقلال تهران گفت: سابقه فوتبال نیز دارم و وقتی در تیم جوانان هلال احمر اصفهان بازی می کردم احمدرضا عابدزاده دروازه بان رزرو و دوم ما بود.
به گزارش خبرگزاری پانا، امیر واعظی آشتیانی اظهار داشت: از قبل نمی دانستم قرار است مدیر عامل استقلال شوم. این تصمیم هیات مدیره بود و من هم پذیرفتم. به قصد مدیر عاملی به استقلال نیامده بودم.
وی افزود: شخصا با تغییرات مداوم موافق نیستم. تغییرات باید با تحول همراه باشد.
مدیر عامل استقلال در خصوص انصاری ، عضو جدید هیات مدیره استقلال تصریح کرد: او آدم خوشفکری است که سابقه ورزشی هم دارد . او قرار است کارگروه اقتصادی باشگاه را فعال کند تا بتوانیم برای استقللال درآمد ثایت و مستمری را ایجاد کنیم.
وی گفت: اینکه مدیر عامل باید پول به باشگاه بیاورد یک توهین به وی است. اولین کار من حفظ آرامش در مجموعه باشگاه است. کادر فنی تیم باید احساس امنیت کند و من قاطعانه از آنها حمایت می کنم. مسئله دیگر حفظ نظم و انضباط است.
مدیر عامل استقلال تصریح کرد: اگر نتوانم انتظارات هیات مدیره باشگاه را برآورده کنم باید بروم و هیات مدیره حق دارد من را برکنار کند.
واعظی آشتیانی در ادامه با اشاره به اینکه روزی که به فدراسیون دوچرخه سواری آمدم نیز همه می گفتند سابقه ورزشی ندارم اظهار داشت: الان هم می گویند آشتیانی فوتبالی نیست. من 16 ساله بودم که مهاجم تیم جوانان کیان تهران بودم. آقای خاکباز مقدم مربی من بود و علیرضا رعدی همبازی ام. وقتی در هلال احمر اصفهان توپ می زدم احمدرضا عابدزاده دروازه بان دوم و رزرو ما بود.
وی در خصوص دربی استقلال و پرسپولیس تاکید کرد: نباید فضا ملتهب و حساسیت های کاذب ایجاد شود. این بازی هم مثل تمام دیدارهای لیگ است که برای تماشاگران جذابیت بیشتری دارد.
به گزارش پانا، مدیر عامل استقلال که در برنامه تلویزیونی 90 حضور یافته بود، گفت: با بازیکنان و کادر فنی صادقانه برخورد می کنم. من به نظم اعتقاد خاصی دارم و مطمئنم تا پایان فصل نتایج درخشانی خواهیم گرفت.
واعظی آشتیانی در پایان گفت: به عنوان یک دوست به آقای فتح الله زاده ، مدیر عامل سابق استقلال خسته نباشید می گویم.
بایرن، بابت اخباری که میذاری ممنون..
واقعاً خسته نباشی..
چرا در این شرایط جباری از استقلال قهر می کند؟
صنم بیاناتی
مجتبی جباری برای هواداران استقلال یک ستاره شده. یک ستاره، اما نه به درخشش ستاره ای مثل کریم باقری برای پرسپولیس. کریم باقری بزرگ است و بزرگی می کند. دور و اطرافش خبری از حاشیه نیست. حاشیه هایی که بحران را به تیم تعارف بزند و دردسری روی کوه دردسرها انبار کند. مجتبی جباری البته مصداق عینی کریم باقری پرسپولیس نیست. این یک قیاس است، قیاس دو ستاره. جباری ستاره شده، ستاره ای که حرکت های طولی اش در زمین هواداران را نیم خیز می کند به خیال گلی که در راه است. ملت اسمش را یکصدا فریاد می زنند. حنجره شان را پای تشویق او می گذارند، چون می خواهند قالب یک ستاره را به خود بگیرد. همان قالبی که کریم باقری در پرسپولیس به خود گرفته و شده مثال دم دست این و آن برای وقت هایی که حرف معرفت و عرق به پیراهن و بزرگتری به میان می آید. حالا استقلال می خواهد یکی داشته باشد عین پرسپولیس. مجتبی جباری را از هر منظری که نگاه کنی، می توان برای این «یکی» کاندید کرد. با اخلاق، خوش تکنیک، محبوب و ...
این وسط می ماند چند جای خالی که جباری هنوز نتوانسته آن را پر کند. بساط بی پولی استقلال که همیشه به راه است و علامت سئوال اینجا سر بر می آورد که چرا باید اولین واکنش در مقابل این کنش ناخواسته از طرف شماره 8 باشد؟ مگر نه اینکه او یک ستاره است؟ البته ستاره ها هم باید پولشان را بگیرند، باید بهای گزافی نسبت به دیگرانی که به لحاظ تکنیک و شکل فوتبال در قواره آنها نیستند، داشته باشند که دارند. یعنی مجتبی جباری همه اینها را دارد. او گران تر است و با ارزش تر. جباری بهتر است. تعارفی در کار نیست. استقلال روی او حساب می کند و هوادارانش بیشتر. اما تلخی اش اینجاست که چرا در روزهایی که چک های برگشتی روی دست همه نفرات استقلال مانده، باید خبر برسد مجتبی جباری قهر کرد، چون چک برگشتی اش هنوز نقد نشده. مگر نه اینکه شرایط مشابهی برای او و سایر نفرات تیم به حیث گرفتاریهای مالی حاکم است؟ شاید اگر شماره 8 محبوب که هواداران متوقع هستند در استقلال بزرگی کند، چند روزی بیشتر صبوری خرج می کرد تا با جایگزین شدن مدیر عامل جدید و احتمالاً سیاست بحران زدایی که قرار است پیش بگیرد، دغدغه های مالی هم حل و فصل شود، حال استقلال دوباره در صدر اخبار حاشیه ای جا خوش نمی کرد. روزی که جباری با قراردادی به مراتب سنگین نسبت به بقیه وصلت خود را با استقلال ادامه داد، صدا از کسی درنیامد، که نباید هم اینطور می شد. او محق پول بیشتری است چون بازیکن بهتری است، نفری که در اوج ناکامی یک تنه بار کاستی ها را به دوش می کشید و آنقدر در قهرمانی جام حذفی استقلال پررنگ بود که این مجموعه تا آخرین روزها و لحظه ها برای بازگشتش انتظار بکشد. مجتبی جباری ارزش همه اینها را داشت، اما اینکه استقلال هم همین ارزش را برای مجتبی جباری داشته باشد، مهم است. تعویق در پرداخت مطالبات هرگز اتفاق قابل دفاعی نیست چرا که در رسم فوتبال حرفه ای چنین چیزی پذیرفته شده نیست، اما در فوتبال ایران ناممکن ها اینقدر ممکن شده که دیگر نبایدها به عرف و عادت تبدیل شده. اینجا حسابش از فوتبال اروپا و امارات و هر جای دیگری جداست. پول ها دیرتر پرداخت می شود چون استقلال و پرسپولیس دولتی هستند و کسی که پای برگه قرارداد با این دو باشگاه را امضا می کند، به خصوص وقتی سالها تجربه را هم همراه داشته باشد، برایش محرز است که این دست اتفاقات بی شک پیش می آید و جزو لاینفکی شده از دو باشگاه بزرگ پایتخت.
صدای اعتراض استقلالی ها درآمده، بابت قهر همانی که با بقیه فرق دارد. فرق دارد چون هواداران می خواهند یک ستاره باشد. یک ستاره باید با بقیه فرق داشته باشد. برای همین «فرق» هم هست که صدای اعتراض بقیه بلند شده، چون اگر یک بازیکن دیگر قهر می کرد و می رفت، یک بازیکن عادی که استقلالی ها فقط دوستش دارند نه مثل یک ستاره چون ستاره را می توانند اسطوره کنند و یک بازیکن عادی را نه، دیگر کسی اعتراض نمی کرد. پس یک ستاره باید مثل یک ستاره رفتار کند، باید بزرگی کند، صبر بیشتری خرج کند تا در کنار همه آن قابلیت هایی که او را یک سر و گردن از حیث فنی بالاتر از بقیه قرار داده بشود، همان ستاره ای که هواداران می خواهند. غیر از این باشد یعنی یک بازیکن عادی. مجتبی جباری یک بازیکن عادی نیست، او یک ستاره است که گاهی راهش را گم می کند. شماره 8 شاید اگر فقط چند روز بیشتر صبر می کرد، با استحکام جایگاه مدیر عامل دید همه مشکلاتش را حل شده می دید.
مصداق کریم باقری و مجتبی جباری در قامت دو ستاره در اینجاست که تبدیل می شود به قیاس، وگرنه ستاره که با ستاره فرقی ندارد، مگر رنگ پیراهنش. استقلالی ها می خواهند جباری یک ستاره باشد. روی سکوها و بین هواداران. چیزی جز این وجود ندارد.
اولین قدم واعظی آشتیانی پس از معارفه ...
بدهی جباری پرداخت می شود
چک برگشتی مجتبی جباری که در واقع از دسته چک علی فتح الله زاده به او داده شده بود، در نهایت دردسرساز شد. جباری به واسطه این اتفاق، دو سه روزی است که در تمرینات حاضر نمی شود و ظاهراً قصد دارد تا زمان پرداخت مطالباتش همین رویه را ادامه بدهد. البته این اتفاق که دلخوری سایر بازیکنان استقلال را هم در پی داشته، از قرار معلوم طی یکی دو روز آینده حل و فصل می شود چرا که بنا شده واعظ آشتیانی بعد از مراسم معارفه رسمی مطالبات معوقه جباری را پرداخت کند تا این مشکل هم بیش از این ادامه پیدا نکند. البته نکته جالب توجه اینجاست که استقلالی ها به صرافت افتاده اند بلکه پیش از سفر واعظ آشتیانی به ایتالیا همراه تیم دوچرخه سواری حداقل بخشی از مطالبات معوقه خود را نقد کنند چرا که ممکن است این سفر دیرکرد دوباره در پرداخت بدهی ها را در پی داشته باشد. بنابراین بهترین فرصت همین مقطع زمانی مانده تا پیش از سفر مدیر عامل جدید به ایتالیا است.
مهاجم سابق تیم پله آبی پوش می باشد
داگلاس رودریگرز فردا در تهران
بعد از منتفی شدن حضور ژائو توماس پرتغالی در استقلال ، کادر فنی این تیم همچنان به دنبال جذب یک مهاجم توانمند خارجی است. در شرایطی که طی چند وقت اخیر مهاجمن خارجی بسیاری در تمرینات استقلال حاضر شده اند اما تا امروز هیچکدام از این نفرات موفق به جلب نظر کادر فنی این مجموعه نشده اند. در همین راستا اما صحبت از حضور مهاجم برزیلی در استقلال چند روزی است که به گوش می رسد. این مهاجم که گویا فیلم بازیهایش برای کادر فنی استقلال به نمایش در آمده 27 ساله است و سابقه حضور در تیم های مطرح برزیل از جمله سانتوز را داراست. داگلاس رود ریگرز صبح فردا با پرواز امارات به تهران می آید تا مورد محک کادر فنی استقلال قرار بگیرد. ماجرای رودریگرز از قرار جدی تر از سایر مهاجمانی است که تا به امروز در تمرینات استقلال شرکت کرده اند. داگلاس مدتی را هم در لیگ لهستان گذرانده است.