من کلا 18 تا برنامه نصب کردم که بازی توشون نیست و چنتاش هم جاواست UIQ3 برنامه های درستو حسابی زیاد نداره
Printable View
من کلا 18 تا برنامه نصب کردم که بازی توشون نیست و چنتاش هم جاواست UIQ3 برنامه های درستو حسابی زیاد نداره
سلام . .نقل قول:
تا دلت بخواد برنامه . . و بازی داره . . !
ســــــــــــرچ کنی زیاده . .
موفق باشی .
وحید توو همین انجمن uiq3 که کلی برنامه ی خوب و کاربردی هست !
من نگفتم که نرم افزار کم داره گفتم نرم افزار خوب کم داره تقریبا همه ی برنامه هاش رو روی رم گوشی دارم ولی چون کاربرد ندارن نصب نمیکنم ولی هرچه بود تموم شد و از شر P990 خلاص شدم گوشیم همین امروc منفجر شد (ال سی دیش ترکید) و من با UIQ3 برای همیشه خداحافظی کردم
به سلامتی windows mobile و pocket pc و این جوریاس دیگه :8::10:نقل قول:
سلام . .نقل قول:
من نگفتم که نرم افزار کم داره گفتم نرم افزار خوب کم داره تقریبا همه ی برنامه هاش رو روی رم گوشی دارم ولی چون کاربرد ندارن نصب نمیکنم ولی هرچه بود تموم شد و از شر P990 خلاص شدم گوشیم همین امروc منفجر شد (ال سی دیش ترکید) و من با UIQ3 برای همیشه خداحافظی کردم
شما اینو گفتی . . دل من یجوری شد . .
اما من . . عاشق UIQ3 هستم . .
مرسینقل قول:
به سلامتی windows mobile و pocket pc و این جوریاس دیگه
اگه خدا به خواد
تو این مدتی که من P990 رو داشتم به این نتیجه رسیدم که سیستم عامل UIQ3 قدرت خیلی بالایی (یه چیز تو مایه های S60 V3 یا بالاتر) داره ولی حیف که براش در حد جاوا (یه خورده بالاتر) برنامه مینویسند مخصوص از زمانی که دیگه پشتیبانی نمیشهنقل قول:
اما من . . عاشق UIQ3 هستم
تنها چیزی که من خیلی ازش راضی بودم دوربینش بود واقعا خوب عکس میداخت و فیلم برداریش هم بعد از هک به هندی کم تبدیل میشد ( اینو واقعا میگم) من دوربین P990 رو همیشه با دوربین های 3.2 مقایسه میکردم چون از تمام 2 مگی ها سرتر بود و در حد 3.2 عکس مینداخت
سلام دوستان الان میشه گوشی رو آپدیت کرد؟؟؟ از کجا بفهمم که احتیاج به آپدیت داره؟؟؟ p990
برو تو منو اون فلش بالای صفحه رو بزن بعد System Information رو بزن تو قسمت Organiztion باید بنویسه R6E28 در غیر اینصورت گوشیت اپدیت نیاز داره
سلام من ميخواستم گوشيمو اپديت كنم ولي اونجايي كه دگمه cرو ميگيريم خطا ميده لطفا بگين مظورش چيه ؟ ممنون از لطفطون
the product could not be identified.
please disconnect it and try again.
با سلام خدمت تمامي دوستان و اساتيد مخترم.
متاسفانه به مشکلي برخوردم که لازم ديدم مزاحم اساتيد بشم.
راستش من Phone Lock گوشي و ناخواسته عوض کردم و الان براي Master Reset گوشي نياز به اين رمز عبور دارم!
خيلي تلاش کردم، اما به خاظرم نمياد رمز چي بوده! اصلا من رمزو عوض نکردم، نميدونم دستم خوردهف چي شده که الان قبول نميکنه!
ميخواستم از اساتيد خواهش کنم اگر امکانش هست لطف کنن و برنامه يا راه حلي که ميتونه مشکل منو حل کنه، پبشنهاد بدن!
خيلي از لطفتون ممنون، خيلي به کمکتون نياز دارم! :11:
این برنامه رو دان کن میتونی پیدا کنی
XS++ v3.1
در تکمیل عرایض وحید جان و برای توضیحات بیشترنقل قول:
برای دونستن phone lock اول این برنامه رو دان کنید :
وارد پوشه بشین و فایل xs++ رو باز کنین !کد:http://www.se-nse.net/gbrooks3/XS++/download.php
مصابق شکل زیر تیک smartphone connect رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا گوشی رو خاموش کنید ، دکمه ی C رو نگه دارید و کابل رو به گوشی وصل کنید ( همونکاری که موقع آپدیت میکنید )
وقتی پیام ready for operation در سمت چپ ظاهر شد ، دکمه ی C رو رها کنید
حالا میتونید در اطلاعاتی که سمت چپ نوشته ، phone lock رو پیدا کنید . ( مثلا توو این مثال فون لاک 02544888 هست )
من قبلا هم توو همین تاپیک گذاشته بودم ولی انگار عکسهاش خراب شده بود واسه همین دوباره آپ کردم
شما گوشیتون p990 هست دیگه ؟نقل قول:
تمام مراحل رو درست پیش میرید ؟
در ضمن بهتره بقیه بحث رو اینجا ادامه بدید ، جون سریعتر راهنمایی میشید و به جواب میرسید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=271890&page=19
آقا سلام
من یه p990 داشتم امروز آپدیت خواستم بکنم. دانلود تموم شد. install کرد ولی هیچ پیغام پایانی نداد . گوشی رو در آوردم ولی دیگه سیم کارتو قبول نمیکنه و میزنه insert sim kart
سیم کارت دیگه ای هم نمیخونه. با نرم افزار xs** هم فلش کردم ولی انگار نه انگار
سیم کارت رو رو گوشی یکی دیگه چک کردم درست بود .
چی کارش کنم .
راستی این cda تو xs** چیه ؟
راستی یه چیز دیگه :
میشه با سونی اریکسون بدون سیم کارت بالا اومد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی p990 برادرم صفحه ی لمسیش خوب کار نمی کنه
یعنی به ندرت قلم رو تشخیص می ده
به خاطر هک کردنه یا چیز دیگه؟
نقل قول:
کسی نبود جواب مارو بده
ببر بیرون بده فلش کنن ولی فکر نمیکنم با فلش درست بشه ایراد سخت افزاریهنقل قول:
آقا سلام
من یه p990 داشتم امروز آپدیت خواستم بکنم. دانلود تموم شد. install کرد ولی هیچ پیغام پایانی نداد . گوشی رو در آوردم ولی دیگه سیم کارتو قبول نمیکنه و میزنه insert sim kart
سیم کارت دیگه ای هم نمیخونه. با نرم افزار xs** هم فلش کردم ولی انگار نه انگار
سیم کارت رو رو گوشی یکی دیگه چک کردم درست بود .
چی کارش کنم .
راستی این cda تو xs** چیه ؟
بهترین کاری که میتونی بکونی اینکه تاچ گوشیت رو عوض کنی قیمتش هم حدود 4 تومنه البته اگه بتونی تاچ رو خودت عوض کنی و گرنه باید بدی تعمیر کار و نباید بیشتر از 15تومن از بگیرهنقل قول:
گوشی p990 برادرم صفحه ی لمسیش خوب کار نمی کنه
یعنی به ندرت قلم رو تشخیص می ده
به خاطر هک کردنه یا چیز دیگه؟
یعنی مشکل از هک نیست؟نقل قول:
بهترین کاری که میتونی بکونی اینکه تاچ گوشیت رو عوض کنی قیمتش هم حدود 4 تومنه البته اگه بتونی تاچ رو خودت عوض کنی و گرنه باید بدی تعمیر کار و نباید بیشتر از 15تومن از بگیره
نقل قول:
یعنی کاریش نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیرون پرسیدم گفت 10 تومن میگیره درست میکنه.
نمیشه بدون سیم کارت باش بالا بیام
گوشی p990:41::41::41:
با سلام مجدد خدمت شما!نقل قول:
اول از همه از لطف و پيگيري شما بسيار ممنونم.
متاسفانه صفحه کليد من مشکل داره و دکمه C کار نميکنه!!!!
ميخواستم بيينم راه ديگهاي براي حل اين مشکل هست يا نه؟
از تلاش و زحماتتون بسيا سپاس گذارم. :11: :11:
نه نمیشه متاسفانهنقل قول:
میشه بدون سیم کارت باش بالا بیام
اقا دوباره کمک.
گوشیم درست شد ولی یهو وقتی خاموشش کردم هی روشن خاموش میشه و اصلا به اونجا که flight mod و pohon on رو انتخاب میکنی نمیرسه
نقل قول:
سلام دوستان بعد از این همه جستجو(تاریخ پست را ببینید)بالاخره تونستم توسط شما راه اپدیت را دنبال کنم.
بعد از اینکه نرم افزار سونی را دانلود کردم و به مرحله بعد از انتخاب گوشی رسیدم
1.تا این مرحله گوشی به کامپیوتر وصل نبود ایا باید گوشی را در حالی که به کامپیوتر وصل است باتری شو دربیارم
2.گوشی در حالت فون باشه یا ترانسفر
چون هر چی دکمه سی را نگه میدارم اتفاقی نمی افته؟
اگه گوشی به کامپیوتر وصل باشه و باتری رو در بیارم جا بزنم نمیسوزه؟
از کجا بفهمم گوشیم اصله و میتونم اپدیت کنم؟شنیدم قلابی ها را نمیشه اپدیت کرد؟
نقل قول:
دوست من توو این تاپیک آموزش جامع تصویری pdf برای آپدیت موجود هست ... دقیقا طبق جملات پیش برو ... هیچ مشکلی پیش نمیاد
توو پست 165 تاپیک زیر ، آموزش آپدیت با ورژن جدید هم هست که توصیه میکنم اینو دان کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
ضمنا موقع آپدیت گوشی خاموشه !!! phone و transfer نداره کهنقل قول:
گوشی در حالت فون باشه یا ترانسفر
چون هر چی دکمه سی را نگه میدارم اتفاقی نمی افته؟
سلام.
حافظه ی گوشیم کم اومده بود و من هم توجه نمی کردم که امروز یه چیزی نوشت و من حواسم نبود و start رو زدم و بعد دیدم تمام شماره های ذخیره شده توی گوشی پاک شده و فقط شماره های توی سیمکارتم هست.
آیا هیچ راهی هست که من بتونم اونها رو بر گردونم؟ (حدود 300 تا شماره بود و خیلی خیلی بهش نیاز دارم.)
اگه ممکنه کمک کنید.
تشـکر.
درود.چند تا پرسش:
1-هنگام دریافت بلوتوث کنار علامت بلوتوث اون دوتا مثلث ظایر میشن ولی کانکت نمیشه چیکار کنم؟
2-برا آپدیت کردن گوشی چیکار کنم؟
3-میخوام قابشو با فلیپش عوض کنم.آیا قابی که کیفیت اطلیه را داشته باشه گیر میاد؟چند تومن؟رنگهای دیگه هم دلره؟
4-و در آخر هر توصیه و پیشنهادو امر دیگه دارید دریغ نکنید.شاید سوالام خیلی تکراریه ولی لطفا راهنماییم کنید.
پیشاپیش ممنون:20:
سلام . .نقل قول:
3-میخوام قابشو با فلیپش عوض کنم.آیا قابی که کیفیت اطلیه را داشته باشه گیر میاد؟چند تومن؟رنگهای دیگه هم دلره؟
قاب اصلیشو من توی مشهد کامل با فلیپ حدود فکر میکنم 40 تومن دیدم . . که اصلا کیفیت قاب خودشو نداشت . . نمیدونم شاید اصل اصل نبوده . .
گوشی که میخواید بهش متصل بشید سونی اریکسون سری k یا S نیست ؟نقل قول:
1-هنگام دریافت بلوتوث کنار علامت بلوتوث اون دوتا مثلث ظایر میشن ولی کانکت نمیشه چیکار کنم؟
برو به این تاپیکنقل قول:
2-برا آپدیت کردن گوشی چیکار کنم؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
سلام خدمت دوستان عزیز
من خودم این گوشی رو ندارم ،دوستم داره و گوشیش خط فارسی نداره دنبال خط فارسی هست اگه لطف کنین لینکی ، راهنمایی کنین ممنون میشم
فونتهایی که توو این تاپیک هست رو دان کن برای خواندن فارسی ... یعنی پیامک فارسی که میاد میتونه بخونهنقل قول:
برای فارسی نوشتن هم به نظرم بهترین راه هک کردن گوشی و استفاده از کیبرد فارسی مجازی هست ... برای اینکار به بخش هک یه سر بزنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242524
دیروز تلفنی قیمت p990 کارکرده رو پرسیدم ، میخواستم ببینم چند میخره ؟ گفت : 100 تومن
ولی واسه من خیلی نو هست : دی
خیلی وقت بود توو قیمتا نبودم ولی اصلا فکر نمیکردم انقدر کم بخرن
سلام. . .نقل قول:
دیروز تلفنی قیمت p990 کارکرده رو پرسیدم ، میخواستم ببینم چند میخره ؟ گفت : 100 تومن
ولی واسه من خیلی نو هست : دی
خیلی وقت بود توو قیمتا نبودم ولی اصلا فکر نمیکردم انقدر کم بخرن
اگه نو و خوب باشه . . بیشتر از اینها می ارزه . .
من خودم برج 11 سال 87 گرفتم 190 ./ . که 120 تومانی هم بود . . اما اصلا بهش نمیشه نگاه کرد . .
شما اگه گوشیتون اصل و تمیز باشه . . برای خریدن از شما بیشتر از 150 می ارزه . .
موفق باشی . .
جدی !!! راستش من توو فکر یه g700 هستم ... قیمت کردم ، 150-160 تومننقل قول:
گفتم اینو بدم یه g700 بگیرم ... هرچی باشه مزیتهایی داره نسبت به p990 .
گوشیمم نشون مغازه ندادم ولی خیلی تمیزه ... اصلا خط نداره فقط به اندازه چند میلی متر رنگ گوشه های بالاش رفته :46:
تعجب میکنم چرا g700 انقدر ارزون شده ؟
سلام . .نقل قول:
جدی !!! راستش من توو فکر یه g700 هستم ... قیمت کردم ، 150-160 تومن
گفتم اینو بدم یه g700 بگیرم ... هرچی باشه مزیتهایی داره نسبت به p990 .
گوشیمم نشون مغازه ندادم ولی خیلی تمیزه ... اصلا خط نداره فقط به اندازه چند میلی متر رنگ گوشه های بالاش رفته
تعجب میکنم چرا g700 انقدر ارزون شده ؟
من اگه میتونستم شما رو ببینم 150 ازتون می خریدم . .
اما یک نکته . .
هر کی گوشی P990i خودشو فروخته . . پشیمون شده . .
چون واقعا گوشیه خوبیه . .
خیلی ها هم که میرند می فروشند برای اینه که گوشیشون فارسی نیست و نمیتونند اس ام اس فارسی رو بخونند . .
در ضمن . . اگه نفروشی بهتره . .
چون ما نمی خوایم شما از این تاپیک بری. .
فعلا بای
سلامنقل قول:
سلام . .
من اگه میتونستم شما رو ببینم 150 ازتون می خریدم . .
اما یک نکته . .
هر کی گوشی P990i خودشو فروخته . . پشیمون شده . .
چون واقعا گوشیه خوبیه . .
خیلی ها هم که میرند می فروشند برای اینه که گوشیشون فارسی نیست و نمیتونند اس ام اس فارسی رو بخونند . .
در ضمن . . اگه نفروشی بهتره . .
چون ما نمی خوایم شما از این تاپیک بری. .
فعلا بای
آقا یه حرکت جالب زدم
p990 رو فروختم به داداشم 150 ، G700 گرفتم .واقعا حیفم میومد P990 به اون نازی رو بدم دست مغازه دار اونم با اون قیمت
هنوزم P990 به نظرم شاهکاره گوشیاست
100% تایید میشه . .نقل قول:
هنوزم P990 به نظرم شاهکاره گوشیاست