برای شما هم هر چند دقیقه یکبار قطع میشه اینترنت ؟ تو یکساعت پنج شیش بار قطع میشه یه فایل 60 گیگی دارم دهنم صاف شده از ظهر تا الان فقط 5 گیگ گرفته هی سیمکارت قطع میشه بعد اینترنت میپره دوباره کانکت میشه
Printable View
برای شما هم هر چند دقیقه یکبار قطع میشه اینترنت ؟ تو یکساعت پنج شیش بار قطع میشه یه فایل 60 گیگی دارم دهنم صاف شده از ظهر تا الان فقط 5 گیگ گرفته هی سیمکارت قطع میشه بعد اینترنت میپره دوباره کانکت میشه
خدا رو شکر از لحاظ قطعی تا حالا به چیزی نخوردم!(پینگش داغون شده جدیداً ! هامبورگ رفته رو 160)ولی خیلی حجم میخوره باید به پشتیبانیش زنگ بزنم
ظاهرا امشب به شدت مشکل داره
کلا هیچ حسابی رو دانلود این اینترنت نمی کنم. قطعی هاش احمقانه س.
داخل سایت اون بالا دست چپ فرم پر کنید که ورژن مودم رو برگردونن به قدیمی ترین حالتنقل قول:
مشکلات قطع و وصل شدن های زیاد مربوط میشه به آپدیت مودم
سلام
دوستان کسی اطلاع نداره میشه مودم مبین نت رو آنلاک کرد که سیم ایرانسل روش نصب بشه یا با 4g کار کنه
خیر دوست عزیز نمیشهنقل قول:
خب داریم یواش یواش به آخر تابستون نزدیک می شیم:n28:
فقط یه سوال هست این که خبری از طرح های جدید مبین نت نیست
من که نمی دونم حداقل یه مقدار هیجان بدن که ما بمونیم من که دارم خسته می شم نه طرح جدیدی نه جشنواره ای
خدایی بازاریابی اینا فقط خلاصه می شه به کاربر جدید
پس ما که از اولاش بودیم مهمون ناخونده ایم:n02:
مستر مبین نت ازت میخوام بسته 100 گیگ 70 تومن رو بدتر نکنی؛ بهتر نمیخواهیم!
جالبه تو تابستون که مدارس و مراکز علمی کمتر هستند و جوون ها همش پای نت همچین بسته ای میزاری بعدش پاییز برنامه نداری.
ایرانسل مشتری هاشو روی گیمینگ از دست داد حالا مبین نت مشتری هاش جمع شده خدا میدونه چه برنامه ای داره:n41:
دوستانی که قطعی مکرر به خصوص زمان دانلود دارید حتما با پشتیبانی تماس بگیرید. ورژن مودم رو تغییر میدن بهتر میشه. یکی از دوستان بنده ارتقا پیدا کرده به 1046 و وضعیتش بهتر شده . ورژن های قدیمی تر هم ظاهرا مشکلی ندارن. خودم در حال حاضر 1044 هستم و قطعی با پرش لینک و قطع شدن سیمکارت زیاد اتفاق میافته