باز هم نمياد
باز هم نمياد
سلام دوستان من گوشیم w700 میباشد هی خاموش روشن میشه پشت سر هم
یا میزنهin active sim cardمشکل از کجاست شاید به خاطر اینه که روش هم اکوستیک و هم درایئر lcd ریختم باشه
نظر بدید چون برام مهمه
فلشش بهم خورده گوشيت رو فلش كن....:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام به برو بچ P30
من یه مشکل دارم از هرکی میپرشم جوابم میکنه.
آخرین بار باتری کوشیمو(k800) برداشتم وگزاشتم روشنش که کردم تمامی نوشته های توی گوشیم قاطی شده . یا اصلا نشون نمیده یا ناقصه مثلا Cancl رو C A نشون میده ریستم کردم Format هم کردم
نه Sms میشه خوند نه وقتی کسی زنگ میزنه شمارش میفته
ولی تمامی امکاناتش درسته Bluetoos Camera میتونم زنگ بزنم و میشه بهش تماس گرفت .
دیگه بهتر از این نمیتونستم توضیح بدم (کمممممممممممممک)
سلام دوستان تورو خدا یکی منو تحویل بگیره.!!!!!!
من گوشیم k850 است در حین مکالمه وقتی میزنم که مکالمه رو ضبط کنه میگه (فعلا در دست رس نیست) چی کار کنم.
با تشکر ازهمه شما
without_all به نظر بنده کاستومایزت اشتباه بوده یا بهم خورده اگه گوشیت رو فلش کنی و کاستوم مناسب بریزی درست میشه(اینجوری جواب دادم چون کامل توضیح نداده بودی)
mahdi1360
2احتمال وجود دارد یا سیم کارت شما ایرانسل یا یا تالیا0919 بوده و در زمان شلوغ مثلا 7 بعد از ظهر خواستید این کارو بکنید
یا گوشی مشگل نرم افزاری داره احتمال زیاد باید یه علامت مثلث زرد دیده بشه
از پاسخ شما آقا مهران خیلی ممنونم:11:. درسته سیمکارتم ایرانسله ولی چه ربطی داره:18:این مگه مربوط به امکانات گوشی نیست.درضمن مطمعنم که گوشیم هم مشکل نداره چون قبلا k800 داشتم و چند تا از دوستام که این گوشی رو داشتن همین مشکل بازم بود.:19: ولی این امکان روی گوشی خواهرم که k300 داره کار میکنه:9:کمکم کنید که با k850 جلوی k300 دارم کم میارم:42:نقل قول:
9کرتم بگو توضیح میدم جون من کمک کننقل قول:
درضمن ممن از کاستومایز چیزی نمیدونم و ازفلشم کم میدونم اگه به این دوتا نربوط میشه بگو از کجا دربارش بخونم url بده
بازم ممنون مهران جان تشکرجات فراوان:10:
کاستوم (خودمونی بگم) فایلی که به هنگام فلش میریزی باید با cdaگوشیت مطابقت داشته باشه و در مورد فونت و زبان گوشیه
همین و بس فکر کنم فهمیده باشی
ممنون میرم دنبالش