احتمال میدم که اون طرف عاشق بوده و اسیر دلش شده بوده وگرنه آدم عاقل همچین کاری نمیکنه!!:n06:نقل قول:
Printable View
احتمال میدم که اون طرف عاشق بوده و اسیر دلش شده بوده وگرنه آدم عاقل همچین کاری نمیکنه!!:n06:نقل قول:
فک کنم این بحث یه کم زیادی شیرین شده دیگه داره منفجرمیشه بهتره هرکی هرکار دلش خواست بکنه...می خواین ازدواج کنین می خواین نکنین ولی سرجدتون انقدر به چیزا سطحی نگا نکنین!آخه آرایش کردن یه نکردن چه ربطی به ازدواج داره؟به نظر من که به این طور مسایل باید بادقت بیشتری فک کرد......
ادم که نمیتونه همه چیزویه باره بخوادخوب راس میگی کسی دخترشو به توبااین وضع نمیده ولی اگه کسی دوست داشته باشه که باهم ازدواج کنیدباکمک هم میتونی مشکل تو حل کنی چون ادم وقتی بدونه کسی پیشش هست به خاطراون همه کارمیکنه تویکی پیداکن تا پیشت باشه وهمدرت...
خیلی جسارت ولی شما که دارین میگین زن میخواییم چیکار؟؟؟؟همین شمایین که به زن احتیاج دارین!!!!چون زنه که همین زندگی که شما میگینو سر وسامون میده!!!! خوب من یه دخترم وشرایطم باشمافرق میکنه!!!ومنم میگم مجردی خوبه ولی مجردی که واقعا توزندگی تون هیچ پسری نباشه وقتی خودم پول وماشین وخونه خودمودارم نیازی به جنس مخالف نمیبینم !!!!!ولی شماپسرانیازتون بیشترازمادختراست!ماجنبه مون بیشترازشماهاست!:n02:
نقل قول:
فرمایشات شما متین .اما زندگی غالبه ایرانی ها در سطح جریان داره و کلا کمتر به عمق می رسه :D
ارایش کردن یک خانوم یک مورد کاملا شخصی هست (هر چند بنده قبول ندارم استفاده زیاد از مواد ارایشی رو ) و همسر نباید در این مساله دخالتی
داشته باشه هستند اقایونی که دخترخانومی رو از هر لحاظ میپسندند اما سر موضوع پوشش ایشون مشکل دارند (منظورم پوشش نا متعارف نیست )
باید به این مساله توجه بشه که وقتی کسی رو برای ازدواج انتخاب میکنیم در حقیقت زندگی مون رو با ایشون شریک میشیم ولی ما حق اعمال زور رو
بر ایشون نداریم این رفتارهای تملک طلبانه در درازمدت باعث بروز مشکل خواهد شد کسی رو برای زندگی مشترک باید انتخاب کرد که به این درک قبل از
ازدواج رسیده باشه که شخص رو تا زمانی که خودش تمایلی به تغییر نداشته باشه نمیشه تغییر داد !
و اقایونی که نگران مزاحمت برای خانوم هستند باید قبل از همه این رو مطلع باشند که معیار و اساس رفتار خانوم هست یک خانومی که رفتار مقتدرانه ای
داشته باشه تحت هر شرایطی هیچ مردی جسارت نزدیک شدن به ایشون رو نخواهد داشت .
.
قبول ندارم ، یکی از معیارهای پسران برای انتخاب همسر آینده ، همین قضیه پوشش و ایناس .... شاید بگیم نوع آرایش و پوشش خانم یه مسئله ی شخصیه ولی برای اکثر اقایون این مورد یکی از معیارهای انتخابه .... و به قول شما چون زندگی مشترکه ، حق اظهارنظر داره اما اعمال زور نه .نقل قول:
ارایش کردن یک خانوم یک مورد کاملا شخصی هست (هر چند بنده قبول ندارم استفاده زیاد از مواد ارایشی رو ) و همسر نباید در این مساله دخالتیداشته باشه هستند اقایونی که دخترخانومی رو از هر لحاظ میپسندند اما سر موضوع پوشش ایشون مشکل دارند
کسی هم قصد اعمال زور رو نداره ... فوقش باهم صحبت میکنن اگه به توافق نرسیدن این ازدواج سر نمیگیره ... مثل موضوعات دیگه ای که شاید به توافق نرسن و ازدواج سرنگیره ( مهریه و ... )نقل قول:
باید به این مساله توجه بشه که وقتی کسی رو برای ازدواج انتخاب میکنیم در حقیقت زندگی مون رو با ایشون شریک میشیم ولی ما حق اعمال زور رو
بر ایشون نداریم این رفتارهای تملک طلبانه در درازمدت باعث بروز مشکل خواهد شد
تنها بحث شاید سر اذیت و آزار نباشه ، ممکنه پسر از اینکه خانوم آیندش با این پوشش بخواد باشه خوشش نیاد و هزاران دلایل دیگه ای که میتونه مدنظرش باشه ...نقل قول:
اقایونی که نگران مزاحمت برای خانوم هستند باید قبل از همه این رو مطلع باشند که معیار و اساس رفتار خانوم هست یک خانومی که رفتار مقتدرانه ای
داشته باشه تحت هر شرایطی هیچ مردی جسارت نزدیک شدن به ایشون رو نخواهد داشت .
نقل قول:حالت مقابلش هم هست ، اینکه زن هم به مرد احتیاج داره ...نقل قول:
همین شمایین که به زن احتیاج دارین!!!!
قبول دارم ، دیدم کسایی رو که بعد ازدواج زندگیشون نظم بهتری گرفت و نقطه ی مقابلش بازم دیدم کسایی که بعد از ازدواج علاوه بر اینکه زندگیش سرو سامان نگرفت ، آشفته تر شد ...نقل قول:
چون زنه که همین زندگی که شما میگینو سر وسامون میده!!!!
اصلا اینطور نیست ....نقل قول:
ولی شماپسرانیازتون بیشترازمادختراست!
صلوات بفرست :n02:نقل قول:
ماجنبه مون بیشترازشماهاست!
البته باید این مورد هم در نظر داشت که وقتی کسی ازدواج میکنه باید بدونه که داره مسئولیتی رو قبول میکنه و وظایفی براش بوجود میاد که شاید قبل از این وجود نداشته و باید بدونه که خود رای بودن، لج بازی و امسال این جایی در زندگی مشترک نداره. خیلی از مواردی هم که به قول شما شخصی هستن بعداز ازدواج، چه برای مرد و چه برای زن دیگه شخصی نیستن.نقل قول:
در مورد ارایش هم فقط این زن یا مرد نیستن که تصمیم گیرنده هستن بلکه شرایط جامعه هم باید در نظر گرفت و در جوامع عقب مونده ی فرهنگی مثل کشور ما آرایش زیاد خودش نوعی ریسک محسوب میشه!
مورد اخری رو هم که شما فرمودی کاملن قبول دارم. مرد و زن باید عفیف باشن و ذهنشون و افکارشون درست باشه و نه اینکه با حجاب و لباس بیشتر میشه همچین چیزی رو روش تاثیر گذاشت.
در مورد سوال تاپیک یعنی "ازدواج میکنم یا نمیکنم؟" باید بگم که توو این شرایط کسی بخواد هم نمیتونه ازدواج کنه (: دی).
نقل قول:
جرف شما رو کاملا قبول دارم . بله وقتی کسی ازدواج میکنه در حقیقت مسیولیت قبول میکنه نه تنها خودش و طرف مقابلش بلکه مسیول نفر سومی
به نام فرزند هم هست که از قضا ازهمه مهم تره .چون اون تاوان انتخاب ما رو خواهد داد بنابراین بهتره طوری انتخاب کنیم که روزی شرمنده فرزندمون نباشیم
منظور من رو بد متوجه نشید(بحث من فقط در مورد ارایش بود نه موارد دیگه ) منظور من این هست که کسی حق اعمال زور رونداره
اگه دو طرف منطقی باشند و اهل گفت و گو باشند با حرف زدن وگفت وگو کردن خیلی راحت میشه همه مسایل و سو تفاهم ها رو حل کرد !
الان بیشتر مشکلات زوجین سر این مساله هست که نمیتونند با هم حرف بزنند .وقتی دو نفر وارد یک زندگی مشترک میشند دیگه هیچ چیز شخصی نیست
اما نجوه برخورد با اون مساله مهم هست نحوه گفتار مهم هست
یک مورد مهم دیگه هم که بسیار باید بهش توجه کرد : منطقی بودن و گفت و گو کردن هست.
.
نقل قول:
کسی هم قصد اعمال زور رو نداره ... فوقش باهم صحبت میکنن اگه به توافق نرسیدن این ازدواج سر نمیگیره ... مثل موضوعات دیگه ای که شاید به توافق نرسن و ازدواج سرنگیره ( مهریه و ... )
بهتره به جای اینکه به این مسایل ظاهر و مهریه و ...توجه کنیم. به این موضوع توجه کنیم که اون شخص چقدر برای
خودش ارزش و احترام قایله ! ( در هر دو طرف ) و اون شخص چقدر از لحاظ فکری با ما سنخیت داره !
.
بحث سنخیت داشتن یه طرف قضیس بحث هایی از قبیل نوع پوشش و آرایش و مهریه و .. طرف دیگه ی قضیه ..نقل قول:
طرف ممکنه از بیشتر لحاظ باهم جور باشن اما سر مهریه و چیزهای ازین قبیل به توافق نرسن ..