سلام
اقا علیرضا شما ازمونای کانون شرکت میکردین؟
کلا ترازتون در چه حد بود؟رتبتون چند شد؟:n26:
Printable View
سلام
اقا علیرضا شما ازمونای کانون شرکت میکردین؟
کلا ترازتون در چه حد بود؟رتبتون چند شد؟:n26:
سلام دوستان
دیروز دبیر هندسه ما میگفت:
دیفرانسیل رو ول کنین بچسبین به هندسه تحلیلی و جبر وحسابان چون دیف رو الان بخواین بخونین حجمش خیلی زیاده و باعث میشه از بقیه درسا عقب بمونین
و سر جلسه هم باید وقت زیادی صرفش کنی تا بتونی جواب بدی پس هم وقت خوندن و هم وقت جواب دادنشو بذارین برا درسای دیگه
بنظرتون خوب گفته؟
آره راست میگن! تو هم که دیگه تو هندسه قوی تری!:n02:نقل قول:
تو کنکورم سوالای دیف سخت ترن و وقت گیرتر و کلا برا ما که پیجونده بودن!:n02: ولی هندسه هم حجمش کمتره و سنگین نیستن و هم میشه تستاشو با راه ها و کلک های رشتی :n02: جوابشونو پیدا کنی!
دیفرانسیل پیش 1 به نظرم خیلی اسونه اما مشتق و انتگرال خیلی سختن
ایشون خیلی اشتباه کردن!نقل قول:
یکی دیفرانسیل نخونه فوقش ۳۰ درصد می تونه بزنه.
اینو با اطمینان می گم
کسی که نتونه دیفرانسیل یاد بگیره سخت می تونه بره سراغ گسسته!
البته میتونه تحلیلی بزنه اگه خوب خونده باشه ولی برا هندسه پایه هم هیچ تضمینی نیست که میحثیو که خوندی بزنی.
کلا تستای دیفرانسیل و ریاضی پایه رو بیشتر می شه با اطمینان زد .
اینطور بگم اگه دنباله بخونی حد بخونی می تونی بزنی.
همینطور مشتق!
کلا من از دیفرانسیل جای سخت(اهنگ تغییر-کمیت وابسه-بهینه سازی(البته چندان سختم نیست!این چند ساله کلی تست مفت دادن از این بحث!)+انتگرال که کلا خودم چیز زیادی درک نکردم.
ولی گسسته یک تستایی از این نظریه اعداد یا گراف می دن که!!!!
همینطور هندسه پایه!
این معلمتون روشش برا ۲۰-۳۰ خوبه
نقل قول:
این کاره نبوده !
کلا هر کار افراط تفریطی تو کنکور اشتباس
فک کنم 20-30 صفحه پیش یکی میگفت دیفرانسیل و پایه های مرتبط رو بخونین بقیه همه رو ول کنین درصدتون میشه 60!
تو درس ریاضی یه کنکوری که بخاد نتیجه درست و درمون بیاره باید همه جا رو در حد تست های ساده و متوسط بلد باشه بعد برای تست های سخت وقت خوندن و تست زدن شو تقسیم بندی کنه
چون شما چن تا مبحث رو خوندی و بقیه رو حذف کردید ؛ از کجا معلوم سر کنکور تست های اون مبحث سخت بیاد و نتونی بزنی
مثلا یادمه یه معلم معروف به بچه ها گفته بود کاربرد مشتق سوال زیاد میآد منم خوب درس میدم بقیه جاها رو ول کنین ؛ حتی اینو اول جزوه اش هم تایپ کرده بود :n02:
از شانس بدش اون سال حد اومده بود sin(1/x بعد سوال کاربرد مشتق یه بهینه سازی داده بود که بعید بود راهش سر جلسه به ذهن کسی برسه ، پنج شیش خطی هم راه حل داشت
سلام
دوستان درسته میگن زبان علیرضا جابری (همان خیلی سبز و تخته سیاه) اگه بتونی تستهاشو بزنی کنکور دیگه برات آسون میشه ؟
آخه من تستاشو زدم لامصب هر درس 100 تست واژگان داده ، وقتی تستای سراسری رو می دیدم باورم نمیشد به این راحتی بزنم ، به نظر شما توی کنکور امسال هم همین شکل خواهد بود ؟
یه سوال دیگه ، به نظر شما زبان فارسی رو کدوم درسا رو بخونم که بتونم به 2 تا سوالش پاسخ بدم ؟
به نظر شما من که رشته هنر هستم ، در این روزا روزی 9 الا 10 ساعت میخونم ، البته درسته کمیت مهم نیست ، کیفیت مهمه و تا اونجایی که میخونم سعی میکنم با کیفیت بخونم ، به نظرتون عید روزی چند ساعت بخونم و بعد عید ؟ میشه یه مشاوره بدید ؟
خیلی ممنونم
كسي كه گفت حساب ديفرانسيل و پايه رو 100 ميزنم!با تقريب خيلي خوبي ميشه قبول كرد!ولي يك رياضي دان بگه من حتما گسسته و هندسه
تحليلي و پايه رو 100 ميزنم با تقريب خوبي ميشه بهش فحش داد چون خيلي رياضت كشيده تا به اين نتيجه برسه نامرد!
البته شانس هم خيلي دخيله ممكنه مباحثي كه خوندي اسون باشه باقي قسمت ها رو هم كه نخوندي ميشه سخت!پس برنده كسي كه
همه مطالب رو كم و بيش گرفته باشه!
سلامنقل قول:
کتابهای تست اغلب پر حجم هستند.
خیلی سبز هم پر حجم هست.
وقتی شما در یک کتاب هم تست کنکور و هم تستهای تالیفی و ... رو بتونی بزنی خب مطمئنا در کنکور هم میتونی بزنی
چون داری تیپهای سوالی زیادی رو میزنی.
پس این در مورد هر کتابی صادق است ...
برای زبان فارسی پنج مبحث نشر الگو من دارم خوبهنقل قول: