سلامنقل قول:
این پست بببنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
این پست بببنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
یه لینکی بود که وقتی من روش کلیک کردم یه دفع کروم هنگ کرد و دیدم کسپر هم یه کم قاطی کرده و مجبور شدم پی سی رو ریستارت کنم ولی کسپر هیچ چیزی تشخیص نداد سریع کسپر رو آپ کردم و دوباره گذاشتم درایو c رو اسکن کنه که بازم چیزی پیدا نکرد اما یکی از دوستان که ویروس یابش پاندا بود وقتی روی همون لینک کلیک کرد ویروس یابش بالا اومد و این ویروس رو شناسایی کردtrojan.win32 حالا سوالم اینه که من فقط درایو C رو اسکن کردم کافی بود یا باید کل پارتیشن ها رو اسکن کنم ؟ و اسکن هم رو حالت عادی بود باید بزارم رو تنظیمات اسکن عمیق و بعد سیستم رو اسکن کنم ؟ (اسکن در حالت تنظیمات عادی خود کسپر با اسکن عمیق چه فرقی داره ؟)
ممنون
افزونه های کاسپر رو از کجا باید پیدا کنم برای نصب روی گوگل کروم؟؟؟توی کروم استور هم پیدا نکردم
کلا چندتا افزونه داره کاسپر برای کروم و کدومهاش واجبتره.....من الان فقط Safe Money رو دارم.
سلام هر چی کلید برای کسپر انتی ویروس میزنم بعد یک ربع بلاک میشه انگار کسپر داره تمام کلیدهارو غیر اصلی رو جم میکنه
نه دوست عزیز . من خیلی از کلید استفاده نمی کنم ولی مال من هنوز هم کار می کنه
با سلام دوستان دو تا سوال داشتم :
وقتی کسپر رو آپ کنی و بعد باهاش دیسک نجات بسازی اون دیسک نجاتی که ساخته شده هم آپ هستش یا نه باید دیسک نجات آپ شده و به روز رو جدا دانلود کنیم ؟
بعضی وقتها یه دفع ویندوز قاطی میکنه و تمام پنجره هایی که باز هستش سیاه میشه و یا اصلا دیگه نمیتونم وارد نت بشم و کانکت بشم و خود کسپر هم قاط میزنه البته بعد از یه بار ریستارت دوباره درست میشه میخواستم ببینم مشکل از کسپر یا کلیدش هستش که به صورت تریال استفاده میشه یا نه مربوط به خود ویندوز هستش ؟
اینم عکس :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون
با سلام
من کسپر 2013 نصب کرده بودم رجیستر هم کرده بودم اما نمیدونم چرا سر 90 روزه Expire شد...
الان کسپر من Expire شده راه حلی واسه اش هست؟!!
سلام
برنامه Kaspersky Rescue Disk رو در چه شرایط باید استفاده کرد من الان یه سیستمی دستم هست که ویروسی شده و هیچ exe رو اجرا نمیکنه به جاش ویندوز مدیا سنتر رو بالا میاره اما ویندوز کامل بالا میاد من Kaspersky Rescue Disk رو با برنامه Kaspersky Rescue2Usb روی usb ریختم اما اصلا فعال نشد
چی کار باید بکنم
ممنون میشم اگر سریع جواب بدین
سلام دوستان .
تو سايت نمايندگی کاسپر که توی تهران - خ آیت هست نوشته اینترنت سکیوریتی موبایل 2013 قیمتش 18000 تومنه .
کسی از دوستان نزدیکشون هست ؟ بنده پول بریزم به حسابشون و یکی بخرند و شماره سریالش رو با ایمیل بفرسند .
اگر هم خودتون فروشنده ی محصولاتِ کاسپر هستین که دیگه بهتر.
اگر تو شهر دیگه ای غیر از تهران هم هستین فرقی نمیکنه .
فقط بگین بنده چقدر واریز کنم به حسابتون .
با تشکر
:10:
لینک محصول و آدرس شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزنقل قول:
به احتمال زیاد از ویندوزت باشه ولی از تریال بودن کسپر نیست چون ما اکثرمون از همین کسپر تریال داریم استفاده میکنیم که با کلید فعال میشن.اگه میتونی ویندوزت رو عوض کن
سلامنقل قول:
اکسپایر شدن کلیدها توی کسپر یه چیز عادی هست و حتی وقتی که کسپر رو مداوم آپ میکنید کلیدهاش زودتر از موعد مقرر هم اکسپایر میشن.تنها راهش پاک کردن کلید قبلی و فعال کردن آن با کلید جدید هست.
سلامنقل قول:
از این برنامه زمانی استفاده میکنن که سیستم به شدت ویروسی باشه و و ویروس ها اجازه اجرا شدن یا حتی عملکرد صحیح آنتی ویروس رو توی محیط ویندوز ندن.راستش من رو سیدی رایت کردم مشکلی نداشتم اگه میتونی رو سیدی رایت کن یا ایکنه دوستانی که این برنامه رو روی فلش ریختن کمکت کنن