این مثالی که من زدم نشون می ده به حد کافی تغییر کرده که 3000 تومن بدی و جدیدش رو بگیری!نقل قول:
کسی که به فکر بالای 90-80 درصد هست حتما باید بگیره!
Printable View
این مثالی که من زدم نشون می ده به حد کافی تغییر کرده که 3000 تومن بدی و جدیدش رو بگیری!نقل قول:
کسی که به فکر بالای 90-80 درصد هست حتما باید بگیره!
نمره کتبی اصلا مهم نیست!
چون اگه نمره تون زیاد باشه تاثیر مثبت هست! و اگه نمره کتبی تون کم باشه تمام تاثیر رو از درصد کنکور می گیره و اینکه کنکور تون از 100 درصد هست مثلا سال 85 به قبل( یعنی نمره کتبی نادیده گرفته می شه!)
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
دو سال پیاپی یعنی 89 و90 تغییر کرده! پس اون جمله رو ولشنقل قول:
خوب غیر زیست تجربی دیگه چیا عوض شده؟
الان نگاه کردم زیست سوم مال سال 86 بود من چه زود گذشته برام
پس واجب شده برم بخرم
بچه ها کتاب گاج در کتاب تست دین و زندگی گفته که الحمدالله رب العالمین مربوط به توحید افعالی-ربوبیت هست ولی در کتاب آیات و نکاتش گفته که مربوط به توحید عملی است . در هیچکذومش هم نگفته که مربوط به هر دوتاش هست
حالا کذومش رو باور کنیم ؟ دبیرای شما چی گفتن ؟
من کلی روش فکر کردم نتیجه گرفتم فکر هر سه تاش رو داره :31:
ميشه راجب عربي بگيد !؟
اگه بخوايم از اول شروع كنيم !
چه كتابي پيشنهاد ميكنيد؟
بچه ها اینجا کسی شیمی 3 خیلی سبز رو داره؟ با مبتکران چقد فرق داره؟ کدوم بهتره؟
منبع کنکور 91 زیست سال سوم 89 هست.اگه برای 90 تغییر کرده، فرقی به حال کنکوری های 91 نداره.نقل قول:
با توجه به کتاب دین و زندگی خیلی سبز الحمدا الله بیانگر توحید عملی ورب العالمین بیانگرتوحید نظری افعالی شاخه ی توحید در ربوبیت هست ضمنا ایاک نعبد وایاک نستعین بیانگر توحید عبادی هستش:20:نقل قول:
برای شروع عربی به زبان ساده نوشته ایاد فیلی خوبه ضمنا فوت و فن عربی خیلی سبز نوشته ی محمد برغمدی که خودمم دارم خوب هستش:20:نقل قول: