بچه ها یه سوال.خط به نام پدرم هستش و یه کارت دانشجویی جور شده مال کس دیگه هست که توی شهر دیگه دانشجو کارشناسی هست.کارتشو پدرم ببره گیر نمیدن خود طرف دانشجو هم باید باشه؟با کارت یکی دیگه میتونه روی خط خونه سرویس بگیره؟
Printable View
بچه ها یه سوال.خط به نام پدرم هستش و یه کارت دانشجویی جور شده مال کس دیگه هست که توی شهر دیگه دانشجو کارشناسی هست.کارتشو پدرم ببره گیر نمیدن خود طرف دانشجو هم باید باشه؟با کارت یکی دیگه میتونه روی خط خونه سرویس بگیره؟
مگه قرار نبود از اول آذر 512 هم بدن؟
بره 256 باید حتما حضوری اقدام کنیم یا با حساب اینترنتی مخابرات هم میشه؟
من خودمم اخیرا با کپی کارت دانشجویی برادرم 256 گرفتمنقل قول:
یه درخواست کتبی نوشتم و کپی کارت دانشجویی هم پیوستش کردم
فکر نمیکنم اونقدر گیر باشن که بخوان کارت دانشجویی رو موشکافی کنن
البته به طرف هم بستگی داره که بخواد اذیت کنه یا نه
ولی کلا تا جایی که من فهمیدم کارت دانشجویی فقط یه عاملی هست که کارشون رو قانونی جلوه بده و اینکه واسه کیه و چیه مهم نیست
حالا شما هم برو ایشااله که بهت میدن
خیلی چیزا قرار بود بدن که ندادن !نقل قول:
مگه قرار نبود از اول آذر 512 هم بدن؟
بره 256 باید حتما حضوری اقدام کنیم یا با حساب اینترنتی مخابرات هم میشه؟
بگذریم
اگه منظورتون همون بخش کابربری سایت مخابرات هست که توش میشه درخواست قطع و وصل ADSL هم داد
باید بگم که احتمالا میشه
ولی خب باید مدرک احراز هویت دانشجویی ( که همون کارت دانشجوییه ) براشون از طریق همون بخش آپلود ارسال کنی
فکر کنم نسبت به حضوری یکم تاخیر داشته باشه
حالا شما امتحان کن ببین چه مدت طول میکشه واسه رسیدگی بهش
:41::41::41:نقل قول:
واقعا دم بچه های مخابرات گرم
وقتی خودمون هوای همدیگه رو نداریم و کمک نمی کنیم و حداقل هم دردی نمی کنیم ، چه انتظاری از سرویس دهی مسئولان داریم؟ خوب اونا که اصلا ما براشون اهمیتی نداریم...
زنگ زدم پشتیبانی گوگل رو برام درست کردن . الان با https هم باز میشه .
با تشکر از [Alislow[ که یه روش برای باز کردن گوگل بهم گفت. من مشکلم باز کردن گوگل نبود چون هرکدوم از ما هزار تا چیلترشکن و چیز پی ان داریم که باهاش میتونیم تو گوگل و هزار تا سایت دیگه بریم ولی قطعا کاهش سرعت و مشکلات دیگه ای رو که موجب میشه آزاردهنده است
منم بعد از چند روز که فکر می کردم ایراد از مرورگر هست که گوگل را باز نمی کنه تازه امروز متوجه شدم وقتی با فایرفاکس یه اکانت جی میل وارد شم دیگه گوگل.کام رو نمی تونم باز کنم !!!نقل قول:
شما چطوری مشکلت رو حل کردین ؟
گفتین پشتیبانی زنگ زدین درست شد یا نشد ؟
دی ان اس چی ؟ با اون نمی شه کاری کرد ؟ اگه می شه اعداد رو می گین ؟
آقا دمت گرم ... :11:نقل قول:
من دوتای اول رو دادم الآن بعد از چند روز روی ماه گوگل رو می تونم بی مشکل ببینم :20:
فقط شما این برنامه رو می گین ؟
من دانلودش کردم ، می شه کمی توضیح بدین این اعداد رو چطور با این برنامه بدست آوردین؟کد:http://namebench.en.softonic.com/download
ممنونکد:http://k.minus.com/jrJlTlQjvOLpl.png
اشتباه تایپی . شرمنده " باز میشه" رو نوشتم "نمیشه."نقل قول:
ولی بازم وضعم فرقی نکرد. 2 ساعت گوگل باز میشد ولی باز از کار افتاد. زنگ زم پشتیبانی دیگه . گفتم این چه وضعیه گوگل باز نمیشه. گفت اعلام خرابی کن اعلام خرابی کردم 1 ساعت بعد زنگ زد 4 تا سوال چرت و پرت پرسید که از ------ استفادخ میکنی یا نه ؟ از وی پی ان استفاده میکنی یا نه؟ که من همه رو گفتم نه و آخر درستش کرد اما خیر سرش 2 ساعت بعد دوباره خراب شد.
فردا باز باید زنگ بزنم
سلام دوستان.
وضعیت اینترنت مخابرات شما الان تو چه وضعیه؟
من 128 نامحدود دارم 2 ماهی هست اومدم مخابرات ، هیچ مشکلی ندارم همیشه دانلودم رو 30 می چرخه (تقریباً ثابته) ، امشب برای اولین باره دچار افت سرعت شدیدی شدم ، سرعتم حدود 10 کیلوبایت در ثانیه است! یعنی از 100 کیلوبیت هم کم تر! می خواستم ببینم بقیه ی دوستان در چه وضعی هست اینترنتشون؟
موفق باشيد :40:
مطمنی عوض کردن دی ان اس جواب نمی ده ؟نقل قول:
برای من ردیف شد ها !