مشکلم حل شد.
حالا ی سوال دارم و اونم اینه که چرا ویندوز ریتینگ رو نشون نمیده؟؟؟؟؟واسه شما هم اینجوریه؟
Printable View
مشکلم حل شد.
حالا ی سوال دارم و اونم اینه که چرا ویندوز ریتینگ رو نشون نمیده؟؟؟؟؟واسه شما هم اینجوریه؟
من هر کاری میکنم نمیشه بازی GTA IV رو با کارت انویدیا اجرا کنم!!!
ادد میشه ولی وقتی از بازی بنچ مارک میگیرم توی بنچ مارک مدل کارت گرافیک رو اینتل میزنه!!!!
چیکار کنم؟؟؟؟
p30world هم p30world قدیم!!!!!!!
به ساعت نرسیده 2 صفحه جواب مینوشنتد!!!!!!
بعضی وقتها نمیشه یعنی درست سوییچ نمیکنه
gta که ججای خود داره مال من رو 3dMark11 درست سوییچ نمیکنه
راهشم اینه که از تنضیمات Nvidia خودت کارت گرافیک مورد نظر رو انتخاب کنی
ضمنا تو GTA هم فایل EXE اصلی (حجیمتره) هم Launcher رو اد کن
LaunchGTAIV.exe
GTAIV.exe
دوستان من یه سوال دیگه داشتم اونم اینه :
لپ تاپ من نمی دونم چرا به نظرم کمی تار میاد...علاوه بر اون هم refresh rate ش هم 60hrtzبالاتر نمیره
اینم یه عکس از نوع نوشته توی لپ تاپم
البته با خودم گفتم که شاید بخاطر فونت باشه اما همین دوتا پیج رو توی pcخونه که مانیتور crtهست چک کردم به نظرم با کیفیت تر میومد و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این کارو کردم ولی نشد!!
میشه دقیق تر توضیح بدین؟؟؟
شایدرزولوشنتون روی آخرین حدش تنظیم نیستنقل قول:
ضمنا مانیتور lcd اپتاپ نهایت رفرش ریتش همون ۶۰ هست و بالاتر نمیره.
(فکر میکنم led ها ۱۲۰ هرتز باشن)
نه رزولوشن آخر 1366*768
یه سوال دیگه اینکه من وقتی 3دی مارک دایرکت ایکس11 رو نصب کردم میگه این سیستم 11 ساپورت نیست در حالی که540 11 ساپورت هست و مشکل کار از اینجاست همون کارت گرافیک اصلی یعنی اینتل hdرو اکثر برنامه ها مثل شبیه ساز یا همین 3dmarkمیشناسن به عنوان گرافیک اصلی و از گرافیک انویدیا استفاده نمی کنن....حتی از روی auto select هم برو روی 540gt تغییر دادم بازم درست نشد...به نظرم درواقع این تنظیمات فقط برای اجرا برای کتابخانه انویدیاphysxباشه .. و نه در کل همیشه اجرانمیشه.جز در همین مورد که گفتم...
دوستان کسی میدونه چطوری باید کاری کرد که پریمری یا کارت اصلی رو از intel hd به gt540تغییر داد؟
چند وقتی هست که wireless لپ تاپ مشکل داره..به این صورت که رو علامت wifi پائین صفحه که ۵ خط آنتن را نشون میده..
علامت ! هست روش..ولی وقتی lan را واصل میکنم درست میشه..
البته همیشگی نیست ..چی کار باید کرد..؟
Nvidia Control Panel > Manage 3D settings > Program Setting >Add >LaunchGTAIV.exeنقل قول:
Nvidia Control Panel > Manage 3D settings > Program Setting >Add >GTAIV.exe