ممنون عزيز نميدونستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همين غيرت كرمانشاهي تو رگاش بيده كه اينطوري مقابل دشمنا وايساده بود ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون عزيز نميدونستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همين غيرت كرمانشاهي تو رگاش بيده كه اينطوري مقابل دشمنا وايساده بود ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جا سخن از اغتشاش نه ببخشيد سخن از انقلاب است ، يكي از همشهري هاي ما سر و كلش پيدا ميشه ....
واقعاً یک حقیقتی هستش , توی کتاب گینس ثبت کنید :27:نقل قول:
نفر بعدی که باید ترور بشه، نیش.نیش.بوتو هست. حالا ما یه چیزی گفتیم ... میبینید. :27:نقل قول:
همشهري ما رو باش ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا تعريف نميكني بايد يه چيزي هم بگي ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كجايي ؟ ميخوام بزنمت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نويسنده ي كتاب گينس همشهريمون بيده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مخفي ميشويم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عمراااان دستشون بمن برسه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونچه که واسه همشهری های ما باید ثبت بشه مشکل خود کم بینی - بی هویتی و نمیدونم چی چی :) هست اگه دقت کرده باشین کرمانشاه نمیگم تک ولی جز معدود شهرهای ایرانه و البته جهانه که بد گفتن ازش کلاس داره.........
تا حالا سوار تاکسی شدین که یکی حوری صحبت کنه انگار محل کارش تهرانه و از بد حادثه الان توی این شهر گذرش افتاده خوب تا اینجاش مسئله ای نیست ولی معضل اینجاست این فرد کذائي طوری از مشکلات صحبت میکنه و چنان آب و تابی با تهران مقایسه ش میکنه که انگار تهران مدینه فاضله (آرمان شهر :) ) تشریف دارن و البته آخر سر هم با یه سوتی ختم به خیر میشه.........
مثلا چنان از وضعیت افتضاح رانندگی و.. توی شهر صحبت میکنه و بعد ترافیک و فرهنگ رانندگی توی تهران رو چنان توصیف میکنه که گاهی شک میکنم احیانا تهران همون پاریسی نیست که میگن؟
نمیگم مشکل نداریم نه.......بلکه داریم ولی اونچه که توی ذهنمون هست بیشتره
یه چیزی پلیسها میگن به اسم امنیت روانی جامعه........ما امنیت روانیمون نسبت به بزهکاری و ... خیلی کمتر از امنیت واقعیمون هست.....در کل اینکه ملت بدبینی نسبت به خود هستیم و متاسفانه این بدبینی کلاس داره .......؟؟؟
صدای آمریکا گفت مادرش اصفهانی بوده..نقل قول:
ووكمن عزيز هر وقت خواستي منو بزني بگو بيام سر قرار قبلي .نقل قول:
يك مشت حوالم كن . بعدش خدافظ
ولي از شوخي گزشته با gunhdl موافقم
متاسفانه خودمان بر عليه خودمان زياد شعار ميديم .
برادر عزيزي كه با بد ديدن از يك نفر در فلان شهر ، تمام مردم اون ديار رو بد معرفي ميكني ، حالت خوبه؟
مطمعنم كه در سلامت كامل به سر نمي بري .
بزرگي گفته تا مرد سخن نگفته باشد . عيب و هنرش نهفته باشد
اگر من به فلان شهر مسافرت كنم و يكي از افراد اون شهر در حق من كم لطفي كنه دليل نميشه كه همه مردم اون شهر بد با شن
من در دوران خدمت سربازي با افراد زيادي از شهر هاي مختلف از تبريز گرفته تا سيستان از مشهد گرفته تا اهواز برخورد داشتم
ولي هيچ وقت به خودم اين اجازه رو نمي دم كه مشت رو نمونه خروار معرفي كنم . اين ضرب المثل مشت نمونه خروار است در مورد
انسانها صدق نميكنه .
بياييد كمي ديد مان را عوض كنيم .
كسي كه تمام مردم يك شهر رو بد معرفي ميكنه بدي از خودشه . مطمعنم .
مگه نه اينكه ما با اين كارمون هموطن خودمون رو مسخره ميكنيم ؟ ايا اين كار درسته ؟
فكر نمي كنم كه اين كار در بين كشور هاي ديگه هم رواج داشته باشه .
دوست عزيز عينك بدبيني رو از چشمت بردار . ببين دنيا چه قشنگه .
يا حق . اخ . ووكمن قرار نبود اينجور محكم بزني ها .....
behrooz اگه کمک خواستی بگو بیام بریم حالشو نگیریم!؟ D:
صدای آمریکا رو بیخیال شو اگه یه بیننده قدیمی باشی متوجه تم سلطنت طلبیشون میشی.نقل قول:
اسم مادر ایشون نصرت بیگم اسپهانی بوده و مدتی هم در اصفهان زندگی میکردند بعد پدر این خانم میره کراچی چون تاچر بزرگی بوده........منبع ویکیپدیا.
اما از ویکی پدیا معتبر تر مچله تایم هست در این مچله یه معرفی از خانم بینظیر بوتو شده بود که در اون مقاله اشاره ای هم به مادر ایشون شد و دقیقا با این لفظ kurdish-iranian خطاب شدند اون ماجرای کرمانشاهی بودن و پدر تاجر بر میگرده به ویکی پدیای انگلیسی که تا حد زیادی معتبر هم هست بهر حال کسی در اعتبار مچله تایم شک نداره.
توی صدای آمریکا هم اون برنامه ای که روز بعد با آقای نوری زاده بحث میشد این موضوع زیرنویس شد و از مادر ایشون به اسم کردهای ایران نام برد.
خود فرهودی (که سابقه ای بسی طولانی در سلطنت طلبی داره) همون روز ترور مادر خانم بوتو رو ایرانی و از خاندان کلائي توصیف کرد. (خاندان کلائي ظاهرا از کردهای شمال خراسان هستند) ولی اینرو روز بعد آقای نوری زاده توی برنامه اختصاصی خودشون از کانال یک (CHannel one) اشتباه خوند و همین خانم نصرت اسپهانی رو گفتن و ظاهرا با یکی از دوستان بلوچ خودشون صحبت میکرد و اینو ازشون پرسید و اونهم تاپید کرد البته موضوع کرمانشاهی بودن رو نه ولی اونم گفت از کردهای ایران.
در نهایت اینکه من که لینک دادم علاوه بر اونها برین آرشیو مجله تایم و مقاله معرفی خانم بوتو رو گیر بیارین اینکه کاری نداره این منابع رو هم با شبکه های در پیت ماهوره ای ایران مقایسه نکنید.
بهروز عزیز من که حرف تو رو زدم ولی لحنتو نفهمیدم منظورت کی بود بالاخره آخرش میزنی یا مینوازی ؟؟؟نقل قول:
طرفتو دقیق مشخص کن عزیزم یه بار دیگه هم شده پست منو بخون......