دستت درد نکنهنقل قول:
بچه ها این مپ ها جدید به نظر خیلی با حال میان ولی من تا جمعه دیگه نیستم
فقط چرا همه اون مپ های قبلی را برداشتین؟اون war4yh ها خیلی خوب بودن
--------------------
shvb جان سرور مثل این که مشکل داره نمیشه hook کرد همدیگه رو
Printable View
دستت درد نکنهنقل قول:
بچه ها این مپ ها جدید به نظر خیلی با حال میان ولی من تا جمعه دیگه نیستم
فقط چرا همه اون مپ های قبلی را برداشتین؟اون war4yh ها خیلی خوب بودن
--------------------
shvb جان سرور مثل این که مشکل داره نمیشه hook کرد همدیگه رو
ممنون shvb جون.نقل قول:
ولي سرور Hook نداره !
راستي من ووت کانفیگ مپهاي قبلي رو هم بهد دادم ، ولي حالا توي سرور نيست !
همينطور كه امير جون هم گفت اون مپهاي war4yh خيلي قشنگ هستن !
اگه مپهاي قديمي رو نداري من اونارو واست آپلود كردم (ووت کانفیگ مپها هم درون فايل Zip موجود هست!)
با تشكر.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
قبل از هر دفاعی بگم این مپها رو
سجاد مواد منفجره
تیپ ترونیک
رابین هدی
و غیره به من دادن
مدارکش هم موجوده
و من از قبول هر گونه مسئولیت سر باز میزنم
----------------------
میخواستم بگم رابین معروف به هد هد اشتباه گفتم اریاننقل قول:
نه بچه ها اومدن گفتن خرابه فکر کردم مپهای منه گفتم بیام بگم من نازی رو طلاق نمیدم
چند وقت پیش دیدم هر کلن خارجی برای خودشون یک سایت دارن.گفتم مگه ما چی مون از اونها کمتره که ما نداشته باشیم.بفکر ساخت سایت افتادم تا اینکه دیشب کامل طراحی و ساخته شد. ولی امروز فکر کردم دیدم ما ایرانی ها به دیدن همین انجمن هم نمی آییم چه برسه به سایت یک بازی! و فهمیدم که اشتباه کردم وقتم رو برای ساخت سایت تلف کردم.حال اینجا از هر کسی که خواستار اداره و مدیریت کامل سایت هست خبر بده تا کل سایت و دامنه را بصورت رایگان تحویل دهم.با تشکر یک تی باز پشیمان
کد:www.Teegames.tk
دوستان یک مپ دارم می سازم با عنوان "P30WORLD DDRACE 1".
مپ پیچیده ای هستش تقریبا و کارایی که پلیر ها (بعضی جا های مپ) باید انجام بدهند تا از اون قسمت رد شوند جالب طراحی شده اند.
تو مپ هم فقط از نقاط Hookable و Blocker استفاده شده.
-------------------------------------------------------------------------------------
فقط یک سوال:برای اسفاده از image که قسمت مختلف مپ رو تشکیل میده از یک فایل استفاده کردم که درون فولدر های خود بازی نیست (البته قسمت های تشکیل دهنده همون ها هستند.اما ایمیج مورد استفاده همرو تو یک فایل جا داده).
وقتی از ورژنی که تو سایت ddrace.info هست برای باز کردن مپ توی Editor باز می کنم قسمت های اصلی مپ معلوم هستند اما وقتی مپ رو با ورژن اصلی 0.6.0 باز می کنم قسمت های مپ سفید هستند.
منم 2 3 تا مپ ساختم ولی چون همشون این مشکلو داشتن بی خیال شدم.نقل قول:
من متوجه نشدم ولی من وقتی عکس رو emmbed میکنم مشکلی ندارم و مپ درست کار میکنه توی هر دو ورژن.نقل قول:
شماها عکس رو معمولی میارین یا emmebed ؟