ما که بالاخره انتخاب رشته کردیم کسی میدونه جوابش کی میاد؟
Printable View
ما که بالاخره انتخاب رشته کردیم کسی میدونه جوابش کی میاد؟
با دیپلم نمیشه کارشناسی شرکت کرد. کاردانی رو گزاشتن واسه دیپلمه ها.نقل قول:
واسه تطبیق پودمانی به ترمی هم همونطور که قبلا گفتم همه فقط درسهایی رو قبول میکنن که از 15 به بالا باشه نه 12 ، اینم بخشنامش:کد:http://ups.night-skin.com/up-90-10/پودمانی-به-ترمی.jpg
کارشناسی پیوسته نداره مگه ؟نقل قول:
میانگین کل دروس گذرانده شده 15 یا نمره هر درس 15 یا 14؟
دانشگاه ازاد 12 قبول میکنن اینها 15 :27:
بعد اگه دولتی قبول شم درسهای بالای 12 را قبول میکنن یا 15؟
کلا کارشناسی واسه بچه های کاردانش و فنی حرفه ای نداریم، مگر اینکه برن پیش دانشگاهی بگیرن و شرکت کنن.
خوب منم منظورم همون پیش دانشگاهی داشته باشن که کارشناسی پیوسته شرکت کنن.نقل قول:
آقا منم همین مشکل رو داشتم امسال.....دیپلم ریاضیم با مدرک پیش دانشگاهی
رفتم دفترچه کارشناسی پیوسته گرفتم ولی موقع ثبت نام ... کد رشته ی مورد نظرم رو از من قبول نکرد (رشته ی مکانیک ماشین ابزار-ساخت و تولید) .... چون رشته ای که میخواستم واسه کسایی بود که علاوه در مدرک پیش دانشگاهی مدرک کاردانی هم میبایست داشته باشن با اینکه کارت ثبت نام هم مال کارشناسی پیوسته بود در صورتی که این پیش نیاز ها مال ناپیوسته هست
تنها چند رشته مربوط به صنایع دریایی و.... بود که واسه کارشناسیه پیوسته قبول میکرد
(جالبه دوستام هم که دورو برم بودن هم میگفتم خوشبحالت مدرک پیش داری ... برو کارشناسی پیوسته).
به هر حال یه دفترچه ی 12 تومنی رفت تو پاچم...
پس شما چه جوری میگید که میشه؟
هر کاری کردم نشد که نشد:41: لطفا دوستانی که اطلاع دارند یه توضیحی میدند که قضیه چی بوده....
خوب خودتون دارید میگید که تنها چند رشته مربوط به صنایع دریایی و.... بود که واسه کارشناسیه پیوسته قبول میکردنقل قول:
دوست عزیز رشته ی مکانیک ساخت و تولید یه رشته ی شناخته شده است و به قول معروف جزو رشته های عوام پسنده...اصلا اصل رشته هایی که میشد انتخاب کرد(اونایی که لیستش تو دفترچه بلند بالاست و زیاده بود) اونا رو واسه کارشناسیه پیوسته زده بود ولی واسه ناپیوسته قبول میکرد که رشته ی من هم جزو اونا بود و مساله ی اصلیه من هم همینه و حتی خود دانشجو های ساخت تولیدی گفتن که میتونی این رشته رو اینجوری انتخاب کنی حالا که بهشون هم میگم.... میگن ما نمیدونیم چرا اینجوری شده و علتش چیه....
به خاطر این قضیه یک سال دیگه از عمرم تلف شد و باید تا سال دیگه صبر کنم و دنبال کاردانیه ناپیوسته ترمی باشم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه جوابش کی میاد؟
تا اواسط بهمن یا اواخر بهمن دیگه جوابش میاد.نقل قول: