نقل قول:
من رودهن هستم به ما گفتن از اول مهر کلاسها تشکیل می شه
Printable View
نقل قول:
من رودهن هستم به ما گفتن از اول مهر کلاسها تشکیل می شه
البته به دانشگاهت بستگی داره . مثلا ما که تهران جنوب هستیم بهمون گفتن از 7 مهر ماه کلاس ها تشکیل میشه ...نقل قول:
آخخخخ:41:گفتی تهران جنوب داغ دلم تازه شد:19:نقل قول:
الان تو سایت درپیت خودشون تقویم آموزشی رو پیدا کردم
با سپاس ویژه از Mehran Malfoy و shahrzad20
کد:http://www.iau-garmsar.ac.ir/page%20elmi/tagvimstu.htm
آیا کلاسهای پاره وقت و تمام وقت فرق میکنه ؟
یا همش باهمه
دوستان لطفا زود جواب بدین حیاتی
آیا کلاسهای پاره وقت و تمام وقت فرق میکنه ؟
یا همش باهمه
دوستان لطفا زود جواب بدین حیاتی
عزیز میشه بگی تراز آخرین فرد قبول شده چند بوده؟نقل قول:
و پالایش بوده دیگه ؟
پارسال این رشته 300 نفری گرفت که من هم جزوش بوده و ترازش 4200 بوده
ایشالله بیای با هم باشیم
ولی در کل تهران مرکز واحد مهندسی یکی از مزخرفترین واحدها از لحاظ اداری و کارکنان هست
راستی اومدید از سید (توپول حراست) نترسیدا
سلام دوستان من رفتم دانشگاه و یه سری برگه دادم تا برم پر کنم بعد برای ثبت نام باید ببرم راستی الان پولی نباید واریز کرد چون توی اون پوشه چیزی ننوشته بود
حضار محترم... توجه داشته باشید که تکمیل ظرفیت فقط شامل کسانی میشه که توی هیچ کدوم از انتخاب هاشون قبول نشده باشند . یکی از بچه های ما امروز رفته بود ، پاسداران اونجا مثل اینکه واسه امور اداری دانشگاه های آزاده استانه تهرانه . بهش گفته بودن که خیلی احتمالش کمه که تکمیل ظرفیت بهش تعلق بگیره . چون انتخاب 6 رو قبول شده بود. انتخاب اولش هم مکانیک اسلامشهر بود و فقط 20 تا دونه تراز کم اورده بود !!!
سلام . شما میدونین آدرس دقیق این امور اداریشون کجای پاسدارانه؟آخه من یه انتخاب بیشتر نکردم 64 تا تراز کم اوردم اینطوری که شما میفرمایین احتمالا توی تکمیل ظرفیت قبول شم میخوام یه سر بزنم ببینم چی میگن. اگه بزرگواری کنین آدرسشو بگین که خیلی عالیه:11:نقل قول:
خیابان پاسداران - کوچه ی بهستان ششم -نقل قول: