اینو دیگه نمیدونم کدوم فرمه فقط میدونمنقل قول:
فرق داشته باهم مثلا سوال 4 من میشده سوال 10 یه نفر دیگه اینطوری بود وگرنه همه یه سوال بوده
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3897779&postcount=214
Printable View
اینو دیگه نمیدونم کدوم فرمه فقط میدونمنقل قول:
فرق داشته باهم مثلا سوال 4 من میشده سوال 10 یه نفر دیگه اینطوری بود وگرنه همه یه سوال بوده
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3897779&postcount=214
حتما سوالای امسالو دیدید.
به نظر شما این طراحا با کدوم یکی از داوطلبا دشمنی داشتن؟اگه به خودشون چنین سوالایی میدادن چه عکس العملی نشون میدادن؟
واقعا این عادلانه بود؟
رفیق من پارسال با 45 در صد ریاضی رتبش شد 4500 منطقه.امسال با 40 درصد شد 700 منطقه.یه کوچولو عمومیاش بالاتر بود.فرقو میبینید؟چطور باید با این حقه ی اونا مقابله کرد؟
با خودم عهئ میبندم پوزشونو به خاک میمالم.
کسی درصدای نفرات برتر امسالو داره؟با جوابای ازمون امسال.جوایزی که بهشون دادن چی؟
نقل قول:
ولی من فقط فرمول خوندم و یه ذره متن و توی تستهایی که از خودم میگیرم، تقریبا تونستم از پسشون بربیام.
در مورد دوم، فکر کنم منظورتمو درست نفهمیدین. من فقط با خوندن درس نمیتونم جواب درست به تست بدم. قبلا هم گفتم، تستها رو آنالیز میکنم.
فقط توی این موندم که بعد از یک دور کامل خوندن کتابهای درسی،میشه ولشون کرد و کمکی خوند؟
بعد از یک دور خوندن کتابها به نظر من فقط و فقط تست بزن بعد هر جا دیدی قشنگ بلد نیستی از روی کمک درسی بخوننقل قول:
اما من میخوام یه منبعی هم داشته باشم که هی درسها رو دوره کنم. منظورم اینه که بعد از یک دور خوندن کتاب درسی، کتاب کمکی دیگه کافیه یا هنوز هم کتاب درسی مهمه؟نقل قول:
بعد از یک دور خوندن کتابها به نظر من فقط و فقط تست بزن بعد هر جا دیدی قشنگ بلد نیستی از روی کمک درسی بخون
ببیننقل قول:
اما من میخوام یه منبعی هم داشته باشم که هی درسها رو دوره کنم. منظورم اینه که بعد از یک دور خوندن کتاب درسی، کتاب کمکی دیگه کافیه یا هنوز هم کتاب درسی مهمه؟
کتاب های کمک درسی هر چقدر هم که خوب باشن باید به این قضیه ایمان آورد که کنکور بر مبنای کتاب درسی هست
یعنی داره به این سمت پیش میره
تمرین های کتاب فوق العاده مهمه
چیزهایی که ما هیچی حسابشون نمیکنیم میشه ازشون تست درست کرد
مثل امسال که استدلال استقرایی رو آوردن
خیلی از بچه ها به خاطر اینکه فکر میکردن یه تله ای توی این تست هست نزدن در صورتی که متن کتاب درسی بود(صفحه 6 جبر)
به هر حال اگه کمک درسی میخونین روی کتاب های درسی هم یه حساب ویژه باز کنین
اینجوری نباشه که یه دور بخونین بندازین کنار
با هر مرور کتاب درسی هم مرور بشه خیلی عالیه
نتیجه ش رو بعد از کنکور میبینین
یعنی استدلال استقرایی توی کمکیها نبود؟نقل قول:
ببین
کتاب های کمک درسی هر چقدر هم که خوب باشن باید به این قضیه ایمان آورد که کنکور بر مبنای کتاب درسی هست
یعنی داره به این سمت پیش میره
تمرین های کتاب فوق العاده مهمه
چیزهایی که ما هیچی حسابشون نمیکنیم میشه ازشون تست درست کرد
مثل امسال که استدلال استقرایی رو آوردن
خیلی از بچه ها به خاطر اینکه فکر میکردن یه تله ای توی این تست هست نزدن در صورتی که متن کتاب درسی بود(صفحه 6 جبر)
به هر حال اگه کمک درسی میخونین روی کتاب های درسی هم یه حساب ویژه باز کنین
اینجوری نباشه که یه دور بخونین بندازین کنار
با هر مرور کتاب درسی هم مرور بشه خیلی عالیه
نتیجه ش رو بعد از کنکور میبینین
من فکر کنم کتاب کمکیها همون مطالب کتاب رو داره. با این تفاوت که اولا خیلی بهتر توضیح داده و دوما مطالبی رو که واقعا زاید هست رو حذف کرده. درست فکر میکنم یا نه؟
شاید در کتابهای کمک درسی مطالب با زبانی سادهتر و شیرینتر توضیح داده شده باشه، ولی گاهی اوقات از نظر طراح محترم عین جمله مهم هست. کلمه به کلمه...:13:نقل قول:
توی کتابهای کمک درسی هم مولف نمیاد کتاب را عینا کپی کنه براتون، بلکه فرض را بر این میذاره که شما قبلا کتاب را خوندید!
از الان به فکر خلاصه درس باشید خیلی کاربردیه من با همین خلاصه درس هایی که تو طول سال نوشتم تونستم روزهای اخر کل کتاب ها رو تو یک روز بخونم(اختصاصی) برای شیمی همچین کتاب کمک درسی کافی نیست من فقط کتاب سنجش رو زدم شیمی تست زدن نمی خواد به غیر از مسایلش من که سر جلسه اصلا نرسیدم حل کنم همه رو از حفظ زدم بدون اینکه سوال رو بخونم همش از سنجش اخر گاج بود خرداد نشستم سوالاش رو با گزینه هاش حفظ کردم سر جلسه همش با همون عددا اومد که تو 10 دقیقه 20 تا شیمی زدم اخرش هم شد58 درصد وقت داشتم بیشتر می زدم طراحای اختصاصی امسال نامرد بودند بعدش کسی ازمون های گاج شرکت نکنه من سوالاش رو دیدم به حدی
اختصاصی هاش راحته که به درد کنکور های دهه ی 70 می خوره نه الان
یاحق
جدی میگی یعنی تمام سوالهای شیمی از کتاب گاج بوده:18:نقل قول: