تم نصب نمیشه روی این گوشی نه ؟
Printable View
تم نصب نمیشه روی این گوشی نه ؟
نچ!!!!!!!!!!!! :31:نقل قول:
به غیر از این و مشکل 500 پیامک، مشکل ویژه دیگه فکر نکنم داشته باشه. تاچش خوب، دوربینش قابل قبول، فیلمبرداریش عالی و چهره کاربری گیرایی داره... :10:
شاد و نوکیایی باشین :31:
سلام-دوستان جت برای search کردن فایل منجری چیزی نداره؟
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
بچه ها این گوشی فیلم با فرمت MKV ساپورت نمیکنه ؟
از دوستان یکی لطف کنه کامل توضیح بده که این برنامه Trek Buddyبه چه دردی میخوره و کارش چیه؟؟؟ منم نصب کردم فعالم شد و چراغشم سبز شد و اون نشونه گیر وسط هم یه فلش نشون میداد همین... بقیه نقشه رو هم که خودم ریخته بودم پس اون کارش چیه؟؟؟؟
خوب موقعیت شما رو نشون میداد دیگه....اگه تمام چراغ ها سبز باشه...موقعیت شما رو روی نقشه نشون میده....gps...هست دیگه....یا مثلا سرعت شما وقتی سوار یه وسیله نقلیه باشی....با یه سری دیگه امکانات..نقل قول:
از دوستان یکی لطف کنه کامل توضیح بده که این برنامه Trek Buddyبه چه دردی میخوره و کارش چیه؟؟؟ منم نصب کردم فعالم شد و چراغشم سبز شد و اون نشونه گیر وسط هم یه فلش نشون میداد همین... بقیه نقشه رو هم که خودم ریخته بودم پس اون کارش چیه؟؟؟؟
من که دیگه از دست این گوشی خسته شدم 10 دقیقه که تو جیب شلوارت میزاری هنگ میکنه، یکم رطوبت بش میرسه بازم هنگ میکنه و تا 20 دقیقه باز نمیشه برای من که تو اهوازم واقعا مشکله چون هوا اینجا همیشه رطوبت داره تا حالا بیش از 20 بارم گوشی رو فلش کردم نمیدونم به خاطر این فلش های زیاد اینطوری شده یا این آخرین فریموره اینطوریه. حتی چند بار به خاطر پسورد گذاشتن روی قسمت اس ام اس هاش و باز شدن دل بخواهی این گوشی بدون دادن رمز و یهک آدم فضول آبروم رفته که خواستم گوشی رو بزنم زمین و خوردش کنم اما گفتم 200 تومن بفروشمش برم ویو یا گالکسی یا beam هر وقت که اومد بگیرم چون دیوونه این گوشی ها شدم.خواستم بگم که همچین گوشیه مالیم نیست بغیر از صفحه نمایشش که واقعا عالیه.
من که تو جیبم میزارم ، شمالم هستم گرما + رطوبت ولی اصلا هنگ نکرده تا الان !
نمی دونم چرا گوشیه من اینقدر هنگ میکنه؟ امروز خواستم گوشی رو به یک نفر بفروشم درست همون موقع چند قطره آب ریخت رو گوشی و بعدش کاملا هنگ کرد تا الان هم حدود نیم ساعته که هنگ کرده حتی با در آوردن باتری هم جواب نداده اگه کسی بتونه مشکل منو حل کنه ممنون میشم چون میخوام بفروشمش از شرش راحت شم.