حالا چرا عصبانی میشی؟ مگه من شخصیتتو زیر سوال بردم؟نقل قول:
منظورم اینجا بود:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=151086&page=5[/HTML]
ولی خوب هر جور راحتین. من قصدم توهین یا چیز دیگه ای نبود.
ممنون.
Printable View
حالا چرا عصبانی میشی؟ مگه من شخصیتتو زیر سوال بردم؟نقل قول:
منظورم اینجا بود:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=151086&page=5[/HTML]
ولی خوب هر جور راحتین. من قصدم توهین یا چیز دیگه ای نبود.
ممنون.
من یه دوره پلاگوژی رفتم..نقل قول:
این دوره مربوط به کسایی میشه که میخوان کارت مربی گری بگیرن.
سایه جان منظورت رو درست گرفتم؟
اونم هست
ولی کلا الان برای کار افرینا کلاسای مدیریتی گذاشتن که در طول این دوره ها باید bp ارائه بدن
که در اخر دوره گواهی کار افرینی بهشون میدن
و گویا با ارائه این گواهی مسئولین بانک ها و جاهای دیگه بهتر و بیشتر با این کار افرینا همکاری میکنن
پس به درد بخوره.. خوبه برم سراغش ببینم جزئیاتش چطوریه.. اصلا کی کلاساش شروع میشه.نقل قول:
مرسی سایه جون:10:
اره به درد بخور که هست . کلاساش هم از محتوای خوبی برخوردارن
یه سر به جهاد دانشگاهی بزن
:46:باسلام خدمت خانمهاای بابا شما خانمها چهقدر چشمتان به این اقایون است هر چند وقت یکبار به کارهای انان گریز میزنید اصولا به نظر من زن ومرد هرهکدام شخصیت مستقلی دارند ودلیلی ندارد مرتب نسبت به هم مقایسه شوند که از همدیگر کم نیاورند بهتر است شخصیت مستقل خودمان راحفظ کنیم به مازیاد ربطی ندارد که آقایون چه کار میکنند یانمی کنند اگر در این تایپیک حرف خودمان را بزنیم خیلی بهتراست
درمورد کلاسهای کارآفرینی بااطلاعاتی که من دارم اکثرکلاسهایی ازاین قبیل محلی شده برای کاسبی برگزار کنندگان آن اگر جایی مدرک معتبری دادند که واقعا قابل استفاده بود اقدام کنید وگرنه فقط کمک به پرشدن جیب صاحبان آن کمک کرده اید اصولا کارآفرینی چیزی که نیاز دارد بیشتر خلاقیت فردی است
سلام به همراه خوش آمد گویی :11:
پست بالاییتو تا حدی قبول دارم
قراره دیگه حرفی از آقایون نزنیم :46:
با این پستت هم کاملا موافقمنقل قول:
ولی آخه تا کی میخوایم به فکر مدرک باشیم؟
کارآفرینی اسمش پیداست...خلاقیت...
ولی خب چه کنیم که برای پیشبرد کارها همه جا مدر میخوان؟:41:
سایه جان
شما خودت این کلاسا رو رفتی؟
+ بچه ها یه پیشنهاد دارم..بحثها دو روزه باشه؟
یعنی مثلا تا فردا صبح بحث " کارآفرینی" باشه
كار بدي نميكنم جاي بدي كارنميكنيم :31:نقل قول:
اطلاعات كافي بود :46:
يه چيزي قبل از رفتن بگم : حدود چهار پنج صفحه تاپيك يه كي گفته اقايون اينجوري اون يكي گفته درمورد اقايون صحبت نكنيم
فكركنم بهتره يه ويرايشي بفرماييد دوستان
بانك ها فقط مدارك دانشگاهي قبول دارن اونم با ازموني كه خودشون برگزار ميكنننقل قول:
و گویا با ارائه این گواهی مسئولین بانک ها و جاهای دیگه بهتر و بیشتر با این کار افرینا همکاری میکنن
البته هرچند وقت یکبار آزمونهایی هم برای افراد دیپلم برگزار میکنن یا لیسانسه هایی که رشته اشون به بانکداری مرتبط نیستنقل قول:
یعنی برای کارمند ساده ی بانک بودن..میتونی تو آزموناشون شرکت کنی مدرک خاصی هم لازم نیست