برو به ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ...اونجا برش دار ...نقل قول:
Printable View
برو به ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ...اونجا برش دار ...نقل قول:
nدوستان شرمنده یه جا دیگه گیر کردم.
اون قسمت که تو ویلای عموهه کلی مجسمه هست باید بری دونه دونه تو هر شهر اون علامت ها رو بازی کنی تا قفل ها باز شه. منم 5 تاشو رفتم ولب یکی دیگش رو پیدا نمیکنم. فکر کنم این یکی همونیه که علامتش مثل بقیس و سفیده و توی forli هستشه. ولی چه جوری باید ردش کنم؟
منم قبلا یه همچین مشکلی برام پیش اومده بود درست یادم نیست چه جوری تو کنترل پنل درستش کردم...ولی میتونی یه بار دیگه چند بار شیفت رو بزنی تا اون گزینه بازم بیاد بعد غیر فعالش کن:46:نقل قول:
سلام به همگي بچه ها من توي AC2 خرابكاري كردم يعني نميخواستم اينجوري بشه .
من اون قسمتي رو كه اتزيو لوناردو داوينچي رو كنار كالسكه ميبينه بعد براي اولين بار سوار كالسكه ميشي وقتي سربازا ميپرن رو كالسكه . ميخوان منو بندازن پايين گفت كه shift رو بزنم .من هم زدم ولي يه دفه پريد بيرون و يه پيغام آورد و پايينش گزينه هاي yes ,no اومد من همyes زدم وبعد رفتم تو بازي ديدم كه ديگه شيفت رو خودش ميگيره(مثل اينكه شيفت رو مدام نگه داشته باشم) كه بعد از چه قدر ور رفتن فهميدم كه بازدن شيفت از حالت اونجوري در مياد ولي با زدن مجدد اون به حالت اول برميگرده من ميخوام كه كاملا اين حالت از بين بره چون اعصاب آدم رو خراب ميكنه تو بازيو اين رو بگم كه من براي اجراي اين بازي از حالت ساخت سرور مجازي استفاده كردم. لطفا كمكم كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييد. :19::42::45::sad:
دوستان منم این مشکل رو دارم میخوام همیشه Shift رو بزنم ولی هیچوقت اون نکته نیاد ، راهی داره ؟
یادم نیست مرحله این شهر رو ... اسکرین شات بدین از معبدی که میرین توش، میگم بهتون !نقل قول:
سلام
من 2جا مشکل دارم
2 زیرزمین ویلا از 6 تا مجسمه 5 تا رو باز کردم
ولی اون یکی که 2 ونیز هست و از روی یکی از تاورها توش میریم رو نمی تونم رد کنم. یه چک پوینت داره که نوشته advanced jump بزنین من هر کار می کنم نمی تونم روی اون میله برم. خواهش می کنم راهنمایی کنید.
اینم شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اتاق شمشیرا جای یه شمشیر خالیه این همون نیزس؟ از کجا میشه نیزه گیر آورد ؟
مرسی
مشکل من اینه که معبد رو گیر نمیارم. یکی هست که میر اون بالا و سوار اون یارو هواپیمای لئوناردو میشی بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم.(بازی تموم شده)نقل قول:
راستی چرا بازی که تموم شد اینقدر مسخره تموم شد؟ مامان ازیو که هنوز هنگ کرده جلو تخت افتاده . بعد خواهر ازیو یا خودش چرا ازدواج نکردن؟؟!(این جا ایرانه ها:31:)داونچی چی شد؟ عموهه چی شد؟
یعنی معبد رو پیدا نمیکنی ؟!نقل قول:
1 معبد دقیقا" در همین حوالی که میگی هست ، پیداش کن ، از روی مپ، انتخابش کن، بعد که نزدیک میشی بهش فاصله رو بهت میده، راحت میتونی پیدا کنی معبد آخری رو !
جای پرها 2 ونیز با رنگ قرمز
اینم از عکسش. اون سفیده رو چه جوری ردش کنم؟نقل قول: