البته خدمت دوستمون
"saviorperi" عرض کنم تم که من خودم 3 یا 4 تا تم دیدم که روی کوکی میشه ریخت مثل تم پاردا(آبی-سفید-مشکی) و یا تم اپل آیفون و یا... ولی تاحالا خودم امتحان نکردم.
ولی هیچ گوشیی به انعطاف پذیری ویوتی پیدا نمیشه !
البته خدمت دوستمون
"saviorperi" عرض کنم تم که من خودم 3 یا 4 تا تم دیدم که روی کوکی میشه ریخت مثل تم پاردا(آبی-سفید-مشکی) و یا تم اپل آیفون و یا... ولی تاحالا خودم امتحان نکردم.
ولی هیچ گوشیی به انعطاف پذیری ویوتی پیدا نمیشه !
من میتونم با تم کوکی کنار بیام و بنا به گفته Steps-Rap عزیز شاید بشه بهش تم هم نصب کرد ولی دوستان یکی در رابطه با قفل کوکی کمکم کنه آخه اصلا دوست ندارم فقط به این دلیل مجبور بشم از کوکی دست بکشم و استار رو که قفل داره بگیرم
دوست عزيز تر از جان :دی ، منم مشکل شمارو دارم البته با این تفاوت که کوکی رو خريدم و بعد به این مشکل بر خوردم!!!نقل قول:
من میتونم با تم کوکی کنار بیام و بنا به گفته Steps-Rap عزیز شاید بشه بهش تم هم نصب کرد ولی دوستان یکی در رابطه با قفل کوکی کمکم کنه آخه اصلا دوست ندارم فقط به این دلیل مجبور بشم از کوکی دست بکشم و استار رو که قفل داره بگیرم
من يک A1200 دارم که از لحاظ قفل گذاری گوشيه بسيار کاملی هست ( با اینکه هم از جاوا پشتيبانی ميکنه هم از لينوکس ) ، خوده گوشی به طور پيش فرض این قابليت رو داره
به طوری که ميتونی رو هر پوشه ای که خواستی قفل بزاری ، تو بخش پيامک ها هرجايی خواستی قفل بزاری ، يا کلا منوی گوشی رو قفل کنی
يک گوشی 2600 نوکيا مال 10 سال پيش!! هم داشتم که قابليت پسورد گذاری رو منوی گوشی رو داشت اما کوکی نداره!!!!!!! يک مدل پسورد گزاری داره که خيلی مسخرست حالت بهم ميخوره ، سازنده ها نميزاشتن سنگين تر بود
شما بايد بری تو منوی گوشی ، بعد از زدن چندين گزينه و رسيدن به صفحه مورد نظر ميتونی يک گزينه رو انتخاب کنی که با دادن پسورد بهش بلافاصله گوشی همونجا قفل ميشه ، بعد که بخوای باز کنی پسورد رو ميزنی و گوشی باز ميشه . اما برای دفعه ی بعد دوباره بايد تمام این مراحل رو تکرار کنی که اصلا سريع نيست و ميره رو اعصابت .
-------------------------
راستی خيلی جاها رو هم گشتم ( هم فروم خودمون هم فروم های فارسی و خارجيه ديگه ) اما انگار هيچ برنامه ای برای قفل گوشی تحت جاوا ساخته نشده! سيمبين ريخته ها ، اما جاوا نيست ، نميدونم چرا اصلا دليلشو نميدونم ، يعنی جاوا اینقدر ضعيفه که همچين برنامه ای رو نميتونه بسازه؟ اگر ضعيفه پس چرا اینهمه برنامه های پيچيده تر و قوی تر ساخته ميشن براش؟
خيلی تعجب آوره و البته مسخره
مشكل با بلندي صداي موسيقي كوكي در هدست بلوتوث Jabra bt300
سلام
يكي از همكاران مدتي پيش يك هدست بلوتوث Jabra BT3030 خريدند براي گوش دادن به موسيقي منم خوشم اومد و ديدم گوشيم هم ساپورتش ميكنه (گوشي من ال جي كوكي هست)
حالا كه خريدمش يك مشكل بزرگ باهاش دارم و اون اينكه وقتي ارتباط گوشي با بلوتوث برقرار ميشه براي پخش موسيقي كنترل صدا از طرف گوشي غير فعال ميشه و گوشي صدا رو در حالت حداكثر بلندي به بلوتوث ميفرسته و حتي با كم كردن صداي بلوتوث به كمترين درجه، باز هم صدا زيادي بلند هست و چون به گوش دادن موسيقي با صداي بلند عادت ندارم اين حجم صدا اذيتم ميكنه.
توي تنظيمات گوشي هم چيزي پيدا نكردم كه مشكل رو حل بكنه.
اگر از دوستان كسي راه حلي داره لطف كنه من رو راهنمايي كنه. ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم Mcafee جان، خیلی ممنون که این اطلاعات رو بهم دادی. ببخشید اما متوجه نشدم اون قسمت از حرفات که در مورد پسورد گزاری مسخره بود مربوط به کوکی بود یا 2600 ؟!؟
راستی دوستان اگه میشه یک نفر امتحان کنه ببینه اینکه میگن کوکی محدودیت نصب برنامه ها تا 11 MB داره حقیقت داره.
والا منم تاحالا امتحان نکردم.نقل قول:
اما خریدن گوشی استار پشیمونی نیماره.گوشیه خوبیه.
100% مربوط به کوکی بود ، 2600 که در این مورد از کوکی خيلی بهتر عمل ميکنه!! :دینقل قول:
دوست خوبم Mcafee جان، خیلی ممنون که این اطلاعات رو بهم دادی. ببخشید اما متوجه نشدم اون قسمت از حرفات که در مورد پسورد گزاری مسخره بود مربوط به کوکی بود یا 2600 ؟!؟
راستی دوستان اگه میشه یک نفر امتحان کنه ببینه اینکه میگن کوکی محدودیت نصب برنامه ها تا 11 MB داره حقیقت داره.
من خودم هنوز نرم افزارام تا 11 مگ نرسيده که بگم ، اما يکی دو صفحه قبل بود که يکی از دوستان ميگفت تاحالا از 11 مگ هم بيشتر نصب کرده و هنوز هم گوشی پيغامی نميده!
من که پشیمونم الان....ولی دیگه مجبورم باهاش کنار بیام و گفتم بیخیال دیگه سخت نگیر! :دینقل قول:
اما خریدن گوشی استار پشیمونی نیماره.گوشیه خوبیه.
Mcafee جان خیلی ممنونم از شما. اگه کوکی این امکان رو داشته باشه باز بهتر از هیچیه و من حتما کوکی میگیرم نه استار که هم ظاهرشو دوست ندارم و هم میگن آنتن دهیش خوب نیست.فقط Mcafee جان دو تا سوال :
1- میشه بگی تو منو کدوم مسیر رو باید رفت تا به اونجا که پسورد میدیم رسید ؟
2- اگه وقتی پسورد دادیم گوشی رو خاموش و روشن کنیم چی میشه ؟ پسورد میخواد یا نه ؟
و اینکه دوستان عزیز من یه جا خوندم که صفحه نمایش کوکی ضعیفه یعنی گفته بود موارد زیادی به گارانتی میاد که صفحشون شکسته و یا خراب شده حتی در اثر یه فشاره کوچیک. نظرتون چیه ؟ تا حالا دیدید یا شنیدید ؟
یه ویدیو آموزشی از نحوه برداشتن کیپد مجازی در بازی ها و نرم افزار های کوکی:
کد:http://208.117.236.70/watch?v=x3WeQqtwlbk