سلام بچه ها.من 405 2000 دارم و 3ساله دارم کولرشو گاز میزنم و هر سال خالی میکنه.امسال تقریبا 2 ماه پیش گاز زدم و الان خالی کرده.یکی تست کرد گفت کمپرسورش نشتی داره.کمپرسور 2000 با 1800 فرق میکنه؟قیمتش چنده؟
Printable View
سلام بچه ها.من 405 2000 دارم و 3ساله دارم کولرشو گاز میزنم و هر سال خالی میکنه.امسال تقریبا 2 ماه پیش گاز زدم و الان خالی کرده.یکی تست کرد گفت کمپرسورش نشتی داره.کمپرسور 2000 با 1800 فرق میکنه؟قیمتش چنده؟
ماشین چینه؟نقل قول:
وقتی پدال رو گرفتی این صدا رو میده یا وقتی میخوای کلاچ رو درگیر کنی؟
احتمال دار ه از بلبرینگ کلاچ باشه
به هيچ وجه نميشه اينطوري دقيق نظر داد و صد در صد نياز به دستگاه دياك داريد تا مشخص بشه. البته چون موتور شسته شده ، اين احتمال وجود داره كه اتصال كوتاهي بين كانكتورها و اتصالات و سوكتها بوجود آمده باشه و باعث بهم خوردن تنظيم و ايجاد خطا در كامپيوتر خودرو شده باشه.نقل قول:
خوب کسی میدونه کدوم قطعه احتمال خرابیش هست؟
مثلا فیوز خاصی سوخته باشه؟؟
هرگز سعي نكنين با دستكاري غير اصولي مشكل رو پيدا كنين چون خيلي راحت ميتونه باعث بدتر شدن وضعيت و يا حتي مخارج سنگيني براي شما بشه.
سلام. روشن کردن کمپرسور کولر ماشین در چه دور موتوری مناسب تره؟ مثلا اگه در حال حرکت و دور موتور 3000 کمپرسور رو روشن کنیم به اون قسمت مگنتی که قفل میشه و نیرو رو به کمپرسور منتقل میکنه فشار میاد؟
کسی نیست جواب بده؟
دوست عزیز قانون خاصی در این مورد نیست اما شما همیشه چه در موقع روشن کردن کولر و چه خاموش کردن یه لحظخ کلاچ بگیر و عمل رو انجام بده بعد کلاچ رو ول کن!
سمند. وقتی پدال کلاج رو فشار میدم این صدا رو میده. به نظرم از داخل اتاق زیر همون کلاج هم میادنقل قول:
واسطه بين سر سيم كلاچ اتومبيلهاي 405 سمند و پارس ، با پدال كلاج ، يه قطعه پلاستيكي هست كه مرتبا فرسوده شده و ميشكنه و ممكنه هر جايي اين اتفاق بيافته. احتمالا اون داره سابيده ميشه و آخرهاي عمرش هست. اون قطعه رو چك كنين و حتما چندتا از اين قطعه رو توي ماشين داشته باشيد تا احيانا نياز شد سريع عوض كنين. يك خار فلزي هم داره كه اگر خواستيد بگيريد حتما از نوع فولادي بخريد.نقل قول:
سمند. وقتی پدال کلاج رو فشار میدم این صدا رو میده. به نظرم از داخل اتاق زیر همون کلاج هم میاد
از اون قطعه پلاستيكي، نمونه فلزي هم ساخته شده كه ديگه مشكل شكسته شدن رو نداره اما بعضيها گفتند كه باعث سفت شدن كلاج ميشه ولي من تا بحال نديدم كه تغييري توي سفت يا شل بودن كلاج داشته باشه.
عامل ديگه اينكه احتمال داره داخل سيم كلاج خشك و زنگ زده شده باشه كه بايد باز كنين و مقداري روغن داخل اون بريزيد تا كم كم به سرتاسر سيم و داخل غلاف اون نفوذ كرده و صداي اون از بين بره و احتمال زياد پدال هم نرمتر خواهد شد.
بوشهاي خود پدال كلاج با كشكولي پدالها هم اگر مورد پيدا كرده باشن ميتونه صدا بوجود بياره.
اگر اينها نباشه ديگه برميگرده به سيستم ديسك و صفحه و بلبرينگ كلاج كه اون داستاني جدا داره..
سلام دوستان
من سه چهار ماهی میشه یه 206 وی8 خریدم, تاحالا هم هیچ مشکلی نداشتم, امروز ماشین رو روشن کردم و کولر رو زدم(البته فقط فن, و دکمه AC رو نزدم) فن مثل همیشه شروع به کار کرد ولی بعد از 30ثانیه شدت بادش به کمترین حالت رسید و هر چقدر هم دکمه کم و زیاد رو میزدم هیچ تغییری تو شدت بادش ایجاد نمیشد, وقتی کمپرسور رو میزدم, کمپرسور به خوبی کار میکرد ولی بازم شدت باد تغییری نمیکرد.
کولر رو که خاموش روشن میکردم دوباره فن به مدت 30ثانیه بطور طبیعی کار میکرد(یعنی میشد شدت بادش رو کم و زیاد کرد) ولی دوباره بعد از 30ثانیه شدت پرتاب باد فن روی کمترین حالت ثابت میشد.
تا اینکه ماشین رو یکبار خاموش روشن کردم, بعد دیگه این مشکل واسم پیش نیومد و کولر عین اولش بدون مشکل کار کرد.
حالا خواستم بدونم آیا ماشینم مشکلی داره؟نیازه ببرم به نمایندگی نشونش بدم؟
سلام
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه! پیش میاد بعضی موقع قاطی کنه اما به ندرت! چون سیستم کولرش الکترونیکیه...
اینجوری شد سر مثبت باتری ماشینو قطع کن یه نیم شاعت بعد دوباره بزن جا ....
البته یه روش برای ریست کردنش هم هست اما در خاطرم نیست چطوریه دقیق! یه سرچ بزنی احتمالا روشش پیدا کنی!