یه سوال داشتم
من هیچی در مورد پرواز نمیدونم این بدردم میخوره؟
نسخه فارسیش خوبه؟
Printable View
یه سوال داشتم
نسخه فارسیش خوبه؟
سلام.
منم مثل شما هیچی بلد نبودم. نمی گم الانم خیلی بلدم. اما از قبل خیلی چیز ها رو یاد گرفتم. اگر با این برنامه کار کنید و خوب یاد بگیرید تقریبا85 درصد آموزشهای لازم برای پرواز با یک هواپیمای ملخی رو یاد گرفتید. اون 15 درصد بقیه هم مربوط به کلاس های تئوری و آموزش های خاص خلبانی هست که شاید در شبیه ساز توان قرار دادن تا به امروز نبوده باشه. البته برای یاد گیری هواپیماهای غول پیکر تجاری هم مورد استفاده قرار می گیره. اما برای ابتدا مناسبه.
پرواز علاقه می خواد. اگر فکر می کنید به عنوان سرگرمی می خواید استفاده کنید که به نظر من بیشتر از چند روز یا چند ماه استفاده نمی کنید. درست مثل بازی های دیگه که هم تکراری می شن هم خسته کننده. اگر غیر از این هست که به شما تبریک می گم.به هر حال تجربه خوبیه.
موفق باشید.
بهتره روشن تر بفرمائيد پنل A300 براي چي ؟ هر سازنده اي براي خودش پنل تعريف مي كنه.نقل قول:
من دوتا داشتم براتون آپ كردم . اميد وارم كار كنه. هر دو مال CLS A300 هست البته 600R ولي با هم خيلي فرق دارن.بع هر روي اميد وارم كار كنه (زياد نه!)
کد:http://www.iransimulation.ir/panel.html
تصور نميكنم هيچ كدوم از دوستان خلبان بوده باشند! كلي از لذتش به شروع كردن از صفر هست (ببخشيد كه از طرف همه صحبت كردم)نقل قول:
یه سوال داشتم
نسخه فارسیش خوبه؟
نسخه فارسي رو بنده پيشنهاد نمي كنم . دليلش هم تو صفحات قبل به قدر كافي دوستان اشاره كردند. بازم تصميم با شماست. نهايتا مجبوريد نسخه فارسي و اصلي رو با هم داشته باشيد. حالا اموزش فارسي رو ميشه طور ديگه تهيه كرد. ولي شبيه سازي رو كه نميشه هيچ چيز بهش اضافه كرد نميتونه نقطه شروع خوبي باشه:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان يا پست شما رو نديدم يا با هم زديم. شرمنده دخالت شد.
مسرور و پاينده
سلام به همگی.
واقها تاپیک فوق العاده ای دارین.
دست همتون درد نکنه.
یکی اینجا میتونه همهی اون چیزایی که تو این تاپیک برای دانلود گذاشتین رو به دی وی دی بزنه و بهم پست کنه؟ البته هزینش هر چه در باشه من میپردازم.
آخه بعضی از چیزایی که اینجا هست هیچ جا نمیفروشن. تنها میشه دانلود کرد که من حوصله ی دانلود اصلا ندارم.
اگه کسی در ایین باره بتونه کمکم کنه جوابمو حتما بده.
البته گفتم هزینه هر چه قدر بخواد من بهش میدم.
راستی فایل هارو هم درست باشه.
این تو عمرم بهترین بازیه که کردم..
ممنون.
من ای دی اس ال ندارم و نمیتونم این فایلای تو پست اول رو دانلود کنم
بدردم میخوره؟
می بخشید اینقدر سوال می کنم.
بعدش مثلا کنترل هواپیمای جنگی داره؟
جنگ چی؟ :دی
ممنون ولی هیچ کدوم از لینکها کار نمیکنه..:41:نقل قول:
تو سایتی گه گفتید عضو هم شدم ولی موقع دانلود میزنه:
the page conNOT be displayed
اینترنتم هم ADSL -512 هست....:41:
لینک ها رو تست کردم،برای من وقتی روی دانلود کلیک میکنم میگه فایرفاکس نمیشناسه که این چی هست و نمیدونم فلان پروتکل این موضوع رو نمیدونم چیکارش میکنه و از این حرف ها.
قول میدم به زودی مشکل حل میشه.
بفرمائيدنقل قول:
هر دو رو يكي كردم. اگر كار نكر اين a310 رو هم امتحان كنيد (هواپيما) نميدونم قبلا گزاشتم يا نه ولي حجمش خيلي كمه. اگر خودشم خوب نبود ميشه از پنلش استفاده كرد. البته اگر پنل داشته باشه . استفاده نكردمکد:http://www.4shared.com/file/140628230/650a596/panel.html
کد:http://www.4shared.com/file/128607087/af673946/Iran_Air_A310_203.html
سلام امشب برنامه پروازي داريم:
ساعت هرچه شما بگين.
هواپيما:757,727,C-130,737,747,767,A380 اگه خواستين شاتل آتلانتيس هم داريم :27:
مكان:ازOIGG به OIII يا OIMM
موفق باشيد...
مگه با شاتل هم ميشه پرواز كرد ؟ :31:نقل قول:
مسير رو هم نفرموديد !