ویروس ask .exe واتوران ویک فایل اجرایی دیگه اسمش رو نمی دونم ولی اگر کسی هست راهنمایی کند ممنون میشم
تو رو خدا منو از دست این ویروس خلاص کنید کمکمی ترسم بیفته به جون خودم
جواب تایپیک رو از کجا پیدا کنم اگر به ایمیلم ارسال کنید خیلی ممنون میشم
مرتضی
Printable View
ویروس ask .exe واتوران ویک فایل اجرایی دیگه اسمش رو نمی دونم ولی اگر کسی هست راهنمایی کند ممنون میشم
تو رو خدا منو از دست این ویروس خلاص کنید کمکمی ترسم بیفته به جون خودم
جواب تایپیک رو از کجا پیدا کنم اگر به ایمیلم ارسال کنید خیلی ممنون میشم
مرتضی
سلام دوستان , من انتي ويروس AVG 8.5 رو نوت بوكم نصب كردم ولي حالا ديگه نوت بوكم هيچ برنامه اي رو باز نميكنه!!!!!!!
حتي سي دي ديكشنريم رو هم كه ميذارم بازم باز نميكنه:18:
لطفا كمكم كنيد:41::41::41::41::41:
به تاپيك زير برو :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=326709
آيا AVG پيغامي مبني بر پيدا كردن ويروس هم داده ؟ اگر داده در قسمت قرنطينه اون نگاه كنين و بگين اسم ويروس چي هست . و آيا خود AVG هم اجرا ميشه يا نه ؟نقل قول:
من از دانشگاهمون فایل دانلود میکنم ، و اکثراً سیستمشون ویروس داره ، میخواستم ببینم اگه از یه سایت امن که مطمئنم ویروس نداره دانلود کنم ، و فلش رو به طور مستقیم از مای کامپیوتر باز نکنم و فقط از طریق دانلودر محل ذخیره رو فلش مموری انتخاب کنم ، امکان ویروسی شدن فلش وجود داره یا نه ؟ خواهش می کنم راهنمایی کنین .نقل قول:
با تشکر :11:
اگر به هنگام وصل كردن فلش به سيستم ، اتوران فلش ظاهر بشه .نقل قول:
سعید جان خیلی ممنون ولی منظورتون رو خوب نفهمیدم . وقتی هم فلش رو وارد پورت میکنم خود به خود اجرا نمیشه .نقل قول:
من كامل توضيح داده بودم احتمال ميدم مديران محترم بقيه مطلب رو پاك كردن . ( احتمال ميدم به خاطر لينك دادن به يك سايت ديگه بود در حاليكه هدف كمك به دوستان هست ) .نقل قول:
خوب اگر اجرا نشه ويروس به فلش منتقل نميشه ولي در مورد اينكه مسير فلش رو به دانلود منيجر بدين امتحان نكردم و نمي تونم نظري بدم ولي فكر نكنم انتقال پيدا كنه .
شما نرم افزار پرتابل زير رو دان كن و تو سايت دانشگاه اسكن كن . اين نرم افزار مخصوص فلش و ويروس اتوران هست :
Autorun Virus Remover 2.3 Build 0702 Portable
حجم : 2.7 mbکد:http://www.4shared.com/file/122146926/d9177486/Autorun_Virus_Remover_23_Build_0702--Portable.html
من یک سیستم گیرم اومده پر سیتی وارم تروجانت ایجنت و..........
بیشتریشونو گرفتم :-/ فکر کنم گرفتم اما جازه نصب انتی نمی ده مثل نود 4 و combo fix هم جواب نمی ده چی کنم؟
سلام دوستان
چند روه درگیر یه مشکل شدم
در کامپیوترم کلی عکس از دوران کودکی پسرم داشتم که الان میبینم همشون پاک شده و بجاش یه فایل بنام thumbs.db نشسته حتی وقتی از پارتیشنهام properties می گیرم حجم عکسهام از اون درایو کم شده یعنی انگار به کل پاک شدن.
از مدیران و متخصصان و اعضا خواهشمندم کمکم کنید ممنون