سلام
یه سوال در مورد پاورقی ها داشتم. تو یه کتاب که پر از پاورقی بود دیدم صفحه ای که حدود 30 تا پاورقی داشت رو در قسمت پاورقی ها به پنج ستون تقسیم کرده بود! و خیلی فضای کمتری میگرفت ولی هر چه سعی کردم راهشو پیدا نکردم.:41:
Printable View
سلام
یه سوال در مورد پاورقی ها داشتم. تو یه کتاب که پر از پاورقی بود دیدم صفحه ای که حدود 30 تا پاورقی داشت رو در قسمت پاورقی ها به پنج ستون تقسیم کرده بود! و خیلی فضای کمتری میگرفت ولی هر چه سعی کردم راهشو پیدا نکردم.:41:
نقل قول:
جواد جان تو آفیس 2007 که من نتونستم اگه پاورقی باشه دیگه نمیشه شماره صفحه گذاشت
گشتم نبودنقل قول:
بگرد ، كاشكي باشه
جلال جان سلامنقل قول:
بابا اين كار امگان پذيره كه
ميتوني همزمان هر دو تا رو داشته باشي
سلام من بعد از اینکه ویندوزمو عوض کردم تعدادی فایل وورد داشتم که حالا بعضیهاشونو که باز میکنم حروف بصورت ناخوانا و مربع شکل باز میشن و unicode هم که میکنم بازم درست نمیشه
آیا کسی میدونه چی کار کنم که بازیابیشون کنم؟
ممنونم
نقل قول:
خوب پاورقی درست شد . ببینم برای پاصفحه هم میشه همین کار رو انجام داد ؟
سلامنقل قول:
شما به همين ترتيب ميتوني توي پاصفحه هم شماره صفحه داشته باشي و هم غير اون
دوست عزيز سلامنقل قول:
اين اشكال خيلي عجيب به نظر ميرسه
اولا به نظر من فايلهات رو روي يه سيستم ديگه هم برو امتحان كن ببين اونجا هم همينطوره يا نه.
اگه همينطوري بود به فكر درست كردن فايل باش ولي اگه نه به فكر عوض كردن ويندوز باش
در ضمن نوع ويندوز قديمي و جديدت رو هم نگفتي
پس شما اول چك كن ببين عيب از فايل نباشه تا بعد
دوستان ممنون مشکل من حل شد
اين كار رو با زرنگار انجام مي دهند. توي ورد امكان پذير نيست. مگر اين كه شماره ها رو به جاي خودكار، دستي وارد كنيم كه اونوقت، با هر اصلاحي، همه شماره ها به هم ميخوره.نقل قول:
كلاً بهتره اگه توضيحات، زياد هست بعضيهاشو توي خود متن بياريم كه پاورقي ها زياد نشه.