اما ايني كه تو يران هست چراغش اسپرته
به نظر من مزدا رتبه دهمم مياورد بازم انتخاب ميكردم حالا بالاخره كدومو انتخاب كردي
اما ايني كه تو يران هست چراغش اسپرته
به نظر من مزدا رتبه دهمم مياورد بازم انتخاب ميكردم حالا بالاخره كدومو انتخاب كردي
مزدا 3 سهمیه داره.
احتمالا" مزدا 3 رو انتخاب میکنم،حالا یه چند روز دیگه میرم نمایشگاهه یکی از آشنایانمون..خداروچه دیدین یدفعه دیدین جو گرفتم یه بی ام دبلیو ورداشتم!!
.نقل قول:
باتشکر
این تاپیک برا اینه که دوستانی که میپرسن مثلا من از بین این ماشینا کدومو بخرم؟ تاپیک اضافی ایجاد نشه بلکه فقط همین باشه که تعداد رای دهنده ها بیشتر و مقایسه دقیق تر باشه. حالا دوستانی مثل شما که خودتون ماشین رو انتخاب میکنید بحثش جداس.بعد ببخشید شما مگه کجا زندگی میکنید که تندر نداره. :13:من امروز
از کردستان تا تهران تو جاده خدا میدونه شاید 1000 تا تندر دیدم.:10:ولی در کل این تاپیک هنوز تعداد رای دهنده هاش کمه. در سایت phalls اگه اشتباه نکنم نزدیک به300 نفر شرکت کردن که 199 نفر فکر کنم به تندر رای دادن.پس ماشین بدی نیست.
شما که عکسشو دیدین اتفاقا از تو عکس خیلی قشنگتره که:20:!از نزدیک اونقدر بیریخت نیست و این بار 500 و44هزار 756 بار ه که میگم این ریختش جا میفته. به خدا شما یه ماشن نام ببرید من بگم اون اول که اومده بود مردم چی میگفتن. به 206 میگفتن کوزه به ریو میگفتن خر مگس:31:. ولی دیگه جا افتاده. اینم قضیش همینه
سگ زرد برادر شغاله.سایپا و ایرانخودرو نداره که.همشون از یه آخور می خورن.
دوستان اگه لطف کنن نظرشون رو درباره ماشین های بالا از نظر ثیمت و کارایی به ترتیب از بهترین به کمترین نام ببرن ممنون میشم.
من خودو نظر خودمو میگم:
1-تندر
2-206تیپ5
3-گل
4-ورنا
5-ریو
6-206 تیپ2
7-405
8-پارس
9-سمند
10-سمندlx
يعني مزدا 3 با اون عظمت 1300 سي سي است؟؟؟
کی میگه 1300 سی سیه موتورش 2000 هست با 16 سوپاپ
ببینید من هم همینو می گم!! اگه کسی بخواد ماشین بخره با توجه به این تاپیک که هیچی! هر صفحه هر کی یک چیزی می گه تو صفحه ی 5 پژو 206 بهتره، صفحه ی 6 تندر90 بهتره صفحه بعد ...نقل قول:
اینطوری شما فقط دارید با خودتون بحث بیجهت انجام میدید! هیچکس هم اینوسط حرف دیگری رو قبول نداره! آخه این چطور کمکی هست به کسانی که می خواهند ماشین بخرند؟:20:
در مورد محل زندگی من (من خونه ی دزد عروسکها هستم) خوب شاید ایران نباشم دوست عزیز، من از کجا بدونم کردستان تا تهران چه خبره؟ :46:
در مورد جا افتادن هم ببینید البته حرف شما متین، ولی مثلا بی ام و و یا تویوتا فقط به خاطر امنیت و کیفیت (که اینطور که من فهمیدم از این بلبشو اینجا تندر خودرویی امن نسبت به دیگر خودرو ها هست) این نامها رو ندارند بلکه خوش تیپ و زیبایی هم دارند! خیلیها هنگام خرید یک تویوتا و بی ام و ، با اینکه تویوتا مثلا امکانات و امنیت بیشتری داره به خاطر فقط قیافه اون یکی رو می خرند!
برای همین بحث جا افتادن نیست، بحث نگاه اول هست، که تندر ( با اون عکسی که من دیدم) برای همه جذاب نیست، ولی آیا شما می تونید بگید مثلا پرشیا جذاب نیست؟ از همون اول هم پرشیا یک خودروی لوکس بود! با اینکه امکاناتش با 405 در حد یک شیشه برقی عقب فرق می کرد!!
برای همین اگر واقعا قصد کمک دارید، لطف کنند دوستان از یک منبع معتبر مقاله در مورد خودرو ها بگزارند و به سوالات جواب بدهند، اما نه اینکه هر صفحه یک ماشین خوب باشه! و همه هم مدرک دارند ولی رو نمی کنند!!
موفق باشید
به نظر من روآ....
1001 دلیل داره....که هیچکی نمیدونه....
دوست عزیزی که پیغام خصوصی داده بود،
من که نمیتونم دلیلشو بگم، یعنی نمیشه دیگه
ولی به من اطمینان کنید.
در سالهای آینده معلوم میشه.... اینم راهنمایی