بله، درسته دانلود نهایتا 115 کیلوبایت برثانیه هستش. بازم جای خوشحالی داره.:46:نقل قول:
Printable View
بله، درسته دانلود نهایتا 115 کیلوبایت برثانیه هستش. بازم جای خوشحالی داره.:46:نقل قول:
اقا کسی توی تهران با پیش شماره 7790 فن اوا داره ؟؟ اگه کسی داره بگه چطوره توی این منطقه؟؟
وضعيت منطقه شما عاليهنقل قول:
برات چند پيشنهاد دارم
1. سرويس 512 حوده فن اوا ( تماس با خوده فن اوا بگيريد مستقيما) هر سرويسي كه مايل هستيد.
2. سرويس ويژه 512 ماهيانه 2 گيگ شبانه رايگان ماهي 18000 هر گيگ اضافه 6500 تومان ( براي دريافت سرويس با من تماس بگيريد) يك گيگ همين سرويس بدون شبانه ماهي 12800 تومان
3. سرويس 10گيگ ماهانه 40 تومن - شبانه رايگان - كيفيت بالاي سرويس ميشه تجربه كرد هر گيگ اضافه 6500 تومان ( براي تهيه با من تماس بگيريد)
آقا افشین سرویس 128 نامحدود موجود هست؟نقل قول:
برای این میپرسم چون ممکنه بخوام بگیرم.
الان هم 512 با 3 گیگ در ماه رو دارم!
آقا قضیه چیه ؟
سرعتم خیلی نوسان پیدا کرده،میره رو 14 میاد رو 38 !!
هم شبانه،هم روزانه !!!
والا سرويس 128 نامحدود بهترين توصيه من مخابرات هست كيفيت فن اوا در اين سرويس اصلا خوب نيست و نه بصرفه هستنقل قول:
----
بچه ها با شروع تعطيلات افت سرعت خواهيم داشت . نگران نباشيد عادي هست
من از فن اوا گرفتم یک مگ ولی نمیدونم چرا سرعتم چندروزه پایین هست قبلا 150 فیکس بود وبالا و پایین نمی رفت الان رو 130 گیر میکنه و تکون نمیخوره بره بالا قضیه چیه مشکل از چیه یک مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه شبها لینکهارو میزارم رو دانلود یک دفعه بعد از 2 یا 1 ساعت نتم قطع میشه صبح که بیدار میشم خیلی ضد حال میخورم
میبینم چیزی نگرفته
من از صبا ميخوام بيام بيرون سرعت شبانه سرويس 512 چقدر هست ؟ چون شبانه برام خيلي مهمه
من مشهد مركز صابري هستم
شنيدم فن اوا سرعت دانلود رو دقيقا مثل اكانت ميبنده ! درسته ؟ و آيا شبانه پهناي باند رو باز ميكنه يا نه ؟
ممنون
من 512 دارم و سرعتم دو ماهه که بیشتر از 512 شده و بعضا به 1 مگ میرسه!نقل قول:
شب ها هم بین 1 تا 1.5 گیگ دانلود میکنم!
بله ، فن آوا دقیقا سرعت دانلود رو مثل اکانت میبنده ولی در بعضی از مراکز مخابراتی سرعتش بیشتر شده!(ولی مطمئنا از دستشون در رفته و در اسرع وقت سرعت ها رو به حالت نرمال برمیگردونن!)
سلام.پیش شماره ی من 7736 هستش. میخوام از لایزر بیام فناوا
لایزر مشکل سرعت نداره.ولی خوشم نمیاد از رفتارشون.
سرعت دانلود رایگان ( شبانه ) این سرویس چنده : 3 ماهه 5 گیگ 256/128
بعد شبانه چه ساعاتی هست ؟ 1 تا 7 هستش ؟
پول نصب هم باید بدم 20 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟