با توجه به اینکه وقت شما تمام شده انتظار جواب ندارم اما فقط این مسئله رو گوشزد کنم که اولا عرایضی نبود یه عرض کوچیک بیشتر نبود. طوری گفتی عرایض که یکی ندونه فکر میکنه یه کاغذ A4 مطلب نوشتی. در مورد جواب پیشاپیش هم نه متاسفانه شما جلو زدی مارو من دارم جواب ها رو پساپیش میدم. اتفاقا ما به پروردگار مراجعه کردیم دیدیم همه جا گفته مرد و زن از یک به قول شما جنس آفریده شده اند. این موضوع فقط یه تذکر ساده بود شاید خیلی مسخره بیاد که من به یک کلمه به این سادگی گیر دادم اما در اصل هدف من گیر دادن به این موضوع نبود چون یه اشتباه لپی بود و زیاد اهمیتی نداشت اما اون چیزی که مهمه اینه که متاسفانه هیچ وقت زیربار اشتباه یا نقد نمیرید. البته الان تو جامعه ما اکثریت همینطوری هستن. من به اینجور آدمها میگم توجیه گر !!! یعنی برای اشتباهات فاحشی که مرتکب میشن هم توجیه دارن و اگر احساس کنن اوضاع خیطه مغلطه میکنن و شخص منتقد رو زیرسوال می برن و ادعا میکنن که منتقد به عرایضشون توجه نکرده و یا اشتباه برداشت کرده و یا با درج یک حکایت بی ربط سعی میکنن خودشون رو از لحاظ علم و فرهنگ بالاتر نشون بدن و یه جورایی منتقد رو مسخره کن در آخر اگر باز هم نتیجه نداد یه جوری سرهم قضیه رو میارن و ... به هر حال این هم در نوع خودش یک نقد بود. اما به قول آقا بهروز اینجا بیشتر شده تاپیک تشکر... در صورتیکه نقدی هم بشه اگر ملایم باشه با گفتن اینکه شما درست میگید ولی ....( توجیه ) و اگر تند باشه ... ( توجیه ) ... بسنده میکنن.
در کل میشه اینجوری گفت تاپیک نقد برعکس شده... یعنی به جای اینکه نقد شونده متوجه اشتباهات و ایراداتش بشه و بقیه نقدش کنن اونهایی که میان نقد میکنن متوجه اشتباهاتشون میشن و توسط فرد نقد شونده مورد انتقاد قرار میگیرن و این به نظرم خیلی جالبه. یعنی من الان اگر بخوام یه موردی رو در رابطه با انجمن فیلم بگم در همون راستا مورد نقد مژگان خانم قرار میگیرم و میفهمم که اشتباه میکردم!!!