با سلام من نرم افزار advance office password recovery كرك شده را ميخواهم . با تشكر
Printable View
با سلام من نرم افزار advance office password recovery كرك شده را ميخواهم . با تشكر
من فكر ميكنم اين كارو بشه با VBA در اكسل انجام دادنقل قول:
و نه با فرمول نويسي
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
هرچند جاي دادن اين پست اينجا نبود ولي شما ميتونيد اونو از لينك زير دانلود كنيد
براي درخواستهاي مشابه به اينجا مراجعه كنيدکد:http://www.passwordrecoverytools.com/store/aofpr_280_setup.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز
من با اکسل آشنایی زیادی ندارم . میشه کمکم کنید که بتونم یه دفتر حساب کتاب داشته باشم که بتونم دریافتی و پرداختی هامو بنویسم و در فیلد مقابل محاسبه جمع و تفریقش را انجام بده . مثل یه دفتر روزنامه که میشه هم دریافتی و هم پرداختی رو نوشت و در ستون مقابا هم نتیجه باشه و اگر ممکنه در زیر هر ستون هم جمع دریافت و پرداخت و جمع کل باشه . ممنون میشم اگر راهنمایم کنید.
سلام به همه اساتید
توی اکسل چطوری نمودار y مون که سمت راست قرارداره رو به سمت چپ باید انتقال بدیم؟
البته در 2007 منظورمه
سلامنقل قول:
پس از تبريك ورودتون به انجمن بايد بگم كه درخواست پروژه ممنوع هست
بايد يه كم با اكسل كار كني تا اين موارد ساده رو براحتي بتوني باهاش انجام بدي
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممکنه راهنماییم کنید از کجا باید شروع کنم . یا اگر امکانش باشه فقط فرمولش رو بگین من دلنبالش کنم
شما يه كتاب اموزش اكسل بخر و و مطالب ابتدايي رو باهاش شروع كننقل قول:
اون موقع بعد سوالاتت رو مطرح كن
چون جمع و تفريق خانه و يا استفاده از توابعي مثل sum و ... جزء مطالب اوليه در اكسل هست
با سلام و خسته نباشيد خدمت جميع دوستان گرامي
چطور مي شود در excel 2003 ، يک دستور براي کنترل داده هاي ورودي ايجاد کرد (داده هاي متني و عددي)
چطور مي توان کنترل کرد که اطلاعات يک سلول با سلول بالايي و پاييني و راستي و چپي اش برابر نباشد و اگر برابر بود به ما پيغام دهد.
با تشکر فراوان :11:
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين كار با استفاده از conditional formatting از منوي format قابل انجامه
بررسي كن و باهاش كار كن و اگه مشكلي داشتي بپرس