با سلام به تمامی دوستان من تازه این جا رو پیدا کردم علان ساعت 3 صبح هست می خواهم تا صفحه آخر بگیرم همشون رو بخونم آقا من یه عمو دارم مکانیک هست ولی تو کار این انرژی های درونی و .. هست چند وقت پیش تو کار وارن جن و روح بود و تو کاره انرژی های درونی هم هست فکر کنم به اندازه مو های سر من کتاب در این مورد خونده مثلا چند وقت پیش با اصتفاده از ارژی های دورونی خودش توانست 3 میلی متر سنگ کلیه خودش رو خورد کنه حتی سونوگرافی قبل از این کار و بعد رو هم داره امروز دیدمش برام با استفاده از ارژی دورنی خودش یه دونه 2 هزار تومنی رو که کف دستش گذاشته بود دو طرف رو جمع کرده بده مثل اینکه ما خانوادگی این جوری هستیم مثلا دختر 10 ساله خودش مثل اینکه انرژی درونیش خیلی زیاد هست اون دفی کامل دو طرف پوله رو جمع کرد و به منم یاد داد گفت مربوط میشه به مغناطیس و انرژی های درونی بدن پوله باید کاملا صاف باشه بعد می گذاریش کف دست و در موردش فکر می کنی من در عرض 40 تا 70 ثانیه تونستم به صورت عکس زیر پوله رو تا کنم خواستم بدونم این انرژی درونیم خوب هست یا نه راستی عموم گفت که اگه بیشتر کار کنم کمک کم قدرت انرژی م بیشتر میشه و بعد از یه مدت حتی می تونم بلندش کنم ممنون می شوم یه توض حاتی بدین