سلام به همه برو وبچ عزیز من با این سایت تازه آشنا شدم میخواستم بدونم آیا 5700 به علت چرخش بد از یه مدت خراب نمیشه یا شل!! بشه ممنون همگی:46:
Printable View
سلام به همه برو وبچ عزیز من با این سایت تازه آشنا شدم میخواستم بدونم آیا 5700 به علت چرخش بد از یه مدت خراب نمیشه یا شل!! بشه ممنون همگی:46:
میدونم کار خیلی سختی هست که بخوای این همه صفحه رو بخونی پس مختصر جوابتو میدم...نقل قول:
همه اینها بستگی به استفاده خودت داره ..اگر با گوشی کشتی بگیری گوشی ساده هم که باشه خراب میشه...
گوشی ممل خان دوبار از روی میز افتاده ولی هیچ طوریش نشده ...
در کل با رعایت نکات ریزی که در مورد گوشی های تاشو و کشویی و چرخشی وجود داره فکر نمیکنم هیچ مشکلی داشته باشی با قسمت چرخشی گوشی...
sasan info جان اگه منظور شما نحوه ی چیدمان منوهای 5700 باشه باید بگم که منوهای 5700 به حالت های سم اسبی و چرخشی دایره وار و لیستی و حالت معمولی میتونی ات=نتخاب کنی!ایا ان95 این حالتها رو نداره؟؟؟
آقا امروز تو علاءالدین بودم در کل طبقه ی اول و زیر زمین 4 تا مغازه 5700 داشتم که اونا هم 295-300 میدادن...
دوستان من یه برنامه روی گوشی نصب کردم به ایم sysinfo که مشخصات کامل گوشی را میده..من متعجب شدم که سرعت cpu را 192mhz اعلام کرده؟؟ چرا..با اینکه در تمام سایتها اعلام شده سرعت cpu 392 هست..میشه یکی توضیح بده!!
قیمت الان توی شیراز همون 270 یا 265 هست و کمیاب هم نشده ...
هنوز توی مغازه ها هست
دوست عزیز بارها و بارها اینها رو گفتیم که ....نقل قول:
این برنامه هنوز برای ورژن 9.2 نیومده ...به همین علت این عدد رو اشتباه نشون میده
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من این لینک رو براتون میزارم بهتر دیدم که برید و ببینید
در مورد اشکالات کوچیکی هستن که یک نفر برای رفعشون در سایت نوکیا قسمت Discussions گذاشته شدهکد:http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=18424
در جوابش هم نکته های خوبی گفته شده
می خواستم نظر شما رو هم بدونم
قربان شما!:10:
یکی بیاد قیمت رو هروز بزاره تو این صفحه
ممنون خیلی خوبه ...نقل قول:
میتونید پیشنهادات خودتون رو برای بهتر شدن Firmware جدید اینجا مطرح کنید ....