همراه اول که واقعا شورشو در آورده بالای 5 بار شکایت کردم هنوز درست نکردن فقط منطقه ما مشکل آنتن دهی نسل 3 داره اصلا هم به روی خودشون نمیارن بابانقل قول:
Printable View
همراه اول که واقعا شورشو در آورده بالای 5 بار شکایت کردم هنوز درست نکردن فقط منطقه ما مشکل آنتن دهی نسل 3 داره اصلا هم به روی خودشون نمیارن بابانقل قول:
کدوم محله هستی؟نقل قول:
موقع دانلود تا چند مگ میگیری؟
بهم زنگ زدن گفتن حل شده مشکل .گفتم نه بدتر شده.گفتن شما باید صبر کنی تا همکاران بیان
الان باور میکنی 3 ماه شده هیچی به هیچی.خسته شدم دیگه اینقدر باهاشون حرف زدم هی میگن میایم ولی نمیان
شما واقعا خیلی خوش شانس بودی که برات درست کردن.نقل قول:
من از هر روشی که شما فکرشو بکنی پیگیر مشکلم بودم...اما ایرانسل پیگیر نبود...
چندین ماه هر چی پیگیری کردم نتیجه ای نداشت جز این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوبار کارشناس منزلمون اومد و اونا هم مشکلمو تایید کردن. در اخر ایرانسل گفت مشکلی نداریم
منم دیگه بیخیال ایرانسل شدم.:n21:
شما ایمیل به sm ارسال کردید یا نه فقط از 195؟نقل قول:
مهندس عزیز من که این همه پیگیر قضیه شدم هیچی نشد
دیگه دست کشیدم موندم ببینم چی میشه
بله.6-7 ماه پیش ارسال کردم هیچی نشد.نقل قول:
هر سری تو پیج اینستگرام ایرانسل گفتم مشکلم برطرف نشد گفتن در حال پیگیریه.ولی خبری نبود جز بدتر شدن
این مسئول شکایات ایرانسل هم خیلی باحال بود.هر چی سعی کردم بهش بفهمونم مشکل داریم یه بهونه درمیاورد.بهش میگفتم داخل منزل سیگنال نسل 3 و 4 ضعیفه و انتن 3G میپره میگفت الان چطوری دارید باهام صحبت میکنید؟!
میگفتم این نسل 2 هست که دارم صحبت میکنم! بازم بهونه های خودشو تکرار میکرد......
منطقه ما مشکل سیگنال نسل 4 داره مثل شما گفتن به من در حال پیگیری هست ولی نه هیچی نمیشهنقل قول:
نسل 4 رو یه بار هم نشد زنگ بزنن پیگیری کنن(در صورتی که بهشون گفته بودم مشکل نسل 4 رو برام پیگیری کنن)نقل قول:
نسل 3 که زنگ میزدن حرف الکی میزدن.
نمیدونم چرا سختیشون میگیره پیگیری کنن مشکل رونقل قول: