دوست عزیز بنده در حدود شش ساله کاربر های وب بودم توی تموم این مدت شاید از موارد و نواقص دیگه ناراضی بودم اما هیچ وقت موردی پیش نیومد یا اونقدر حاد و تابلو نبود که بخوام شک کنم و ترقیب به پیگیری بشم کاسته شدن حجم یا بهتره بگیم هجم دزدیشون فوق العاده تابلو هستش میدونید چون من دیگه بعد از حذف بسته های قبلی و نا مناسب بودن بسته های جدید بسته و سرویس پر حجمی خریداری نکردم متوجه این موضوع شدم اما چون شما با تصور اینکه خوب حجمتون بالا هست و با فراغ خاطر فعالیت و دانلود میکنید دیگه هر لحظه نمیاید حجمتون رو بررسی و چک کنید تا زمانی که حجمتون تموم بشه اون موقع هم خوب ممکنه بگید لابد استفاده کردم دیگه اما من چون بعد از اجرای مصوبه دست به عصا راه میرم :n28::n02: هر دیقه باید بیام چک کنم ببینم چقدر دیگه از حجمم باقی مونده بعد از اتمام بسته یکسالم خیلی از فعالیت هام رو کاهش یا کلا قطع کردم و در حد نیاز و الی آخر.نقل قول:
شما درست میگید زمانی که دانلود تموم میشه قبل از اینکه مودم رو دیسکانکت کنید اگر برید داخل پنلتون حجم رو همون مقدار میزنه اما بعد از اینکه مودم رو دیسکانکت کردید یا خاموش و روشنش کردید حجم واقعی باقی مونده رو نشون میده که متوجه میشید بسیار بیشتر از حجم مورد استفادتون کم کرده طرف یک برنامه رو کرده مبنا همون رو میکنه چماق و هی میگه ما که این برنامه رو ننوشتیم کار برنامه نویس هایه جهانیه جلوی چشم خودش زدم دانلود 200 مگ رو 240 50 مگ کم کرده میگه نگاه کن این رقم با رقمی که توی پنل های وب(قسمت گزارش) ازت کم شده یکیه میگم مشکل من همینه شما که خودت دیدی من یک فایل 200 مگی رو دان کردم خوب چرا باید 240 50 مگ کم بشه میگه خوب این دیگه به ما ربطی نداره سیستمت داره اینقدر دان میکنه اومده تمام آپدیت ها ویندوز رو چک کرده خودم آپدیت آنتی ویروس رو نشونش دادم میگم ببین روی تنظیم دستی هست مگه من کاربر یکی دو روزه هستم عکس هارو نشونش دادم با لجاجت تمام میگه نه این تایمش مهمه میگم احمق به محض اینکه دانلود تموم شده ارتباط رو قطع کردم حین دانلود هم استفاده دیگه ای نکردم و... واقعا اعصابم داغونه از دستشون اگر پیشنهادی دارید جمع بشیم به 195 یا پیج این وزیر بی خاصیت که همه آتیش ها از گور اون پا میشه بریم چند نفری شکایت و پیگیری کنیم اگر هم راه بجایی نمی بریم که بفکر چاره دیگه ای باشیم میخواستم بسته 3 ماهه بخرم اما با این وضعیت ترجیه میدم از دانلود اپراتورها استفاده کنم.