چقد شلوغه بابا اینجا
Printable View
چقد شلوغه بابا اینجا
دوباره مثل پارسال من و بقیه دوستام مشکل دی سی شدن از سرورهای خارجی رو داریم. سال 94 رو با ... الله اکبر...
وسط بازی Attempting to Reconnect میاد. حتی تو بلیزارد هم همین مشکل هست تو wow
برای من که هر 2 دقیقه یا یک موقع 5 دقیقه پیش میومد. زنگ زدم صبا دز گفتش که کانفیگ مودمتون رو دوباره انجام بدید مشکل حل میشهنقل قول:
دوباره مثل پارسال من و بقیه دوستام مشکل دی سی شدن از سرورهای خارجی رو داریم. سال 94 رو با ... الله اکبر...
وسط بازی Attempting to Reconnect میاد. حتی تو بلیزارد هم همین مشکل هست تو wow
اگر بلد نیستی کانفیگ کنی مثلا مدل مودمت رو تو اینترنت بزن آموزش کانفیگ مودم td-link مثلا
البته من کردم درست نشد. جالبه که خط داداشم که اون هم از صبا دز هستش این مشکل رو نداره. یا اگر اینطوری بشه شاید 1 بار تو یک بازی
:n20:
جلل خالق
سال نو بر همه دوستان گرامی مبارک باد :n16: گلش مصنوعیه
خدایا هرچی ادم کافر و سادیسمیه شفا بده
اقا تو بازی نرید اینترنت خرابه :n20:
من خودم اینترنت خودم که 2 3 روز خرابه دی سی میشدم حسابی که باختم شدم سیلور 5 از اون طرف هم 2 بار پشت هم افک پانیش خوردم
الانم که داشتم با نت دادشم بازی میکردم به نظر میاد یک مشت آدم سادیسمیه کافر که دوست دارند مردم رو اذیت کنند اینترنت رو خراب کردند و دوباره دی سی شدیم و افک ریپورت خوردیم
خدایا شکرت
دوستان روز عیده بیایید دعا کنیم
1.خدایا هرچی آدم به نرخ روز نون خور لعنت کن و آدمش کن
2.خدایا هرچی کافر که به مردم ضرر میزنند و حق مردم رو میخورن لعنت کن
3.خدایا کافر از این دنیا مارو نبر
4.خدایا هوای مردم این کشور رو داشته باش
الهی امید
تایید میشود DC:n19::n20:
منم یه هفته اینجوری شده DC میشه باید مودمو ریست کنم تا ریکنکت بشه :n03:
اقا یک سوال فنی. اگر واقعا اطلاعات دارید جواب بدید
صبا دز اومده به من حال بده اینترنت 128 من ( که روی 2 3 مگ شیر بود ) رو کرده 14 مگ :n02: الان سرعت دانلودم تقریبا 2 مگ بر ثانیه هستش ولی تو پینگ اثری نداره
حالا من به صبا دز زنگ زدم گفتم از تهران سرعت من رو اینطوری کردند. گفت خیلی هم خوبه/ گفتم من شنیدم سرعت هرچی بالاتر باشه ترافیک مصرفی هم زودتر تموم میشه
این طرف گفت کی گفته اینطور نیست
حالا کسی اطلاع دقیقی داره؟ اگر میشه از ای اس پیتون این رو سوال کنید و به من بگید ممنون میشم. جون من خودم مصرفم بالاست 50 گیگ رو 5 6 ماهه تموم می کنم. حالا اگر این سرعت تخیلی هم بخواد ترافیکمون رو تموم کنه که وا وی لا
الان از دوستم که شاتل داره پرسیدم گفت یکبار همین سوال رو کرده اونها هم گفتند که تاثیری تو ترافیک مصرفی نداره
البته خدا رو شکر. سرعت بالاتر باشه چه بهتر. ولی برای من بیشتر پینگ و تایم اوت نداشتن مهم هستش. چون من مصرفم بیشتر بازیه :) حالا سرعت 2 مگ یا 14 مگ خیلی برام فرق نداره. ولی عیب نداره صبا امروز که حال داده. امروز رو صبا دز خطابش نمی کنم. البته اگر دی سی بشه میگم =))
سرعت تو مصرف هیچ تاثیری نداره، شما همیشه اینترنت رو با مثال مصرف آب مقایسه کن، وقتی شما 1 مگ اینترنت مصرف می کنی انگار که 1 لیتر آب مصرف کردی، حالا سرعت اینترنت رو سرعت پر شدن 1 لیتر ظرف فرض کن، چه فرقی می کنه شیر آب چقدر باز باشه و با چه سرعتی آب داخل ظرف بیاد؟ شما به هر حال 1 لیتر آب مصرف کردی، فرقش اینه که این 1 لیتر آب با سرعت بیشتر زودتر ظرف رو پر می کنه، اینترنت هم همینه، سرعت بیشتر زودتر صفحه هارو باز می کنه ولی وقتی یه صفحه قراره مثلا 20 مگابایت دانلود کنه، حالا چه فرقی می کنه که تو 1 ثانیه دانلود شه یا تو 20 ثانیه؟نقل قول:
اون دسته از آدمهایی که میگن سرعت پایین میشه صفحه رو زودتر بست که کمتر دانلود شه من برام سواله که یعنی میخوای یه سایت باز کنی که ببندی؟ پس اصلا از اول چرا سایت رو باز کردی؟ آدم سایت رو باز می کنه که ببینه چی داخلش هست! عکس هاشم لازم داره! ویدئو و آهنگ های داخل سایت رو نمیشه قطع کرد، حتی اگه دکمه Stop هم داشته باشه تا یه زمانی از ویدئو Buffer میشه، بنابراین شما چه سرعت پایین چه سرعت بالا داشته باشی اون مقدار از ویدئو برات Load میشه و کاریش هم نمیتونی بکنی. و بازم بر میگردیم به مثال آب، شما سایت رو باز می کنی 1 لیتر آب میاد، چه بخوای چه نخوای 1 لیتر آب مصرف کردی! حالا چه تو 1 ثانیه چه تو 20 ثانیه.
مثال زیبایی زدی. مرسینقل قول:
سرعت تو مصرف هیچ تاثیری نداره، شما همیشه اینترنت رو با مثال مصرف آب مقایسه کن، وقتی شما 1 مگ اینترنت مصرف می کنی انگار که 1 لیتر آب مصرف کردی، حالا سرعت اینترنت رو سرعت پر شدن 1 لیتر ظرف فرض کن، چه فرقی می کنه شیر آب چقدر باز باشه و با چه سرعتی آب داخل ظرف بیاد؟ شما به هر حال 1 لیتر آب مصرف کردی، فرقش اینه که این 1 لیتر آب با سرعت بیشتر زودتر ظرف رو پر می کنه، اینترنت هم همینه، سرعت بیشتر زودتر صفحه هارو باز می کنه ولی وقتی یه صفحه قراره مثلا 20 مگابایت دانلود کنه، حالا چه فرقی می کنه که تو 1 ثانیه دانلود شه یا تو 20 ثانیه؟
اون دسته از آدمهایی که میگن سرعت پایین میشه صفحه رو زودتر بست که کمتر دانلود شه من برام سواله که یعنی میخوای یه سایت باز کنی که ببندی؟ پس اصلا از اول چرا سایت رو باز کردی؟ آدم سایت رو باز می کنه که ببینه چی داخلش هست! عکس هاشم لازم داره! ویدئو و آهنگ های داخل سایت رو نمیشه قطع کرد، حتی اگه دکمه Stop هم داشته باشه تا یه زمانی از ویدئو Buffer میشه، بنابراین شما چه سرعت پایین چه سرعت بالا داشته باشی اون مقدار از ویدئو برات Load میشه و کاریش هم نمیتونی بکنی. و بازم بر میگردیم به مثال آب، شما سایت رو باز می کنی 1 لیتر آب میاد، چه بخوای چه نخوای 1 لیتر آب مصرف کردی! حالا چه تو 1 ثانیه چه تو 20 ثانیه.
اقا همین الان از صبا دز تعریف کردم که یکدفعه چراغ مودم خاموش شد و 10 تا تایم اوت پشت هم شد :n20:
راستی؟ دوستانی که تو بازی attempt recoenct دارن
اون ها هم تایم اوت اینجوری براشون میشه؟ و اینکه چراغ اینترنت مودموتون خاموش میشه؟
و نکته دیگه که خیلی ها اشتباه می کنن، سرعت هم توی پینگ تاثیری نداره.
پینگ به فاصله بین شما و سرور بازی بستگی داره، اگه سرور هلند باشه، شما هم هلند زندگی کنی پینگ شما زیر 10 خواهد بود.
و مورد دیگه که به پینگ مربوط میشه پهنای بانده، پهنای باند با سرعت خیلی تفاوت داره. بازم میشه مثال آب رو اینجا آورد، اگه سرعت اینترنت رو سرعت جریان آب در نظر بگیرید، پهنای باند میشه طول قطر لوله آب، مشخصه که هر چی قطر لوله آب بیشتر باشه آب بیشتری میتونه وارد بشه اما تو سرعتش تاثیری نداره. حالا این پهنای باند به چه درد می خوره؟ اگر شما مصرف کنند های اینترنت رو یه نی فرض کنی که داخل لوله آب رفته و دارن از آب مصرف می کنن، وقتی تعداد نی ها اونقدر زیاد بشه که دیگه جایی نمونه، اینجاست که اختلال به وجود میاد دقیقا مثل اینترنت، هرچی قطر لوله بیشتر باشه تعداد نی بیشتری جا میشه، یعنی هرچی پهنای باند بیشتر باشه، تعداد نفرات بیشتری همزمان در ایران میتونن اینترنت استفاده کنن. چون تو ایران پهنای باند خیلی کمه، یا همون لوله های آب قطرش کمه، شما در 1 ثانیه داده های کمتری می تونی بفرستی، بنابراین اگر سرور بازی بخواد داده های زیادی از شما بگیره، مثلا موقع Team Fight با اون همه Spell، پهنای باند زیادی لازم داره و چون لوله شما کوچیکه اونقدر آب نمیتونه بفرسته و شما لگ احساس می کنی یا حتی Timeout.