خیالت راحت شما تنها مشرک اون سرویس خواهی بود . ( ماهی 220 هزارتومان بدی به دزد انلاین :41:)نقل قول:
Printable View
خیالت راحت شما تنها مشرک اون سرویس خواهی بود . ( ماهی 220 هزارتومان بدی به دزد انلاین :41:)نقل قول:
سلام به شمانقل قول:
اصلا دنبال این سرویس ها نرید . کیفیت شون بسیار پایین و ضریب اشتراک بالاست . بهتره هست از سرویس های سه ماهه معمولی که سقف ترافیک داره استفاده کنید . چون اون موقع حداقل به اندازه پول پرداختی تون تو روز سرویس دریافت می کنید . در مورد دانلود از تورنت تا قبل از قطعی واسه فجر ۳۳ خوب بود و محدودیت مثل کاری که شاتل کرده رو نداشت . آزاد بود سرعت . ولی بعد این جریانات سرعت اش مثل دانلود شبانه افت کرده . فرقی نداره دیگه . سرعت اش نهایت به بالای ۳۰ الی ۴۰ برسه . متاسفانه شرایط جوری هست که من به کسانی که اهل دانلود هستن ورود به پارس رو توصیه نمی کنم .در شرایط فعلی پارس برای امثال من که کار روی شبکه داریم توی روز عالیه ولی واسه دانلودر ها که دنبال دانلود شبانه با سرعت بالا (مثل روز) هستن به هیچ وجه انتخاب خوبی نیست.
سرعت تورنت رو فکر کنم سراسری محدود کردن چون فایلهای من 1275 تا سید دارن ولی سرعت رو 20 ثابت میمونه
یعنی فقط میتونم بگم :2::2::2::2::2::2::2::2::2: مثلا تو قرن 21 زندگی میکنیم و هنوز تو کوچکترین جزء اش یعنی ایمیل مووووووووندیم :2::2::2:
بابا ديگه چقد اينترنتنقل قول:
بسه مونه بخدا
بريم يه كم به طاعات و عبادات برسيم :31:
ویرایش شد .......:2:
این جنگولک بازی ها فقط برا اینه که من و تو رو مجبور به استفاده از ایمیل ملی کنن.اونم که مشخصه بجز خودت 50 نفر دیکه ایمیلاتو چک می کنن.نقل قول:
HTTPS منظورمه... باهاش subscene رو دیشب باز کردم :-؟نقل قول:
تا همین چند ثانیه پیش یاهو مسنجر باز نمیشد ، الان شد :دی
ادیت : دیگه یاهو مسنجر باز نمیشه (:|
جالبیش اینه اینترنت تو قانون جدید خارجیها به عنوان یک حق فردی گذاشته شد یعنی شکایت کنی غرامتم بهت میدن اینجا ولی تو شکایت کن اگر کسی کاری کرد
من خیلی وقت پیش به این نتیجه رسیده بودم که دیگه نباید روی سرویس های وب میل خارجی حساب کرد. یعنی نه اینکه مشکل از اونها باشه نه منظورم اینه که دیگه باید کمی هم به فکر پیشرفت تو کشور هم باشیم . من با این روش که بیان سرویس ها رو قطع کنن و ... مخالفم . اصلا درست نیست . خیلی ها هستن که دارن از این راه زندگی میکنن و کارشون از طریق خیلی از سرویس های بین المللی انجام میشه . ولی اینکه ما همش به جی میل و یاهو میل وابسته باشیم هم درست نیست . من که خودم حساب @iran دارم . امکانات اش کمه و قبول دارم . اما باید از یه جایی شروع کرد . فضا اش رو بیشتر کنن و یک کم مدیریت اش رو حرفه ایی تر کنن و حتی سیاست های جذب مشترک بزارن بهتر میشه استقبال ازش . به طور مثال یک سرویس چت ملی بزارن . سرویسی که بشه جایگزین یاهو مسنجر و جی تاک اش کرد . من با نفس کار مسئولین موافقم و حرکت خوب و رو به جلویی محسوب میشه ولی با روش اجراش ۱۰۰ ٪مخالفم . آدم اول دیگران رو به کار تشویق می کنه . براشون امتیاز قائل میشه . امکانات بهشون میده بعد میگه بیایید کوچ کنید . باورتون نمیشه من چند صد مگ فقط اسناد تو حساب جی میل ام دارم که موندم اگر سرویس ها کامل قطع بشه چه کنم . تازه سرویس ایران قابلیت انتقال از وب میل های دیگر رو نداره که ضعف بسیار بسیار بزرگی محسوب میشه . من الان با حساب ایرانم کارهای دم دستی انجام میدم ولی اگر امکانات اش بهتر بود من یکی ۱۰۰ ٪ سرویس های میل بین المللی رو ول می کردم . چون حداقل خیالم راحت بود سروراش تو ایرانه و یهو تحریم بشیم همه چی دود نمیشه نمیره هوا . دوستان در جریان باشن خیلی از خدمات دهندگان اینترنتی و وب هاست در جهان دارن تحریم های جدیدی رو علیه ایران اعمال می کنن که با این روند بعید نیست گوگل و یاهو هم کم کمک رسما دست به کار بشن . من یکی که احتمال اون رو کم نمی دونم . همون طور که خیلی از سرویس های وب گوگل در ایران قابل دسترسی نیست .
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
دوستان اگر واسه باز کردن ساب سین مشکل دارید کافیه آدرس سایت رو این طوری تایپ کنید :نقل قول:
کد:http://alt.subscene.com/