البته من فکر کنم حداقل 300 باید باشد نمایندگی شهرمان اعلام میکنه........راست میگه یا دروغ.....نقل قول:
Printable View
البته من فکر کنم حداقل 300 باید باشد نمایندگی شهرمان اعلام میکنه........راست میگه یا دروغ.....نقل قول:
من که دارم میرم مخابرات 512 نامحدود برنزی دارم در روز 100 مگ میتونی با سرعت 60 تا دان کنی و باقی کل روز با سرعت 15 دان میکنه بای بای اسیا تر:n24:
نمایندگی دروغ میگه!نقل قول:
نمایندگی شعورش به این چیزا میرسه آخه؟!
از هر شرکتی گرفتین فقط از آسیاتک نگیرین یک دزد به تمام معنا هست512 گرفتم سرعتش روی 15 هستیک مگ گرفتم سرعتش روی 30 هستپینگش زیر 400 نمیادروزی 40 بار قطع میشه
روزانه حداقل باید اینقدر باید بده البته این هم مشخص نیست شما 128 حجمی بگیری بپرسی حداکثر چقدر باید بگیرم میگه ما تا 4 مگ باز گذاشتیم یعنی ممکنه تا 500 هم بگیرینقل قول:
حساب کن دیگه وقتی شبانه 4 رو 2 مگ بسته شده یعنی 2048 تقسیم بر 8 = 256 kilobyte اون هم از سرور های داخلی
جالبه بعضیا با اینکه میدونن وضع نامحدودا مخصوصا برنزی خرابه بازم میگیرن بعد میان میگن آسیاتک دزده ! :n19:خود آسیاتک داره میگن اگه دانلود زیاد دارین این سرویس رو نگیرین
ببینن نو همین ارمنستان فقط سرعت اینترنت موبایل 100 LTE مگ بعد ما اینجا داریم درمورد 128 برنزی صحبت میکنیم :(
من که دارم با برقراری موقت 3 روزه فیلم دانلود میکنم مهم نیست چند روز طول بکشه ، من از اینا میکَــــنَم :)
این برقراری موقت رو از کجا میشه فعال کرد؟