سلام
دوستان خواهشا کمک کنید برای انتخاب یکی از دو دوربین زیر:
fuji xf1
canon s120
برای من کیفیت عکس مهم تر از فیلم برداری است. همچنین عکس ها در نور کم با کیفیت باشند
سلام
دوستان خواهشا کمک کنید برای انتخاب یکی از دو دوربین زیر:
fuji xf1
canon s120
برای من کیفیت عکس مهم تر از فیلم برداری است. همچنین عکس ها در نور کم با کیفیت باشند
سلامنقل قول:
بنظرم با کمی افزایش بودجه g16 بگیرید مشخصات xf1بالاتر از سری g یا s کنن میباشد ولی از نظر کیفیت و کارایی چندان شناخته شده نیست .اگر روش مرددید ریویووهاشو جستجو کنید تا انتخاب مطمینی داشته یاشید .سری s بسیار مشابه g میباشد با این تفاوت که g کمی تخصصی تره.در مورد کیفیت عکسها دز نور کم هم بگم که تنها دوربینهای SLR یا حرفه ای,از پس این کار برمیان البته این دوربینها هم جزو بهترینها هستند ولی موضوع سایز حسگر.اگه برای مصرف خونگی میخواین همین مدلها راضیتون میکنن.
سلامنقل قول:
Sx280 یه دوربین خوب برای مصرف خونگیه و بهتره برای یادگیری SLR بگیرید.میتونید تو همین حول وحوش canon 1100d همراه با لنز 18-55 بگیرید.
سلام دوستان
بهترین دوربین کامپکت تا حدود 350-400 چی پیشنهاد میکنید؟
کیفیت عکسش برام مهمه و کیفیت فیلم و زوم مهم نیست.
ممنون
بهترین دوربین تا 500 برای مصرف خانگی و خانوادگی .کیفیت عکس برام مهمه ..مممنون ........................
لطفا اگرکسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.ممنوننقل قول:
مدل A2600 و IXUS 132 IS چطور هستن؟
من اطلاعاتی ندارم اگر گزینه های بهتری هست راهنمایی کنید
سلام
Canon ixus 240hs یا مدل قبلیش ixus 230 که تفاوت عمدش 12مگا پیکسل بودنشه که بهتره.ساخت ژاپن هم تو بازار هست حدود 450ت
این مدلها هم خوبن ولی با کمی افزایش بودجه اونایی که پیشنهاد دادم بهترن.نقل قول:
در ضمن a2500حدود 80-100 ت ارزونتر از 2600که تفاوت چندانی ندارند.
مموری هم بالای 8گیگ بگیرید چون فیلمبرداری full hd خیلی حافظه میخوره.
سلام 1100d با این لنزی که گفتید چفدر قیمت داره حدودا ؟نقل قول:
غیر از 3 پایه چه وسایل دیگه ای نیاز هست ؟
سلام خدمت دوستان من بین sx500و hx200 گیر کردم .واقعا هردوتاشون دوربینای خوبین .من سمپل ایمجهای زیادی از اینترنت برداشتم که باعث سردرگمی من شده از یه طرف از محصولات سونی راضی نیستم از طرف دیگه تو سمپل ایمجها عکس های سونی بهترن مخصوصا تو شب.بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟کسی میدونه hx200 الان قیمتش چقدره؟