نقل قول:
روی run as administator هم زدم ام جواب نداد همه ی آپدیت های درایور ها و . . . مال june ه
Printable View
نقل قول:
روی run as administator هم زدم ام جواب نداد همه ی آپدیت های درایور ها و . . . مال june ه
دانلود و نصب کردم - ولی همچنان مثل قبل است.نقل قول:
نقل قول:ببین تواین بازی 2 تاصحنه داره تانک دور ساختمان میچرخه تو صحنه بعدی شما صحنه دوم هستید شما کلید
4 یا 5 روبزن نارنجک ضد تانک میاره که بایدبااون تانک رو بترکونی (سعی کن یه عکس بزاری )ازاون صحنه که مشکل داری
سلام دوستان
من یه بازی دانلود کردم نصبش که میکنم میگه cd باید بذارم تا اجرا شه!
فایلش ISO ئه چجوری میتونم این فایلو بصورت part در بیارم بریزم تو dvd ؟
يه فايلي چيزيو فكر كنم بايد دانلود كني و بريزي ولي نميدونم چي بود دقيق نميدونمنقل قول:
بازيو دوباره بريز اگه همون طوري بود روي يه سيستم ديگه امتحان كننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این بازی شما دو حالت می تونه داشته باشه!
1- یا از این بازیاس که بعد نصب بازم به سی دی احتیاج داره که در این صورت شما می تونی از برنامه هایی که فایل های ایمیج(که همون فایل ایزوی شما یکی از این سری فایل هاس)رو می خونن استفاده کنی مثل برنامه Ultra Iso به این صورت که فایل ایزوی خودت رو باید در درایو مجازی که تو my computer بعد نصب این برنامه ایجاد میشه،بارگذاری کنی(به اصطلاح mount کنی).
2- یا اینکه بازی شما باید کرکی چیزی تو همون فایل ایزویی که میگی داشته باشه که در این صورت با کپی کردن اون کرک در مسیر نصب بازی و جایگزین کردن اون با فایل اجرایی بازی این مشکل حل میشه!
موقع اجرای F1 2011 این ارور رو میده. ویندوز گیم لایو و کلا هر چی که لازم بده رو هم نصب کردم. مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پک رو دانلود:نقل قول:
روش راست کلیک و Run as Administrator رو انتخاب کن بعد از نصب کامپیوتر رو ریست و ببین توی بازی میره یا نه....کد:http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=128962
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:نقل قول:
امکان خرابی کرک هم هستنقل قول: